Vzděláváním blíže jihočeské krajině Zahájení projektu Název návrhu GP: Vzděláváním blíže jihočeské krajině Registrační číslo GP: CZ.1.07/3.2.08/02.0003.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Advertisements

Zpracoval : Ing. Petr Fojtík Datum:
Střední odborná škola logistická a střední odborné učiliště Dalovice
3K – Krok Ke Kariéře Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/
KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE Registrační číslo: CZ.1.07/1.2.08/
Představení projektu a řešitelského týmu Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko – výzkumnou kariéru CZ.1.07/2.3.00/
Psychologie pro manažery Projekt ESF v Opatření 3.3 Rozvoj celoživotního učení Registrační číslo projektu: CZ / /0018.
Podpora uměleckého vzdělávání CZ.1.07/1.3.42/ Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem ČR.
„PROFROZUČ“ Prezentace projektu, vytvořeného Základní uměleckou školou v Sokolově.
1 Projekt Akademie distančního vzdělávání Monika Všetulová, Miroslava Dvořáková Olomouc 2007.
Projekt „Další vzdělávání pedagogických pracovníků v environmentálním vzdělávání, výchovy a osvětě (EVVO )“ CZ.1.07/1.3.45/
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Středisko rozvoje sociálních služeb, o.p.s. Jeseník
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Rozvoj výzkumu a vývoje na Ekonomické fakultě JU CZ.1.07/2.3.00/
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika – Polská republika 2007 – 2013 „Rozvoj lidských zdrojů česko-polského Slezska“ Program Operacyjny.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
GIS V PRAXI ZEMĚDĚLSKÉHO PODNIKU
Transformace v DDS Litvínov CZ.1.04/3.1.03/ Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Smlouva o realizaci grantového projektu v rámci globálního grantu CZ.1.07/ Zvyšování kvality ve vzdělávání ve Středočeském kraji Operačního programu.
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Kulatý stůl s odbornou veřejností FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Stroupežnického 30, Praha
VLED Vzdělávání v lesnických disciplínách. Podstata projektu Vytvoření unikátního vzdělávacího kurzu s 10 studijními programy se zaměřením na lesnické.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
„My máme e-bezpečnost školy vyřešenou, pravidelně aktualizujeme antivir“ Průzkum zájmu o projekt i-Bezpečná škola.
Výzva č. 31 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.4 Partnerství a sítě Mgr. Martina Jedličková.
Konference Škola ve firmě – firma ve škole
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Ostrava,
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Průvodce CR – specialista pro Jihomoravský kraj (CZ.1.07/3.2.04/ ) Regionální poradenské a vzdělávací centrum Akademie J.A. Komenského o.s., Malinovského.
Výchovné problémy ZŠ Prezentace projektu č. CZ.1.07/1.3.03/
Dalším profesním vzděláváním k rozvoji Písecka – Tvorba a pilotní realizace modulárních vzdělávacích programů CZ / Tento projekt je spolufinancován.
Databáze projektových výstupů OP VK MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY Mgr. Šárka Glatzelová Oddělení publicity a archivace Odbor řízení OP VK.
Výstupy projektu Ing. Marek Vochozka, MBA, Ph.D.
Vývoj vzdělávacích programů celoživotního vzdělávání v oblasti péče o krajinu a její tvorby.
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
Podpora poradců Podpora poradců
CZ / /0390 Posílení role Odborového svazu KOVO při zvyšování adaptability jeho členů Příjemce dotace: OBSLUŽNÁ SPOLEČNOST,a.s. Partner: Odborový.
Cesta k modernímu vzdělávání
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
Registrační číslo projektu CZ.1.07/3.2.06/
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ NA ŠKOLE. ANO, NE?
FOTODOKUMENTACE ZPRACOVALA: ING.ŘEHÁKOVÁ, VOŠ MĚLNÍK
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich nabídky a vzdělávání jejich poskytovatelů.
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
ZPŮSOBY KOMUNIKACE V PROJEKTU
Název projektu: Inovace praktického vzdělávání Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.28/ Zahájení realizace: Ukončení realizace :
Jezerka 22. – 23. listopad 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V PARDUBICKÉM KRAJI 13. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
Návrh a realizace modulového systému dalšího vzdělávání učitelů v MSK Magdalena Chmelařová Opava 2008.
KONTROLA A MĚŘENÍ Měření součástí ve 3D
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
 Pilotní kurz pro pedagogy MUDr. Iveta Matějovská, CSc.
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS (OP RLZ 3.2) ( RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. PaedDr. Jiří Mezuláník, CSc. Vysoká.
STŘEDNÍ ZEMĚDĚLSKÁ ŠKOLA DALOVICE PŘEDSTAVUJE NOVÝ VZDĚLÁVACÍ PROJEKT V OBLASTI ROZVOJE A ÚDRŽBY ZELENĚ v KARLOVARSKÉM KRAJI TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Konference projektu UNIV 2 KRAJE ve Zlínském kraji PhDr. Helena Marinková, Ph.D.
Ředitel Název operačního programu: OP VK Název prioritní osy: Počáteční vzdělávání Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
Zkvalitnění výuky německého jazyka na Vyšší odborné škole Zahradnické v Mělníku CZ.1.07/2.1.00/
Systém dílčích kvalifikací - cesta k výučnímu listu Střední odborná škola a Střední odborné učiliště technické, Třemošnice, Sportovní 322.
Výzva č. 32 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.1 Vyšší odborné vzdělávání Mgr. Martina Jedličková.
Příjemce Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Název operačního programu:
Databáze projektových výstupů OP VK
Podpora procesů uznávání
Transkript prezentace:

Vzděláváním blíže jihočeské krajině Zahájení projektu Název návrhu GP: Vzděláváním blíže jihočeské krajině Registrační číslo GP: CZ.1.07/3.2.08/

Identifikace projektu Číslo operačního programu: CZ.1.07 Název operačního programu: OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název prioritní osy: Další vzdělávání Číslo prioritní osy: 7.3 Číslo oblasti podpory: Název oblasti podpory: Podpora nabídky dalšího vzdělávání Název projektu: Vzděláváním blíže jihočeské krajině Registrační číslo GP: CZ.1.07/3.2.08/ Datum zahájení projektu: Datum ukončení projektu: Příjemce finanční podpory: Český svaz greenkeeperů o.s., Líšnice 53, pošta Mníšek pod Brdy 2

Partneři projektu Město Hluboká nad Vltavou Střední odborná škola veterinární, mechanizační a zahradnická a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, České Budějovice, Rudolfovská 92 3

Cíle projektu Cílem projektu je vytvoření a pilotní ověření funkčního vysoce odborného programu na téma údržby veřejné zeleně a krajiny. Obsahem vzdělávacího programu bude především seznámení jeho účastníků s problematikou zakládání, údržby zeleně a krajiny, dále zahradních a krajinářských úprav a problematikou trávníkářství. Dalším cílem projektu také zlepšení přístupu k informacím vztahujícím se jednak k možnostem dalšího vzdělávání a dále k novinkám v dané oblasti prostřednictvím vytvořeného a pravidelně aktualizovaného e-learningového portálu. 4

Cíle projektu Nově kvalifikovaní absolventi mohou nabízet vytvořený program dalším zájemcům v rámci profesního vzdělávání Vytvořený studijní portál bude v rámci udržitelnosti projektu aktualizován a celý vzdělávací kurz bude po registraci přístupný 5

Struktura vzdělávání a lektoři 7 modulů: Trávníkářství a vegetační substráty prof. Ing. František Hrabě, CSc. doc. Ing. Stanislav Hejduk, Ph.D. zahraniční lektor Ochrana rostlin Ing. Jana Vavrovská Krajinářství Ing. Miroslav Ezechel Dendrologie, Pedologie RNDr. Oldřich Vacek, CSc. Mechanizace Ing. Václav Chmel Ekonomika údržby krajiny Ing. Věra Vávrová 6

Struktura vzdělávání 64 hodin teorie ( 8 dvoudnů v podzimní a jarní části) 48 hodin praxe (6 dvoudnů) 16 hodin zahraniční lektor specialista na trávnikářství Odborný tým konzultantů praxe: Jaroslav Pavelčák Ing. Kamil Pečenka 7

Místa realizace projektu Katastr města Hluboká nad Vltavou Exkurze na lektory zvolené lokality v modulech krajinářství, dendrologie, pedologie Prostory střední odborné školy veterinární určené pro odbornou výuku 8

Monitorovací indikátory 30 podpořených osob, z toho 15 prezenční forma, 15 e-learningová forma 28 úspěšně podpořených osob Vytvořený vzdělávací program 9

Výstupy projektu Sylaby jednotlivých modulů Tištěná výuková skripta Sborník přednášek zahraničního lektora E-learningový portál s výukovými prezentacemi modulů a autotesty Obrazová databáze praktických cvičení 10

Dostupnost projektu vzdelavani/prehled/105/vzdelavaci-kurzy vzdelavani/prehled/105/vzdelavaci-kurzy 11

E-learning 12

Projektový tým MANAGER PROJEKTU Ing. Karel Kubata tel: VĚCNÝ MANAGER Lucie Čermáková tel: FINANČNÍ MANAGER Ing. Helena Kubatová tel:

Děkuji za pozornost 14