TOPAZ názory & vzdělávání 2012 - 2013. 7. 12. 2013 názory & vzdělávání 2012 - 2013 1 TOPAZ BYL PŮVODNĚ MYŠLEN JAKO THINK - TANK … … ALE JEHO ÚLOHA SE.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
TOPAZ Co je to a jak to funguje? Ondřej Kolář
Advertisements

Představení projektu: ROZVOJ West Bohemia – rozvoj partnerství v územní působnosti Ústeckého, Plzeňského a Karlovarského kraje 2. Expertní workshop k projektu.
Příprava Strategie vzdělávací politiky ČR do roku 2020 Petr Černikovský Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR Zahajovací konference k přípravě.
Spolupráce se vzdělávacími institucemi. Projekt iYouth – Modely integrace a prevence sociálního vyloučení: podpora migrantské mládeže je spolufinancován.
ECVET v Programu celoživotního učení
Valná hromada PRAHA 27. BŘEZNA 2014
„Slaďování rodinného a pracovního života v ICT průmyslu“ - představení projektu Barbora Slavíčková.
Komise Hana Landová (SIC ČZU) Bibliotheca Academica 2012.
Magistrát města Mostu Radniční 1/ Most IČ: DIČ: CZ Národní konference kvality 2014 Hradec Králové Kompetence.
Název projektuModerní škola Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název aktivity Aktivita VI/2 - Vytváření podmínek pro rozvoj znalostí, schopností.
© Radek Maca Státní informační politika ve vzdělávání SIPVZ w w w. e - g r a m. c z ICT plán školy možný přístup k jeho zpracování odbor 55 SIPVZ MŠMT.
Představení zajímavých projektů OPVK
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU E-INKLUZE 50+. OBSAH Základní informace Komu je projekt určen Cíle Aktivity Harmonogram.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Rozvoj výzkumu a vývoje na Ekonomické fakultě JU CZ.1.07/2.3.00/
RIS3 MSK – stav přípravy, další postup klastrnet,
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Úloha transferu technologií v inovačním procesu Pavel Švejda CTT UTB ve Zlíně, 27. března 2014.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
PREZENTACE KA 7 KONFERENCE PROJEKTU ITP ITP Ing. Jaromír Čáp, Národní vzdělávací fond, o.p.s. Velké Karlovice, Institut Trhu Práce.
Městský architekt z pohledu výkonu architektonické profese Konference O městských architektech, jejich potřebnosti a postavení v místní správě Cheb, 15.
Pedagogika volného času (VČ)
AKVŠ – profesionalita – spolupráce Marta Machytková předsedkyně VV.
Kulatý stůl ČSVTS Věda, výzkum a inovace v letech 2014 – 20 České inovační partnerství 23. června 2014.
Elektronické služby v znalostnej spoločnosti, , Zvolen Koordinace a spolupráce – úloha Asociace knihoven vysokých škol ČR Barbora Ramajzlová.
Jak válčíme: průzkumy, standardy, postery… Lenka Bělohoubková Komise IVIG.
Celostátní síť pro venkov
OMC Pracovní expertní skupina
Setkání členů SPIS 13. června 2007 Sahara Café.
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Česká evaluační společnost, o.s., 5.května 65, Praha 4, Czech Repulic, Česká evaluační společnost (ČES) Czech.
Books Online projekt v Knihovně Kroměřížska David Zapletal.
Máme šanci tvořit svůj život rukama CZ.1.07/1.2.27/
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Projekt podpory technického vzdělávání B. Wojnar.
Možnosti hodnocení ředitelů škol
Role škol v kariérovém poradenství z pohledu programu Euroguidance
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
TEST 17. POLITOLOGIE
Komunikační platforma PNEU REVUE. Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu odvětví prodeje a servisu pneumatik.
Ministerstvo obrany Inspekce ministra obrany Vzdělávání k problematice boje s korupcí.
Vzdělávání v oblasti základní registrů a dalších kmenových projektů eGovernmentu Mgr. Monika Pálková, odbor veřejné správy a eGovernmentu MV ČR.
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
GfK GroupINCOMA ConsultFórum českého stavebnictví April , Hotel President Fórum českého stavebnictví 2007.
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU AnotaceStát a jeho představitelé Autor Václav Jirát Jazyk Čeština Očekávaný výstup Ústně stručně rekapituluje státní.
Struktura vlastnictví 100%. Parlament Vláda Nadační trust Správní rada Vzdělávací společnost Správa Švédského rozhlasu (SRF) Rozhlasová služba ve městě.
Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem ČR Číslo projektu – CZ /0024 Zřízení vzdělávacího střediska zařazeného do sítě Science.
Zavedení systému řízení pracovního výkonu provázaného do systému odměňování a vzdělávání zaměstnanců ministerstva, rozvoj manažerských dovedností Dodavatel:
Aktivity Sdružení automobilového průmyslu v oblasti vzdělávání Předkladatel: Jiří Černý, viceprezident TPCA Czech a viceprezident AutoSAP 75. zasedání.
”Národní tým expertů ” Dům zahraniční spolupráce Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Vnější a vnitřní komunikace AutoSAP“ ve složení: Ing. Jahn Martin,
Půl na půl – rovné příležitosti žen a mužů Vzdělávání zaměstnavatelů v oblasti rovných příležitostí žen a mužů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Sněm RVŠ1 Přehled činnosti Předsednictva RVŠ za období květen - listopad 2008 (3 řádná zasedání: , a )
Organizace veřejné správy
Konkrétní příklady podpory demokracie a LP: Bělorusko, sociologický náhled a příklad z praxe , FSS MU.
Síť podpory nadání – propagace a společné projekty Vojtěch Tutr NIDV.
MUZEOEDU.CZ jako společná platforma edukačních pracovníků muzeí a galerií Mgr. Pavla Vykoupilová PERSPEKTIVY ČESKÉ MUZEJNÍ EDUKACE 10. – 11. května 2016.
Regionální hospodářská komora Zlínského kraje Projekty přeshraniční spolupráce Kroměříž
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ
WORKSHOP 3 1. Organizační zajištění zahraniční spolupráce
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO) Celostátní seminář ředitelů středních průmyslových škol.
Statutární město Ostrava
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/
7. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Stod
Řídicí výbor DDM Monet v Praze 12
Transkript prezentace:

TOPAZ názory & vzdělávání

názory & vzdělávání TOPAZ BYL PŮVODNĚ MYŠLEN JAKO THINK - TANK … … ALE JEHO ÚLOHA SE POSUNULA SPÍŠE K VZDĚLÁVACÍMU INSTITUTU.

názory & vzdělávání V ZNIKL V ROCE 2012 ROZHODNUTÍM ORGÁNŮ TOP 09. P ŘEVZAL FUNKCI STRANICKÉ VZDĚLÁVACÍ KOMISE A JEJÍ AKTIVITY ROZŠÍŘIL O KONFERENCE A SEMINÁŘE URČENÉ ŠIRŠÍ CÍLOVÉ SKUPINĚ. S „T OPKOU “ JE PERSONÁLNĚ I FUNKČNĚ PROVÁZÁN. J ÁDRO JEHO AKTIVIT SPOČÍVÁ PRÁVĚ VE ŠKOLENÍ ČLENŮ TOP 09.

názory & vzdělávání představenstvo výkonný ředitel správní rada prezident ORGANIZAČNÍ SCHÉMA

názory & vzdělávání C ÍLEM TOPAZ U JE : - TVORBA NOVÝCH NÁZORŮ, - VZDĚLÁVÁNÍ ČLENŮ A PODPOROVATELŮ TOP 09. NÁZORY & VZDĚLÁVÁNÍ

názory & vzdělávání J AK TOHO CHCEME DOCÍLIT ? P OŘÁDÁME KONFERENCE, PŘEDNÁŠKY A SEMINÁŘE, ŠKOLENÍ, DISKUSNÍ KROUŽKY, WORKSHOPY …

názory & vzdělávání A JAK TO JDE? D OBŘE. O D SVÉHO VZNIKU V ČERVNU 2012 USPOŘÁDAL TOPAZ 11 VELKÝCH KONFERENCÍ A 8 SEMINÁŘŮ A BEZPOČET ŠKOLENÍ PRO ČLENY, PODPOROVATELE A APARÁT TOP 09. O JEHO AKTIVITÁCH SE PSALO NA PORTÁLECH NOVINKY. CZ, IDNES. CZ, BYLI JSME V TELEVIZI … a psala o nás i Česká pozice.

názory & vzdělávání M EZI ŘEČNÍKY SE VYSTŘÍDALI ČELNÍ POLITICI TOP 09, PŘEDSTAVITELÉ E VROPSKÉHO PARLAMENTU, BĚLORUSKÉ OPOZICE, ČESKÉ DIPLOMACIE, DOMÁCÍCH I ZAHRANIČNÍCH FIREM, STÁTNÍCH I POLOSTÁTNÍCH INSTITUCÍ, ČESKOSLOVENSKÉHO DISENTU, VĚDCI, NOVINÁŘI, KOMENTÁTOŘI, PEDAGOGOVÉ … … ALE I GYMNAZISTÉ.

názory & vzdělávání K OLIK TO STOJÍ ?? H ODNĚ. V ZDĚLÁNÍ NENÍ ZADARMO.

názory & vzdělávání

názory & vzdělávání

názory & vzdělávání A CO DÁL ? V ÝHLED PRO ROK 2014: KULATÉ STOLY / SEMINÁŘE DLE TÉMAT URČENÝCH STRANICKÝMI EXPERTNÍMI KOMISEMI EDUKACE KANDIDÁTŮ TOP 09 SEMINÁŘE PRO MANAGEMENT STRANY VEŘEJNÉ KONFERENCE VE SPOLUPRÁCI S CES A KAS