IBA CZ Průmyslový partner FI MU Petr Adámek,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Konference „Inovace a technologický transfer – výzva a příležitost pro Ústecký kraj“ 20. května května 2014, Ústí nad Labem
Advertisements

Univerzita a společenství průmyslových podniků Ivo Vondrák VŠB - Technická univerzita Ostrava
Úvod do platformy Java EE
Zahraniční stáže v oblasti péče o duševní zdraví.
Poplatky za systémové služby - změny v roce 2002.
CIT Pavel POMEZNÝ Centrum informačních technologií Ostravská univerzita v Ostravě /cit.
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Bakalářský studijní obor Elektronika a sdělovací technika B-EST.
Netradiční role vysokých škol při podpoře exportu Ing. Viktor Vojtko, Ph.D. Proděkan pro zahraniční vztahy Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Systémová integrace Ing. Roman Danel, Ph.D.
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Obor S - Informační systémy ve stavebnictví
Závěrečná zpráva projektu Stanislav Filipčík Asistent projektového manažera © 2010 IBA CZ, s.r.o.
OS-PDA,kapesní PC,komunikátorů a smartphonů Vypracoval:Petr Rabada AT3.A Pátek
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Nové vzdělávací moduly pro řízení inovací a VaV v průmyslových firmách reg. č. projektu CZ.1.07/3.2.11/ Výstupy projektu Ing. Jaroslav Jasanský.
Siemens PLM Software © Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. All rights reserved Využití CAM Express pro řízení obráběcích strojů a.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_157_IT5 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
Výsledky výzkumu ve vzdělávacích institucích doc. Ing. Josef Vaculík, CSc. Ing. Petr Urbanec Univerzita Pardubice.
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
© 2010 IBM Corporation Stanislav Michelfeit, IBM IDC ČR, Služby – výzkum a výuka IT jako služba SSME - Service – Science, Management and Engineering =
Granty pro IT a jak jimi podpořit prodej Robert Šedivec.
Tvorba - PREZENTACE Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/4.
Privátní cloud. tcp cloud a.s. O nás Certifikace ISO (ISO 9001, ISO , ISO 27001) Certifikovaní experti dle oblastí (cloud, hardware, virtualizace,
INOVACE V PODNIKU Inovace předmětu v rámci studijního oboru
1 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační sféry INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační.
Prezentace společnosti Metrostav a.s.
„ČESKÉ INOVAČNÍ PARTNERSTVÍ“ 1 Spolupráce technických univerzit s podniky = významná podpora inovací Český národní komitét IMEKO Vladimír Haasz.
Uplatnitelnost absolventů bc. oborů a výhody profesního zaměření Inovace výstupů, obsahu a metod bakalářských programů vysokých škol neuniverzitního typu,
Představení klubu manažerů
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
Magisterský obor Ekonomika a řízení elektrotechniky a energetiky.
R VY a Aplikovaná informatika Aplikovaná informatika Prezentace studijních oborů 2013.
Informační systémy TPS,MIS, SIS.
Ing. Lubomír Mokráš Jaderná elektrárna Dukovany
Navrhované předměty pro OI a další zimní semestr.
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
ANECT a.s. – představení společnosti
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Představení společnosti ATACO spol. s r.o. (c)2008 ATACO spol.s r.o. Lešetínská- 676, Ostrava-Kunčice, www.ataco.czwww.ataco.cz.
ÚTVAR TRANSFERU TECHNOLOGIÍ Praxe centra pro transfer technologií Pomoc komerčnímu uplatnění poznatků vznikajících na VUT v Brně Seminář k třetí roli VŠ.
CATE 2001 – Brno, 9. května 2001 Bezpečnost a ochrana informací Pavel Věchet, IBM Česká republika, spol. s r.o.
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
CZ / /0012 Zavedení nových technologií a postupů do praxe Milan Havel ČVUT, SZZPLS Milan Havel, tel
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
Katedra počítačů ČVUT FEL
YOUR SYSTEM, spol. s r. o. Ing
Fakulta informatiky Masarykova univerzita Brno. Fakulta informatiky MU Brno Brno – univerzitní město Masarykova univerzita – druhá největší univerzita.
Fakulta informatiky MU Brno
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Jméno Příjmení Konference IDS – Žďár nad Sázavou NABÍDKA VZDĚLÁVÁNÍ A STÁŽÍ V OBORU DOPRAVNÍ TELEMATIKY Ing. Martin Langr, Ph.D.
KATEDRA CHEMIE Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni 2016.
P R O F I L S K U P I N Y I C Z Sídlo společnosti
Portál jako Dynamic WorkPlace.  Cleverbee s.r.o.  společnost založena 2000  15 let zkušeností (prodej a vývoj ERP řešení)  švýcarská společnost se.
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
2009 STUDIJNÍ PROGRAM: Ekonomika a management STUDIJNÍ OBOR: PRŮMYSLOVÉ INŽENÝRSTVÍ Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů doc. Ing. David.
Business Activity Monitoring Jiří Kolář. Pojmy a zkratky ● SOA ● Servis Oriented Architecture ● BPMS ● Business Process Management System ● BAM ● Business.
Uplatnění absolventů VŠE. Rozvojové a poradenské centrum VŠE  Uplatnění absolventů VŠE a hodnocení absolvovaného studia  Rozvojové a poradenské centrum.
„Partnerství pro konkurenceschopnost“ Název projektu: „Partnerství pro konkurenceschopnost“ Zkrácený název projektu:„PARKON“ OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
SUSE Linux, s.r.o. aneb Pojďte dělat Linux Pavel Machek SUSE LINUX, s.r.o.
Direct Web Remoting: Spojení JavaScriptu a Javy ve stylu volání RPC Jaroslav Kačer, IBA CZ Moderní trendy v softwarovém inženýrství.
Informační průmysl 2013/14 Petr Šmejkal
Představení společnosti na MFF UK
9 zemí 3 kontinenty 50+ zákazníků uživatelů SAP 90 zaměstnanců
AdHoc s.r.o., Ivan Petrův, Managing Director
KPV/PIS Websol s.r.o. Jaroslav Plzák Lukáš Choulík Tomáš Kraus.
Geografické informační systémy
Transkript prezentace:

IBA CZ Průmyslový partner FI MU Petr Adámek,

Osnova IBA CZ – průmyslový partnert FI MU  Představení společnosti  IBA GROUP  IBA CZ  Co děláme  Spolupráce s FI MU  Co nabízíme studentům  SWSC © 2011 IBA CZ, s.r.o.

3 O společnosti IBA CZ  IBA Group  založena v roce 1993 jako dceřiná společnost IBM  působí ve více než 30 zemích  Více než 2000 IT profesionálů  Od roku 2005 sídlí v Praze  IBA CZ  Založena v roce 1999  Vývojová centra v Praze a v Brně  Více než 100 zaměstnanců, zkušených a certifikovaných IT specialistů, business analytiků, architektů a projektových manažerů © 2011 IBA CZ, s.r.o. 3

off-shore outsourcing údržba vývoj software podpora 24/7 near-shore e-business off-shore outsourcing on-shore distribuce vývoj software údržba near-shore off-shore outsourcing podpora 24/7 e-business migrace near-shore distribuce on-shore vývoj software údržba IT konzultace Služby IBA CZ Podnikové IT systémy  Podnikové portály (IBM Websphere Portal, Liferay)  Business Intelligence (Cognos, Pentaho), DWH, ETL  Business Process Management  Enterprise Content Management, DMS  Integrace podnikových aplikací a infrastruktury Technologie a architektury  Open Source i proprietární  Java, Java EE (EJB, JSF, AJAX…)  Java portály, JSR-168, JSR-286 (IBM Websphere Portal, Liferay)  Mainframe (Systémové a aplikační programování)  IBM technologie (WebSphere, Rational, Lotus, AIX, DB/2)  SOA, ESB, JBI, BPMS, BPEL, BPMN OS Platformy  Linux, UNIX, AIX, Windows, Mainframe,... © 2011 IBA CZ, s.r.o. 4

Spolupráce s FI MU Bakalářské a diplomové práce V současné době vedeme řadu diplomových a bakalářských prací převážně v oblasti podnikových portálů. Software Summer Camp Letní škola pro studenty vysokých škol v ČR. Odborné stáže V rámci oboru SSME Služby-výzkum, řízení a inovace Předmět o podnikových portálech PV230 Podnikové portály (jarní semestr, rozsah 1+1+1) Spolupráce v oblasti výzkumu Výzkum v oblasti podnikových portálů. 5 © 2011 IBA CZ, s.r.o.

Co nabízíme studentům Většinu našich zaměstnanců tvoří absolventi nebo současní studenti Fakulty Informatiky MU. Protože víme, že se mezi vámi nachází řada schopných a talentovaných lidí, chceme vám umožnit získat a prohloubit vaše znalosti a zkušenosti.  Vedení diplomové nebo bakalářské práce.  Řešení projektu v rámci předmětu PV230 Podnikové portály.  Sofware Summer Camp.  Odborné exkurze spojené s technolgickými přednáškami.  Odborné stáže v rámci programu SSME.  Možnost zaměstnání na plný nebo částečný úvazek; i během studia. Studentům také nabízíme možnost vyhrát láhev vína v soutěži na našem stánku. © 2011 IBA CZ, s.r.o. 6

SWSC 2011 Základní informace  Letní škola pro studenty vysokých škol  5. – 9. září 2011  FI MU, Botanická 68a, Brno  Cena 1000 Kč (při registraci do 31. května 700 Kč)  Úspěšní účastníci získají certifikát a mohou vyhrát iPad © 2011 IBA CZ, s.r.o. 7 Middleware, Information Management Vývoj SW, Portály Projektový management v praxi PoMiddleware – WASAdministrace portálůProjektový management ÚtMiddleware – ESB, JMSWebové frameworkySystémová analýza v praxi StDatabáze DB2Vývoj portletůMetodiky vývoje (RUP, SCRUM) ČtBI, CognosORMNástroje pro proj. management PáECM, FileNetSpring FrameworkŘízení kvality, testování

Kontakty IBA CZ Petr Adámek University Relations IBA CZ, s.r.o.IBA CZ Development Center Petržílkova 2565/23Křenová Praha Brno Tel.: (+420) hlavní nadpis: Arial, vel. 20, barva Bílá © 2011 IBA CZ, s.r.o. 8

Vzorový slide Podnadpis Písmo pro text je Arial, vel. 18, barva černá.  odrážka Podnadpis  odrážka - hlavní nadpis: Arial, vel. 20, barva Bílá - podnadpis: Arial bold, vel. 18, barva Modrá - odrážky: plný čtvereček, Arial, vel. 18, řádkování 1, odsazení před textem 2 cm, zvláštní odsazení 0,8 cm, mezera před 3 body - do levého pruhu je možné vkládat kromě připravených ilustrací i vlastní menší obrázky související s textem, případně tabulku nebo kratší odrážky -další použitelné barvy (Standardní): Tmavě červená, Světle modrá, Oranžová, Tmavě zelená © 2011 IBA CZ, s.r.o. 9