1960- 2010 50 LET EXISTENCE.  Zakládající členové oddílu :  Vyskočil st., Vondráček, Martínek, Lapčák, Zaplatílek, Holan  První zápas odehrálo toto.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Václav Metlička Cyklokros
Advertisements

Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
Vojtěch Černý Debatní liga, debatní pohár
O Radobýlu Sídlo: CF Radobýl Litoměřice o.s., Lidická 12, Litoměřice Web: Rok založení: 1991 Klubové barvy: oranžová, černá, zelená.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
Jeho celé jméno je Lionel Andrés Messi, ale je znám pouze pod jménem Lionel Messi. Je to argentinský fotbalista, který v současnosti hraje za FC Barcelona.
GALAVEČER ČESKÉHO JUDA 9.leden 2009, Hotel DUO
HC EATON PARDUBICE Hokejový klub.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
BASKETBAL II..
KOPANÁ 4.
Václav Metlička Cyklokros
TJ Sokol Sedlnice Kuželkářský oddíl. Mistrovství ČR žákyň 2007 Martina Janyšková se umístila na 3.místě.
 Poniklá se nachází v okrese Semily v Libereckém kraji.  Obec roku 2010 měla obyvatel. Část obce se rozkládá v údolí řeky Jizery.  Poslední obydlí.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Jan Zrůbecký 1IT NĚKOLIK ÚDAJŮ  Rok založení: 1903  Poslední mistrovské tituly: , a  Již od roku 1951nechybí.
Milan Němeček Bc. Pavel Hečko
HALOVÝ TURNAJ MLADŠÍCH ŽÁKŮ „O POHÁR PROTEC PLUS S.R.O.“ Datum konání: sobota Rtyně v Podkrkonoší, sportovní hala Orlovna.
HALOVÝ TURNAJ MLADŠÍCH ŽÁKŮ V KOPANÉ „O POHÁR MIROSLAVA ENDLICHA“ konaný v rámci 7.ročníku zimních turnajů pod názvem „Sportem proti drogám“ Datum: sobota.
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2009.
Bohemians Historie V roce 1905 byl spolek SK Kotva zaregistrován u C&K místodržitelství s novým názvem AFK Vršovice a přihlásil se u Českého fotbalového.
Začali to Finové Do České republiky se florbal dostal třemi různými cestami. Vůbec první setkání s florbalem v České republice se událo díky výměnnému.
Valuch Honza8.A. Když se ve Spojených státech řekne „MJ“, každé malé dítě ví, co tato zkratka znamená. Michael Jordan je v současnosti největší ikonou.
* Instalace Instalace * Spustit * Bonus * Zavřít Zavřít.
 Historie pálkovacích her v Jihlavě začíná v roce 1988, kdy vznikl první registrovaný softballový tým Ekonom Jihlava. Zapojil se do oficiální soutěže.
Judo Sokol Praha Vršovice
olympijský vítěz mistr světa mistr Evropy
Ivo viktor. Kdo to je? (* 21. května 1942, Křelov) je bývalý československý fotbalista, dnes již legendární československý fotbalový brankář a současnýtrenér.
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Je kolektivní halový sport…
Sportovní vyžití v Karviné
Florbal.
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Czech Volleyball Federation.
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
Zde se dozvíte super věci o Slavii
HÁZENÁ 2.
Petr Čech.
HISTORIE LEDNÍHO HOKEJE
Jaroslav Plašil Jaroslav Plašil (* 5. ledna 1982, Opočno) je český fotbalový záložník. Profesionální kariéru začal v SK Hradec Králové, ale již v roce.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
David Beckham -je anglický fotbalista hrající v současnosti za americký Los Angeles Galaxy v Major League Soccer a anglickou reprezentaci. 2-krát skončil.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI
Lounské gymnázium se může pyšnit nejen odchovem mnoha lounských florbalových reprezentantů, nýbrž i velmi úspěšným družstvem děvčat, která v nedávné době.
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
BK Kondoři Liberec.
Sady 5. května Plzeň
Zlatá koruna Královéhradeckého kraje 2016 Ocenění.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Dívčí složka volejbalu v Příbrami TJ BANÍK PŘÍBRAM VOLEJBALOVÝ KLUB POD SVATOU HOROU.
Sportovní klub Jihlava HOKEJBAL. Vznik, historie oddílu a hokejbalu Založen v roce 1980 Jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v celé České Republice.
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Roman Havlíček Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova 1.1 Badminton CLICK.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
FC Slovan Rosice, z.s..
Otakar Mestek, Michal Blažej
VOLEJBALOVÝ ODDÍL TJ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
Lyžaři TJ Žďár nad Sázavou
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Reorganizace mládežnických soutěží od sezony 2009/2010
BSE České Budějovice o. s.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Soutěže mládeže organizované Olomouckým KFS
Transkript prezentace:

LET EXISTENCE

 Zakládající členové oddílu :  Vyskočil st., Vondráček, Martínek, Lapčák, Zaplatílek, Holan  První zápas odehrálo toto družstvo proti Motostavu Lipice Oddíl kuželek v Červeném Kostelci byl založen roku 1960

Stará kuželna na bedně V roce 1964 byla dostavěna druhá dráha.

Otevření dvoudráhy na bedně v roce 1964 a první zápas proti Jaroměři

Mládež byla také nezdílnou součástí kuželkářského oddílu

Dorostenecký tým: Anderko, Špelda, Vlček, Kejzlar Z.

V roce 1987 se kuželna přestěhovala do Nerudovi ulice

Slavnostní otevření nové kuželny v Nerudově ulici 1987

Takovýhle kabát nosila kuželna do roku 2009 než byly vyměněny stavěče a automaty

Budova kuželny po rekonstrukci v roce 2008

Takhle vypadají dráhy a automaty po modernizaci v létě 2009

Vitrína slávy na kuželně – nejsou tu vystaveny všechny,,pýchy“ kuželkářského oddílu v Kostelci a proto si je pojďme připomenout

V samotném počátku oddílu začal Kostelecký dorost sbírat úspěchy. Zde je přehled úspěchů mládežnických družstev mistrovství Československa v Přerově 2. místo 1974 mistrovství Československa ve Spišské Nové Vsi 3. místo. mistrovství Československa ve Vsetíně 3. místo mistrovství Československa v Karlových Varech 3. místo + další účasti v užších finále Po vzniku dlouhodobých soutěží dorostu náš dorost hrál převážně 2. ligu. V jedné sezoně jsme měli ve 2. lize dorostu dvě družstva, což není tak častý jev. V roce 2008 dorost postoupil do nejvyšší ligové soutěže.

družstvo dorostu, které postoupilo do 1. KLD v roce Z leva: D. Neumann, O. Mrkos, M. Bílý Uprostřed sedící trenér S. Neumann

Úspěchy jednotlivců v mládežnických kategorií: Josef Anderko - mistr Československa 1973 v Přerově - dorost Daniel Neumann- mistr České republiky 2010 v Horním Benešově- dorost Jaroslav Hampl - 3. místo mistrovství Česka v Karlových Varech- dorost. Tomáš Adamů - 3. místo mistrovství ČR 1999 v Náchodě Michal Vlček - 3. místo Pohár mladých nadějí místo Pohár mladých nadějí místo mistrovství České republiky 1998 V mládežnických kategoriích se pravidelně naši hráči zúčastňují finálových bojů Mistrovství republiky.

Významné milníky družstev dospělích: Již na Bedenské kuželně se hrála soutěž pod názvem liga. II. liga, která se hrála na 6x 100 HS II. liga, která se hrála na 6x 200 HS- ovšem tato soutěž se musela odehrát na dvoudráze a to znamenalo stěhování našeho A týmu do Trutnova, kde soutěž hráli. Další ligoví milník v historii kosteleckých kuželek se už traduje do doby, kdy kuželna sídlila v Nerudově ulici. V roce 1998 se z krajského postoupilo do III. Ligy Po dvou soutěžních letech se z ligy sestoupilo V roce 2008 se po usilovném snažení povedl návrat do III. ligy V dobách, kdy se liga nehrála, hrál se buď kraj či divize, patřil Červený Kostelec ke špičce těchto soutěží a patřil mezi kandidáty na postup.

V kategorii dospělých mužů i žen naši odchovanci dosáhli významných met. Ženy: Dana Adamů- II. liga žen, I. liga žen –Náchod Hana Zelinková- II. liga žen, v baráži o I. ligu žen pomáhala úspěšně Náchodu Muži: Kareš Otto - III. liga Náchod Anderko Josef – III. liga Náchod, oblékal také dres českosloven. reprezentace Kejzlar Zdeněk- I. KLM Poříčí, II.KLM Trutnov Adamů Tomáš – I. KLM Poříčí, II. KLM SKK Hořice, III. KLM SKK Náchod Kejzlar Petr - II. KLM Trutnov, v jednom utkání oblékl dres seniorské reprezentace

Po debatách členů oddílu bývalých a současných jsme vybrali dvě jména, které náš oddíl proslavili nejvíce: První z nich je Pavel Kudrnáč. Kostelecký odchovanec, který přestoupil do Náchoda, kde se stal členem ligového A týmu. Nejprve výraznou měrou přispěl k postupu Náchoda do I.KLM. A poté v několika sezonách byl oporou prvoligového týmu se kterým získal dvě druhá místa. Druhé jméno je Štěpán Schuster. V dnešní době je to hrající legenda našeho klubu. Největšího úspěchu dosáhl v reprezentačním dresu naší země při dorosteneckém MS v Blansku. Na tomto MS vybojoval v soutěži družstev bronzovou medaili. Zahrál si také jedu sezonu v první lize za tým TJ Poříčí. Jinak většinu kariéry hraje za kostelecké barvy a to je také důvod proč Červený Kostelec ligovým týmem.

Děkuji za pozornost