Mgr. Věra Michalová manažerka kurzů CCV PF UJEP

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SITUACE DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V ÚSTECKÉM KRAJI
Advertisements

Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Podpora profesního rozvoje učitelů v počátečním vzdělávání
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SOCIÁLNÍ U MATKY BOŽÍ JIHLAVA
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Setkání kontaktních osob Praha Marta Rybičková.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Přírodovědecká fakulta UJEP
Ústav pedagogických věd
Klíčová aktivita 01 Příprava budoucích lektorů pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Podpora profesního rozvoje učitelů v počátečním vzdělávání.
Problematika systému přípravy učitelů a stav výuky tělesné výchovy na vysokých školách Materiál pro 21. zasedání předsednictva Rady vysokých škol dne 20.
VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ V ČR
RYTMUS, o.p.s – od klienta k občanovi
Zdokonalování systému celoživotního vzdělávání v oblasti pedagogické, psychologické a výchovné péče o děti se sociokulturním znevýhodněním Arteterapie.
doc. PhDr. Hana Marešová, Ph.D.
Nabídka základním školám MSK v roce 2006 Krajské zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a informační centrum, Nový Jičín, příspěvková organizace.
NÁRODNÍ INSTITUT PRO DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ
Pedagogicko-psychologické poradenské služby
1. Co upravuje?  Předpoklady pro výkon PP  Pracovní dobu PP  Další vzdělávání  Kariérní systém Na koho se vztahuje?  PP škol a ŠZ zapsaných v rejstříku.
Univerzita Karlova v Praze Pedagogická fakulta Ústav profesionálního rozvoje pracovníků ve školství (od října 2001) ředitelka: PhDr. Jana Kohnová Ústav.
dotazníkové šetření na vysokých školách
1. Setkání – Program seminářů, požadavky k zápočtu, požadavky ke zkoušce.
ROZBOR VYHLÁŠKY Č. 72/2005 SB. Prezentuje Petra Procházková a Jakub Pivarč UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM Pedagogická fakulta.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Projekty Dialog a Perspektiva reg. č. CZ.1.07/1.3.05/ , reg. č. CZ.1.07/1.3.05/ , Ludmila Muchová
Vzdělávací institut Středočeského kraje Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků V Kolonii 1804, Nymburk visk.cz.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 24. ledna Co u nás můžete studovat? Studijní obory na KBO 1.Bakalářské (bc.) 1.1. Učitelské1.2. Neučitelské 2. Magisterské.
GRANTOVÉ PROJEKTY VĚCNĚ Leoš Křeček Odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu.
PROFESNÍ ROZVOJ PEDAGOGŮ PŘEDŠKOLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ,,MATEŘINKY‘‘ CZ.1.07/1.3.42/ Tento projekt je financován ESF a státním rozpočtem ČR.
Vzdělávání odborníků ze škol zapojených v projektu RŠPP
Studijní program /obor Speciální pedagogika na Pedagogické fakultě MU
„Zvýšení kompetencí pedagogických pracovníků Střední školy zemědělské, p.o.“ CZ.1.07/1.3.44/
Management pro vychovatele PaedDr. J. Šťáva, CSc. katedra pedagogiky tel
 Školská legislativa J. Šťáva katedra pedagogiky
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
PRACOVNÍ SKUPINA VZDĚLÁVÁNÍ A ZAMĚSTNANOST 11. září 2015.
ASPŠ Novela zákona č. 563/2004 Sb., o pedagogických pracovnících a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
Národní institut pro další vzdělávání Příspěvková organizace přímo řízená MŠMT Působnost v celé České republice Státní garance DVPP.
Ústav pedagogických věd Mostní Zlín Tel: Fax:
Pracovní porada krajských školských koordinátorů prevence, metodiků prevence a MŠMT.
Mgr. Věra Michalová manažerka kurzů CCV PF UJEP 2015
Centrum celoživotního vzdělávání Pedagogické fakulty Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem Mgr. Věra Michalová manažerka kurzů CCV PF UJEP 2016.
VÝSTUPY Z DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ POTŘEB MATEŘSKÝCH ŠKOL A ZÁKLADNÍCH ŠKOL pro ORP ŠUMPER Mgr. Ivana Hanáková.
Projekt Poradenství v Libereckém kraji I CZ.1.07/1.2.00/ I PORADENSTVÍ V LIBERECKÉM KRAJI Financován z prostředků ESF a státního rozpočtu ČR.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
1 Novela zákona o pedagogických pracovnících. 2 Hlavní cíle změn Zvýšit prostupnost kvalifikací pro jednotlivé druhy a stupně škol Zrušení některých zbytečných.
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Strukturovaný životopis Vypracoval: Lukáš Karlík.
Tisková konference zahájení školního roku 2008/2009 MŠMT
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje Analýzy potřeb pro KAP Olomouc, RNDr. Bronislava Vláčilová Věcná manažerka KAP Krajský.
Právní okénko Porada s řediteli škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Kořenov 25. – 26. září 2014.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Moravskoslezském kraji CZ.1.07/1.1.00/ Ing.
Odborná způsobilost pečující osoby v dětské skupině
NABÍDKA PROGRAMŮ A KURZŮ CCV PF UJEP
Asociace ředitelů gymnázií ČR
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
KATEDRA SPECIÁLNÍ PEDAGOGIKY Bakalářské STUDIUM
Seminář pro výchovné poradce SŠ
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Město Choceň Podpora integrace a inkluze ve školách a školských zařízeních Města Choceň CZ.1.07/1.2.00/ ČERVENC 2014.
PEDAGOGIČTÍ PRACOVNÍCI
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Projekt „Věda do škol“ Pedagogická fakulta Univerzity Karlovy v Praze.
Středisko výchovné péče FRÝDLANT
Centrum celoživotního vzdělávání Pedagogické fakulty Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem 2017/2018.
Realizace potřeb regionálního školství pomocí šablon
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
Přírodovědecká fakulta UJEP
Podpora výchovných poradců 2018
Digitální učební materiál
Transkript prezentace:

Mgr. Věra Michalová manažerka kurzů CCV PF UJEP 18.9.2012 Centrum celoživotního vzdělávání Pedagogické fakulty Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem Mgr. Věra Michalová manažerka kurzů CCV PF UJEP 18.9.2012

NABÍDKA PROGRAMŮ A KURZŮ CCV PF UJEP 1. KURZY DLE ZÁKONA Č.111 Z ROKU 1998 Sb. § 60 2. AKREDITOVANÉ KURZY V RÁMCI DVPP – programy pro kariérní systém pedagogů 3. PROFESNÍ A ZÁJMOVÉ KURZY

1.KURZY DLE ZÁKONA Č.111 Z ROKU 1998 Sb. § 60 Programy, které jsou realizovány v souladu s novelou VŠ zákona, který povoluje souběh studijních programů a programů CŽV Sociálně pedagogická asistence Sociální pedagogika Asistent pedagoga (se zaměřením pro předškolní vzdělávání) Hudební výchova (jednooborová) Vychovatelství pro speciální instituce

2. AKREDITOVANÉ KURZY V RÁMCI DVPP Studium ke splnění kvalifikačních předpokladů Humanitní a společenské kurzy Jazykové kurzy Sportovní a tělovýchovné kurzy Kurzy technické

A. Studium ke splnění kvalifikačních předpokladů Doplňující pedagogické studium (učitelů SŠ, učitelů OV, učitelů PV, vychovatelů) Doplňující pedagogické studium pro učitele II. stupně ZŠ Výchovné poradenství pro ZŠ a SŠ Speciální pedagogika pro pedagogy speciálních zařízení Rozšiřující studium angličtiny pro první a druhý stupeň ZŠ Školní koordinátor environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty

B. Humanitní a společenské kurzy Sociokulturní kompetence Letní škola hudební výchovy Andragodidaktika Využití interaktivní tabule Smart Board v učitelské praxi Zážitkové interkulturní učení Nové trendy ve výtvarné výchově Digitální fotografie a její využití v pedagogické praxi Keramická tvorba a její využití v pedagogické praxi Textilní tvorba a její kreativní využití Praktikum učitele hudební výchovy na 1.stupni ZŠ, MŠ Nebojme se klavíru Základní norma zdravotnických znalostí pro pedagogické pracovníky Základy mediální výchovy pro učitele Workshop "Svor"- Tvořivý týdenní pobyt rodičů s dětmi Mediace v pedagogické a sociální sféře Problematika závislostí v práci pedagoga Nejnovější poznatky archeologie a historie v práci pedagoga

C. Jazykové kurzy Přípravný kurz ke složení zkoušky FCE (First Certificate in English) Jazykové kurzy pro začátečníky až pokročilé Kurzy pro pedagogy- tzv. nejazykáře

D. Sportovní a tělovýchovné kurzy Instruktorské a cvičitelské kurzy Široká nabídka zimních a letních sportů

E. Kurzy technické ICT kompetence učitele pro tvorbu multimediálních výukových materiálů Internetová prezentace škol a školských zařízení

3. PROFESNÍ A ZÁJMOVÉ KURZY Základy znakového jazyka neslyšících (pro začátečníky i pokročilé) Grafologie

Děkuji Vám za pozornost! Podrobnější informace získáte na webové adrese: http : // pf.ujep.cz/ccv/   Kontaktní osoba: Jitka Píchová, referentka CCV PF UJEP (tel. 475 282 360 ; jitka.pichova@ujep.cz) Přihlášky je možno si vyzvednout na CCV PF UJEP, Hoření 13, 400 96 Ústí nad Labem nebo si je stáhnout z uvedené webové adresy.