Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích www.jcu.cz.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ernst Moritz Arndt Universität
Advertisements

ERASMUS INTENZIVNÍ PROGRAMY V INŽENÝRSKÝCH VĚDÁCH Intenzivní programy jako jeden z nástrojů internacionalizace VŠ Martina Hudečková Mezinárodní oddělení.
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD
Vytvořila Beata Duchková
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Západočeská univerzita v Plzni
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Seite 1 GOETHE-INSTITUT PRAHA PRAHA, Seite 2 ČÍM JE GOETHE-INSTITUT?  KULTURNÍ A VZDĚLÁVACÍ INSTITUCÍ  ZÁKLADEM NAŠÍ PRÁCE JE SPOLUPRÁCE.
Národní síť VTP v ČR Pavel Švejda Společnost vědeckotechnických parků ČR Seminář Podnikové inkubace
Ústav experimentální botaniky Akademie věd ČR, v. v. i. Setkání ředitelů fakultních škol PřF UP Mgr. Jan Bartoš, Ph.D.
Netradiční role vysokých škol při podpoře exportu Ing. Viktor Vojtko, Ph.D. Proděkan pro zahraniční vztahy Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Filozofická fakulta Univerzity Karlovy, FULBRIGHTOVA STIPENDIA.
Cambridge.
GFPS-CZ Stipendiaten WS 2009/10 Paulina Bocheńska Zuzana Koutná Tim Zosel Organizace pro studentskou a kulturní vým ě nu ve st ř ední a východní Evrop.
Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem - Aplikovaný výzkum prof. Jiřina Jílková Biomedicínský výzkum Ústí nad Labem, 23. května
Příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry studentské stáže studenti v rolích manažerů
Příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry studentské stáže studenti v rolích manažerů
FAKULTA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ VUT v Brně. Škola bývalý klášter Kartuziánského řádu, založen kolem roku 1375.
Mikroregion Úhlava Marketingová značka jako nástroj udržitelného rozvoje.
Představení komory, akce, projekty
SVTP ČR v Jihomoravském kraji
Centrum sdílených služeb GTS Brno cerven 2014 Roman Tesař.
Mapa zájmu - plány.
MEZINÁRODNÍ VZTAHY Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
1 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační sféry INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační.
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Oblast podpory Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP.
Knihovny vzdělávají aneb Senioři v lavicích Nebuďte sami doma Městská knihovna Chrudim a sekce 60+ SKIP
Rozsáhlé zdroje článků z odborných periodik Martina Machátová Moravská zemská knihovna v Brně Tel.: Poslední.
Elektrotechnické a elektronické systémy v dopravě (ESD)
 Zdena Rábová MRVS04 Slide 1 Zhodnocení tvůrčích aktivit studentů ve školním roce 2003/2004 Zdena Rábová Faculty of Information Technology Technical University.
Prodej a marketing chorvatských rezidenčních/rekreačních projektů 23. listopadu 2006.
Představení VUT v Brně a FEKT
Úvod Proč studovat informatiku?
VYBER SI, MÁME CO NABÍDNOUT Široká nabídka bakalářských a navazujících magisterských oborů zahrnující i obory s unikátním postavením na ekonomických.
Historie a budoucnost technického vzdělávání
Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty
Cestujeme po jižních Čechách
Vysoká škola ekonomická v Praze. Veřejná vysoká škola založená v roce 1953 Cca studentů Studijní programy: –bakalářské (3 roky) –navazující magisterské.
2. infoschůzka.
BUDDY SYSTÉM Západočeské univerzity. Co je to Buddy systém Dobrovolná studentská aktivita Pomoc zahraničním studentům Možnost pro studenty ZČU zdokonalit.
ČESKÉ CENTRUM PRO MOBILITU STŘEDISKO SPOLEČNÝCH ČINNOSTÍ AKADEMIE VĚD ČESKÉ REPUBLIKY v.v.i. Robert HrubýJindra Emmerová Kateřina Hošková.
Mendelova univerzita v Brně (P 2) MENDELU
Statutární město Ostrava
Studijní pobyt v Rakousku Lenka Čermáková 1. lékařská fakulta UK v Praze.
Výroční zpráva za rok 2014 Vysokoškolské vzdělávací programy Bakalářské studium Magisterské studium Studijní obor Ekonomika – řízení lidských zdrojů.
Odbor projektové podpory – Univerzitní centrum Telč.
Město Brno.
Microsoft Inovační Centra  Innovation Day, Brno
Fakulta informatiky MU Brno
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, INOVACE 2011, Týden výzkumu, vývoje a inovací.
Vilniuská univerzita Vilniaus universitetas 26. května – 15. června 2015 stáž v projektu Okna vědy dokořán Michaela Uchočová Hinc itur ad astra.
Stáž na 8.6. – Jan Fric PřF KSGRR. Hlavní historické milníky SU 1878 – založení (Stockholms högskola) 1960 – transformace na VŠ univerzitního.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně Se sídlem v Uherském Hradišti, Studentské nám
Zápis do studia na Fakultě mezinárodních vztahů 7. července 2016 Simona Fedorková.
FILOZOFICKÁ FAKULTA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY FILOLOGIE filozofie Historické vědy Psychologie Filologie HISTORICKÉ VĚDY psychologie filozofie Sociologie.
V rámci projektu OPVK „Centrum pro podporu přírodovědných a technických věd: Technická a přírodovědná laboratoř pro děti a mládež Zlínského kraje“ zveme.
University of Central Lancashire Preston - England.
ERASMUS 2012 – PORTUGALSKO Roman Talaš, FAI UTB PKS.
Představení Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné Slezské university v Opavě Michal Tvrdoň – proděkan pro vědu a výzkum Zasedání Vědecké rady SU OPF.
ČVUT V PRAZE 2005 Co dál? Jak dál? Co mohu nabídnout? Internacionalizace, Kvalita a excelence akademických činností Kvalita a kultura akademického života.
ČVUT zítra prof. RNDr. Miroslav VLČEK, DrSc.. ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE 2 Postavení univerzity v měnícím se světě  Boloňské deklarace a společný.
Z historie komise pro historii matematiky a fyziky na MFF UK
O nás Univerzita s TRADICÍ – založena 1999
Erasmus v Tartu.
Přírodovědecká fakulta UJEP
Výukové a výzkumné centrum v dopravě
Institucionální program pro veřejné vysoké školy pro rok 2017
Transkript prezentace:

Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích

Univerzita v číslech Založena fakult 220 studijních oborů studentů zaměstnanců

Fakulty

Počet studentů

Studium 220 studijních oborů 25 oborů v AJ 4 obory v NJ DS Label příprava ECTS Label

Mezinárodní spolupráce Spolupráce s univerzitami ve více než 50 zemích světa Přeshraniční obory Biological Chemistry, Bioinformatics Double/joint degree obory s univerzitami v Rakousku, Francii, Turecku, Slovensku

Věda a výzkum Terénní stanice na Papui – Nové Guinei a na Špicberských ostrovech Spolupráce na archeoekologickém bádání v egyptském Abúsíru Výzkum společnosti raného novověku a dějin novější české literatury Aplikovaný výzkum v rybářství – Omega3kapr, Sturgeon friendly kaviár Výzkum klíšťat a klíšťaty přenášených nemocí

Studentský život Studentské organizace – AIESEC, Mezinárodní studentský klub, Univerzitní rádio K2, Studentské univerzitní divadlo, festivaly, řada dobrovolnických aktivit a projektů… Centrum pro studenty se specifickými potřebami Každý semestr hostíme přes 100 zahraničních studentů

Kampus Univerzitní kampus v klidové zóně s návazností na městský park Moderní knihovna, koleje, menza a sportoviště Plánujeme výstavbu studentského klubu a univerzitní školky

Univerzitní město České Budějovice Hospodářské, správní a kulturní centrum jižních Čech Příjemná atmosféra historického města na soutoku Vltavy a Malše

Výhodná poloha na rozhraní tří zemí 100 km do Lince 130 km do Pasova 150 km do Prahy 200 km do Vídně 300 km do Mnichova Univerzitní město České Budějovice

Kontakty Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Branišovská 1645/31a České Budějovice facebook.com/jihoceska.univerzita

Děkuji za pozornost