VÍTEJTE NA ZUBNÍ PLANETĚ

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Střední zdravotnická škola, Brno, Jaselská 7/9
Advertisements

Rozvoj péče o osoby s duševním onemocněním na území Karlovarského kraje Obsah projektu MUDr. Jan Stuchlík Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví.
V ÝROČNÍ ZPRÁVA OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ ABC Rok 2012.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Setkání kontaktních osob Praha Marta Rybičková.
Název Zuby, péče o ně   Šablona CZ.1.07/1.4.00/    Poř.číslo
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Od nápadu k úspěšnému řešení Radim Klaška TenSeconds.cz.
Studentští poradci Bezpečně studiem! Martin Pešl.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n.
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
Problematika systému přípravy učitelů a stav výuky tělesné výchovy na vysokých školách Materiál pro 21. zasedání předsednictva Rady vysokých škol dne 20.
VÝROČNÍ KONFERENCE VÝROČNÍ KONFERENCE k projektu prohlubování vzdělávání lékařů a nelékařů ÚVN.
S TIPENDIJNÍ PROGRAMY P D F MU. A SISTENTSKÉ ODBORNÉ ČINNOSTI NA KATEDRÁCH rozvoj odborných kompetencí studenta, které jsou součástí teoretického, ale.
Pomáháme neziskovkám Významný projekt Olomouckého kraje
1 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační sféry INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační.
Ústecký parlament dětí a mládeže ( ÚPDM ). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol.
Gymnázium Děčín. StudentUčitelé Škola Rodiče ŠkolaRodiče Student.
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Brno, NKQ, 20. února 2013.
Ing. Lubomír Mokráš Jaderná elektrárna Dukovany
Společně proti úrazům ve městě Chrudim. Zdravé město Chrudim  Zdravé město od roku 2001 – vstup do NSZM ČR  Podpora zdraví (soulad psychické, fyzické.
1 HK ČR, E x p o r t n í s e m i n á ř Hradec Králové 6. září 2011 Služby poskytované exportérům sítí složek HK ČR.
Akademické centrum poradenství a supervize Nový subjekt mezi vysokoškolskými poradnami Vznik ACPS je součástí projektu „Zkvalitnění vzdělávání a odborné.
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
Rozvíjení rovných příležitostí a podpora zaměstnatelnosti v Jihočeském kraji Záměr projektu do programu Equal (3.pilíř: Podpora adaptability) Tento příspěvek.
Junior Achievement je mezinárodní vzdělávací nezisková organizace. Česká kancelář Junior Achievement byla založena panem Tomášem Baťou v roce Jejím.
BUDDY SYSTÉM Západočeské univerzity. Co je to Buddy systém Dobrovolná studentská aktivita Pomoc zahraničním studentům Možnost pro studenty ZČU zdokonalit.
Informační vvzdělávání v knihovnách Lída Švíková.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Připravil: Sebastian Schupke předseda StRGK 2011/2012.
CZ / /0022 – Lidské zdroje a inovativní postupy pro dentální implantologickou praxi LASAK, spol. s r.o., 1.LF UK, VŠCHT Kontakt: Jan Riedl,
ManagerWeb.cz » 1 Finanční Management - jediný časopis pro vrcholové finanční řízení firem Finanční Management je měsíčník zabývající se všemi stránkami.
1 Analýza nabídky a poptávky po dalším profesním vzdělávání v Královéhradeckém kraji Jaroslava Mikulecká Univerzita Hradec Králové.
"Principy a metody mezinárodní spolupráce měst" ve spolupráci Svazu měst a obcí ČR a Cités Unies France Zdeněk Slepička Statutární město.
Činnost komise IVIG v roce 2003 CPVŠ 2003, Hradec Králové, Ludmila Tichá
Modernizace výuky praktických dovedností studentů FZV a LF UP v Olomouci doc. PhDr. Jana Marečková, Ph.D. a kol. Tento projekt je spolufinancován Evropským.
MY A TOPSEC současnost a budoucnost. Obsah prezentace  Splněná očekávání  Přednášky  Další aktivity  Budoucnost  Přednášky  Kontakty  Organizace.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, INOVACE 2011, Týden výzkumu, vývoje a inovací.
1 GISáček 2006 GIS v podání Autodesku GISáček 2006 Pavel Robek Tech Data Distribution s.r.o.
CELOSTÁTNÍ PACIENTSKÉ SETKÁNÍ 31. října 2014 LYMFOM HELP, o.s.
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2011 setkání RRLZ,
INOVACE STUDIJNÍHO PROGRAMU FARMACIE NA FAF UK. Základní údaje o projektu Název projektuInovace studijního programu Farmacie na Farmaceutické fakultě.
Evropa Česká republika Praha Základní škola Dědina.
Rodinná politika v Jihomoravském kraji Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí ( Jihlava – konference)
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR, z.s. Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, Úvodní plenární sekce INOVACE 2015.
Kanadská obchodní komora v České republice Březen 2016.
Služby pro členy Regionu Pošembeří Plénum 15. října 2009 Český Brod.
Č ESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ UNIVERZITA V P RAZE  Založena v roce 1906  6 fakult  studentů  Univerzita třetího věku Strategie CSR na ČZU  Výzkumná univerzita.
DENTÁLNÍ HYGIENA.
H YGIENA DUTINY ÚSTNÍ Zpracovala: Mgr. Kateřina Holá Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
Výzva č. 32 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.1 Vyšší odborné vzdělávání Mgr. Martina Jedličková.
 registrace:  sídlo: Praha  prezident: Michal Kalita, DiS.  víceprezident: Markéta Harantová, DiS.  člen vedení: Mgr. Jitka Kropáčková.
Celostátní setkání pacientů 4. listopadu 2016
STÁLÝ ZDRAVOTNĚ HUMANITÁRNÍ PROGRAM MEDEVAC
Preventivní programy pro zlepšení stavu chrupu u dětí
Výroční zpráva Občanského sdružení Konipaska za rok 2014
Seminář pro výchovné poradce SŠ
PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ
Společnost vědeckotechnických parků ČR, z.s.
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_75_PRV1
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK)
Bulínová Lucie Doležalová Zuzana
Představení senátorů Akademického senátu FZS
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Statutární město Ostrava
Obsah projektu MUDr. Jan Stuchlík
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Rodičovské fórum kraj Vysočina
eTwinning – digitální technologie smysluplně a zábavně
Transkript prezentace:

VÍTEJTE NA ZUBNÍ PLANETĚ WELCOME TO PLANET TOOTH VÍTEJTE NA ZUBNÍ PLANETĚ MUC. Karolína Floryková, prezidentka Sdružení studentů stomatologie ČR www.ssscr.cz

Kdo jsme Sdružení studentů stomatologie je nezisková organizace zastupující studenty stomatologie a zubního lékařství na všech fakultách České republiky (Brno, Praha, Olomouc, Plzeň a Hradec Králové). www.ssscr.cz

Náš cíl pomoci studentům v jejich profesním růstu nabídnout jim možnosti zpestření odborného i studentského života snažit se vytvořit dobrý kolektiv budoucí generace zubních lékařů v naší zemi www.ssscr.cz

Hlavní aktivity Organizace zahraničních stáží Odborné semináře s praktickými nácviky Preventivní projekty Plesy, tábory, karnevaly, besídky, sportovně – odborné akce Časopis StuDent Informační web pro studenty zubního lékařství www.ssscr.cz

Dosavadní spolupráce s ČSK Účast zástupců SSS ČR na sněmu ČSK Zlevněné vstupné pro studenty na PDD 08, 09 Spolupráce s redakcí LKS Dále bychom rádi docílili spolupráce mezi lokálními zástupci obou organizací www.ssscr.cz

Časopis StuDent Stu www.ssscr.cz

Časopis StuDent Náklad 1300 výtisků Distribuce zdarma všem studentům zubního lékařství v ČR Předplatné pro zubní lékaře formou sponzorského daru (500Kč/dvě čísla) Odborné články, aktuality, pozvánky na odborné akce, příspěvky o zahraničních stážich, prostor pro partnery SSS ČR www.ssscr.cz

Náš internetový portál ssscr.cz Aktuality Inzerce lékařů s nabídkou pracovních míst Pozvánky na odborné a společenské akce, preventivní projekty Fórum pro studenty Fotky z akcí Kontakty www.ssscr.cz

Valná hromada Brno jaro 09 www.ssscr.cz

Ve zdravém Brně zdravý zub preventivní akce v ulicích města Brna v terénu je 30 studentů vyškolených specialisty na dentální hygienu pomocí modelů a velkých kartáčků ukazují kolemjdoucím správné techniky čištění zubů, doporučují správné dentální pomůcky, odpovídají na dotazy www.ssscr.cz

Ve zdravém Brně zdravý zub www.ssscr.cz

DentalAlarm ČR Cílem projektu je zlepšit stav ústní hygieny dětí v ČR a Partneři: Curaden EEC Zapojení zubních lékařů a dentálních hygienistek Více na www.dentalalarm.cz www.ssscr.cz

Dentalalarm ČR www.ssscr.cz

Na vlnách Listerine www.ssscr.cz

Kurz s MUDr. Lacinou, doc. MUDr. Roubalíkovou a 3M ESPE www.ssscr.cz

Reprezentační ples SSSČR www.ssscr.cz

Reprezentační ples www.ssscr.cz

Zubařské zápolení aneb Maxilla vs. Mandibula www.ssscr.cz

Zubařské mecheche www.ssscr.cz

Zubařská drakiáda

Naše motto: Dejme zuby dohromady :) Děkuji za pozornost Naše motto: Dejme zuby dohromady :) www.ssscr.cz