Termín: vždy první středa v měsíci Začátek: 9 30 hod Vstupné: 20,-Kč - výstava čertů vyrobených rodiči s dětmi doma Termín: začátek prosince - Mikulášská.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Budu školákem Program pro předškoláky a jejich rodiče:
Advertisements

Projekt EU – OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost
NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽK Ů pro školní rok 2012/2013.
Základní škola a Mateřská škola Louňovice pod Blaníkem 15. srpna 2009
Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
Azylový dům pro rodiny s dětmi
ŠKOLENÍ TECHNIKŮ A MONTÁŽNÍKŮ PRO ROK 2007
Komise pro mezinárodní spolupráci a orální dějiny při MÚ Praha-Vinoř připravuje II. MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR NA DVOŘE RUDOLFA II.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT ORIENTACE V ČASE Jana Štadlerová ZŠ Věšín.
Sezóna 2012 Členské příspěvky na sezónu 2012: - děti do 9 let 500Kč - do18 let 700Kč - ženy 1100Kč - muži 2200Kč - důchodci 65let + 50% -studenti po předloženi.
Matematika a její aplikace
ŠKOLNÍ DRUŽINA Školní družinu mohou děti navštěvovat denně od 6,00 hod. do 17, 00 hod. Prožijí zde čas plný her, soutěží a zábavy.
Vážení spoluobčané, zastupitelé obecního úřadu Bítouchov Vás zvou na zájezd - prohlídka dělostřelecké tvrze Hanička. Po prohlídce tvrze je plánován společný.
Rozdělení hráčů 2011/2012 Mladší minižactvo 2000, 2001 ( J.Pazourek, P.Krištof, J.Suchopár ) Nejmladší minižactvo 2001, 2002 ( J.Pazourek, J.Suchopár,
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.
 V září jsou žáci rozděleni do oddělení, kterých je celkem 5. Prvňáčci a předškoláci se seznamují se školou, klubovnami, jídelnou a školním řádem.
Projekt: Integrace na druhou - šk.r. 2010/2011 Plánované projektové aktivity PPP FM v nejbližším období: a)Aktivita č.1 - Společné dílny: pedagog - šk.
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
CENTRUM SOFIE ŘÍČANY 1. CYKLUS LISTOPAD 2010 – DUBEN 2011.
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ DO 20 S PŘECHODEM DESÍTKY
Vzdělávací materiál v rámci projektu EU peníze školám Školní rok: 2011/2012 Ročník: Předmět: Téma: Anotace: Autor : Vzdělávací materiál je určen pro bezplatné.
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Rozmarýn.
2013 ….. Již tradičně každým rokem probíhají Vánoce v krajském městě Brně spojené s Vánočními trhy. Tyto jsou na třech místech v centru města Náměstí.
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. OBLAČNOST 6.00 předpověď počasí na 14.Května 2014.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 16. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
PROJEKT PŘEDPOVĚĎ POČASÍ Předpověď počasí na
Násobení zlomků – teorie a cvičení VY_32_INOVACE_19
Třídní schůzka 25. září 2014.
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ V OBORU DO 100
Obecní vysílání. Dne pořádá žatčanský Klub seniorů kulturní akci - návštěvu divadelního představení, jedná se o komedii " Škola žen" uváděnou.
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
Školení Maxov 9.9. – „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
Gymnázium a obchodní akademie Chodov Smetanova 738, Chodov Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Oficiální jazyk: Němčina (dialekt – curyština) 5maturity pro dospělématurity k povolání 4 odborné maturity 3vyšší střední odborné školy 2gymnázia (4,
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Karel.
Návštěva Srbska Květen Naše cesta Sloup => Kragujevac 872 km (cca 14hod.) Výjezd – Příjezd –
MěVG Klobouky u Brna.
11. prosince 2014 Třídní schůzka 4.C. › Zítra tj se žáci prvního stupně fotí na vánoční sadu fotografií s kalendářem. (250 Kč) › Pondělí
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Nejbližší klubové akce – prosinec 2009 a leden 2010.
Stávající stav Normativní financování (rozpočet na mzdy pedagogů je určován podle počtu dětí, stejně jako počet pedagogů na určité množství dětí) 112.
Přijímací řízení pro školní rok 2015/16 Čtyřleté studium.
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
PREZENTACE PRO SCHŮZKU RODIČŮ ZŠ A MŠ.  PŘIHLAŠOVÁNÍ A ODHLAŠOVÁNÍ STRAVY LZE PROVÁDĚT DEN PŘEDEM A TO NEJPOZDĚJI DO 13,30 HOD. NÁSLEDOVNĚ:  em:
Nejprve provedeme výpočet v závorce
Základní škola Dobrovského
Fotonoviny oddílu Pusík a Knoflíci z PS Nepomuk.
NÁVŠTĚVA IRSKA 3. – 9. května 2014.
KTV Pržno Září Program KTV Informace k zahájení nového školního roku Informace k zahájení nového školního roku Naši oslavenci Naši oslavenci Co.
Září Školní řád  začátek vyučování  chování  odchody dětí  omlouvání absencí  placení obědů  Informace – deníček,
BRÁNA DO VESMÍRU Téma: POKUSOHRANÍ Dílna č. 8. Zábavné pokusy a malá velká poznání Dopoledne plné pokusů Vyzkoušíme, jak spolu reagují - ocet, soda, olej,
Hodně štěstí v novém roce
ČINNOST SPV TJ Žďár nad Sázavou
ROZSVĚCENÍ VÁNOČNÍHO STROMU 3. prosince 2010
Vítáme Vás na ZŠ Šalounova - Halasova
ZŠ Zdeny Kaprálové a MŠ Vrbátky , příspěvková organizace
Bc. Kristýna Menclová MŠ Rozmarýnek
Transkript prezentace:

Termín: vždy první středa v měsíci Začátek: 9 30 hod Vstupné: 20,-Kč - výstava čertů vyrobených rodiči s dětmi doma Termín: začátek prosince - Mikulášská besídka s pohádkou v provedení děvčat Zdravotní školy Termín: Začátek: vystoupení žáků ZUŠ na Domě kultury (účastní se pouze předškoláci) Termín: Začátek: 8 30 hod Vstupné: 20,-Kč

- fotografování v MŠ (nahlášené děti) Termín: Začátek: 8 00 hod - vánoční besídka dětí a rodičů s programem a pohoštěním v tělocvičně ZŠ Dr. Joklíka Termín: Začátek: bude upřesněn - prohlídka MŠ a tříd (spojeno s návštěvou kadeřnice a ukončeno „módní přehlídkou“ dětí) Termín: bude upřesněn - beseda rodičů s učitelkami ZŠ Termín: bude upřesněn

- zábavné dopoledne na školní zahradě plné praktických činností a pokusů se sněhem a ledem Termín: dle počasí - hudební pořad v MŠ s „Večerníčkem“ Termín: Začátek: 9 00 hod Vstupné: 25,-Kč - melodické písně a rytmické skladby světových skladatelů v podání sólistů brněnské agentury Bel canto Termín: Začátek: 9 00 hod Vstupné: 35,-Kč

- zábavné odpoledne dětí a rodičů v tělocvičně ZŠ Dr. Joklíka za účasti klaunů z agentury Koráb Brno Termín: Začátek: hod Vstupné: 50,-Kč