Z pitevní zprávy: Pacient zemřel na následky pitvy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Malí andělé.
Advertisements

5. Abrahám věří, že mu Hospodin splní slib - bude mít potomka.
To je Tvůj dům 1. Přicházíme dnes Ti chválu vzdát.
U lékaře je prý legrace.
Máš rád humor pro dospělé ?.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
VTÍPKY nad * 18.
Poslední letošní vtípkování. jarno.webovastranka.cz.
Song Presentations. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Žena ukazuje muži módní magazín a říká:
Rok Německo.. Baví se dva kamarádi v hospodě: "Tak už ti dělám pět let v továrně na šicí stroje, a doma mi manželka vyčítá že ještě žádnej.
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
,,Pane doktore,můj muž má nějakou divnou nemoc,mohl byste ho vyšetřit
Moje Firma Zvěrolékařka Dobrý den.Mé jméno je Veronika Borbášová.
Poslední letošní silvestrovské vtípkování „Máslo je dneska dražší,” upozorňuje dědu prodavačka v potravinách. „Nevadí,” praví stařík, „dejte mi včerejší.”
Přes den to štěká a v noci plave ve vodě. Tchýnina zubní protéza.
Otče, odpusť mi, já jsem zhřešila Řekni mi, dcero, jaké jsou Tvé hříchy?
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
Slzy ženy Proč ženy pláčou.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Trochu legrace neuškodí :-)
Po divokém mejdanu se chlap vzbudí vedle cizí ženy a ptá se: "Proboha, kolik máš let?" "No přece tolik, na kolik vypadám!" "Mě neser, tak dlouho člověk.
Ahoj jmenuji se Art a právě jsem se narodil.Jak by ses o mě uměl starat?? Tak to jsem já..!! POKRAČOVAT.
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Prvních 17 let mého života jsem žila na vesnici. Začala jsem se nudit... Teď chci poznat život ve městě! Jmenuji se Zuzka (jméno je přeložené z německého.
VTIPY MegaPrdel-CZ.
Alenka odešla do školy, ačkoli se necítila moc dobře
Křečci a křečíci Tato prezentace je věnována mé zvířecí rodině.
Proč mají spermie ocásek?
Tady je něco pro tebe k Našemu 9 měsíci Našeho vztahu…
vtip1 Na politických letácích došlo k tiskové chybě. Píše se, že v případě jejich vítězství:"Každý důchodce dostane 13. důchod". Správné znění je:"Každý.
TO JE MÁ PROSBA, KDYŽ CÍTÍM, ŽE VŠECHNO PRÁZDNÉ SE ZDÁ, TY JSI MOU TOUHOU, MOU SKÁLOU, MŮJ HRAD, JSI BOHEM, CO PŘICHÁZÍ VČAS. TO JE MÁ PROSBA VE ZKOUŠKÁCH,
Amore amore .... Amore amore ... Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám. Sám sebe ptám.
Jaký je rozdíl mezi tchýní a miminem
Ať je to inspirace pro Tebe
Láska za hrob….
V životě zažijeme tolik kamarádů.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
Já Tobě nyní chválu vzdávám
VTIPY 3 "Jak můžeme rozdělit šest jablek mezi sedm trpaslíků?" ptá se paní učitelka žáků. Přihlásí se Pepíček: "Upečeme štrůdl!"
Scházíš mi lásko .... Scházíš mi lásko ...
"Pepíčku, jak zní rozkazovací způsob od slovesa mlčet
Cigánský romaneto.
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Policajti jedou na zájezd dvoupatrovým autobusem. Ti dole se baví, popíjejí, řvou smíchy, nahoře je však podezřelý klid. Vylezou za nimi a koukají,
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
Čím chci být ,až vyrostu.
Jediná dobrá rada, kterou skutečně letos potřebujete:
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Tchýně neočekávaně přijde navštívit svou snachu
Malí andělé.
Máš rád humor pro dospělé ?.
Všechny ostatní díly najdete na:
SKLÁNÍM SE PŘED TEBOU JSEM NA SVÝCH KOLENOU JÁ TEĎ VŠE PODDÁVÁM.
Malí andělé.
Proč mají spermie ocásek?
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Malí andělé.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Něco málo o nás milých, krásných a nepřekonatelných tchýních
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

Z pitevní zprávy: Pacient zemřel na následky pitvy.

V ordinaci: "Pane doktore, kolik mně ještě zbejvá života?" "deset, devět, osm,..."

„Musíte vědět pravdu, bohužel, vaše žena má před sebou už jen několik dní." "Nevadí, pane doktore. Když jsem to vydržel tolik let, tak to těch pár dní už nějak doklepu."

"Pane doktore, kolik mi teda eště tak zbejvá času?" "No s televizníma seriálama bych už nepočítal." Co má hypochondr napsáno na hrobě? "Já vám to říkal."

"Pane doktore, poslední dobou se cítím nějak bídně." "A co já s tím? Máte nějaký pádný důvod žít?" "Ne pane, na arsenik musíte mít recept, fotka vaší tchýně opravdu nestačí."

Přijde matka s dcerou k lékaři a říká: "Pane doktore, nepodíval byste se na moji dceru, proč má tak vypoulené oči?" Doktor si ji prohlédne a řekne: "Povolte jí gumičku ve vlasech." "V koleně máte vodu, v moči písek, ve žluči kameny..." "Ještě mi řekněte, že mám v pytli cement, a začnu stavět."

Lékař potkal svou bývalou sestřičku a ptá se: "Tak co, máte to na tom novém pracovišti lepší?" "Lepší ne, ale častěji."

Přijde otec s dítětem k doktorovi a povídá: "Je ňáký nemocný." "A jak je starý?" ptá se doktor. "Což vo to, starý je dobře, ale dítě je nemocný!"

Když ležela vedle mne na lůžku, můj vnitřní hlas mi říkal: "To je v pořádku, relaxuj, vždyť nejsi první doktor, který se občas vyspí se svou pacientkou." Jenže jiný vnitřní hlas mi připomínal: "Ale Howarde, ty jsi přeci veterinář!"

"Vy máte v břiše hodinky," s hrůzou říká lékař pacientovi nad rentgenovým snímkem, "víte o tom?" "Jo, vím, ty tam mám už od dvanácti let." "A nemáte s tím nějaké problémy?" "Jenom při výměně baterky."

Do ordinace se vřítí rozzuřená žena posetá modřinami a křičí: "Kde je ten psychiatr, který vyléčil mého manžela ze zbabělosti?!"

"Proč tě vyhodili z práce?" "Kvůli kašli." "Jak to? Za to, že jsi nemocný, přece nemůžeš." "No jo, ale já jsem kašlal na práci."

fojty