Earth Power Vás zdraví !.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
Advertisements

1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Celkově mají Češi půjčeno kolem 800 miliard korun, z toho přes 650 miliard u bank. S rostoucím počtem půjček však narůstá také množství lidí, kteří mají.
Slovní úlohy řešené soustavou rovnic
Propagace ve firmách Zlínského kraje – FINCLUB plus, a.s.
Příjmy do rodinného rozpočtu
Sassí cosmetics ®. Každý začíná v pozici Sassí Beauty Partnerka. Další pozice jsou: 1.Sassí Koordinátorka 2.Sassí Ředitelka Nyní si ukážeme, jak můžete.
Prémiová automatická objednávka
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Internet marketing Přednáška pro PROKOS Ratibor Líbal
Věrnostní program.
Registrace Registrační Poplatek: 25 EU Podmínky pro výnosy z obchodní činnosti ve společnosti Agel: 1. Stanete li se Exekutivnim Členem 2. Stanete li.
Vítáme Vás u revoluce v síťovém marketingu! S Falkitem se každý stane marketingovým expertem a bude tím pádem úspěšný!
Objem a struktura trhu. Průmyslový řetězec Skládá se ze všech sektorů průmyslu, které jsou zapojeny do realizace výrobku Proces od získávání surovin přes.
Země hojnosti a blahobytu…… Finanční nezávislost a svoboda…… Volný čas pro sebe a rodinu…… Mějte stále na paměti, že za svůj vlastní úspěch jste si sami.
Změny Marketingového plánu Firmy „Dr. Nona” Od
Earth Power Vás zdraví !. MiM Mise a vize Earth Power je moderní dynamicky se rozvíjejíci firmou s globálním dosahem. Všechny úkoly realizuje s neustálou.
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
1 AOV „Nástroje a distribuční cesty v současné ekonomické a obchodní situaci mezi výrobcem a spotřebitelem v aplikaci společností Sanitec“ Ing.Michal.
WINALITE Jeden svět Jeden tým Jeden sen Zveme Vás ke spolupráci
MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
Fórum prevence dětské nadváhy a obezity Hana Zamrazilová Školní stravování 2014, Praha, 20.–
Gymnázium a obchodní akademie Chodov Smetanova 738, Chodov Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Jak budovat obchod rychlou cestou.
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
StrongFutureInternational. Jednodušší to již nebude ! Nechte se vést úspěšnými! Začněte budovat svůj business ještě dnes !  Chcete být sami svým šéfem?..
Mapa zájmu - plány.
Základy financí 8. hodina.
Benefitní program Odbory Plus. OBSAH 1. Představení - vize a fungování - lidé stojící za programem (Tým Odbory Plus) 2. Současná nabídka a úspěchy - slevy.
Pojistné systémy 7. cvičení. Opakování Urči JNP, které musí zaplatit 45letý klient, chce-li si zajistit roční důchod Kč vyplácený na konci roku,
Základy ekonomie Seminář Tržby firmy Tetra jsou Kč, firma nakoupila produkci od jiných firem v hodnotě Kč a vyplatila na mzdách.
Inmarket Nápad, pro který Práv ě te ď nadešla ta pravá chvíle
- VYJADŘUJÍ ČÁST Z CELKU - PŘIČEMŽ CELEK JE VŽDY 100 %
Komunitní terénní centrum Psychiatrické nemocnice Bohnice
Seminář KOMTERM, 21. duben 2010 Dipl. - Ing. Roman Baláž, MBA Generální ředitel SPP CZ, a.s. 1 Bezpečnost dodávek – nevyhnutná podmínka zákazníka.
1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA Filip Vavruška.
American Diamond Traders inc. VÍTEJTE NA PREZENTACI.
Penzijní fondy v rámci důchodové reformy Mojmír Boucník Viceprezident Asociace penzijních fondů.
Představení společnosti Produkty pro zaměstnance
Generali pojišťovna Penzijní připojištění se státním příspěvkem.
FINANČNÍ OHODNOCENÍ – ZPŮSOB ODMĚŇOVÁNÍ Platné od 1.května 2012.
Dan Higginson zvolil Garyho působivou statui „Synergy“ na základě její síly a tvrdosti, aby tím motivoval a inspiroval svou komunitu. Již vždy byla intence.
NexEurope TM Srdečně vás vítáme na prezentaci. NexEurope TM Kolik lidí znáte, kteří mají problémy s postavou a s nadváhou ? Více jak 2 ? Jistě je jich.
V ýukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor: Msc. Marcela Vojáčková.
Podpora prodeje v MOB Maloobchod musí předat informace o své : společnosti, nabídce, cenách, cílové skupině zákazníků Podpora prodeje znamená cílenou komunikaci.
Gymnázium a obchodní akademie Chodov Smetanova 738, Chodov Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Finanční matematika v osobních a rodinných financích
Jak registrovat nové členy V této prezentaci se naučíte jak registrovat nové členy do Conligus Jak doporučit vhodný aktivační balíček.
MARKETINGOVÝ PLÁN Školící verze.
Bylinná parní lázeň - FITODAR
úvod pojetí a obsah marketingu
Vaše budoucnost s FM GROUP
WINALITE prodej MALOOBCHOD Kč ZISK Kč I II III IV 1 set = Kč distributor STŘÍBRNÝ 5 setů = Kč (jednorázový.
Optimální zdravotní péče „HEALTH POLICY “ Jan Hůlek Kardia s.r.o.
Phyto Life ™ - Chlorophyll (chlorofyl)*
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Ochrona praw autorskich © sierpień PLÁN MARKETINGU A SPOLUPRÁCE - základy.
Produkt Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na
Cenové strategie. Cenové cíle Cíle orientované na zákazníka Cíle orientované na finanční potřeby firmy Cíle orientované na okamžité požadavky trhu.
Mezinárodní Obchodní příležitost. 14 zemí světa Evropa Česká Republika, Slovensko, Polsko, Maďarsko Asie a Pacifik Austrálie, Indonésie, Nový Zéland,
KAŽDÝ Z VÁS SE NARODIL JAKO VÍTĚZ! VZPOMEŇTE SI NA SVÉ SNY, NIC NEBYLO NEMOŽNÉ!
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
ESSENS CLUB   Parfémy, kosmetika, potravní doplňky - Colostrum, Aloe Vera Essens - Vysoká kvalita –Nízká cena Šárka Ksandrová, Essens ID: essens-club.cz.
American Diamond Traders inc.
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
Transkript prezentace:

Earth Power Vás zdraví !

Společnost Mise a vize Earth Power je moderní dynamicky se rozvíjejíci firmou s globálním dosahem. Všechny úkoly realizuje s neustálou podporou svých partnerů a zároveň nabízí potravinové a výživové doplňky nejvyšší kvality. Krédo Nejdůležitějším prvkem naší společnosti je aktivně pracující partner. Úkolem a cílem společnosti je podpora a pomoc partnerovi v jeho práci. 2. Naše výrobky jsou a budou vždy v té nejvyšší kvalitě. Loajalita, otevřenost, vzájemná úcta a touha pomáhat druhým, je nejcennější devizou naší společnosti. Filozofie Filozofií naší společnosti je soustavná péče a investice do našich partnerů. Údaje firmy Oficiálním distributorem výrobků ze sortimentu Earth Power v České republice, Slovenské republice a Maďarsku je firma Earth Power ME, s.r.o. Kolín www.earthpower.cz/sk MiM

Produkt PhytoChi® je dokonalým bylinným tonikem. Je výsledkem současné moderní vědy spojené s třitisícletými zkušenostmi tradiční čínské medicíny.

Bylinné harmonizační tonikum PhytoChi® je skvělou možností jak účinně a jednoduše pečovat o své zdraví. Pravidelné užívání PhytoChi® nám zaručuje: Prevenci a ochranu před civilizačními nemocemi Delší mladost a pěkný vzhled Silné srdce a zdravý krevní oběh Zvýšenou odolnost vůči infekcím a fyzické zátěži Skvělou funkčnost trávicího systému Více elastické šlachy, svaly, klouby i cévy Lepší kondici a větší fyzický fond Bystrou a jasnou psychiku Efektívní libido Nervová soustava Imunitní systém Hormonální systém Trávící soustava Vyměšovací soustava Reprodukční soustava Svalová a kosterní soustava

Tvůrce produktu Albert Y. Leung

PhytoChi® se užívá velice jednoduše! Doporučená denní dávka je 1-2 odměrky, to je 30-60 ml, nejlépe ráno nalačno. Bez vedlejších účinků, vhodný pro děti od 2 let ! Zdraví a životní styl

Aktuálnost

Jeden výrobek je maloobchod, od dvou začína VELKOOBCHOD ! Za účelem výhodného nákupu pro klienta firma Earth Power vytvořila nový systém distribuce – síť konsumentů PhytoChi® 1200,- Kč/45 € Jeden výrobek je maloobchod, od dvou začína VELKOOBCHOD ! 900,- Kč/35 €/ ks Prioritou je kvalitní obsluha a přímé dodávky pro registrované klienty za nejnižší - vekoobchodní cenu !!

Kdo může být konsumentem PhytoChi® ? vlastní nákup 2 láhve nákup za velkoobchodní cenu 900,- Kč/35 € Kdo může být konsumentem PhytoChi® ? V jakém věku ?

1% obyvatelstva ? JAK VELKÁ BUDE SÍŤ KONSUMENTŮ? (po 2 výrobky) CZ 10 000 000 a 1% = 100 000 EU 400 000 000 a 1% = 4 000 000

PŘIDEJ SE K NÁM ! DĚKUJI ZA POZORNOST !

Obchodní ponuka jako příležitost PŘIDEJ SE K NÁM ! DĚKUJI ZA POZORNOST !

DĚKUJI ZA POZORNOST ! PŘIDEJ SE K NÁM ! Recept na úspěch DĚKUJI ZA POZORNOST ! ZDRAVÍ A FINANČNÍ ZABEZPEČENÍ, je NABÍDKA Earth Power, kterou vám nyní chceme představit !

Tvoje možnosti Nedělat vůbec nic Nakupovat produkty za maloobchodní cenu – 1 ks za 1200,- Kč Nakupovat produkty za velkoobchodní cenu a stát se stálým zákazníkem se slevou Stát se partnerem a vytvářet si vedlejší příjem Rozhodnout se změnit svůj život a budovat úspěšný obchod

9 způsobů jak vydělat 1. Maloobchodní zisk 2. Generační bonus 3. Binární bonus 4. Matching bonus I. 5. Matching bonus II. 6. Manažérsky bonus 7. Zlatá karta 8. Super bonus 9. Fast start

Osobní rozvoj – akadémie EP Jak začít? KONSULTANT Registrace – vlastní nákup 4 láhve Kvalifikace – vlastní nákup 2 láhve JISTOTA – smlouva o spolupráci JISTOTA – marketingový plán Osobní rozvoj – akadémie EP

Generační bonus je vyplácen až do V. generace I. generace = 6 osob II. generace = 36 osob III. generace = 216 osob IV. generace = 1 296 osob V. generace = 7 776 osob SOUČET = 9330 osob x 2 láhve (kvalifikace) = 18 660 lahví (to je pouze z pěti generací)

Binární systém vyplácí tzv. cyklus 1 CYKLUS = 24 lahví Z GENERAČNÍHO BONUSU máme 18 660 lahví a z toho samého obratu si spočítame počet cyklů 1 CYKLUS = 500.- Kč/ 20 €

100 % máma + 40% syn + 60% dcera = 200 % BONUSŮ pro rodinu RODINNÝ SYSTÉM 100% 40% 60% 100 % máma + 40% syn + 60% dcera = 200 % BONUSŮ pro rodinu Po celou dobu 2-krát bonus – ze stejného obratu

Matching Bonus I. + II. generace I. generace = 6 osob x 10% SOUČET CYKLŮ z I. generace II. generace = 36 osob x 10% SOUČET CYKLŮ z II. generace Matching bonus I. – 50.- Kč/ 2 € za každý cyklus z I. generace Matching bonus II. – 50.- Kč / 2 € za každý cyklus z I. a II. generace (... Matching bonus I .a II. se vyplácí s měsíčním odstupem)

za dvě po sobě následující období Manažerské pozice za dvě po sobě následující období Manažerská pozice Počet cyklů Finanční prémie Silver 5 900 Kč Gold 10 2 400 Kč Diamond 20 4 200 Kč Platinum 50 7 800 Kč Star Platinum 75 12 000 Kč Executive 100 18 000 Kč Star Executive 175 24 000 Kč Další prémie jsou v marketingovém plánu EP

+ 80.- Kč /3 € FAST START za každou láhev Vlastní nákup lahví - nad aktivační nákup Nákupy lahví konsultantů v I. generaci Nákupy lahví konsultantů v I. generaci – aktivační nákup

V klubu EP je možné stoupat jenom výš ! Super Bonus – procento od součtu obratů vlastní sítě. V klubu EP je možné stoupat jenom výš !

PŘIDEJ SE K NÁM !

… jenom mrtvé ryby plavou ……. protože … jenom mrtvé ryby plavou s proudem

DĚKUJI ZA POZORNOST !