Obecná zvířata.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PowerPoint Založení nového souboru .pptx Tlačítko Office, Nový
Advertisements

Nástroj pro prezentace
Periferní zařízení počítače
Přechody a animace Tomáš Prejzek
Internetové stránky a Internetový prohlížeč
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_133_IT7 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
IT Začátečníci Modul 5 MS POWERPOINT.
KANCELÁŘSKÝ BALÍK. KANCELÁŘSKÝ BALÍK je program, s jehož pomocí lze vytvářet PREZENTACE.
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
Tvorba prezentací v programu PowerPoint Autor: ing. Jaroslav Mochan
Microsoft Office PowerPoint
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
MS Office PowerPoint 2007 Ing. Jaroslav Parma.
Zoner Callisto.
Úvod do obsahů j pak stisknutím F5 nebo kliknutím na Prezentace > Od začátku spusťte kurz. Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy, Pokud se videa kurzu.
Prezentace v Powerpointu
Obhajoba maturitní práce
Základy ovládání operačního systému III
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
VY_32_INOVACE_In 6.,7.19 PowerPoint - Vkládání grafických objektů Anotace: Žák se seznámí se zásadami vkládání grafických objektů jako fotek, klipartů.
Microsoft Powerpoint Microsoft Word.
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Tvorba tabulek Vypracoval : Ing. Jiří Durďák Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
Domestikace.
VY_32_INOVACE_11_ Čtení slov 3 (SADA ČÍSLO 1). INFORMACE PRO UČITELE Jméno autora výukového materiálu: Mgr. Lenka Červinková Datum (období), ve kterém.
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_14_16_ovládací panely.
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika Ročník: 6. Datum.
ČESKÝ JAZYK Odpovězte na otázky o zvířátkách. PRASE DOMÁCÍ JAKÉ JE? CO DĚLÁ? JAKÉ MÁ ŠTĚTINY?
Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy Navigace.
VY_32_INOVACE_19_Č tení s využitím alternativních metod čtení - zvířata (SADA ČÍSLO 4)
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 6.1 (Tabulka)
INFORMATIKA 8 WordArt - aplikace III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k opakování slovní zásoby podle obrázků v.
ZKOUŠÍM, BÁDÁM, VYRÁBÍM SAVCI ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org.
VKLÁDÁNÍ HUDBY V PowerPointu 2010.
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Prezentační programy 3. ročník oboru Sociální péče Motivy v Powerpointu.
Mgr. Karel FischerÚprava prezentace1 Změna použité šablony Ke změně šablony mohu použít jednu ze tří možností: a)Formát \ návrh snímku b)V panelu nástrojů.
PREZENTACE JAK NA TO?.
Tomáš Baťa Periferní zařízení počítače. Definice Periferní zařízení počítače jsou nástroje, které nejsou nutné k provozu počítače ale zpříjemňují a zefektivňují.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Přidání kontaktu Seznam kontaktů vám zjednodušuje komunikaci a umožňuje zjistit stav a kontaktní.
K čemu slouží Jak ho spustíme Hlavní pás karet Pracovní prostředí – nabídka tlačítka Office Jak správně psát Píšeme velká písmena Pohyb po dokumentu Typy.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Naplánování schůzky v Lyncu Schůzku v Lyncu můžete naplánovat s doplňkem Outlooku pro Lync (pokud.
COLORS black blue brown green orange.
VYBER, CO NA OBRÁZEK NEPATŘÍ. ŘEKNI PROČ.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Pec pod Sněžkou, okres Trutnov Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Milena Brádlová; datum: 24.
IrfanView (5). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně postižené,
Tvorba prezentace Vypracovala : Jana Šimková, ZŠ a MŠ Mladoňovice Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
ZVÍŘATA A JEJICH MLÁĎATA
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_10B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
Slova nadřazená a podřazená
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 4– POWERPOINT – PRÁCE S TEXTEM Název školy:
VY_32_INOVACE_
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu "EU peníze školám"
Animace v aplikaci PowerPoint 2007
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_11_16_PowerPoint.
Vypracovala Daniela Kubů ZŠ a MŠ Malý Újezd
5 tipů pro zjednodušení práce
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ,Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková org.
Název školy: ZŠ a MŠ Zvole Autor: Mgr. Jana Němcová
EKOSYSTÉM OKOLÍ LIDSKÝCH OBYDLÍ
DUM I. / 4. domácí zvířata Bc. Zdeněk Klíma.
Základní škola Havlíčkův Brod, Štáflova 2004
kokk NÁZEV ŠKOLY: ZŠ speciální Litvínov, Šafaříkova 991, okr. Most
Příprava na písemku obrázky 5
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
Transkript prezentace:

Obecná zvířata

pták

kočka

pes

kachna

žába

kůň

prase

myš

ovce

kráva

koza

králík

Tak to se vám určitě bude líbit i Little Reader! Líbí se vám naše PowerPointové presentace? Tak to se vám určitě bude líbit i Little Reader! Co umí Little Reader, co PowerPoint presentace neumí? Při přehrávání toho samého slova zobrazit pokaždé jiný obrázek Připojit výslovnost, obrázky a zvukové efekty mnohem snadněji. Zosobnit vaše lekce přidáním vlastních obrázků, výslovnosti a videí Snadno přepínat mezi různými režimy zobrazování, jako je přehrávání pouze slov, pouze obrázků nebo obojího při více-smyslové metodě Měnit způsob, jakým je každá lekce prezentována – měnit typ fontu a velikost písma, barvu písma či pozadí, velká či malá písmena,… Mít k dispozici velké ukazovátko, kterým se dá snadno ukazovat na slovo či části slova, která jsou čtena Možnost zamknout myš či klávesnici, aby dítě nemohlo ovlivňovat přehrávání Mít k dispozici knihovnu lekcí, která se dá snadno rozšířit a je téměř bez hranic, se spoustou lekcí vytvořených BrillKids, týmem Bystré děti či jinými uživateli. Možnost mít záznamy, kolikrát bylo dané slovo již dítěti přehráno Snadná editace obrázků a fotografií (s použitím vestavěného obrázkového editoru) - možnost vyříznout či přidat šipku, zakroužkovat určitou část obrázku k zdůraznění významu určitého slova Vytisknout si snadno vaše lekce v různých formátech – jako flash karty či překrývací karty pro více-smyslovou výuku. Chci vědět víc!