 EACT ve spolupráci s Deloitte a Atos Consulting zvou k účasti na SEPA Survey 2008, kde máme ojedinělou šanci poukázat na problémové body, které SEPA.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Skupinky Každý je vítán. Proč? skupinky BIBLICKÉ DŮVODY: -Boží Trojice (Mt 3:17, J 8:29, Mt 12:31) -Skupinky po domech v první církvi (Sk 2:46, SOCIOLOGICKÉ.
Advertisements

A obchodní příležitosti pro české firmy v tendrech OSN Kodaň
Vladimír Přikryl, generální ředitel CompuGroup Medical ČR a SR
PRŮZKUM NA TÉMA: „Dopady finanční krize“ eficia .
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Čtyřleté studium.
DOBROVOLNICTVÍ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH
Veřejné zakázky Antonín Polický. Úvod • Máme dvě možnosti, jak systém veřejných zakázek (VZ) koncipovat: 1.Jako systém proti „gaunerům“ 2.Jako systém.
Měření úrovně finanční gramotnosti dospělých
Jak naučit zákazníky, aby měli rádi vaši online samoobsluhu Marta Drahovzalová eBusiness manager T-Mobile Konference WebTop
Analýza dotazníků projektu National Teams of ECVET Experts
Bibliotheca academica , Ostrava EIZ na VŠ po roce 2008 – koordinace a spolupráce Barbora Ramajzlová
FLL je největší robotická soutěž na světě, které se zúčastňují statisíce dětí po celém světě. Nejlepší týmy postupují do regionálních kol a potom do mezinárodního.
Hodnocení výsledků projektu ForTech Zpracoval: Mgr. Pavel Drobil, Náměstek hejtmana Moravskoslezského kraje Hodnocení výsledků projektu ForTech Zpracoval:
Česká spořitelna EU Program Region. Česká spořitelna – banka první volby Základní informace  zázemí silné mezinárodní skupiny Die Erste  více jak 5.
12. září 2014 Slide N° září 2014 Slide č. 1 Sekretariát Urbact URBACT II Evropský program územní spolupráce při integrovaném a udržitelném.
PREZENTACE KA 7 KONFERENCE PROJEKTU ITP ITP Ing. Jaromír Čáp, Národní vzdělávací fond, o.p.s. Velké Karlovice, Institut Trhu Práce.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 20.
Bibliotheca academica – CPVŠK 2008, 4.– , Plzeň Činnost v období listopad 2007 – říjen 2008 Iva Prochásková
Inovační aktivity podniků v letech 2008–2010
NÁSOBENÍ ČÍSLEM 10 ZÁVĚREČNÉ SHRNUTÍ
Strategický plán Městské části Praha-Libuš postup zpracování, výstupy, metody.
Zpráva o činnosti výkonného výboru Komise Knihovníků AMG za období Seminář a valná hromada Komise knihovníků AMG ČR Plzeň, září 2008,
Elektronické služby v znalostnej spoločnosti, , Zvolen Koordinace a spolupráce – úloha Asociace knihoven vysokých škol ČR Barbora Ramajzlová.
Spolupráce venkovských obcí Radim Perlín Příspěvek vznikl za podpory projektů WD Regionální diferenciace venkovského prostoru: disparity a možnosti.
Zábavná matematika.
Možné dopady strategie Evropa 2020 na malé na malé a střední podniky Ing. Pavel Bartoš, viceprezident HK ČR Praha Strategie EVROPA 2020 Nové.
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Osmileté studium.
Párování nabídek a poptávek a spolupráce mezi RK a bankou
Problematika systému přípravy učitelů a stav výuky tělesné výchovy na vysokých školách Materiál pro 21. zasedání předsednictva Rady vysokých škol dne 20.
E-PK aktuální stav služeb DDS Markéta Hlasivcová Zuzana Švastová ÚIV - NPKK.
OECD a finanční vzdělávání Stálá mise České republiky při OECD v Paříži Prof. Ing. Karel Dyba, CSc., velvyslanec Třetí mezinárodní konference k finanční.
Chceme mít také v ČR snadný přístup k vysokoškolským kvalifikačním pracím? (a co je pro to třeba udělat) Asociace knihoven vysokých škol ČR výroční konference.
Dobrovolnictví v české společnosti
Výsledky šetření agentury STEM mezi prodejci tabákových výrobků, výsledky kontrolních nákupů Aliance Zákon 18 Únor 2009.
Čtení myšlenek Je to až neuvěřitelné, ale skutečně je to tak. Dokážu číst myšlenky.Pokud mne chceš vyzkoušet – prosím.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Hodnocení přístupnosti soutěžních webů aneb proč se vyplatí myslet na přístupnost webů veřejné správy RNDr. Hana Bubeníčková, Mgr. Radek Pavlíček, duben.
Koncepce IQ Industry jako součást aktivit rozvoje HR Alexandr Jakobe Projektový manažer, oddělení AfterCare 1.října 2008.
ZAVEDENÍ MEDIACE DO OBLASTI PÉČE O RODINU volební období 2010 – 2014 Jiří JANEČEK poslanec.
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 8. prosince 2014.
Informace o projektech MVČR v oblasti vzdělávání ve veřejné správě 20. června 2011 Odbor řízení lidských zdrojů Oddělení rozvoje a vzdělávání.
 Konference zdravotnické prostředky 2009  Celkem 154 dotazníků  Neúplných 17 dotazníků  Připomínky 99 dotazníků zpracovala: Hana Pavlasová.
Postakviziční integrace Jaké kroky se mají učinit po podpisu kupní smlouvy Pavel Seeman.
Projekty rozvoje ICT ve škole Blanka Kozáková MŠMT odbor 55 SIPVZ
Ondřej Škorpil 27. října 2011 American Center Řízení agendy CSR ve Skupině ČSOB Na cestě k efektivitě: Jak integrovat CSR do strategického řízení firmy.
Seminář knihoven muzeí a galerií, Muzeum Cheb, ADRESÁŘ knihoven muzeí a galerií ČR Praha, Národní knihovna ČR s.
Návrh a realizace modulového systému dalšího vzdělávání učitelů v MSK Magdalena Chmelařová Opava 2008.
Petr Sádlík, Tomáš Rudolecký,
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
Porovnání výroby a prodejů vozidel ve světě
5 jazykových mutací Celkem návštěvníků měsíčně Provozováno 8 státy (US, AUS, UK, IT, POL, HU,NEM,SPA)
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Řízení obchodu Pro IT, a.s. Ing. Zbyněk Sonnek … průzračnost, která je vidět.
Expertní panel pro GS JPD Propagace rovnosti šancí mužů a žen prostřednictvím médií - prezentace - Šance pro společnost, občanské sdružení.
Přístupnost v praxi aneb jaký smysl mají testy, provedené handicapovanými uživateli Mgr. Radek Pavlíček, RNDr. Hana Bubeníčková, duben 2007.
Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky.
Název firmy/nápadu Jméno a příjmení všech zakladatelů projektu
Výsledky průzkumu na ORP k problematice výzev Výsledky průzkumu na ORP k problematice výzev (listopad 2010) Zpracoval: Alois Slovák Datum:
Dr. Ondroušek Lubomír, 1.místopředseda SAČM a specialista na problematiku DS pro vedení strukturovaných rozhovorů a vytvoření reprezentativního vzorku.
Brno 5. a 6. února 2008 Mezinárodní konference Konkurenceschopnost podniků1 JAK MŮŽE EKONOMICKO-SPRÁVNÍ FAKULTA MASARYKOVY UNIVERZITY PŘISPĚT KE ZVÝŠENÍ.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vzdělávání zaměstnanců v UniCredit Bank, a.s. Autor bakalářské práce:
Jméno a příjmení všech zakladatelů projektu
Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku
Základní škola, Znojmo, náměstí Republiky 9
Název společnosti Obchodní plán.
Prezentace obchodního plánu
Prezentace obchodního plánu
XIV. KONFERENCE SAMOSPRÁV
Název společnosti Obchodní plán.
Prezentace obchodního plánu
Transkript prezentace:

 EACT ve spolupráci s Deloitte a Atos Consulting zvou k účasti na SEPA Survey 2008, kde máme ojedinělou šanci poukázat na problémové body, které SEPA v EU chystá přijmout ! Výsledky budou prezentovány na říjnové konferenci v Barceloně a ČAT Vám je přinese na našem webu. Dotazník je zde + odpovědi se čekají nejpozději do 30. června : Dopředu děkujeme za Vaší účast na SEPA Survey Více na : Účast ČAT na SEPA Survey 2008

 níže uvedené statistické údaje – ze studie „SEPA Survey 2007“, Deloitte&Atos Consulting. Studie zpracovala odpovědi finančních ředitelů 500 nadnárodních společností. Výsledky průzkumu: –70 % očekává, že jim banky nabídnou přechod na IBAN a BIC –76 % si myslí, že je povinností bank nabídnout jim SEPA formáty řešení –93 % nemá dosud žádnou SEPA strategii –93 % nemá ani tým, který by na takové strategii pracoval –63 % vůbec neuvažuje o zavedení SEPA produktů Jak korporátní klientela vnímá SEPA ?

–46 % není schopno kvantifikovat nezbytné náklady –28 % hodlá začít zavádět produkty SEPA v roce 2009 a později –29 % nevidí v celém procesu žádné nové obchodní příležitosti –65 % z nich banky dosud nekontaktovaly a nenabídly nezbytné informace –84 % neusilovalo o žádné kontakty s bankami –72 % prohlásilo, že SEPA řešení, nabídnuté bankami, jim nevyhovuje Závěr: Korporátní klientela i veřejný sektor vnímají SEPA jako problém, který by za ně měly vyřešit jejich banky a ne jako příležitost, o kterou by měly samy usilovat ! Jak korporátní klientela vnímá SEPA ?