Vyjmenovaná slova V. Vyjmenovaná slova V Nauč se řadu vyjmenovaných slov: vy-vysoký-výt výskat-zvykat-žvýkat vydra-výr-vyžle povyk-výheň slova s předponou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Jazyk český Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_02_16.
Advertisements

Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Doplň a procvičuj. Doplň i, í / y, ý • v_soká hora, nedostupná v_šina, velké přev_šení • pov_šili ho, vzdušné v_ry, ve v_ru tance, V_nohrady • v_dím V_šehrad,
Jméno autora: Mgr. Věra Kocmanová Datum vytvoření:
Vyjmenovaná slova L. Vyjmenovaná slova L polykat, plynout, plýtvat, Nauč se zpaměti: slyšet, mlýn, blýskat se, polykat, plynout, plýtvat, vzlykat,
Vyjmenovaná slova M. Vyjmenovaná slova M Nauč se řadu vyjmenovaných slov: my, mýt, myslet, mýlit se, hmyz, myš, hlemýžď, mýto, mýtit, zamykat, smýkat,
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
EUpenizeskolam.cz Název projektu: Moderní škola 2010
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
INOVACE A ZKVALITNĚNÍ VÝUKY SMĚŘUJÍCÍ K ROZVOJI ČTENÁŘSKÉ A INFORMAČNÍ GRAMOTNOSTI Český jazyk 3.třída Vyjmenovaná slova- S,V,Z-opakování.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ZŠ, Týn nad Vltavou, Malá Strana Nové.
VY_32_INOVACE_15_BĚLKOVICE-LAŠŤANY_Čj-vyjmenovaná slova
KRÁL ATLET – vyjmenovaná slova po V
Český jazyk Vyjmenovaná slova po V Mgr. Renáta Slámová ZŠ Jenišovice
Vzdělávací materiál v rámci projektu EU peníze školám
Vyjmenovaná slova.
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Vyjmenovaná slova po V - Z
Název školy: Speciální základní škola, Louny, Poděbradova 640, příspěvková organizace Autor: Mgr. Věra Elbelová Název materiálu: VY_32_INOVACE_15_Čj8 –
V Vyjmenovaná slova po VY_32_INOVACE_Čj z 2
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:3. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Vyjmenovaná.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Jméno autora:Mgr. Jitka Charvátová Třída/ročník:
ICT ČJ VS po V Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Český jazyk a literatura Tematický okruh: Jazyková výchova Anotace:
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Vyjmenovaná slova
TÉMA:VYJMENOVANÁ SLOVA PO V Vytvořila: Mgr
VYJMENOVANÁ SLOVA V.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ6_16 Sada DUMČeský jazyk 6 PředmětČeský jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po V – opakování formou.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Vladislav Michl
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_432_4TR_CJ Autor: Mgr. Iveta Grocholová.
O pakování vyjmenovaných slov po S a V Mgr. Renáta Slámová ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_215.
Český jazyk Vyjmenovaná slova souhrnné opakování č. 3
VYJMENOVANÁ SLOVA. VYJMENOVANÁ SLOVA vy vydra vysoký výr výt vyžle výskat povyk zvykat výheň žvýkat vy - vý.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. STANISLAVA OHANKOVÁ Název: VY_32_INOVACE_247_VYJMENOVANÁ_SLOVA_PO_V Téma: VYVOZENÍ.
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Předmět : Český jazyk Ročník :
Vyjmenovaná slova po V Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Název školyPlavská škola AutorMgr. Jana Kneřová NázevVY_52_INOVACE_17_ČJ_Vyjmenovaná slova po V a jejich význam - 2 Téma Číslo projektu Anotace ČJ 3 CZ.1.07/1.4.00/
Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 1. Vyjmenovaná slova po v
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Zbečno 23, okres Rakovník AUTOR: Mgr. Veronika Černá NÁZEV: VY_32_INOVACE_19 TEMA: Vyjmenovaná slova po V ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/
VYJMENOVANÁ SLOVA PO V Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Marcela Zemanová. Dostupné z Metodického portálu
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_05 _Vyjmenovaná slova po s, v, z Autor: Regina Byrtusová Předmět: Český jazyk Třída: 4.,5. ročník Šablona projektu: III/2.
Procvičování Jazyk a jazyková komunikace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název: VY_32_INOVACE_16_PROCVIČOVÁNÍ.
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ Veselí n.M., Kollárova 1045 AUTOR: Iveta Salfická NÁZEV: VY_32_INOVACE_13/18_PRAVOPISNÁ CVIČENÍ PO V TEMA: Pravopisná cvičení po V.
Vyjmenovaná slova po V 3. ročník ZŠ.
Vzdělávací Jméno autora Mgr. Blanka Pišvejcová Datum vytvoření
Vyjmenovaná slova po v a slova s předponou vy-, vý- Autor: Mgr
Vyjmenovaná slova po v 2011/2012 Třetí Český jazyk
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ Veselí n.M., Kollárova 1045
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Vyjmenovaná slova V Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. Materiál je určen pro bezplatné.
Mgr. Zbyněk Zeman, ZŠ a MŠ Staré Hobzí
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola,
Autor: Mgr. Jana Kuhnová Datum: Název: VY_32_INOVACE_12_ČESKÝ JAZYK
Název školy: Svobodná základní škola, o. p. s
Vyjmenovaná slova po V Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_196_ČJ3
Přesmyčky s VS po V Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Vyjmenovaná slova V Základní škola a Mateřská škola
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA KOLÍN V.,
Vyjmenovaná slova po S,V,Z
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Bečváry, okres Kolín Autor: Mgr. Simona Zalabáková Datum tvorby: Název materiálu: VY_32_INOVACE_16_VYJMENOVANÁ.
Vzdělávací Jméno autora Mgr. Blanka Pišvejcová Datum vytvoření
VY_32_INOVACE_12_Vyjmenovaná slova po V
Název školy: Speciální základní škola, Louny,
Český jazyk – interaktivní procvičování vyjmenovaných slov po V
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
VYJMENOVANÁ SLOVA.
Vyjmenovaná slova po V Mgr. Iveta Vališková
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Transkript prezentace:

Vyjmenovaná slova V

Nauč se řadu vyjmenovaných slov: vy-vysoký-výt výskat-zvykat-žvýkat vydra-výr-vyžle povyk-výheň slova s předponou vy-, vý-

Předpona vy-vý- Tvořte věty: V- / skočit loveckého psa V- / cvičit do výšky V- /dět byt V- /sázet záhon zeleniny V- /dlička roste u cesty V- /malovat leží na stole V- /šeň kamaráda v kině

Doplň y,ý nebo i,í: Žv_kat žv_kačku, v_pravit se na v_let, v_hlédnout z okna, v_dět nový film, v_ s námi nemluv_te, v_dra mořská, hubený jako v_žle, pes v_je na měsíc, číst nov_ny, v_soký strom, způsobil pov_k, letní v_heň, mohutný v_r, vl_dné přiv_tání, Podtrhni vyjmenovaná slova.

Tvořte věty: vyje vije výr vír Pes u boudy . Dívka věneček z pampelišek. Na větvi sedí . Na vodě se vytvořil . vije výr vír

Zdroje: www: office.microsoft.com Texty: vlastní tvorba