Školní akce 2. stupně ZŠ Kostomlaty pod Mil.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce MATEMATIKA Kroužek matematických.
Advertisements

Cesta byla dlouhá…. První žádost již v roce 2008, ještě se ZŠ Zeleneč
Projekt EU – OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Cílené rozvíjení čtenářské gramotnosti ve výuce na 2. stupni ZŠ
ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
Základní škola a Mateřská škola Louňovice pod Blaníkem 15. srpna 2009
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Ruzanna Sargsyan dobrovolnice z Arménie Jeďte jako DOBROVOLNÍCI do celého světa!
Služby čtenářům a uživatelům Dětští čtenáři
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Komise pro mezinárodní spolupráci a orální dějiny při MÚ Praha-Vinoř připravuje II. MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR NA DVOŘE RUDOLFA II.
Active Citizens - komunitní vzdělávání pro střední školy Úvodní setkání učitelů Praha 18. března 2013.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Eva Jeníková, 3.A.  Valení balvanu  Strom spln ě ných p ř ání  Maturitní ples  Majáles  Poslední zvon ě ní  Školní akademie  Projektový.
„Výstup na Mt. Everest“ Projektový den – integrovaná tematická výuka.
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních školách CZ.1.07/1.1.07/
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Začátek … Městská knihovna Sedlčany 1. červen 2001 – otevření knihovny v nových prostorách červen 2003 – první schůzka partnerů, narození Lukáška Potřeba.
TŘÍDNÍ SCHŮZE PROGRAM SRPŠ – výroční zpráva Třída jako celek – chování, výsledky vzdělávání, spolupráce, aktivita Akce v dubnu Ředitelské.
MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Vinoř 2010 Po stopách císaře Karla IV.
Vysoké mýto.
PORADENSKÉ PRACOVIŠTĚ POMÁHÁ INKLUZÍVNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ ZÁKLADNÍ ŠKOLY.
TÝMOVÁ SBOROVNA LEKTOŘI: Mgr. Tomáš Habart, Mgr. Adéla Lábusová
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem.
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Cíle o.s. ISIS  pomoc náhradním rodičům  zdárný vývoj dětí  přísun informací – vzdělávání  sdílení zkušeností mezi rodiči navzájem  prevence problémů.
Třídní schůzka 25. září 2014.
Kulturně-vzdělávací aktivity NPMK Ing. Eva Rezková, NPMK.
Třídní schůzky I. čtvrtletí
PO STOPÁCH KARLA IV. ŠKOLNÍ PROJEKT 4. B –
DDŠ, ZŠ a ŠJ Měcholupy 2 Cíle působení
Pobytové středisko Zastávka
Centrum pro rodinu a sociální péči o.s. 1.
11. prosince 2014 Třídní schůzka 4.C. › Zítra tj se žáci prvního stupně fotí na vánoční sadu fotografií s kalendářem. (250 Kč) › Pondělí
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Nejbližší klubové akce – prosinec 2009 a leden 2010.
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Základní škola Dobrovského
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
2. pololetí v V. A. 2. pololetí začalo velkou personální změnou ve vedení školy paní učitelka Veronika Studená.
Gymnázium, Brno-Řečkovice, Terezy Novákové 2
Soutěž pro žáky z celé ČR „Nakresli mi svou planetu“ Cílem soutěže je zvýšit povědomí dětí o potřebě chránit naši planetu a upozornit je na nebezpečí,
Co je Eurorebus? vědomostní soutěž pro žáky 1. a 2. stupně základních škol a pro studenty středních škol začala ve školním roce 1995–1996, letos bude již.
Chorvatsko Chorvatsko ostrov Murter Poznávací a pobytový kurz pro žáky 8. – 9. ročníku.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
SNN v ČR Centrum denních služeb pro sluchově postižené, Brno AKCE 2015.
Venkovní aktivity na podporu čtenářství
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
ZŠ Nové Veselí a prevence nežádoucího chování
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Polytechnické vzdělávání se zaměřením na tvorbu ŠAP/PA 22. března 2017
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Rodičovská schůzka září 2017.
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
PYŽAMOVÝ DEN v MŠ a ZŠ KLOBOUKOVÝ DEN v MŠ a ZŠ
Zpracovala: Mgr. Monika Dvořáková
KALENDÁŘ.
Název projektu: Ve škole po škole
Předmět: prvouka Ročník: 2. Tematický celek: Čas 2.část
Školní vzdělávací program
Základní škola a Mateřská škola Kozlov, příspěvková organizace
Školní schůzka – zahájení školního roku 2019/2020
Transkript prezentace:

Školní akce 2. stupně ZŠ Kostomlaty pod Mil. Šk. rok 2007/2008 2. a 3. čtvrtletí

TŘÍDNICKÉ DNY -společně strávené dopoledne žáků jedné třídy s třídní učitelkou, věnované vybranému tématu, bez zvonění – přestávky dle potřeby Listopad - téma „Sociální percepce a poznávání“ Leden - téma „Komunikace“ Duben – téma „Spolupráce“

EUROREBUS Soutěž jednotlivců v Korespondenčních kolech a Elektronických kolech ve veřejných kolech v Doprovodných hrách pro jednotlivce Týmová soutěž školních tříd - na základě výsledků jednotlivců (součet individuálně dosažených bodů 15 nejúspěšnějších členů školních tříd ve prospěch dané školní třídy) v Korespondenčních kolech a Elektronických kolech, ve prospěch školních tříd, ve kterých studují ve veřejných kolech Soutěž škol o putovní Pohár České spořitelny - na základě výsledků školních tříd (součet dosažených bodů 4 nejúspěšnějších školních tříd ve prospěch dané školy) ve veřejných kolech na základě úspěšnosti v týmové soutěži školních tříd    zeměpis, dějepis, přírodopis ale i např. společenskovědní obory po dobu celého školního roku a utkávají se v ní jednotlivci, školní třídy i celé školy.

Hledání ztraceného ráje v Českém středohoří regionální projekt pro školy jaké stopy u nás Český ráj zanechal? postupná proměna krajiny – jak ji lidé svou činností v průběhu času měnili a přetvářeli krása a malebnost krajiny v níž žijeme a nalezení ztracených kořenů v zapomenutém ráji. Hledání ztraceného ráje v Českém středohoří aneb klíčové kompetence pro zodpovědný život v místě a přenositelnost kulturního bohatství. porovnávání starých fotografií a pohlednic s místy, jak jsou vyfoceny dnes. Výstupem by se měla stát výstava a kniha. podorbnosti o projektu na stránkách. www.ztracenyraj.net

Besedy o PŘÍRODĚ Beseda o EKOLOGII Beseda s p. FAIGLEM Občanské sdružení pro záchranu hradu Kostomlaty

Vánoční projekt Vánoční zvyky a tradice u nás i v cizině vývoj vánočního stromečku kdo je to Santa Claus kde chodí Ježíšek, Santa apod. lití vosku a pouštění lodiček Barborky krájení jablka zvířata ve chlévě byla také obdarovávána vánoční jídla, věštění z rozlousknutých ořechů

Beseda s Policií ČR právní odpovědnost - pro žáky 8. ročníku Šikana - pro žáky 6. a 7. ročníku

„Tři mušketýři“ zájezd na muzikál s prohlídkou Prahy Děti v roli průvodců po Praze: Staroměstské náměstí – orloj a pomník Mistra Jana Husa, Ungelt, Týnský chrám, Prašná brána

Spolupráce s MLK Lidová slovesnost Česko čte Čapka beseda s knihovníky beseda o rčeních v MLK pro žáky 6. ročníku Česko čte Čapka beseda s knihovníky

Noc s ANDERSENEM - k výročí narození dánského pohádkáře H. Ch Noc s ANDERSENEM - k výročí narození dánského pohádkáře H.Ch. Andersena

ITV „Mount Everest“ integrovaná tematická výuka Studijní centra: Jazykové Zeměpisné Matematicko-fyzikální Přírodovědné Tělovýchovné Výuka v projektech spočívá v tom, že téměř jakékoli dovednosti (matematické operace, pravopis, orientace na mapě, výtvarná tvorba, ...) se dají vztáhnout k jednomu tématu Výuka probíhá ve věkově smíšených skupinách Každý takový celek obsahuje základní učivo, které musí zvládnout všechny děti. Množství nových dovedností se děti učí v okamžiku, kdy je k něčemu potřebují, a tudíž vidí bezprostředně jejich smysl.

Ozdravný pobyt Český ráj - MLADĚJOV Termín: 16. – 21. června 2008 (pondělí – sobota) Ubytování: Rekreační středisko Zelené údolí v Mladějově (Český ráj) – ubytování v chatkách Cena za ubytování a stravu 5 x denně: 1250,- Kč (za 1 den = 250,- Kč). Program: Turistika, seznámení s Českým rájem (Prachovské skály, Trosky, Kost, Humprecht, Jičín,….), rozšíření zeměpisných znalostí, environmentální výchova, ochrana přírody. Doprava: Z Teplic vlakem do Mladějova Záloha na dopravu a vstupy do objektů = 500,- Kč. Celková cena za ozdravný pobyt pro žáky = 1750,- Kč. Závazné přihlášky společně se zálohou ve výši 300,- Kč prosíme odevzdat do středy 12. března 2008. Do konce měsíce května 2008 prosíme zaplatit zbytek (tj. 950,- Kč) za pobyt, zálohu na dopravu a vstupy stačí zaplatit do pátku 13. června 2008.

OSTATNÍ AKCE 2007 LISTOPAD Noc ve škole – pro žáky 8. ročníku na téma: Noční hra, příprava pohoštění Beseda v Pedagogicko - psychologické poradně v Teplicích pro dívky 8. ročníku na téma „Mentální anorexie a mentální bulimie – dvě hluboké propasti“ Noc ve škole s keramikou – pro děti z keramického kroužku PROSINEC Vánoční jarmark v obci, zajištění programu při rozsvěcení vánočního stromu – společně s obecním úřadem Exkurze do Prahy: Renesanční a barokní Praha, 2. a 3. kolo dějepisné hry Příběh Pražského hradu, vánoční trhy – pro žáky 8. ročníku Vánoční výtvarná dílna v DDM Bílina – pro žáky 6. a 7. ročníku Beseda v MLK Kostomlaty: Vánoce Josefa Lady – pro žáky 6. a 7. ročníku Návštěva vánočního jarmarku ve Výchovném ústavu a dětském domově v Kostomlatech Beseda s Horskou službou Zájezd do vánoční Prahy – Královská cesta, Pražský hrad – pro žáky 6. a 7. ročníku Vánoční besídky v jednotlivých třídách

2008 LEDEN Projektová výuka: Výživa – pro žáky 8. ročníku Novoroční ping – pongový turnaj Kytarový koncert „S kytarou kolem světa“ – na sále obecního úřadu Školní kolo olympiády z českého jazyka Projektová výuka – Cestovní ruch – pro žáky 8. ročníku ÚNOR Beseda se sexuologem MUDr. Uzlem v Teplicích – pro žáky 8. ročníku Městské kolo recitační soutěže v Teplicích „Ledová Praha“ – 3denní výlet, zúčastňují se i bývalí žáci BŘEZEN Velikonoční výtvarná dílna v DDM Bílina DUBEN Kvalifikační utkání Školského poháru Coca-cola Cup proti ZŠ Žalany

Připravujeme na poslední čtvrtletí: Ozdravný pobyt ve střední Itálii Slavnostní otevření nového hřiště za školou Den bez rozvrhu Akademii Interaktivní besedu s reportérem České televize Názornou ukázku sebeobrany (Armáda ČR) a řecko – římského zápasu Projektový den „Flora a fauna Českého středohoří“