NEON TV Televizní studio UTB

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy,
Advertisements

UŽIVATELSKÝ ÚČET NA PORTÁLU INFORMAČNÍCH ZDROJŮ PRO UTB XERXES.
možnosti: -spustit prezentaci na interaktivní tabuli -na centrálním PC -pracovat ve dvojicích / jeden PC jako náhled a druhý na aktivní činnost/ -jeden.
možnosti: -spustit prezentaci na interaktivní tabuli -na centrálním PC -pracovat ve dvojicích - / jeden PC jako náhled a druhý na aktivní činnost/
Objekty mohou být vytvořeny buď pomocí prostředků Wordu nebo je můžeme vytvořit na jiném místě a do dokumentu Wordu vložit. Všechny objekty se vloží na.
TV studio FMK Univerzitní televize NEON TV. Základní informace - formální Tomáš Šula, UAAU/KVS1, KVS2 Televizní.
NEON TV Televizní studio UTB
Obsah: Vytvoření nového souboru Seznámení se šablonou,výběr prázdného dokumentu Vložení krátkého textu, obrázku Uložení souboru Uzavření souboru Kontrola.
Seznam v iPhone Podrobný návod jak mít od seznamu v iPhone Jakub Dlouhý
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 2 Ověřeno ve výuce:
INFORMATIKA 9. ročník. 3.hodina Navigace – tlačítko ZPĚT.
Styly písma - vytvoření vlastního stylu, zápatí a záhlaví stránek
14. Textový editor ( VKLÁDÁNÍ dalších objektů do textu…)
NEON TV Televizní studio UTB Mgr. Jan Čada, tel.:
NEON TV Televizní studio UTB
NEON TV Televizní studio UTB Mgr. Jan Čada, tel.:
Návod na složení jména z písmenkových log
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Zpracování a využití informací Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Autoritní údaje v záznamu výběr nové autority z rejstříku (ikona nebo SHIFT+F4) kurzorem v propojovacím poli SHIFT+ F4.
TEXTOVÝ EDITOR (vkládání dalších objektů do textu a jejich vlastnosti, textové tabulky, šablony,) Lol.
Úprava grafických objektů –obrázků ve Wordu 2010.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_385_Odeslání u AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM:
Zpracování a využití informací Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Poznámkový blok a WWW Mgr. Lenka Švancarová. Poznámkový blok a WWW Spustíme si Poznámkový blok.  Soubor-Uložit jako Uložit jako typ – Všechny soubory.
Klávesové zkratky 1 Ročník: 6 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Klávesové zkratky 1 Ověřeno ve výuce:
Práce s textem ve Wordu 2010, vkládání obrázků do textu.
Základy práce s počítačem Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Prohlížeč Chrome Ročník: 6 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Prohlížeč Chrome Ověřeno ve výuce:
Photostory Ročník: 7 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Photostory Ověřeno ve výuce:
Základy práce s počítačem Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Seznamujeme se s počítačem III.
Práce s textem (Word 2010)-kopírování
Milý Ježíšku, k Vánocům bych si přál/a…
Provedení autorizované Ověření provedení autorizovanékonverze Úvodní kurz k problematice datových schránek eGON centrum HOLEŠOV provedení autorizované.
Vytvoření hypertextového odkazu
Webnode Webové stránky zdarma
Autor: Janoštíková Tereza. Zadání Co udělat, když potřebujete nějakou fotku nebo obrázek pro svou školní prezentaci Krok po kroku sledujte popis.
KLIENT ARL školení pro pokročilé listopad Vyhledávání: zvolím bázi (epca nebo auth) zvolím jednoduché vyhledávání z rolety zvolím pole pro vyhledání.
2OP381 Manažerská informatika 1
Šablona: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika Ročník:7. Datum vytvoření:Březen.
Základy práce s počítačem Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 1 Ověřeno ve výuce:
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola Chrastava, náměstí 1. máje 228, okres Liberec.
NEON TV Televizní studio UTB Mgr. Jan Čada, tel.:
Vítej! Tato prezentace ti ukáže, jak do svého telefonu s Windows Phone 8 nainstalovat aplikaci Třídní novinky. Další.
VKLÁDÁNÍ OBRÁZKŮ, KLIPARTŮ, OBRAZCŮ
Jak učit tvorbu www stránek na zš? ?. Co by žáci měli zvládat.  Základy s textovým editorem (Word, pspad) – základní úpravy textu, kopírování, formátování..
Šablona: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika Ročník:7. Datum vytvoření:Březen.
Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Vzdělávací obor: Informatika Téma: Word - záložka "Vložit" Klíčová slova: Záložka vložit, obrázek,
NEON TV Televizní studio UTB Mgr. Jan Čada, tel.:
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
Mechatronika Portál. P ortál M echatronika Redakční systém Základní funkce: tvorba, modifikace a publikace dokumentů (článků) zpravidla prostřednictvím.
VY_32_INOVACE_ MOVIE MAKER Příručka pro tvorbu prezentací z obrázků a fotografií.
Tvorba www stránek – (01) úvod Autor: Mgr. Josef Motl Datum: , ročník: 7. ročník ZŠ Vzdělávací oblast: Informační technologie Anotace: Prezentace.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 3. ročník oboru.
T EXTOVÝ EDITOR ( VKLÁDÁNÍ DALŠÍCH OBJEKTŮ DO TEXTU A JEJICH VLASTNOSTI, TEXTOVÉ TABULKY, ŠABLONY, JEJICH VYUŽITÍ A TVORBA )
Microsoft FRONT PAGE Šablona 32 VY_32_INOVACE_19_10_Front Page.
Návod k aplikaci pro účastníky DofE Instalace aplikace a plnění aktivit systém iOS Verze aktuální k:
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Vladimír.
Tvorba webových stránek – místa v síti
Název školy: Základní škola a mateřská škola Dolní Bojanovice, okres Hodonín příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Označení materiálu:
Zoner Photo Studio 16 Koláž. Zoner Photo Studio 16 Koláž.
5 tipů pro zjednodušení práce
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
Tvorba webových stránek na google – Sites (10.)
Zoner Photo Studio 16 Popis programu. Zoner Photo Studio 16 Popis programu.
Transkript prezentace:

NEON TV Televizní studio UTB Andrea Fleissigová, fleissigova@gmail.com, tel.: +420 737 975 932 www.neontv.cz, www.neon.utb.cz

reportáž odevzdávána minimálně dvakrát za týden AV + MK Kdy je hotovo reportáž odevzdávána minimálně dvakrát za týden stopáž 60 sec. s odkazem na pondělní zpravodajství pro plnou verzi reportáže Dodržovat pravidlo max 24hodin po akci poté v pondělí v 18h deadline pro odevzdání zpravodajství * Přes týden stačí Web a Youtube * v Pondělí odevzdávám vše i na server Př. V Pondělí večer jdu točit akci do Golema – v úterý večer vyvěsím na YouTube 60sec. “trailer”, ve středu natačím přednášku o AIDS – ve čtvrtek 60 sec. Aids na YouTube. V pátek napadnou tři metry sněhu a v Pondělí to všechno “prodloužím a shrnu ve zprávách” Andrea Fleissigová, fleissigova@gmail.com, tel.: +420 737 975 932, www.neontv.cz

jméno: neontvcz / heslo: se mění (ví vždy ti, co potřebují) Když je hotovo - AV Když je hotovo AV: www.youtube.com přihlásit jméno: neontvcz / heslo: se mění (ví vždy ti, co potřebují) 4. Upload videa 5. V okamžiku, kdy je nahráno – dává AV člen jakýmkoli způsobem zprávu svému MK členu v týmu: „Je to tam, postarej se o zbytek. Díky. STOP.“ Andrea Fleissigová, fleissigova@gmail.com, tel.: +420 737 975 932, www.neontv.cz

jméno: neontvcz / heslo: se mění (ví vždy ti, co potřebují) Když je hotovo - MK Když je hotovo MK: www.youtube.com přihlásit jméno: neontvcz / heslo: se mění (ví vždy ti, co potřebují) a dále raději v obrázkách... Andrea Fleissigová, fleissigova@gmail.com, tel.: +420 737 975 932, www.neontv.cz

rozklikneš vpravo nahoře NeonTVCZ – poté správce videí How to - Youtube rozklikneš vpravo nahoře NeonTVCZ – poté správce videí Andrea Fleissigová, fleissigova@gmail.com, tel.: +420 737 975 932, www.neontv.cz

How to najdeš video, které přidal Tvůj AV člen (pravděpodobně to poslední) – klik na upravit

Ještě před úpravami však video shlédni a zkontroluj, že je vše v pořádku! Především titulky!

vyplníš Název, Popis, Tagy, Kategorii, Náhled, Datum How to V případě, že vše v pořádku je, tak dle svého nejlepšího vědomí a svědomí vyplníš Název, Popis, Tagy, Kategorii, Náhled, Datum

uložit Při vyplňování Názvu spoléhej se na svůj instinkt How to - YouTube Při vyplňování Názvu spoléhej se na svůj instinkt (v případě zpravodajství pak použij formát Zpravodajství NeonTV týden 02/2012 ) U perexu - tedy popisu na své PR schopnosti (hodí se zahrnout i jména autorů a odkaz na www.neontv.cz) A u keywords-Tags poslouchej svou žízeň (čím víc, tím líp) televize neon tv fmk utb zlin neontvcz neontv univerzitni televize reportaz NeonTV Neon TV FMK UTB Tomas Bata University in Zlin Faculty of multimédia communications Univerzita Tomáše Bati Zlín Fakulta multimediálních komunikací marketingové komunikace zlín zlínský uložit

V druhé záložce pak http://neontv.cz/wp-login.php How to - Wordpress si nechej V druhé záložce pak http://neontv.cz/wp-login.php ls2012 neonvdusi Andrea Fleissigová, fleissigova@gmail.com, tel.: +420 737 975 932, www.neontv.cz

How to - Wordpress Vytvořit příspěvek Andrea Fleissigová, fleissigova@gmail.com, tel.: +420 737 975 932, www.neontv.cz

Název a text jasný, zkopíruj si z YouTube Pozn. měj přeplé na Editor Prvních pár vět dej tučně a odděl od zbytku textu Andrea Fleissigová, fleissigova@gmail.com, tel.: +420 737 975 932, www.neontv.cz

Mezitím na Youtube... Dal jsi Uložit, nyní otevři v další záložce nový YouTube a zkus najít video podle Tvého názvu Ideálně vše funguje. Klikni na SDÍLET a pak VLOŽIT Vygeneruje se ti to kód, ten zkopíruj pomocí ctrl+c Andrea Fleissigová, fleissigova@gmail.com, tel.: +420 737 975 932, www.neontv.cz

Zpátky na Wordpress... Klikni na konec textu Přepni si na HTML A pomocí ctrl+v vlož kód Andrea Fleissigová, fleissigova@gmail.com, tel.: +420 737 975 932, www.neontv.cz

Zpátky na Wordpress... Nyní klikni kamkoli do textu a poté na ikonu nahrát obrázek Andrea Fleissigová, fleissigova@gmail.com, tel.: +420 737 975 932, www.neontv.cz

Najdi v PC předem připravený obrázek, fotku (stačí printscreen z videa), vybrat nahrát Potom zruš! Vše co je za neontv.cz/ zkopíruj (ctrl+c) (wp-content….) TADY se ti vygeneruje odkaz

sroluj níže na Uživatelská pole v Názvu vyber preview do pole Hodnota vlož (ctrl+v) zkopírovaný odkaz na obrázek Andrea Fleissigová, fleissigova@gmail.com, tel.: +420 737 975 932, www.neontv.cz

Sroluj ještě níže na “All in One SEO Pack” Zkopíruj si z YouTube název, popis a keywords Andrea Fleissigová, fleissigova@gmail.com, tel.: +420 737 975 932, www.neontv.cz

Vyjeď nahoru na Štítky a označ, co uznáš za vhodné, vždy však Video, Hlavní a Krátké zprávy Andrea Fleissigová, fleissigova@gmail.com, tel.: +420 737 975 932, www.neontv.cz

A slovo ze všech nejkrásnější nakonec PUBLIKOVAT Jdi na www.neontv.cz a zkontroluj, že vše vypadá jak má Andrea Fleissigová, fleissigova@gmail.com, tel.: +420 737 975 932, www.neontv.cz

Děkuji Vám za pozornost! Otázky??? Gratuluji! Děkuji Vám za pozornost! Neon v duši Andrea Fleissigová, fleissigova@gmail.com, tel.: +420 737 975 932 www.neontv.cz, www.neon.utb.cz