Psí útulek Vítejte ve světě psů.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola T.G.Masaryka Rajhrad
Advertisements

JAK SE STARAT O PSA DENISA SOVOVÁ.
Psí salón Ortex Kladno-Rozdělov 585.
Interpretace neuměleckého textu Popis, charakteristika I.
Zvířata pomáhají člověku.
PES PŘÍTEL ČLOVĚKA…….A ČLOVĚK PŘÍTEL PSA LEDEN 2012 – KVĚTEN 2012.
Zvířata psi Jorkšírský teriér
Věrný jako pes.
Zpracovala: Nikola Slepánková, 8.A ZŠ a MŠ, Brno, Horníkova 1
PSI.
Hlavní zdroj: Šelmy psovité Hlavní zdroj:
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Psi – Mé hobby Co se mi na psech líbí a proč jsem si je vybrala na svoji prezentaci Původ psů Anatomie těl psů Chování psů Smysly psů Srsti psů Dělení.
Pejsci.
Jan Mačina.  Objevil se už ve 14. století ve Velké Británii  Nejprve byl užíván k vyslídění a nahánění zvěře při lovu se sokolem  Je schopen přinést.
Historie vzniku plemene - legendy - předchůdci plemene - pojmenování plemene Vlastnosti - míry - barvy Charakter.
Domestikovaní živočichové
PORTUGALSKÝ PODENGO MALÝ (Podengo Portuguese pequeno)
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Peru Doba vzniku: starověk Původní využití: společník Využití dnes: společník Průměrná délka života: 11 – 12 let Další jména:
Pes a kočka Anotace: Kód: VY_52_INOVACE_Přv-Z 4.,6.32
Savci-pes Nela chrástková 5.A 2011/2012.
Problematika evidence psů
Jagdteriér.
Psí Rasy Barbora Myslivečková.
Fenka křížence jorkširského teriéra a pražského krysaříka Ája
Historie je největší domestikovaná šelma a nejstarší domestikované zvíře vůbec, provázející člověka minimálně 14 tisíc let obecně se předpokládá, že se.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Izrael Doba vzniku: starověk Původní využití: pária, mrchožrout Využití dnes: dobytkářský pes, stopař, hlídač, zachránce, společník.
Za léta, po které se chovu věnujeme, jsme vyzkoušeli různé druhy „rádoby“ superprémiových krmiv a potravinových doplňků, ale naše leonbergřice chtěla ještě.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Itálie Doba vzniku: starověk Původní využití: lovecký pes-honič, slídič Využití dnes: lov drobné zvěře Průměrná délka života:
VELKÝ ZVĚRIME x VELKÝ VÝBĚR KRMIVA Ale můžete přijít i s nemocnými. Zvířaty které vám ošetří Kateřina Koulová. Dobrý den jmenuji se Petra Mašková a mám.
Jack russel teriér.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Portugalsko Doba vzniku: starověk Původní využití: lov králíků a zajíců Využití dnes: společenský pes, lov králíků a zajíců.
IBIZSKÝ CHRT (Podenco Ibicenco) Pár chytrých otázek:
KONSTITUCE Komplexe Temperament Habitus
Psí Svět.
 NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_528_Náš soused, ten má hafana AUTOR: Mgr. Jarmila Šochová.
Pes domácí je potomkem vlka.
jméno autora Mgr.Eva Truxová název projektu
Psi a kočky Psi a kočky.
 Oblečky  Kosmetika  Doplňky  Kurzy fiktivní firma.
Resocializace –integrace –prevence –pomoc
Canisterapie přispívá k rozvoji hrubé a jemné motoriky, podněcuje verbální i neverbální komunikaci, rozvoj orientace v prostoru, nácvik koncentrace, rozvíjí.
NOVINKY MYSLIVECKÉ A SOUVISEJÍCÍ LEGISLATIVY V ROCE 2014  OD NOVELA VYHLÁŠKY 245/2002 Sb. o dobách lovu NOVELA VYHLÁŠKY 244/2002 Sb. - HLAVA.
CHOVANÍ ŽIVOČICHOVÉ Veronika Straková. PSY:  Pes je savec-původně masožravec, kvůli lidem všežravec  Šelma psovitá  Domestikovaný druh  Říše: živočichové.
EKONOMIKA CHOVU A DRŽENÍ LOVECKÝCH PSŮ Krepsová Kristýna.
Projekt spolufinancován ze státní rozpočtu ČR a Evropským sociálním fondem Název projektu: Živá příroda ve škole Číslo projektu : CZ.1.07/1.1.20/
PRO PSY ● VODÍTKO Podrobný popis Samonavíjecí vodítko s 5m popruhem. Small do 20kg hmotnosti psa Medium do 35kg hmotnosti psa Navíjecí vodítka Flexi poskytují.
Název školy: Základní škola Dobříč, okres Plzeň - sever, příspěvková organizace Autor: Mgr. Anna Dyková Název: VY_12_INOVACE_33_Domácí mazlíčkové Téma:
PES DOMÁCÍ Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č. DUMu:
Ekosystém okolí lidských obydlí Domácí mazlíčci Přírodověda 4. ročník OP VK 1.4. – dotace č. 3937/21/7.1.4/2011 Základní škola a Mateřská škola, Otnice,
Základní škola a Praktická škola Dvůr králové nad Labem EU-OPVK-CZ.1.07/1.4.00/ :III/2 VY_32_INOVACE_ PŘÍRODOPIS NA II. STUPNI ZV-LMP Téma:
„Nejlepší přítel člověka.“
PES DOMÁCÍ 1. Šablona : V/2 Sada: 2/16 Ověření ve výuce: Třída: 4 Datum: Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Pořadové.
Řešení „psí“ problematiky v Českých Budějovicích CpKP jižní Čechy
Výroční Zpráva
Pes domácí Prezentace o psech.
Prezentace Michutová Adéla
AUTOR: Mgr. Lenka Rousová NÁZEV: VY_32_INOVACE_3B_04
Prezentace Jánošová Lea
CITOV.
Jak dobře umíš poznat psí plemena?
Téma: Matematika a její aplikace
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
AUTOR: Mgr. Šárka Jandová NÁZEV: VY_32_INOVACE_6C_10
Základní škola T. G. Masaryka Blatná,
RISKUJ ! PES PSI V ČÍSLECH Psi v Praze 2 Pojmy Smysly psů Rozmnožování Riskuj – hrací pole.
Domácí mazlíčci Základní škola a Mateřská škola Kateřinice, okres Vsetín projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č. DUMu: VY_12_INOVACE_01_03_Člověk a příroda.
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
Oddělení dozoru a legislativy KÚ LK
Transkript prezentace:

psí útulek Vítejte ve světě psů

psí rasy Podle standardů FCI: Ovčáci a honáčtí psi Pinčové a knírači Teriéři Jezevčíci Špicové Honiči a příbuzné typy Ohaři Společenské psi Chrti Neuznaná plemena Podle využití psa: Lovecká plemena Pastýřská plemena Dekorativní psi Služební plemena Severská plemena Podle velikosti psa: Velcí psi Střední psi Malí psi

štěňátka psíci psíci

útulky AZYL PRO OPUŠTĚNÁ ZVÍŘATA, Praha - Komořany - Útulek pro psy a jiná opuštěná zvířata U soutoku , 14300 Praha AZYL TÝRANÝCH PSŮ - Útulek pro opuštěná, zatoulaná a týraná zvířata. Jeřábová 1, 19000 Praha

Psí potřeby Jídlo Hračky Pelíšky Obojky Vodítka Čas

Děkují za navšívení stránek Adresu najdete v informacích