Small Business PC: Windows Vista Business and Microsoft Office Professional 2007 Jméno prezentátora Datum.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
Advertisements

Využití cloudových služeb ve školství
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Microsoft 5. Windows Live Essentials. Co je Windows Live Essentials ? Balíček moderních aplikací Dostupný zdarma V českém jazyce Další vývoj.
Vaše cenové nabídky rychleji a profesionálně
Windows 8 ZMVS. Windows 8 Nové 3D uživatelské rozhraní s kódovým názvem Wind. Nové uživatelské rozhraní bude požadovat minimálně 170MB video paměti a.
Počítačové praktikum Úvod do předmětu
Microsoft Dynamics NAV poskytuje řešení pro středně velké organizace, kterým zjednodušuje a urychluje konkrétní business procesy. Systém Microsoft Dynymics.
Informace o škole  Zaměření školy na Informační technologie, Elektrotechniku, Automatizační techniku a Strojírenství, studijní a učební obory.  Počet.
1 Small Business Windows XP Professional Platforma pro zpracování zpráv (Messaging Platform) 6 září, 2001.
Operační systémy a aplikační servery Tomáš ZACHAT SPŠ Praha 10, STIC.
Aleš Chudý ředitel divize IW Microsoft Slovakia.
Microsoft SQL server Databázový systém. Úvod  aktuální verze na trhu je MS SQL  verze: plná komerční - Enterprise Edition pro vyzkoušení volně.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
S OFTWARE PRO AUDIT PC Dostál David. OCS I NVENTORY Software pro automatický asset management pro PC a k němu připojené zařízení. Dimenzované na velkou.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Technologie portálu Pavel Krayzel CELN o.s.
Ruber, Saitz.  Customer Relationship Management  Systémy pro řízení vztahů se zákazníky  Zjednodušeně : ◦ shromažďování ◦ zpracování ◦ využití informací.
Přínosy a druhy počítačových sítí. Jednou z nejvýznamnějších technologií používaných v oblasti výpočetních systémů jsou již řadu let počítačové sítě.
Představení Office365 Břetislav Regner PROJEKT financovaný
Softwarové zabezpečení serveru
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
Petr Šetka, MVP Exchange, MCSE:Messaging, MCT Windows Small Business Server 2003 R2.
Představujeme službu Samepage
M-Cloud.cz Groupwarové řešení pro malé a střední podniky.
Bezpečnost na platformě Microsoft & Petr Hartmann Solution Specialist Microsoft.
Informační a komunikační technologie Obecná část
VY_32_INOVACE_48_OS_Windows_7_II. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
N OVINKY V O FFICE 2010 Miroslav Drška. Historie Office pro Windows Word 1.0 pro MS- DOS – první textový editor, který používal myš Uveden.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-4-14.
Dotyková zařízení ve výuce ​ Aktivita B2 Ing. Libor Měsíček, Ph.D.
Internet.
Základní služby Internetu
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
NeoSync on-line zálohování pro každého / pro každou firmu
Investujte do úspor. Zlepšete prodej a marketing Přehled o Vašich zákaznících, obchodních aktivitách a příležitostech – Kdokoliv kdykoliv ví o všem, co.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Microsoft Office Project 2007 Představení aplikace.
Partner SBSC evening university , Čestlice.
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
Ovládací panely obecně.
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
2OP381 Manažerská informatika 1
Využití Office 365 v prostředí start-up firmy Jiří Pavlík, výkonný ředitel Flashboard Media, s.r.o.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Mgr. Milan Šimek. Počítačová síť je skupina počítačů spojených dohromady umožňující více uživatelům přistupovat k jedněm zdrojům, sdílet a využívat tatáž.
Microsoft SQL server Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
OPERAČNÍ SYSTÉMY.
Drahoš Dvořák Solution Specialist – Office system Office není jen Word, Excel, Powerpoint.
Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Komunikace Aplikací VEMA G1 s Microsoft Windows Martin Šustr.
Ivana Topolová VŠE v Praze
Google Apps Martin Kotlík Brno, 12. květen 2015 Cloudová řešení 1.Cloudové řešení Apple 2.Cloudové řešení Microsoft 3.Cloudové řešení Google.
Naprogramovat operační systém je mnohonásobně složitější, než naprogramovat „obyčejný program“. Základní programové vybavení počítače Fce: ovládání počítače,
Windows 7. stejné HW požadavky jako Vista dokonce možná i o malinko nižší snaha prosadit i do netbooků, nettopů a podobných zařízení s nižším výkonem.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci Číslo DUM: III/2/VT/2/2/35 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Anotace: Kancelářský balík od firmy Microsoft je nejčastěji používané řešení ve firmách i domácnostech. Žáci získají přehled o tomto produktu, získají.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 32 AnotaceProgramové.
Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblastVzdělávání v informačních a komunikačních technologiích.
SOFTWARE Operační systémy.
Operační systém Windows
Operační systém Windows
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
SOFTWARE II Aplikační software.
Název školy Základní škola Šumvald, okres Olomouc Číslo projektu
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci
Business intelligence shapes security
Operační systémy.
Transkript prezentace:

Small Business PC: Windows Vista Business and Microsoft Office Professional 2007 Jméno prezentátora Datum

Počítač se systémem Windows Vista Business a sadou Microsoft Office Professional 2007 je vybaven veškerým potřebným softwarem a zabezpečením nezbytným k efektivnjěší práci, takže se můžete soustředit na to nejpodstatnější.

Více práce za méňe Ohrožení dat a informací Práce mimo kancelář Prodej produktů a služeb Pracujte efektivněji Zálohujte a chraňte svá data Zůstaňte ve spojení Podpořte svůj prodej Proč Windows Vista and Microsoft Office?

Šetřte svůj čas, mějte vše pod kontrolou Okamžité hledání v počítači, síti a v aplikaci Outlook Zobrazen úkolů, schůzek a ů na panelu úkolů aplikace Office Outlook 2007 Pracujte efektivněji Získejte lepší výsledky rychleji Intuitivní navigace a uživatelské rozhraní Intuitivní navigace a uživatelské rozhraní Kontextové nástroje, Předběžný náhled Kontextové nástroje, Předběžný náhled Rychlé styly, Office Art Rychlé styly, Office Art

Chraťe svá důležitá data Plánování automatických záloh Obnovení ztracené práce Nástroj pro kompletní zálohování počítače Mějte svá data v bezpečí Lepší filtrování nevyžádané pošty Anti-phishing technologie Ochrana souborů heslem Zálohování a lepší ochrana dat Zálohování a lepší ochrana dat

Sledujte data o svých zákaznících Uspořádání údajů o zákaznících na jednom místě Sledování prodejních příležitostí Vedení marketingových kampaní Efektivní marketing Tvorba vysoce kvalitních dokumentů, prezentací a materiálů Tvorba vysoce kvalitních dokumentů, prezentací a materiálů Snadná distribuce materiálů pomocí nástroje Windows Fax a skener Snadná distribuce materiálů pomocí nástroje Windows Fax a skener Zdokonalené fotografie a grafické nástroje Zdokonalené fotografie a grafické nástroje Podpora prodeje Podpora prodeje

Práce mimo kancelář Neustálý přístup k informacím Neustálý přístup k informacím Zdokonalená podpora pro mobilní zařízení Zdokonalená podpora pro mobilní zařízení Sdílení souborů přes Windows Meeting Space Sdílení souborů přes Windows Meeting Space V prostředí kanceláře Spojení přes Windows Server™ nebo Windows Small Business Server domény Sdílení klíčových dat o zákaznících Zůstaňte ve spojení