Nezaměstnaný…. Bihal.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
- PO TÉTO PÍSNIČCE SI JDEME SEDNOUT - TMA A PŘÍPRAVA PÓDIA NA SCÉNKY
Advertisements

Tchýně neočekávaně přijde navštívit svou snachu
Proč mají někteří muži místo ženy psa … 1. Čím později přijdeš, tím více se tvůj pes raduje.
J AK SE ZAŘADIT DO SPOLEČNOSTI ? N A KOHO SE MOHU OBRÁTIT ? Praktická část.
Practice with the Conditional Change the following sentences to the conditional, according to the model. Vzor: Nemám peníze a nemohu si koupit auto. Kdybych.
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Dobrý den! Budu vám vyprávět příběh o olympijských hrách!
Ekonomická gramotnost Bankovní hádanka. Předpokládejme, že veškeré bankovní a obchodní transakce v následující hádance proběhnou během jednoho měsíce.
Název: Bezpečné chování na internetu DUM:VY_32_INOVACE_VII_3_19
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
KOMUNIKACE BEZ HRANIC!! Vítejte v éře a …rrring a.
Internet - historie.
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:1.12.
Základní škola Chrudim, Dr. J. Malíka
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Nezaměstnáný… Nezaměstnaný se ucházi o místo práce jako « dědeček záchodový » u Microsofta…
PPF Úvodní informace o organizaci a průběhu studia.
Pojistné systémy 6. cvičení.
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
FIRMEN – CONSULTING… nVe Vaší firmě dojde v blízké době k několika důležitým změnám… nV následujících 3 lekcích se naučíte, jak tyto změny můžete snadněji.
Konference PNEU & BUSINESS 2014 Ezop, rybáři a (naše) budoucnost …. Golf & Spa Resort Kunětická hora
Volba povolání pro školní rok 2015/ 2016
Nebezpečí na internetu Nikola Zámečníková
Ahoj jmenuji se Art a právě jsem se narodil.Jak by ses o mě uměl starat?? Tak to jsem já..!! POKRAČOVAT.
Mám dost 3.tisíciletí, protože: 1 ) Ptám se svých kolegů vedle u stolu em, zda mají chuť jít na pivo a oni odpoví em‚ O.K. Dej mi ještě.
které je stále třeba brát v úvahu !
Dopis od Boha.
Rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
Nebezpečí na internetu
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
1 Formální náležitosti žádosti. 2 Podání žádosti konec příjmu žádostí: , 17:00 hod. konec příjmu žádostí: , 17:00 hod. osobně žadatel.
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:28.
1. Pokud mě někdo na chatu požádá o sdělení adresy a telefonu  Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje 
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_334_Zájmena AUTOR: Mgr. Šárka Kubáčková ROČNÍK, DATUM: 7.,
ZÁKLADNÍ ŠKOLA BENÁTKY NAD JIZEROU, PRAŽSKÁ 135 projekt v rámci operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Šablona číslo: III/2 Název: Inovace.
FEL ČVUT, katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd © Oldřich Starý, 2013 Finanční management Americká opce Futures SWAP Opce načasování.
pocházejí z církevní kampaně Nechť jsou Ti povzbuzením.
Den mazec Autor : Valentýn Dudka. Vstal si v osm ráno a nestíháš školy A. Zůstaneš doma Zůstaneš doma B. Půjdeš do školy Půjdeš do školy.
"Pepíčku, jak zní rozkazovací způsob od slovesa mlčet
Ten je….
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Přijímací pohovor prakticky „ Hledáme-li nového člověka do firmy, pak vybíráme vždy konkrétního člověka pro konkrétní činnost v konkrétním podniku.“
Elektronické učební materiály – II. stupeň Finanční gramotnost Autor: Mgr. Roman Havlíček 1.1 Inflace.
Chci jít Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou. Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou.
Finanční gramotnost: Kdo nám může poradit. NA PORADCI ZÁLEŽÍ … 10 Kdo nám může poradit Člověk s kufříkem se ptá jiného čekajícího na tramvaj: „Promiňte,
STAŇ SE ČLENEM! STAŇ SE ČLENEM ODBORŮ To určitě! Mnoho dobrých důvodů proč se stát členem odborů.. Protože Tvoje práva jsou naše práce Přesčas y zadarm.
MOTIVAČNÍ DOPIS. Vážený pane Batrlo, reaguji na Vaši nabídku brigádnické výpomoci na pozici správce sítě zveřejněnou dne na serveru
Co dělat když ztratíte práci… ?. Ztráta zaměstnání….  Pro mnoho lidí je to nepříjemnou záležitostí.  Dokáže pořádně zacloumat životem a odráží se i.
Jak funguje a jak jej používat?. Co to je? O je elektronická pošta, tj. způsob odesílání a přijímání zpráv pomocí počítače a sítě (místní.
MOJE VYSNĚNÁ ŠKOLA. Škola by měla začínat v 10:00 a končit by měla v 12:30. Abychom nemuseli vstávat tak brzo. A končila by dříve, abychom se mohli po.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
INTERNET Pro 5. ročník.
TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA STUDIJNÍCH OBORŮ
Zaměstnání členů rodiny
Hledá se nájemce tělocvičny
Setkání LVT Definujte zápatí - název prezentace / pracoviště.
BEZPEČNĚ NA INTERNETU VY_32_INOVACE_13
Nezaměstnaný…. Bihal.
Practice with the Conditional
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
Název školy Téma Název DUM Popis Ročník Autor Číslo projektu
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
které je stále třeba brát v úvahu !
3.TISÍCILETÍ.
Julie Kadlecová ZŠ a MŠ Ludgeřovice
Reklamština Jak ji pochopit..
Transkript prezentace:

Nezaměstnaný…. Bihal

…… se uchází o místo uklízeče toalet u Microsoftu. Bihal

Vedoucí osobního oddělení jej pozve k přijímacímu pohovoru a ke zkoušce způsobilosti Bihal

Nakonec mu řekne: Jste přijat, dejte mi svou e-mailovou adresu, my Vám pošleme pracovní smlouvu s datem nástupu. Bihal

Nezaměstnaný mu zoufale přizná, že vůbec nemá počítač, natož e-mail adresu. Bihal

Kádrovák mu odvětí: Když nemáte e-mail adresu, tak virtuelně neexistujete, a když neexistujete, tak Vás nemůžeme zaměstnat. Bihal

Muž zoufale odejde a neví co si počne Muž zoufale odejde a neví co si počne. Za posledních 10 $, které má, koupí 10 kg jahod. Bihal

Začne je nabízet po domech. Během 2 hod. investované peníze zdvojnásobí. To celé opakuje 3x a vrací se domů s 60 $. Bihal

Pochopí, že takhle by mohl přežít Pochopí, že takhle by mohl přežít. Další dny začíná dříve a končí až denní vklad ze čtyřnásobí. Bihal

Krátce na to si koupí dvoukolák, brzy jej vymění za dodávku a později je majitelem velké dopravní firmy. Bihal

Po 5 letech… Bihal

…je majitelem jednoho z největších potravinářských velkoobchodů v USA. Bihal

Začne myslet na budoucnost a rozhodne se uzavřít důchodové pojištění Začne myslet na budoucnost a rozhodne se uzavřít důchodové pojištění. Pozve si zástupce pojišťovny a vybere si dobrou nabídku. Na konci jednání chce makléř jeho e-mail adresu. Bihal

Bohužel, já nemám žádnou e-mail adresu. Neskutečné, diví se makléř Bohužel, já nemám žádnou e-mail adresu! Neskutečné, diví se makléř. Vy nemáte e-mail adresu a přesto jste vybudoval takové impérium. Představte si kde by jste byl, kdyby jste měl e-mail adresu! Bihal

Muž se zamyslí a odpoví: ČISTIL BYCH ZÁCHODY U MICROSOFTU ! Bihal

1. ponaučení: Internet neřeší Tvoje životní problémy! Bihal

2. ponaučení: Když nemáš počítač a hodně pracuješ, můžeš se stát milionářem! Bihal

3. ponaučení: Ty jsi tento příběh dostal e-mailem 3. ponaučení: Ty jsi tento příběh dostal e-mailem. Máš tedy blíže k čističi hajzlíků než k milionáři! Bihal

I přes to, PĚKNÝ DEN. Bihal

Na tenhle mail mi neodpovídej... Šel jsem koupit JAHODY!!! Konec Na tenhle mail mi neodpovídej... Šel jsem koupit JAHODY!!! Bihal