CSR V INTERNÍ KOMUNIKACI SKUPINY ČEZ

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
Advertisements

Základní škola, Karviná – Nové Město, Komenského 614, příspěvková organizace Karviná – Nové Město Projekt finančně podpořený Fondem životního.
ZŠ Rakovského v Praze 12.  Ve škole je integrováno 35 dětí cizích státních příslušníků  Nejpočetněji je zastoupena skupina vietnamských žáků  Dále.
Specifika vzdělávání finanční gramotnosti v dětských domovech
Hodnocení ředitelů škol zřizovaných Pardubickým krajem
Ekologická výchova v Zoo Ostrava
Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
Božena Jirků od redaktorky Československé televize k výkonné ředitelce Nadace Charty 77 a ředitelce Konta BARIÉRY Praha 18. července 2013.
Miroslava Nebuželská, BVM Audit
Hmotná nouze Mgr. Terezie Pemová.
Finanční gramotnost Fynanční gramotnost
Alternativní zdroje podpůrných opatření
Dobrovolnická činnost v Domově Sue Ryder Příklad dobré praxe
Dominik Míček Adam Kožušník Martin Páleník Patrik Dunker
PŘÍBĚH PATRICIE Z HAITI. Tak tohle je Patricia… HAITI se nachází v západní části velkého ostrova na západní polokouli Oblast, kde bydlí Patricia.
Aktivity města v oblasti ovzduší Ing. Petr Kajnar 4. prosince 2012 Statutární město Ostrava
Konto BARIÉRY -nejstarší a největší kontinuální veřejná sbírka v ČR -nejrozsáhlejší projekt Nadace Charty let rozděluje peníze na vozíky, sluchadla,
Lobbying Pavel Čech Učo: Úvod Prezentovaný projekt již úspěšně 15 let funguje. Vše se povedlo, ale jak to začalo……. Na počátku byl internet v plenkách.
Tandem Koordinační centrum česko-německých výměn mládeže Koordinierungszentrum Deutsch-Tschechischer Jugendaustausch Tandem Koordinační centrum česko-německých.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 16. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
Setkání v rámci projektu Grundtvig, založena v roce 2000, je nestátní neziskovou organizací -patří pod Diecézní charitu Litoměřice, je členem.
Dobrovolnictví v české společnosti
MOJE FIRMA JENOM KVETE, PROTO MOHU DÁVAT DĚTEM. Cílem zařízení Klokánek je : Cílem je prosazovat formu institucionální péče, která je pro zařízení Klokánek.
Paliativní a hospicová péče v Libereckém kraji
PRAHA PRO AFRIKU Projekt podpory rozvoje města a venkova v Etiopii.
Dobrovolníci Amelie na ambulanci I. interní kliniky – hematologie Staniční sestra Karolína Straková a koordinátorka dobrovolníků Amelie pro Prahu Mgr.
Občanské sdružení Villa Vallila Založeno v roce 1996 s cílem vybudovat a provozovat komunitní dům v Červeném Újezdě u Votic jako domov pro lidi s postižením.
Generali pojišťovna Penzijní připojištění se státním příspěvkem.
Program podpory regionů Společenská odpovědnost v ČSOB a Poštovní spořitelně.
Charitativní projekt společnosti Whirlpool CR 2013.
7.ročník programu Co je nového ve III.fázi Make a Connection v ČR & výběrové řízení 2008.
SOCIÁLNÍ DOPADY FINANČNÍ NEGRAMOTNOSTI U HANDICAPOVANÝCH OBČANŮ Mgr. Olga Rosenbergerová předsedkyně Asociace TRIGON místopředsedkyně pro projekty a fondy.
Společně proti úrazům ve městě Chrudim. Zdravé město Chrudim  Zdravé město od roku 2001 – vstup do NSZM ČR  Podpora zdraví (soulad psychické, fyzické.
Lucie Příhodová Tereza Smudková
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
Neziskové organizace a jejich financování
Evropská obchodní akademie1 Projektové řízení fundraising Evropská obchodní akademie Děčín projektové řízení klíčová kompetence školského pracovníka.
Občanský a družstevní sektor. překrývání sociální ekonomiky státu s občanským sektorem /nejsou totožné/ České organizace občanského sektoru občanská sdružení.
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Nákupní chování spotřebitele
Oskarovy Flexibilní Benefity. Čeho chceme dosáhnout? Dlouhodobé plnění firemních cílů Jaké schopnosti k tomu potřebujeme? Schopnost oslovit, zaměstnat.
NEVLÁDNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE (NNO)
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 17. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
Domov Trmice Za Humny 580 Gorkého 889
Rozpočetnictví a kalkulace
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Datum: Zpracoval(a): Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Podpora transformace v.
Informace ÚP ČR, Krajské pobočky v Ostravě. Nezaměstnanost v Moravskoslezském kraji k
Dotační program Podpora veřejně účelných aktivit seniorských a proseniorských organizací s celostátní působností Workshop Realizace politiky přípravy na.
Prosazování rovnosti žen a mužů na ministerstvu vnitra v rámci projektu „Akceptace specifických potřeb zaměstnanců a zaměstnankyň MV“ Eva Ferrarová Ministerstvo.
Do not put content in the brand signature area Zuzana Smolinsky, Manager Communications and PR ING Commercial Banking Praha, 23. listopadu, 2010 Snídaně.
Tisková konference o pravidelném dárcovství v České republice.
Výzkumné komunity / Privátní panely / Výzkum trhu Firemní dárcovství Radek Jiřičný Research Director
Ekonomika Zdroje finančních prostředků pro neziskové organizace 3. Ing. Miroslava Farmačková VY_62_INOVACE_FAR_EK.3_1_09.
Praha, 5. prosince 2014 Nestlé podporuje mladé. Nestlé: jednička celosvětově i lokálně Tržby ČR&SR 2013Zaměstnanci ,3 mld CZK ,6 Světové.
Vyhlašuje veřejnou sbírku na pomoc obětem nepokojů Ukrajině Pomoc Charity bude zaměřena na podporu zdravotnických zařízení a následnou pomoc lidem, kteří.
FIREMNÍ SPOLEČENSKÁ ODPOVĚDNOST SKUPINY ČEZ 5. prosince 2014 JUDr. Michaela Chaloupková, M B A člen představenstva ČEZ, a. s.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Z AJIŠŤOVÁNÍ VEŘEJNÝCH SLUŽEB Kontrahování služeb se soukromým a neziskovým sektorem.
Nadace, nadační fond Definice Zřízení – písemnou smlouvou, zakládací listinou Vznik – dnem zápisu do nadačního rejstříku Zakládací dokument – nadační listina,
Diakonie Církve bratrské celocírkevní sbírka 2016.
Podpora dětí a mladých dospělých v Dětském domově Radost a jejich příprava na vstup do samostatného života Daniel Walbröl mezinárodní konferencE v rámci.
Andrea Doubková, Janus, z. s.
Role KOUS Vysočina v projektu
Workshop Realizace politiky přípravy na stárnutí, Brno, 15. října 2015
Individuální dárcovství
Rozpočetnictví a kalkulace
Firemní dárcovství Radek Jiřičný Research Director
LET ZAPOJENÝCH DĚTÍ PROJEKTŮ 6 15 KOL PROJEKTU ROZHLED.
Prorodinné aktivity Olomouckého kraje
DUM - Digitální Učební Materiál
Transkript prezentace:

CSR A INTERNÍ KOMUNIKACE VE SKUPINĚ ČEZ Šárka Samková, Skupina ČEZ únor 2011

CSR V INTERNÍ KOMUNIKACI SKUPINY ČEZ dobrovolnictví zaměstnanců „Čas pro dobrou věc“ CSR předvánoční akce Plníme přání

ČAS PRO DOBROU VĚC dobrovolnické dny zaměstnanců Skupiny ČEZ účast na organizovaných akcích nebo individuálních společensky prospěšných aktivitách

PLNÍME PŘÁNÍ, MYSLÍME NA DRUHÉ ROČNÍK 2009 Zaměstnanci skládají finanční prostředky na konkrétní pomůcky pro handicapované. Každý z 8 regionů s přítomností Skupiny ČEZ je zastoupen jedním projektem (handicapovaným člověkem a konkrétní pomůckou, kterou nezbytně potřebuje). Zapojení partnerů projektu: Nadace ČEZ a Nadace Charty 77 – Konto BARIÉRY. Zaměstnanci přispějí na projekt, který je zaujme registrace daru přes intranet – zaslání na účet nebo stržení ze mzdy vygenerování potvrzení pro účely daní

PLNÍME PŘÁNÍ, MYSLÍME NA DRUHÉ PŘÍBĚHY NA INTRANETU A REGISTRACE DARŮ A STAVU SBÍRKY

PLNÍME PŘÁNÍ, MYSLÍME NA DRUHÉ PROPAGACE SBÍRKY

PLNÍME PŘÁNÍ, MYSLÍME NA DRUHÉ PROPAGACE SBÍRKY

PLNÍME PŘÁNÍ, MYSLÍME NA DRUHÉ ROČNÍK 2010: POMOC 30 MLADÝM ZNEVÝHODNĚNÝM LIDEM NA ZAČÁTKU SAMOSTATNÉHO ŽIVOTA Zaměstnanci pomohli 30 znevýhodněným mladým lidem Zaměstnanci Skupiny ČEZ splnili přání třiceti mladým lidem, kteří se po pobytu v dětském domově nebo pěstounské rodině snaží postavit na vlastní nohy.

PLNÍME PŘÁNÍ, MYSLÍME NA DRUHÉ ROČNÍK 2010: POMOC 30 MLADÝM ZNEVÝHODNĚNÝM LIDEM NA ZAČÁTKU SAMOSTATNÉHO ŽIVOTA Zaměstnanci mezi sebou vybrali celkovou částku 654 600 Kč, což je o 110 000 Kč více než v obdobné akci loňského roku. Nadace ČEZ tuto částku navýšila o 500 000 Kč, takže celková pomoc vyšplhala na 1 154 600 Kč. Vedle toho zaměstnanci navíc koupili 179 konkrétních dárků, které přispějí k lepšímu vzdělání, pracovnímu uplatnění nebo založení vlastní domácnosti Akci Skupina ČEZ připravila ve spolupráci s Nadačním fondem Rozum a Cit, který mimo jiné dohlíží na správné využití získaných peněz.

PLNÍME PŘÁNÍ, MYSLÍME NA DRUHÉ ROČNÍK 2010: POMOC 30 MLADÝM ZNEVÝHODNĚNÝM LIDEM NA ZAČÁTKU SAMOSTATNÉHO ŽIVOTA Novinky loňského projektu: zapojení známých osobností jako Jiří Bartoška, Pavel Šporcl, Ivana Večeřová, Petr Vichnar, Martin Straka apod. promo akce na lokalitách za přítomnosti těchto osobností dárcovské cerfitifikáty při příspěvku v hotovosti