Action academy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rádce, jak předejít stresu...
Advertisements

Oddělení vzdělávání trenérů FAČR. Motto Dovolte sobě i druhým se cítit dobře.
Využití potenciálu mobilního kanálu
… do Česka přišel crowdfunding. Co je a co není Hithit? Hithit není charita. Tu děláme pro dobrý pocit, na Hithitu nakupujeme a tím podporujeme.
Jak na to, aniž bychom se zničili
1 Týmová práce TYMP1/ C3 Komunikace (nejen) v týmu. Pavla Kotyzová UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ, ÚSTAV MARKETINGOVÝCH.
Kupovat na splátky, nebo na úvěr ? Pokud si chceme pořídit nějakou věc nebo službu a nemáme na ni dostatek hotovosti, můžeme ji koupit na splátky nebo.
Projektový den s prvky OSV
Time management.
Počty v lásce chytrý muž + chytrá žena = románek
počítačová síť - propojení počítačů, které vzniklo za účelem pohodlnějšího a rychlejšího šíření informací. Počítače mohou být propojeny buďto kabely nebo.
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
Stimulace a motivace zaměstnanců
Úvahy v ranní mlze….
Jakub Špork 8. listopadu Dnešní hry  Ekonomové bývali právníky…  Ekonomie jako imperiální věda  Kouzlo matematiky  Alles Gute – díl.
Přátelství.. .. je něco hezčího ? ...
Život.
Vaši OZ… …prodávají často ve slevách a ustupují z původní cenové nabídky klientovi? …mají málo nových klientů a u stávajících stagnují prodejně? …neumí.
Dokáže člověk vytvořit něco tak dokonalého jako je příroda ? …snad možná hudbu..
Pozornost Přednáška s prezentací nebo prezentace s přednáškou (Zapněte si prosím zvuk a sami přecházejte na další snímky.) © Radka Mužíková.
Úvod do obsahů j pak stisknutím F5 nebo kliknutím na Prezentace > Od začátku spusťte kurz. Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy, Pokud se videa kurzu.
Projekt Pracujte na dálku, registrační číslo CZ.1.04/5.1.01/
Konference PNEU & BUSINESS 2014 Ezop, rybáři a (naše) budoucnost …. Golf & Spa Resort Kunětická hora
Úspěšní podnikatelé – jejich pohled na tajemství úspěchu Richard St. John: Osm tajemství úspěchu, a nejen z tohoto zdroje – Karel Janeček, Radek Karban.
Psychologie štíhlé postavy
Efektivní učení.
Práce v obchodním oddělení jako motivace a čest Praha, 21. 5
Úspěšní podnikatelé – jejich pohled na tajemství úspěchu
 1. Autor zprávy : Původcem zprávy a tím, kdo ji předává druhým, jste vy sami. Způsob, jakým ji předáváte dál, může být ovlivněn například :  Postoj.
Duha Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro.
Úsměv je levnější než elektřina a dává více světla.
MYŠLENKY z knih Neala Donalda Walsche HOVORY S BOHEM
Bc. Jitka Hošková. pomáhá určit, který uchazeč bude pro firmu tím nejlepším zaměstnancem, a zároveň která firma bude tou nejlepší pro uchazeče. Nalézt.
Jak vybírat školu a obor?. Víte, že? Víte, že… V Plzeňském kraji je téměř 60 středních škol Všechny důležité informace o oborech SŠ v Plzeňském kraji.
PSYCHICKÁ ZÁTĚŽ PŘEHLED REAKCÍ. ŠKÁLY PRO POSUZOVÁNÍ ZPŮSOB: 0 = NENÍ TO MŮJ ZPŮSOB REAGOVÁNÍ 1 = OBČAS TAK REAGUJI 2 = ČASTO REAGUJI TÍMTO ZPŮSOBEM 3.
Jste profesionál? Tento kvíz zjišťuje, je-li možné Vás klasifikovat jako „profesionála“.
PACIENTOVO POJETÍ NEMOCI
Specifický typ osobnosti
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
První zaměstnání Petr Machala.
Život.
1 Zajištěné investice - jistota má svoji cenu Dámský investiční klub Petr Valenta ředitel odboru řízení produktů finančních trhů ČS.
ZMĚŇTE SVÁ PŘESVĚDČENÍ (Z knihy: Sanaya Roman Žít s radostí)
Úsměv.
Prezentační dovednosti Michal Kindl. CÍL ŠKOLENÍ/PREZENTACE Seznámit se základními prezentačními dovednostmi, technikami a postupy používanými při tvorbě.
Sportovní Tipy II. 10 Pravidel. Pravidlo č.1 Noste sportovní oblečení!
Time management.
Ekonomie 1 Magistři Pátá přednáška Lidské jednání, spotřeba a produkce v otevřené ekonomice.
Absolventi na trhu práce
Tento program je vytvořen nezávislými spolupracovníky projektu OpenEconomy za účelem maximalizace příjmů jednotlivých uživatelů, kteří se rozhodli k účasti.
10 mýtů o kráse, které Vám ubírají sebevědomí
Marketing pro NNO aneb jak se nenechat semlít Postřehy z letošního ročníku soutěže Být vidět Tomáš Jindříšek & Matěj Novák
Možnosti a překážky digitálního fundraisingu Pavla Gomba, UNICEF ČR.
ANOTACE Objasnit žákům pojem krátkodobý a dlouhodobý cíl, seznámit je s vytyčováním svých cílů a s využitím pozitivních vzorů. Výukový materiál.
CHYSTÁME SE PSÁT DOPIS POKYNY A RADY ZÁSADY NA ÚVOD O DOPIS JE VIZITKOU AUTORA, ORGANIZACE O S P R Á V N O S T  VĚCNÁ  SLOHOVÁ  JAZYKOVÁ  ESTETICKÁ.
Hudba: Floyd Cramer – Unchained melody Nepřítel zabírá v naší hlavě víc místa, než přítel v našem srdci.
INTERNET Pro 5. ročník.
Rádce, jak předejít stresu...
Schůzka rodičů 2017.
Existuje něco vytvořené člověkem, co se přibližuje kráse přírody?
Pohodový krásný den ve skalním lese v Číně.
Typ klienta.
Komunikace Opakování (prezentace, asertivita, přesvědčování, manipulace, řeč těla, zpětná vazba, naslouchání, motivace)
Komunikační a prezentační dovednosti / C2
EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND
Úsměv.
Pokročilé metody speciální pedagogiky
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Rádce, jak předejít stresu...
ORCHIDEJE Z VIET NAMU + RADY K TOMU Hudba : Ernesto Cortazar
Transkript prezentace:

Action academy

„ Na horních příčkách žebříku není nikdy tlačenice.“

 Ohodnoťte se známkou od jedné do sedmi v uvedených oblastech. Výsledek zaznamenejte do tabulky.  Požádejte několik lidí z okolí o Vaše hodnocení. Výsledek je nechte zaznamenat do prázdné tabulky.  Poté porovnejte hodnocení sebe sama a hodnocení ostatních.  Jsou-li Vaše známky nižší než hodnocení ostatních, máte malou sebedůvěru, je-li tomu naopak, je Vaše sebedůvěra přehnaná.

Střed + Oblečení Úsměv Inteligence Pracovitost Písmo Vyjadřování (mluva) Tolerance Komunikace s lidmi Energie Důkladnost Oblíbenost Ctižádost

Pokud si myslíte, že nejste úspěšní podle Vašich představ Skončete s tím, co děláte Definice : „Bláznovství je dělat opakovaně stejnou věc a očekávat různé výsledky.“

 Vyhledejte nové myšlenky  Začněte jednat  Najděte někoho, kdo už dělá to, co chcete dělat  Nejdříve investujte do vzdělání  Zúčastněte se seminářů

 Dělejte hodně nabídek  Používejte únikovou doložku (vázanost na souhlas partnera)  Výhodná nabídka + změna = výnosná nabídka

 Jestli chcete zbohatnout, začněte nejdřív uvažovat ve velkém  Poučte se z historie  Dívejte se na správných místech

 Zisk se dělá, když se kupuje, ne když se prodává.  Nejdříve vyhledám lidi, kteří chtějí kupovat, pak najdu někoho, kdo chce prodávat.

 Činnost vždy překová nečinnost  Začněte jednat hned  Klíčová slova 1. dělat 2. hotovo

 Peníze jsou jenom idea  Změňte způsob uvažování  Hrajte chytře, nehrajte bezpečně

 Myšlení přesahuje realitu 1. nechce se mi 2. chci 3. dělám

 Denně se rozhodujte - síla volby  Zvládněte jedno pravidlo, pak se naučte nové

 Přátelé si vybírejte opatrně - neposlouchejte chudé, vystrašené

 Buďte indiánský dárce - aktiva zdarma

 Zaplaťte nejdříve sobě  Svým makléřům plaťte dobře

 Aktiva kupují luxus

Psychologie ceny  Všechno má svou cenu  A každý to ví  Údajně vysoká cena je účelovým argumentem a většinou spíše výmluvou  Cena vždy musí být vyvážena protihodnotou – užitkem (materiální, duševní)

Úspěch nepřijde sám, o úspěch se musíte zasloužit.

 Inspirace Chcete-li vyniknout v davu, musíte z něj vystoupit. Důslednost přináší úspěch. Příležitost čeká na ty, kteří se jí chopí a maximálně ji využijí. Úspěch je výsledkem rozumné volby, odpovídající přípravy a odvážného jednání. Z neúspěchu se rodí úspěch.

 Inspirace Malý úspěch vám pomůže přestat se obávat selhání a bude vás motivovat k dosažení většího úspěchu. Dosáhnout úspěchu neznamená být vždy stoprocentně úspěšný. Často stačí být úspěšný jen z padesáti jedna procent. Nevymlouvejte se na neúspěch tam, kde jste se vzdali.

 Inspirace Z neúspěchů se poučíte více než z úspěchů. Čas je vzácný. Jeho vhodné rozvržení je ještě cennější. Úspěch ani neúspěch netrvají věčně. Jestliže dnes něco obětujete, zítra se vám to dvojnásobně vrátí. Bohatství není cílem ale vedlejším produktem úspěchu. Nejste první ani poslední, kdo nikdy neuspěje.

 Aplikace Nespouštějte ze zřetele svůj cíl. Nesmiřujte se s neúspěchem. Nepřipouštějte si neúspěch. Je-li nutné něco udělat, nevyhýbejte se tomu. Úspěch nabývá mnoha podob a úspěšní lidé ho dokážou rozpoznat. Dosáhnout úspěchu vyžaduje nejenom motivaci, ale také trpělivost a toleranci.

 Aplikace Věnujte se tomu, co nejlépe umíte a co máte nejraději. Každý den se naučte něco nového, co jste neznali nebo neuměli. Nevstupujte do hry proto, abyste zabránili ztrátám, ale proto, abyste zvítězili. Objevíte.li lepší myšlenku, neváhejte opustit to, co jste až dosud dělali.

 Aplikace Přestaňte se omlouvat. Odejděte včas, dokud jste na vrcholu. Sebedisciplína Vás dovede až k cíli. Neobávejte se ztrát a proher.