Kvalitní počítačová skříň známého výrobce Cooler Master Elite 331 za výbornou cenu. Moderní design s průhlednou bočnicí. Bezšroubkový systém uchycení.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PC základní jednotka.
Advertisements

HARDWARE 1 STAVBA PC 6. ročník verze
POČÍTAČOVÁ SESTAVA MARTIN ČEŽÍK 8.A.
POČÍTAČ.
Hardware- počítačové komponenty
HARDWARE 1. část.
Identifikátor materiálu: EU
Vytvořil: Petrásek Jan
Zjednodušené blokové schéma napájecího zdroje
Základní jednotka PC Obr. 1.
HARDWAROVÉ POŽADAVKY NA MULTIMEDIÁLNÍ POČÍTAČ
Hardware Název materiálu: VY_INOVACE_723_hardware
Multimediální počítač 3. tisíciletí Jakub Fiala IT - 2.
Czech Technical University in Prague Faculty of Transportation Sciences Department of Control and Telematics Skládaní PC Ing. Roman Piekník.
Martin Holý.  Druhá světová válka  První generace (1945 – 1951)  Elektronky, relé = drahé, pomalé  Druhá generace ( )  Tranzistory = zmenšování.
Procesor Procesor neboli CPU je v informatice základní součást počítače, která vykonává strojový kód spuštěného počítačového programu. Ten je.
Název DUM: Počítač a periferní zařízení
ZÁKLADNÍ DESKA.
SESTAVA PC Ludmila Javůrková. K ČEMU SE NOVÉ PC BUDE VYUŽÍVAT? Kancelář Práce s internetem Sledování filmů Poslech hudby Úpravy fotografií, práce s grafikou.
Příklad možného řešení. Obsah  Procesor Procesor  Operační paměť Operační paměť  Harddisk Harddisk  Základní deska Základní deska  Zdroj Zdroj.
Základní prvky počítačové stanice:
Výpočetní technika Břetislav Regner Centrum výpočetní techniky Lékařská fakulta Masarykova univerzita v Brně.
Jiří Javůrek IX.B. Case EUROCASE MiddleTower N800 černá Formát desky: ATX, Micro ATX Pozice: 4x 5,25" externí 1x 3,5" externí 5x 3,5" interní Přední panel:
Vytvořil: Vilém Veselý
HARDWARE 1 STAVBA PC 7. ročník verze H.
TOSHIBA Qosmio X G Josef Adam. Procesor Procesor typ : procesor Intel® Core™2 Extreme QX9300 frekvence procesoru : 2.53 GHz sběrnice FSB : 1066.
Blokové schéma PC a jeho hardwarová realizace
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Sběrnice I. Sběrnice v počítačích. Sběrnice I. Sběrnice v počítačích.
Technické prostředky informačních systémů
Počítač, jeho komponenty a periferní zařízení. >Hardware Fyzické vybavení počítače Vše, na co si můžeme sáhnout (monitor, klávesnice, myš, tiskárna…)
Sestava počítače.
-Základní deska (anglicky mainboard č i motherboard) je základním hardware po č íta č e. Hlavním ú č elem základní desky je propojit jednotlivé sou č ástky.
HARDWARE hardware tvoří součásti počítače – je to fyzické vybavení umístěné buď uvnitř / interní/, nebo připojené z venku / externí/ hardware jsou součástky.
Zdroj Parametry – napájení všech komponent PC
Základní části počítače
Ozdincová, Krížová. Učebna původně:
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
Identifikátor materiálu: EU
Univerzita třetího věku kurz Pokročilý Hardware 2.
Elektronická učebnice - II. stupeň Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2 – příspěvková organizace Informatika Autor: Mgr. Marie Makovská 11.1 Parametry.
Copyright © 2011, atlantis CF-31. Copyright © 2011, atlantis Toughbook CF-31 Standard poskytuje terénním pracovníkům optimální podmínky k efektivní práci.
Počítače V - motherboard Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
1 paralelní (Centronics) pro připojení tiskárny, scanneru Konektor 25 pólový s otvory seriová (COM 1, COM 2, PS/2)myš, modem tato zařízení.
Základní pojmy a části počítače Data (informace) se v počítači ukládají v pojmenovaných celcích, které se nazývají soubory. Soubory jsou dvou druhů: Programy.
– vytvoření a ověření VM Výukový materiál slouží k vyvození učiva o počítačových komponentech.
Výpočetní technika kód předmětu: VT Ing. Miroslav Vachůn, Ph.D.
Počítačové komponenty Jiří Vohradský. Co je počítač? Počítač je zařízení pro zpracování informací. Informace jsou v počítači ve formě různých druhů dat.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Hardware osobních počítačů
HARDWARE Co je to ?.
 EUROCASE MiddleTower 550 černo-stříbrná Fortron 450W  Parametry a specifikace:  Formát desky: ATX (30,5 x 24,5cm), Micro ATX Rozšiřující sloty: 4x.
Přídavné karty Grafické karty Zvukové karty Síťové karty Modemy.
Základní hardware počítače
Co je co? Hardware = =fyzické vybavení pc.Je vše na co si můžeme sáhnout, vše co je vidět a co je ve skříni pc. Software = = programové vybavení pc. Je.
Základní struktura počítače
Procesory pro kapesní počítače Sem. práce 31SCS Tomáš Hanikýř
Univerzita třetího věku kurz ECDL
HARDWARE.
Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín VY_32_INOVACE_ICT_02 HARDWARE POČÍTAČE Zpracovala: Mgr. Květoslava Štikovcová Číslo.
Hardware - komponenty (5). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Prioritní osa: 1 − Počáteční vzdělávání Oblast podpory: 1.4 − Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Název školyZákladní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm Číslo projektuCZ / / Číslo materiáluVY_32_INOVACE_221 AutorMgr. Romana Rybiařová.
NOTEBOOK někdy také laptop, Anglicky na klíně (počítač, s kterým lze pracovat na klíně)) je označení pro přenosný počítač. Notebooky používáme na stejné.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Grafická karta Číslo DUM: III/2/VT/2/1/05 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Hardware.
PC základní jednotka.
Hardwarové vybavení počítače
Mgr. Miroslava Telingerová
Autor: Mgr. Václav Chvál
Transkript prezentace:

Kvalitní počítačová skříň známého výrobce Cooler Master Elite 331 za výbornou cenu. Moderní design s průhlednou bočnicí. Bezšroubkový systém uchycení karet, mechanik a pevných disků. Děrovaná přední část umožňuje lepší chlazení. Součásti je jeden zadní120 mm ventilátory pro perfektní proudění vzduchu. Midi ATX, černo-stříbrná, bez zdroje, pozice externí 4x 5.25", 1x 3.5", interní 5x 3.5", 2x USB, průhledná bočnice, audio výstup, vstup pro mikrofon

Tento zdroj je vybaven speciální revizí kabeláže, která zaručí dostatek běžně potřebných konektorů pro montáž počítače. Navíc pro připojení komponent již nejsou potřeba žádné další redukce, takže nedochází k přechodovým odporům a zbytečnému snižování účinnosti zdroje. zdroj PC ATX 2.2, 20+4 pinů, 12cm ventilátor, PFC aktivní, 2x SATA, 7x Molex, 1x PCIe 6 pinů, bez napájecího kabelu

ATX, socket 775, Intel P45, 1x PCIe x16, 1x PCIe x8, 3x PCIe x1, 2x PCI, 4x DDR2, 2x DDR3, 6x SATA, 2x Gb Lan, 2x FireWire, audio 7.1, S/PDIF GIGABYTE Dynamic Energy Saver Advanced je revoluční technologie poskytující jedinečnou úsporu energie jednoduchým kliknutím. Pokrokový a patentovaný hardwarový a softwarový systém Dynamic Energy Saver Advanced je schopen spořit energii a zlepšit efektivitu bez ztráty výkonu.

socket 775, frekvence jádra 2.66GHz, frekvence sběrnice 1333MHz, cache 6MB, jádro Yorkfield Procesor Intel® Core™2 Quad, postavený na nové mikro- architektuře Intel® Core™, přináší v jediném pouzdru čtyři kompletní výpočetní jednotky, a díky tomu i bezkonkurenční výkon a rychlost odezvy ve vícevláknovém a multitaskingovém prostředí moderních firem a domácností.

Grafická karta GeForce 9800GT s podporou standardu DirectX 10 a SM 4. Grafické jádro NVIDIA G92 je vyrobeno 65 nm technologií a s 512 MB GDDR3 pamětí komunikuje přes 256bitovou paměťovou sběrnici. Disponuje 112 stream procesory a je osazena aktivním chladičem Zalman VF830. NVIDIA, rozhraní PCIe x16, 2x DVI, VGA, TV-out, 512MB DDR3, paměťová sběrnice 256bit, frekvence 700/1800 MHz, aktivní chladič

operační paměť DDR2, frekvence 1066 MHz, časování CL 5 ( ), chladič Operační paměti Kingston HyperX typu SDRAM a frekvenci napětí 1066Mhz s pasivním chlazením.

HDD, 3.5", SATAII/300, 1TB, 7200 ot./min., 32MB cache, přístupová doba 8.9ms Pevný disk Western Digital Caviar Black.

Interní DVD±R/RW/RAM mechanika Samsung SH-S223F s rozhraním SATA a černou barvou čela. Čtení: DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD-ROM, DVD-Video, DVD+R (Dual), DVD-R (Dual), DVD-RAM, CD-ROM, CD-R, CD-RW, CD-DA, CD+E(G), CD-MIDI, CD-TEXT, CD- ROM XA, Mixed Mode CD, CD-I, CD- I Bridge (Photo-CD, Video-CD), Multisession CD (Photo-CD) Zápis: CD-R 48x, CD-RW 32x, DVD+R 22x, DVD-R 22x, DVD+R DL 16x, DVD-R DL 12x, DVD+RW 8x, DVD-RW 6x, DVD-RW DL 2x, DVD-RAM 12x

LCD, TFT TN, matný displej, širokoúhlý, 1680x1050, kontrast 1000:1, svítivost 300cd, 5ms, D-Sub, DVI Navzdory rozdílných potřeb každého z nás jsou monitory, které budou pasovat do každého prostředí. Jedním z nich je také 22" zástupce "G" řady LCD BenQ. BenQ velmi dobře použitelná pro každodenní pracovní nasazení stejně jako doplněk domáctnosti.

Cenově dostupný set značkové multimediální klávesnice a optické myši v elegantním černém designu, pracující s rádiovým přenosem na frekvenci 27 MHz. Klávesnice je vybavena přídavnými klávesami pro pohodlné a snadné ovládání multimédií, regulaci hlasitosti a práci s internetem. Disponuje klávesami s oblými hranami. Navíc speciální design je odolný proti náhodnému polití. Nadstandardní životnost produktu zaručuje až milion úderů na každé tlačítko.

Zdroj: AlfaComp.cz Vypracoval: Daniel Kunovský