Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Dovolená s OS Tatry 2012.
Advertisements

Přátelé dobrého vína a adrenalinu,
Hotel Fontána Týdenní nabídka pro členy SDH a jejich rodinné příslušníky v hotelu Fontána Lipno.
Nabídka nemovitostí – červen 2010
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
DOVOLENÁ CB K. Vary PASEKY nad JIZEROU č
PASTORAČNÍ DŮM VELEHRAD. VÍTEJTE U NÁS… Pastorační dům Velehrad se nachází v italské části Dolomit v krásném horském údolí Gsiesertal v obci St. Martin.
SOU a SOŠ Weilova – Praha 10 Automobilní a informatiky
ONRIMO Travel Španělsko, Ibiza, San Antonio **** hotel Blau Parc –
Krkonoše Tour Kontaktní osoba: Tina Davídková Tel To nejlepší jen pro vás.
REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ Podhradí nad Dyjí
Pro úspěšnost loňské rodinné dovolené se psy (nejen Saarloosy), si Vás dovoluji pozvat k zopakování této akce.  Termín : od soboty do  Místo.
První Vltavská Realitní s.r.o. PROJEKTY V BULHARSKU.
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
příprava na dopolední výcvik
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
Příroda a okolí Spišské Nové Vsi
1 Netopilová Simona 4.I. 2 INFORMACE Naše cestovní kancelář Vám nabízí bohaté využití pro začínající i zkušené na více než 20 km upravovaných sjezdových.
Hotel Kapitán areál s vlastní pláží a sportovišti Vše pro Váš volný čas.
NABÍDKA POZEMKŮ VELIKÁ VES RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
V í t e j t e v relax areálu H N A Č O V.
tel: Plavy 189.
Vzpomínky na dovolenou. Připravil: Zoubek Lukáš. Jizerské hory jsou nejsevernějším pohořím České republiky. Název je odvozen od řeky Jizery, která pramení.
Penzion u máchova Jezera
Školicí a ubytovací středisko IAT
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Pyžamová párty ze dne V rámci zprostředkování kontaktu se společenským prostředím provozujeme v pečovatelské službě bezplatný Klub třetího.
OREA HOTELS představuje téměř 6000 připravených, komfortních hotelových lůžek, 1200 pohodlných míst u prostřených stolů s kvalitní současnou gastronomií,
LIPNO pocity geografů z letní turistické destinace
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
Lyžování v Rakousku S CK TUŠLA
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Nabídka letních táborů a pobytů pro děti a mládež z oblastí postižených povodní od České pojišťovny 1/7/2013 Česká pojišťovna.
Vítáme Vás v rekreačním areálu Pecka
COPACABANA V PRAZE Beachvolejbalové firemní menu 4 kroky k úspěchu.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_64.
Didaktické metody pro výuku cestovního ruchu na školách.
LYŽAŘSKÝ KURZ ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 2012
Lyžařské středisko HINTERTUX
HORSKÝ HOTEL LESNÍ ZÁMEČEK ***
CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída
Prezentace KRKONOŠ Eva ČERNOCHOVÁ 5MB Na mateřské dovolené.
Dotek – Dům Obnovy Tradic, Ekologie a Kultury. Vítejte v objektu bývalé barokní fary v Horním Maršově, kterou jsme přebudovali v ekologicky šetrný dům.
Ubytování na RovníchUbytování na Rovních. Ubytování v soukromí Lyžařské středisko Paseky nad Jizerou Parkování u domu 2 pokoje Společná lednice Microvlnná.
Ubytování na Rovních Čermákovy Rovně.
Hotel U 7 Jelenů. Náš hotel Vám nabízí saunu, vířivky, relaxační bazén, plavecký bazén, posilovnu, animační program a také Miniclub. To je vše s té volnočasové.
Terénní základnu - Rohanov
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
Cestovní kancelář SHM Vezmeme Vás za Sluncem, na Hory nebo k Moři Provozovatel: Vladimír Kučeřík, ul. Vodní 79, Brno.
Tematicko odborný a poznávací zájezd FRANCIE cena s dotací 5.000,-Kč +15,-€ na vstupy+140,Kč-(nad 18 let 210,-Kč)pojištění bez stravování.
ARCHITEKTONICKÁ STUDIE SPORTOVNÍHO CENTRA
Potenciál města Kroměříže v cestovním ruchu a cesty k jeho využití.
Praktická stáž „Osvojení odborných kompetencí – uplatnění obecných ekonomických principů při řízení hotelu“ 17. –
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF a HZS hl.m. Prahy, mediální partner Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu.
ERASMUS - KLAGENFURT. obsah Formality Univerzita Ubytování Volný čas, okolí Studium.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Dovolená s OS Tatry Již deset let využívají členové OS dovolené v Tatrách – Velké Lomnici – Penzionu Rysy.
Dovolená s OS Tatry – Starý Smokovec Starý Smokovec – nové místo pro rekreaci členů OS v Tatrách.
Krkonoše. Sněžka Podle nových měření 1603 m n.m - je nejvyšší hora v Krkonoších a v České republice. Nachází se ve východní části Krkonoš na Hraničním.
Lyžařský výcvik 2011 ZŠ Buzulucká
Ostružno - Prachovské skály
BOLZANO 2017 – hlavní akce Datum: – (sobota-sobota)
Společenská výchova – Zásady chování v ubytovacích zařízeních
Kremnica.
VY_32_INOVACE_292_Lyžařská centra Jesenicka
Zájezd do Rakouska Hampl Matěj, 4.A.
Transkript prezentace:

Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu horu a skiareál se skokanskými můstky. Ve vzdálenosti 400 metrů od pensionu je stanice čtyřsedačkové lanovky, běžecké tratě, tenisové kurty, koupaliště, minigolf a velká řada restaurací a obchodů.

V našem Pensionu Vám nabízíme celoroční ubytování, kde si můžete vybrat ze dvou až pětilůžkových apartmánů s veškerým příslušenstvím a TV se satelitními programy. Naší specialitou je nabídka ubytování ve velkých bytech s vybavenými kuchyněmi, krbem, terasou nebo balkónem. V pensionu máme zároveň velkou společenskou místnost s barem. Po náročném dni jistě oceníte možnost relaxovat v našem krytém bazénu 6×3m, který je ubytovaným hostům plně k dispozici. V okolí našeho pensionu je možné lyžování, snowboarding, výlety po Krkonoších či jízda na kole do Jizerských hor nebo Českého ráje.

Společenská místnost se nachází v přízemí. V této místnosti se podávají snídaně a je pouze pro návštěvníky pensionu. Místnost je určena kromě snídaní pro příjemné posezení u krbu, sledování TV nebo k jiným společenským zálibám. Pokud si přivezete Vaše oblíbená DVD – je zde k dispozici DVD přehrávač.

Věříme, že i Vy budete u nás velmi spokojeni tak jako naši stálí klienti a že pro Vás uděláme vše proto, aby Vaše dovolená byla pro Vás příjemným prožitím volna.