JE to vůbec možné ? Vypadá to opravdu neuvěřitelně skoro jako SCI-FI, kéž by toho přibývalo ! Neuvěřitelné... kdo tam nebyl, neuvěří... asi 1,3 km nad.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pohled na svět dalekohledem
Advertisements

NEPOŘÁDEK V NAŠICH LESÍCH
Pohled na svět dalekohledem
Start pochodu ze Zbraslavic do Zruče bude 26
Německo září – 4. října.
Orientace ve městě.
Výjezd Morava II aneb ŠÍLENSTVÍ POKRAČUJE Morava II aneb šílenství pokračuje Termín: 12. – 14. března 2010 Místo konání: Velké Pavlovice a Bořetice Foto.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení žáků s nejznámějším západočeským.
WORKSHOP SOCIO-LOGIK terén A: kavárna
P L I T V I C K Á J E Z E R A.
Výletek kolový 17. června LP Tak jsem se odpoledne rozhodl, že se projedu na kole, v terénu, o kterém jsem již delší dobu uvažoval. Auto jsem nechal.
... aneb význam prachu v domácnosti. Dámy!!! Pamatujte.... vrstva prachu na nábytku chrání dřevo, které je pod ní. 'Dům se stává domovem až když můžete.
Chrámoví tygři. Wat Pha Luang Ta Bua Chrám tygrů V roce 1999 obyvatelé malé vesnice v provincii Kanchanaburi v Thajsku objevili v lese dvě tygří mláďata.
Zájezd do Velké Británie den : EASTBOURNE BRIGHTON.
. Pohled na svět dalekohledem i mikroskopem. Toto je výlet velikou rychlostí překonáváním vzdáleností s frakcí 10. Za č n ě me vzdalováním a ž naše p.
Pohled na svět dalekohledem
Expedice Lago d´Idro ( Itálie ) –
VII.A Lipník nad Bečvou Asi po hodině cesty ne moc rychlým vlakem jsme se dostali do městečka Lipník nad Bečvou, odkud jsme šli dále na hrad Helfštýn.
Zde je. Svobodný mládenec roku 2002! Hledá milou sympatickou dívku !
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Katka Nosková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky dle.
ZIMNÍ RADOVÁNKY S DINOSAURY – Hotel Bystré.
Je to chlapec. Co s ním bude? Přece ho neutopím v Nilu!
Akce se zúčastnilo asi 60 lidí…
CHKO Křivoklátsko Darin Jandová Klára Bergmannová.
Typy krajiny podle vzhledu
Teplice Připravila:Veronika Kozáková Informace Zajímavosti Výlety Ubytování Pár slov.
Wankelův motor.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
K u d y n a a k c i a c o t a m k d e b u d e a u t e m a l e i j i n a k 112.6km, 1h17min Do centra 113.1km, 1h19min Do Bynova Poslední barák pod lesem,
Restaurant v Hofheimu, 17 km od Frankfurtu.
Recyklohraní u nás ve škole Jsme malá školička, do které chodí 25 žáků. Probíhají u nás různé soutěže- sběr baterií, elektrozařízení, ale třídíme také.
a posledních turistech na Pustevnách na Pustevnách 15.dubna 2013.
Vše co nebylo dosud známo o mužích! Vytvořila: Marcela Holečková.
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
Jakub Stojaník,Matouš Falout,Fabián Strecker
Školní výlet do Mariánských Lázní Jeli jsme luxusním autobusem, byl dvoupatrový, byla to PARÁDA!!!
Něco si přej. Něco si přej. Třeba den bez práce Více bezpečí pro naše děti.
SURSUM Naše parta Naše parta Cesta k táboru Cesta k táboru  Najdete misku v potoce?  Jasně že jo… čím víc lidí, tím víc rukou.
Vítáme Vás v rekreačním areálu Pecka
DUM může pomoci při výuce učiva o pravidlech a jejich významu.
Chlazení osobních počítačů
. úterý, 14. dubna 2015úterý, 14. dubna 2015úterý, 14. dubna 2015úterý, 14. dubna 2015 úterý, 14. dubna 2015úterý, 14. dubna 2015úterý, 14. dubna 2015úterý,
UPOUTÁVKA na geologickou víkendovku 13. – 15. dubna 2012 a ještě něco navíc, co v pozvánce nebylo První zásadní zpráva můžu potvrdit, že i do Klokočských.
Graf funkce Graf = množina bodů, jejichž souřadnice splňují předpis dané fce. Př.: Leží bod A[-2;7] na grafu fce dané rovnicí y=6x +19 ? Řešení: y=6x.
M I S S I O N R E P O R T by Mr. Johnny (photo documentation) Jimmy Frost (text presentation)
Jednoho dne jistý nevidomý muž seděl na schodech před budovou s kloboukem na nohou a tabulí s nápisem: "Jsem slepý. Prosím, pomozte mi.“
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Karolinka-město ve kterém žiji
Hotel U 7 Jelenů. Náš hotel Vám nabízí saunu, vířivky, relaxační bazén, plavecký bazén, posilovnu, animační program a také Miniclub. To je vše s té volnočasové.
Strážovské vrchy Ubytování Nitrianské Rudno kempink, chatky. Chatky byly starší, nebylo tam moc útulno. Ale bylo krásné teplé počasí, tak.
Bitva u Rakovníka Doubravka Hálová. Bitva u Rakovníka – Byla to poslední velká bitva před bitvou na Bílé hoře,kde se střetlo císařsko.
Dobrý den, děti, jsem skřítek Lesánek. Zde bydlím. Starám se o lesní zvířata a mám velkou radost, když se jim dobře daří. Ale často jsem smutný. To když.
Dnes jsme se vydali do Dolní oblasti Vítkovic, abychom si prohlédli nástavbu vysoké pece č.1.
Putování studentů Akademie třetího věku OS TOTEM za pramenem řeky Úhlavy započalo na nádraží Špičák.
VY_32_INOVACE_286_Rozhledny Jesenicka Šablona Identifikátor školy: Jméno autora: Ivana Kašpárková Datum vytvoření: Vzdělávací obor,
Adéla Harenčáková 7. třída
O prázdninách se můžete dostat do nepříjemných situací.
JE TOTO možné???? Odvážný a důvěřivý majitel....že jo....
Skrytý poklad Sibiře Kamenný les na Leně 1.
Něco si přej. Něco si přej.
Osmý div světa Torres del Paine.
Význam lesa Na lesní stezce..
Tak jsem se vydal ve čtvrtek 2
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
P L I T V I C K Á J E Z E R A.
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
VĚCNÉ A VÝNOSOVÉ OCENĚNÍ LESNÍCH POROSTŮ ČR PODLE KRAJŮ V ROCE 1999 (bez započtení lesů MO ČR a výměry holin)
Markéta Dorovínová , 8.třída
VĚCNÉ A VÝNOSOVÉ OCENĚNÍ LESNÍCH POROSTŮ ČR PODLE KRAJŮ V ROCE 1999 (bez započtení lesů MO ČR a výměry holin)
Transkript prezentace:

JE to vůbec možné ? Vypadá to opravdu neuvěřitelně skoro jako SCI-FI, kéž by toho přibývalo ! Neuvěřitelné... kdo tam nebyl, neuvěří... asi 1,3 km nad Lipovou- lázně na kopci v lese, je tento lesní bar. Je zde vše, na co si vzpomenete... nealko pití, oplatky, kafe s vařičem, klobásky a špekáčky v chladícím boxu, pivo, slivovice, rum, je zde zapálený krb, ve kterém si můžete špekáčky opéct... za barem je dřevo, sekera, chrastí, pití je krásně chlazeno protékající vodou a to vše...bez jakékoli obsluhy barmana... prostě tu nikdo není... platí se do kasičky a je možné si zpětně vrátit mince /rozměnit/. Vše je jen na poctivosti nás návštěvníků..! Asi 900 m výše do prudkého kopce... je další, horní bar...je to jen na občerstvení pitím... Pozor ! Zde se neplatí vůbec nic...prostě pozornost turistům... asi o 100 m dál je vyhlídka do krajiny... na stolečku v krabici leží dalekohled... každý se s ním může kochat pohledem třeba na Šerák..,už to tady funguje asi 2 roky...

Odvážný a důvěřivý majitel,že jo...