Oddělení mládeže a sportu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JAK NA DOTACE NA VYSOČINĚ? RVVZ Vysočina 23. –
Advertisements

ŘEMESLO ŽIJE! Řemesla v ČR – Diskusní seminář 5. prosince 2013 Pavel Dvořák, Magistrát hl. m. Prahy, odbor školství mládeže a sportu.
Rozvojový program Excelence středních škol 2012
KOUS Vysočina, o.s. KOUS je zkratka pro Koordinační uskupení nestátních neziskových organizací, které působí v kraji Vysočina.
Plán akcí oddělení cestovního ruchu odboru regionálního rozvoje krajského úřadu pro rok 2002.
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
EHP a Norské Fondy Suzana Jovaševićová Ministerstvo financí ČR – Národní kontaktní místo.
Mgr. Josef Slovák člen Rady Zlínského kraje pro oblast školství, mládeže a sportu Celoživotní učení – Kroměříž 2010 Systémové aktivity Zlínského kraje.
STÁTNÍ PODPORA VÝZKUMU A VÝVOJE
Fond Vysočiny Realizované grantové programy v oblasti odpadového hospodářství a připravované pro rok 2008 garantem odbor životního prostředí Krajský úřad.
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI globální grant OP VK Ing. Monika Čermáková Bc. Michal Hnízdo Porada ředitelů škol a školských zařízení.
Pro střediska volného času, školní kluby a školní družiny a NNO pracující s dětmi a mládeží NÁRODNÍ INSTITUT DĚTÍ A MLÁDEŽE Ministerstva školství, mládeže.
Pomáháme neziskovkám Významný projekt Olomouckého kraje
Prevence rizikového chování a situace v Moravskoslezském kraji
Kraj Vysočina Zásadní problémy v průběhu zpracování žádosti do SROP.
Prevence rizikového chování a situace v Moravskoslezském kraji
Environmentální vzdělávání, výchova a osvěta v Pardubickém kraji v roce 2010.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
EVVO v Ústeckém kraji Odlřichov v Hájích 29. –
EVVO v Jihomoravském kraji 2010
PRIORITY ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ LIBERECKÉHO KRAJE v návaznosti na globální granty RNDr. Robert Gamba vedoucí odboru školství, mládeže, tělovýchovy a sportu.
EVVO v Královéhradeckém kraji. Situace na KÚ KHK a strategické dokumenty pracovníci EVVO – 1 úvazek na odboru životního prostředí, spolupráce s odborem.
Minimální preventivní program školy
1 PORADA ŘEDITELŮ DĚTSKÝCH DOMOVŮ ZŘIZOVANÝCH MORAVSKOSLEZSKÝM KRAJEM A CÍRKEVNÍMI SUBJEKTY ODDĚLENÍ SPRÁVY ŠKOL 4. června 2009.
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Krajská koordinátorka prevence rizikového chování
Seminář školních metodiků prevence okresu Liberec Kateřina Gruntová, DiS.
Studium pro školní metodiky prevence
ICHNOS Plus – Feasibility Study Ing. Petr Pavlinec – kraj Vysočina.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Prevence rizikového chování aktuality z MŠMT.
 ELEKTRONICKÁ ŽÁDOST ELZA Speciální verze pro 2. kolo výzvy → ke stažení na webových stránkách Plzeňského kraje.
ICHNOS Plus – INTERREG 4C Ing. Petr Pavlinec – kraj Vysočina.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Prevence sociálně patologických jevů a MŠMT
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Václav Novák Mikroregiony kraje Vysočina Václav Novák.
Prevence rizikového chování a informace k dotačnímu titulu v MSK Ing. Jan Broda, Odbor školství, mládeže a sportu, KÚ MSK.
Aktivity regionů v EU. Programové dokumenty  Strukturální fondy  SROP, SOP  Regionální rada, sekretariát regionální rady  Problematiky velikosti NUTS.
Oblastní charita Most Název služby: „Rodinné centrum Petrklíč“ Petra Jilemnického č.p. 2457, Most Adresa:
Mezinárodní spolupráce Informace o změnách v systému sociálních služeb a o zahraniční spolupráci Kraje Vysočina.
Téma: DOTACE LIBERECKÉHO KRAJE OBLAST SPORTU A TĚLOVÝCHOVY 2015 – 57 mil. Kč, 2016 – 55 mil. Kč Dotační programy PŘÍMÉ PODPORY z rozpočtu LK (2015 – 12.
1 P rimární prevence v Ústeckém kraji Konference „Prevence kriminality v Ústeckém kraji “ 19. listopadu 2008 Krajský úřad Ústeckého kraje.
Informace o speciálním vzdělávání Liberec, 24. srpna 2015.
Projekt společenské odpovědnosti („PSO“) Mgr. Pavel Olšovský, KÚ MSK květen 2010.
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
1 Informace o činnosti MŠMT v oblasti PPRCH Malenovice, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha 1 tel.: +420.
1 Aktivity MŠMT v oblasti primární prevence rizikového chování dětí a mládeže Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha.
Možnosti mezinárodní spolupráce v mateřských školách Národní konference Erasmus+/eTwinning 13. – , Zámek Štiřín.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
7. Přednáška do předmětu Projektový management ve sportu FSpS MU
Dotace pro jednotky PO SDH obcí Pardubického kraje
PROGRAMY PŘÍMÉ PODPORY V ROCE 2017
Dotace Olomouckého kraje v roce 2017
RESORT ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A ZAMĚSTNANOSTI
SOUTĚŽ VESNICE ROKU v Královéhradeckém kraji v roce Setkání orp
Zhodnocení období 2005 – 2008 v oblasti školství a sportu
Informační zdroje české veřejné správy
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
PRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI Porada s řediteli škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Liberec 13. prosince 2012.
PODPORA SOCIÁLNĚ-PRÁVNÍ OCHRANY DĚTÍ NA KRAJSKÉM ÚŘADĚ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE II Metodické setkání na téma „Standardy kvality sociálně-právní ochrany na.
Statutární město Ostrava
ORP a NNO Petr Holý.
NNO partner pro rozvoj kraje
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
„Cesta k městu“ STRATEGIE PRO MLÁDEŽ PO KARVINSKU
Pracovní setkání středních škol
Zkušenosti měst v prevenci kriminality
Transkript prezentace:

Oddělení mládeže a sportu Krajský úřad kraje Vysočina (KrÚ) Odbor školství, mládeže a sportu

Vize Oddělení mládeže a sportu Chceme být na veřejnosti i v rámci úřadu respektovaným a uznávaným oddělením, které si zakládá na své otevřenosti a kvalitním servisu pro partnery i občany kraje. Chceme dosáhnout oboustranně prospěšné vzájemné vazby a tvořivé spolupráce mezi námi a partnery. Přístupnými a srozumitelnými grantovými programy z Fondu Vysočiny, dotacemi z rozpočtu kraje a ostatními aktivitami se chceme výraznou měrou podílet na rozvoji volnočasových aktivit v kraji Vysočina. 6.4.2017

Kontaktní údaje Adresa pro zasílání pošty: Pracoviště: Webové stránky: Žižkova 57, 587 33 Jihlava Pracoviště: Věžní 28, Jihlava, kancelář č. 108 a 109 Webové stránky: http://mladez.kr-vysocina.cz 6.4.2017

Oddělení mládeže a sportu Petr Panovec – vedoucí oddělení koordinace činnosti oddělení mládeže a sportu tvorba koncepčních a strategických materiálů Krajská centra talentované mládeže Pravidla Rady kraje Vysočina pro vznik a přidělování dotací na krajská centra talentované mládeže (KCTM) kontakt: tel. 564 602 938, 724 650 179, panovec.p@kr-vysocina.cz Vilibald Prokop - sport koordinace činnosti NNO v oblasti tělovýchovy a sportu podpora významných sportovních akcí a účasti na nich Pravidla Rady kraje Vysočina pro přidělování dotací na účast na mistrovství ČR, Evropy a světa ve sportovních disciplínách Pravidla Rady kraje Vysočina pro přidělování dotací na pořádání mistrovství ČR, Evropy a světa ve sportovních disciplínách grantové programy Fondu Vysočiny Sportoviště a Sport pro všechny anketa Sportovec Vysočiny olympiády dětí a mládeže tel. 564 602 940, prokop.v@kr-vysocina.cz 6.4.2017

Oddělení mládeže a sportu Petr Horký – protidrogová prevence sběr dat a monitorování situace na školách a školských zařízeních v oblasti prevence preventivní programy na školách a školských zařízeních spolupráce s okresními metodiky prevence spolupráce s krajským protidrogovým koordinátorem EVVO kontakt: tel. 564 602 941, horky.p@kr-vysocina.cz Věra Trávníková – soutěže, talenti, spolupráce s NNO koordinace soutěží a přehlídek vyhlášených MŠMT podpora organizátorů ostatních krajských a vyšších kol soutěží Pravidla Rady kraje Vysočina pro přidělování dotací na pořádání krajských a vyšších kol postupových soutěží a přehlídek pro děti a mládež spolupráce s neziskovým sektorem spolupráce s RDMKV Talent Vysočiny a Cena hejtmana Vysočiny tel. 564 602 942, travnikova.v@kr-vysocina.cz 6.4.2017

Oddělení mládeže a sportu Alena Mikulíková – mezinárodní spolupráce informační, konzultační a poradenská činnost organizace seminářů spolupráce s národními agenturami vzdělávacích programů EU dofinancování evropských projektů Pravidla Rady kraje Vysočina pro přidělování dotací na dofinancování evropských projektů pomoc při hledání zahraničních partnerů zpravodaj oddělení participace kontakt: tel. 564 602 939, mikulikova.a@kr-vysocina.cz 6.4.2017

Fond Vysočiny Programy pro rok 2009: Programy pro rok 2010: Jednorázové akce (2 500 000 Kč) Sportoviště (4 000 000 Kč) Mezinárodní projekty (1 000 000 Kč) Volný čas (4 022 267 Kč) Sport pro všechny (2 000 000 Kč) celkem podáno 602 žádostí podpořeno 340 projektů Programy pro rok 2010: Sportoviště (2 000 000 Kč) Volný čas (2 000 000 Kč) celkem podáno 248 žádostí podpořeno 94 projektů www.fondvysociny.cz 6.4.2017

Finance 2011 - předpoklad Fond Vysočiny 2011 - předpoklad: Sportoviště (2 000 000 Kč) Volný čas (2 000 000 Kč) (možná bude řešeno formou pravidel Rady kraje Vysočina) www.fondvysociny.cz Pravidla Rady kraje Vysočina: Pravidla Rady kraje Vysočina pro vznik a přidělování dotací na krajská centra talentované mládeže (KCTM) Pravidla Rady kraje Vysočina pro přidělování dotací na účast na mistrovství ČR, Evropy a světa ve sportovních disciplínách Pravidla Rady kraje Vysočina pro přidělování dotací na pořádání mistrovství ČR, Evropy a světa ve sportovních disciplínách Pravidla Rady kraje Vysočina pro přidělování dotací na pořádání krajských a vyšších kol postupových soutěží a přehlídek pro děti a mládež Pravidla Rady kraje Vysočina pro přidělování dotací na dofinancování evropských projektů http://mladez.kr-vysocina.cz 6.4.2017

Zpravodaj a webové stránky Zpravodaj novinek oddělení mládeže a sportu – e-mailová verze http://mladez.kr-vysocina.cz 6.4.2017

Děkuji za pozornost!