Google spouští Vyhledávání v reálném čase globálně.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
představujeme vám SLIDEPLAYER.CZ
Advertisements

Jak ovlivňuje můj život současná technika
Komunitní síť a mobilní služba (nejen) pro auta… Ondřej Švihálek,
Bezpečnostní rizika mobilních zařízení Jak přijít o vše v jednom malém mobilu PhDr. Vojtěch Bednář.
 Webové stránky v dnešní době představují nejlevnější a nejúčinnější formu seriózní reklamy pro poradce!  Dejte o sobě vědět! A o tom, co umíte!  Možnost.
Sociální sítě.
Seminář Mediální archiv. Obsah semináře Představení NEWTON Media Jak se monitorují média Co umíme s mediálními daty  Cílem prezentace je seznámení s.
Autor: Ondřej Šimčík. OBSAH  Televizory Televizory  Počítače Počítače  Mobilní Telefony Mobilní Telefony.
Mobilní aplikace TECH/NTK. -cílem poskytnout rychlý a jednoduchý mobilní přístup k základním službám pro typické zákazníky NTK -část aplikační a informační.
OS-PDA,kapesní PC,komunikátorů a smartphonů Vypracoval:Petr Rabada AT3.A Pátek
Služby internetu 11. Maturitní okruh.
Informatika - prezentace
Využití internetu a sociálních sítí v lesní pedagogice Jiří Dolejší
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_130_IT7 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Internet.
David Kratochvíl. * Linux – označení pro operační systém (OS) * 1,3 milionu mobilních zařízení s Androidem aktivováno každý den * Většina ze TV.
Reklamní programy „Za málo peněz hodně reklamy.“.
Internetové služby Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
Marek Vohradský.  komunitní server  profil – nový, Facebook, Twitter  zaměření na média(fotky, skladby, videa …)  a trendy(informace o celebritách)
Sociální sítě.
SUAleph 6. Listopadu 2012 SUAleph 6. Listopadu 2012 Propojení Aleph a DSpace Ing. Lukáš Budínský.
Elektronické učebnice
 Sociální síť, komunita, mobilní aplikace  Sdílení, vytváření, čtení článků.
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/18.
Sociální sítě Štěpán Hýža.
Scholar Google Vyhledávání je zaměřeno na informační zdroje z oblasti vědy, výzkumu a vzdělávání. Vyhledávání v angličtině.
GSM.
Ivana Topolová VŠE v Praze
Google Apps Martin Kotlík Brno, 12. květen 2015 Cloudová řešení 1.Cloudové řešení Apple 2.Cloudové řešení Microsoft 3.Cloudové řešení Google.
Lukáš Budínský 歡迎庫. Malý test 美國戲劇 Malý test (73)-2.
Sociální sítě Sociální síť, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem ovlivňují. Sociální síť není tvořena na základě zájmů, vazeb nebo z podobných.
ALI A IVI Sociální sítě. Typy sociálních sítí Facebook- nejvíce používaný Lidé Spolužáci Twitter My space Bebo Jaiku.
Služby ČTK pro veřejnou správu V Hradci Králové dne
Nová média - kvíz. 1.Které z následujících termínů neoznačují tzv.nová média?  Blog tablet tisk wiki televize sociální síť i-phone google rozhlas.
 nejvíce využívaná služba internetu založená na www stránkách  poskytuje virtuální informační prostor, přístupný pomocí prohlížeče  výhodou www stránek.
TWITTER Sociální sít ě. Co to je TWITTER? Sociální síť Funguje na principu tzv.mikroblogu Vedle Facebooku patří k nejpopulárnějším sítím na světě Uživatelé.
T ABLET Mgr. Rostislav Harenčák 2014 OKO – občanské kompetence občanům registrační číslo: CZ.1.07/3.1.00/
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
Název školyZákladní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm Číslo projektuCZ / / Číslo materiáluVY_32_INOVACE_230 AutorMgr. Romana Rybiařová.
Uvadající význam značek David Antoš, Lupa.cz. Kdo jsem? David Antoš Jabber:
-umožňuje sílení fotografií a videí. -volně dostupná aplikace pro platformu: iOS (Apple), Android a Windows Phone 8 - Vytvořili ho Kevin Systrom a Mike.
 = jedná se o vzájemné propojení lokálních počítačových sítí pomocí vysokorychlostních datových spojů  vznikl spojením mnoha menších sítí  v každé.
Přátelství a internet Lenka Hlavatá. Skype Skype je konečně opravdu dokonalý nástroj pro telefonování po internetu. Umožňuje bezplatně telefonovat z jednoho.
Číslo projektuOP VK Název projektuModerní škola Název školySoukromá střední škola podnikání a managementu, o.p.s. PředmětObčanská nauka (klíčová.
JAK LZE VYUŽÍVAT INTERNET - SABINA JANDÁČKOVÁ -. -KOMUNIKACE, SDÍLENÍ MULTIMEDIÁLNÍCH DAT, ZÁBAVA (HRY, APLIKACE) -ZAKLADATEL: MARK ZUCKERBERG -PŮVODNĚ.
Název školyZákladní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm Číslo projektuCZ / / Číslo materiáluVY_32_INOVACE_235 AutorMgr. Romana Rybiařová.
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Internet Internet je celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí („síť sítí“), ve kterých mezi sebou počítače komunikují pomocí rodiny.
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
1 CONFIDENTIAL Předvídejte a buďte preventivně připraveni na bezpečnostní hrozby dříve než nastanou.
IKT SOCIÁLNÍ SÍTĚ Zpracovala: Mgr. Věra Kreuzová Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
Formy komunikace na internetu. 1. Elektronická pošta -  Jeden z nejstarších způsobů komunikace na internetu  - odděluje v ové adrese.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Operační systémy Zpracovala Anna Macháčková.
UŽIVATELÉ SOCIÁLNÍCH SÍTÍ V ČR
Vyhledávání v Internetu
Smartphone aplikace využitelné v oblasti pohybové aktivity a sportovního výkonu Marek Balon
Letecká informační služba pro GA 2017
WorldWideScience.gov Brána prohledává souběžně asi 95 národních a mezinárodních vědeckých databází a portálů ze 70 zemí. Buduje ji Office of Scientific.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
Sociální sítě a multimédia v Hrádku nad Nisou
Informatika INTERNET ISŠ SEMILY Zpracoval: Vít Rutkovský
Jak lze využívat internet
Vyhledávání je zaměřeno na informační zdroje z oblasti vědy, výzkumu a
EBSCO Centrum informačních a knihovnických služeb VŠE
Unisona Studio, s.r.o pro VÚP Daniel Franc, MSA (Unisona Studio)
Unisona Studio, s.r.o pro VÚP Daniel Franc, MSA (Unisona Studio)
EBSCO Centrum informačních a knihovnických služeb VŠE
Vyhledávání je zaměřeno na informační zdroje z oblasti vědy, výzkumu a
Transkript prezentace:

Google spouští Vyhledávání v reálném čase globálně

Vyhledávání v reálném čase odteď mohou využívat i čeští uživatelé Google tuto funkci rozšiřuje na všechny světové domény Google tuto funkci rozšiřuje na všechny světové domény

Co vlastně vyhledávání v reálném čase znamená? je založeno na více než desítce novích technologií je založeno na více než desítce novích technologií Google monitoruje přes miliardu aktualizací denně a zpracová stovky milionů změn každý den Google monitoruje přes miliardu aktualizací denně a zpracová stovky milionů změn každý den

Jak to vlastě funguje? Okamžitě po vyhledání dotazu se uživateli nyní zobrazí: Živé aktualizace z populárních mikro- blogů, jako jsou Twitter, Jaiku, FriendFeed a Identi.cah Aktualizace ze sociálních sítí typu Facebook a MySpace Titulky zpravodajství a blogů publikovaných před pouhými několika sekundami

Další výhody? Výsledky vyhledávání lze samozřejmě filtrovat tak, že se zobrazí pouze aktualizace z mikro- blogů, jako jsou Twitter a další Výsledky vyhledávání lze samozřejmě filtrovat tak, že se zobrazí pouze aktualizace z mikro- blogů, jako jsou Twitter a další vyhledávání v reálném čase bude k dispozici rovněž uživatelům na iPhonu a mobilních zařízeních postavených na platformě Android vyhledávání v reálném čase bude k dispozici rovněž uživatelům na iPhonu a mobilních zařízeních postavených na platformě Android