Jak se uplatnit na trhu práce

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Životopis VY_32_INOVACE_ČJ-S 8.,9.14
Advertisements

Digitální učební materiál
Praktické dovednosti absolventa
SITUACE NA TRHU PRÁCE Ing. Denisa Klingerová, Lucie Persichová
Název projektu: Moderní škola
Výběrové řízení a přijímací pohovor – vybrané rady a tipy
Vítáme Vás na dnešním odpoledním setkání na téma…
Vzdělávání zaměstnanců Střediska sociálních služeb městské části Praha 9 je finančně podpořeno z Evropského sociálního fondu v rámci realizace projektu.
Pedagogické minimum – lektorské dovednosti
EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU: INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI CZ.2.17/1.1.00/36093 Úspěch přeje připraveným II 1.
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
KLÍČOVÉ KOMPETENCE Lucie Hučínová Výzkumný ústav pedagogický v Praze
Motivační dopis Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
ŽIVOTOPIS (curriculum vitae)
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:17. září 2012 Číslo.
VY_32_INOVACE_Čj-Sl 6.,7.19 Anotace: Prezentace je zaměřena na administrativní styl a útvar životopisu, vysvětluje jeho hlavní znaky a funkci. Obsahuje.
Jak na pracovní pohovor?
Občanská nauka 2. ročník dvouletého učebního poměru SOU
Motivačně aktivační poradenský program varianta pro pilotáž.
Prezentační dovednosti
Techniky projektového řízení
Personální řízení Cvičení 1
Digitální učební materiál
Workshopy se studenty SŠ PhDr. Blanka Bendlová, MBA JCI West Bohemia.
Jak se zařadit do společnosti? Nastínění podstaty sociální práce
Jak vybírat školu a obor?. Víte, že? Víte, že… V Plzeňském kraji je téměř 60 středních škol Všechny důležité informace o oborech SŠ v Plzeňském kraji.
Motivační dopis přikládá se k životopisu cílem je zaujmout budoucího
První zaměstnání Petr Machala.
Malý hospodářský dvůr Horšov Autor: Ing. Petr Libra
Nabídka služeb kariérové poradny ZČU Pavla Hrabačková, 12. –
Personální mamagement
Občanské Sdružení EpiStop vytváří platformu pro setkávání, spolupráci a aktivní činnost všech skupin a osob, které mají vztah k lidem s epilepsií (pacientů,
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Adamčíková Zdeňka Název šablonyIII/2.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Dejvice Matěj Volf Seminář Město v dějinách Aktivita č. 1 Praha – město našeho života Projekt č. CZ.2.17/3.1.00/36097, podpořený Evropským sociálním fondem.
Odborná konference "Zvyšování kompetencí absolventů vysokých škol" Absolvent se firmě vyplatí.
Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Accenture, its logo, and High Performance Delivered are trademarks of Accenture. Představení společnosti.
Závěrečné setkání Nové Dvory, 26. – Bc. Lucie Chládková Bc. Kristýna Juhová Mgr. Lenka Karbanová Bc. Markéta Kovářová Bc. Jana Vavříková.
Inkluzivní vzdělávání – problémy, otázky
Určeno rodičům žáků 6. a 7. ročníků ZŠ Úřad práce ve Žďáře nad Sázavou.
Absolventi na trhu práce
Personální strategie mezinárodní firmy
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Přijímací pohovor prakticky „ Hledáme-li nového člověka do firmy, pak vybíráme vždy konkrétního člověka pro konkrétní činnost v konkrétním podniku.“
ČLOVĚK A SVĚT PRÁCE osnova. PRÁCE A PRACOVNÍ SÍLA  Trh práce  Pracovní síla  Potřeby  Pracovní kapitál  Lidský kapitál.
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace Autor: Mgr. Ludmila Handrejchová Vytvořeno dne: Název: VY_32_INOVACE_10A_CJ9_02_SLOH_A_KOMUNIKACE.
Název:VY_32_INOVACE_VVP_9A_5F Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Helena Židová Ročník:9.r. Tematický okruh,
PROJEKTY ZAMĚSTNANOSTI V REGIONU HRANICKO Ing. Marcela Tomášová 25. listopadu 2014 Nástroje podpory zaměstnanosti ve venkovských oblastech Olomouckého.
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Motivační dopis Vypracoval: Lukáš Karlík.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_S1_18.
Kariéra Předmět:Ekonomická praxe Ročník: 2. nástavbového studia - Podnikání Autor: Ing. Alexandra Herbriková Anotace: Materiál seznamuje žáky se základními.
-MOTIVAČNÍ DOPIS- OV 9. ročník, ZŠ.
Návrh účinné marketingové komunikace podniku v oblasti služeb
Motivace podřízených a sebe sama
Jak na Europass-životopis a motivační dopis
Způsoby hledání zaměstnání, úřad práce 1 – Hledání zaměstnání
hodnoťte ⋆ diskutujte ⋆ plánujte
ŽIVOTOPIS Mgr. Michal Oblouk.
MINULOST – PŘÍTOMNOST - BUDOUCNOST KARIÉRA Vlasta Krejčová
ANALÝZA KONKURENČNÍHO PROSTŘEDÍ
Zaměstnávání osob po výkonu trestu: nebo nevyužitá příležitost?
Osobní prodej Osobní forma komunikace s 1 nebo více zákazníky
TŘETÍ FESTIVAL Setkání aktivních seniorů
Jak obstát na pracovním trhu aneb nalézt zaměstnání
Prezentace obchodního plánu
Tento projekt byl podpořen finančními prostředky z EU
Motivační dopis Většinou se přikládá k životopisu
Název společnosti Obchodní plán.
Prezentace obchodního plánu
Pracovní setkání středních škol
Transkript prezentace:

Jak se uplatnit na trhu práce Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Evropský sociální fond Jak se uplatnit na trhu práce Jan Hauser Lucia Bauer 22.11.2010

Představení kolegy/ně a jeho/její úspěchy, neúspěchy při hledání práce Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Evropský sociální fond Představení kolegy/ně a jeho/její úspěchy, neúspěchy při hledání práce Očekávání od dnešního workshopu

Co by měl životopis obsahovat? Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Evropský sociální fond Co by měl životopis obsahovat?

„Lepší“ životopis Přehledně strukturován Kompletní osobní údaje Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Evropský sociální fond Přehledně strukturován Kompletní osobní údaje Pracovní zkušenosti s popsáním úspěchů Vzdělání a jiné vzdělávací aktivity s dosaženými výstupy Osobní schopnosti či dovednosti Doplňující informace Přílohy

Motivační dopis Osobní představení Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Evropský sociální fond Osobní představení Proč reaguji na pozici u dané společnosti Jaké zkušenosti a schopnosti nabízím („prodat své kvality“) Projevit zájem o osobní setkání Kontakt na mně

Příprava na pohovor Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Evropský sociální fond Před samotným pohovorem zjistit informace o společnosti a pracovní pozici Popřemýšlet o konkrétních situacích z minulosti, kdy jsem uplatnil dovednosti, požadované na danou pozici Proč chci pracovat na dané pozici, moje motivace Co se chci dozvědět navíc Jaké jsou moje finanční očekávání

Jaké otázky můžete očekávat u pohovoru Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Evropský sociální fond Jaké otázky můžete očekávat u pohovoru Vztahující se: k Vašemu zájmu o pozici K Vašemu životopisu k Vašim dovednostem (situační) k Vašim silným a slabým stránkám Proč bychom měli přijat Vás ? K Vašemu životopisu – důvody ukončení práce, přerušení studia