Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Špatný den ? Klikni si, dej nohy na stolec, a jaký byl. Den blbec.
Advertisements

Farma:ztracená ovečka. Tak toto jsou naše ovce: Ale co to?Kde je naše nejoblíbenější ovečka!!Prosím pomož nám jí najít!
O Veselé kravičce  Milce
1. konference o bezpečnosti jaderného úložiště. Neovlivní stavba jaderného úložiště prašnost v oblasti? •N•Nijak výrazně. Neočekáváme že to bude problém.
Vyvolám na Tvé tváři úsměv? Měla jsem trochu volného času, otevřela jsem svoji mailovou schránku, abych viděla, jestli jsem od Tebe něco dostala.
Něco Ti vadí? Máš nějaký problém…?
Tak tuhle chorobu znám ! Nedávno mi byla diagnostikována následující choroba: VPDSP - Věkem Podmíněný Deficit Soustředění Pozornosti. Jak se projevuje.
Song Presentations. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
KOMUNIKACE BEZ HRANIC!! Vítejte v éře a …rrring a.
Dneska se něco naučíme o matematice Cílem je, naučit se samostatně vyřešit problémy, pomocí znalosti ze základky, střední školy a univerzity (pokud si.
Skautské poohlédnutí k pousmání Skauti by pořád něco jedli… …prostě furt !!! To jídlo by bylo ještě lepší kdybyste mě nefotili! Mňam Už se to vaří…
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Základní škola Chrudim, Dr. J. Malíka
Ahojky, lidi ! Doufám, že se máte skvěle. Tak tu máme zase krutou zimu, ach jo !? Každý z nás ví, kdo z toho má největší radost. Že ? Mirku, už tě vidím.
Caine - Slon Bojíte se, že jste opravdu vznikli z opice? Nevadí! U nás na faře je dost místa pro všechny! Bojíte se, že jste opravdu vznikli z opice?
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Někdy je dobré se zastavit a zamyslet se nad životem Všem mým přátelům.
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
úloha k algoritmizaci - příklad
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý.... Halo tady je Claudia Hofhuberová. Nemohu dostat z počítače disketu... Helpdesk: Stiskla jste tlačítko.
Člověk se nědy zeptá proč...???
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
Všichni jistě víte, že jsem měl nedávno zdravotní problémy. Můj lékař mi po řadě vyšetření teprve nedávno stanovil diagnózu: DPPVV.
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Pohár mléka Endless love. way H.P..
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
Agent HRA INFORMACE CREDIT KONEC Tato hra je od 12let!!
Vyber si některý z obrázků Přemýšlej pomocí obrázku, o čem by mohla být dnešní hodina, co tě k obrázku napadá? Zapiš si své nápady do sešitu + Zkus svůj.
Trochu legrace neuškodí :-)
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Něco pro nás V tom NEJLEPŠÍM VĚKU Moudrost přichází s věkem Někdy však věk přijde sám 
Zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“.
Zkuste říct Hudba:Michal Tučný Chtěl bych být medvídkem.
Vytvořil:Daniel Petrusek. -mé Logomé Logo -Pomáhá mi technika a jak s ní umím zacházet?Pomáhá mi technika a jak s ní umím zacházet? -TelevizorTelevizor.
Neděle pěkná jako tulipán, a proto není radno býti sám, říkáme vesele, dneska jen v kostele vítáme zrovna vás. Slečna jde v džínách, to se nedělá, jít.
Poutníci v Mladé Boleslavi –
Má láska jen 1. Má láska jen, Pane můj, ať každý den chudé hledá, nuzné zvedá, ať je Tvá. Mou lásku vem, s pokorou, než skončí den, všem ať svítí, všechny.
Jak zahnat nudu? Autor: :D Datum: Web: Desatero proti nudě.
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
Je to trochu divné jak se to stalo. I když nejsi věřící, měl(a) by jsi se na to podívat.
"Pepíčku, jak zní rozkazovací způsob od slovesa mlčet
N EBEZPEČNÉ SITUACE Zpracovala: Mgr. Kateřina Holá Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
Z.V.V.S (Proklikávejte klidně dle vlastního tempa.
INTERNET Pro 5. ročník.
Deficitní poruchy paměti vyvolané věkem!.
Adéla Harenčáková 7. třída
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
Vyhrál jsem Rady, nápady, pravidla
SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná Autor: Mgr. Eva Burdová
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Máš rád humor pro dospělé ?.
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
DOPIS PRO TEBE.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
Popis místnosti.
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Alkoholické.
Něco pro nás V tom NEJLEPŠÍM VĚKU.
Až přečteš tento , zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“
Trochu legrace neuškodí :-)
Něco Ti vadí? Máš nějaký problém…?
ROBOTI Dále prosím.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Kdyby ses zeptal/a....
Dneska se něco naučíme o matematice
Transkript prezentace:

Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!

Nedávno mi můj lékař stanovil diagnózu: D.P.P.V.V. = deficitní poruchy paměti vyvolané věkem.

Člověku se pak stává:

Rozhodnu se umýt si auto. Jdu ke dveřím a přitom si všimnu, že na stole leží dnešní pošta. No dobře, dřív než si umyji auto, podívám se, kdo mi píše. Nechám klíče ležet na stole,………

…… vyhodím poštu, která mne nezajímá a přitom si všimnu, že je plný koš na odpadky. Srovnám si účty a bankovní výpisy do psacího stolu a vyprázdním koš. Když už jsem ale otevřel tu zásuvku psacího stolu …..

…….mohl bych vlastně hned vystavit šeky na zaplacení účtů. Kde je šeková knížka? A do prdele!!!! Už je v ní jen jeden šek. Další zásobu šeků mám …..

v druhé zásuvce psacího stolu. Aha, tady na stole stojí sklenice s džusem, kterého jsem se zrovna chtěl napít. Budu hledat další šeky, ale napřed musím postavit tu sklenici jinam, je příliš blízko u počítače.

No jo, ale to už ten džus můžu dát rovnou do ledničky, stejně už pěkně zteplal. Jdu směrem ke kuchyni a vidím, že květiny potřebují zalít. Postavím sklenici s džusem na stolek u kuchyně a …… juchů!!! Tady jsou ty brýle, které jsem hledal celé dopoledne!!!

Ty bych měl raději hned uklidit. Pak naplním konvici vodou a napojím své žíznivé květiny. Sakra! Někdo nechal ležet v kuchyni dálkové ovládání a já se mohl včera uhledat, když jsem se chtěl dívat na televizi. Raději je dám hned tam, kam patří.

Trochu zaliji ty květiny – sakra, polil jsem podlahu, ale to hned uklidím – hodím dálkové ovládání na kanape a jdu k domovním dveřím …. a přitom celou dobu myslím na to ….

co jsem to vlastně chtěl celou dobu udělat ??????????????????

Na konci dne: auto je špinavé, účty jsou nezaplacené, sklenice s džusem stojí na stolku vedle kuchyně, mé květiny mají málo vody a zřejmě nepřežijí,……

……. v šekové knížce je pořád jen jeden šek A ať dělám co dělám, nemůžu najít klíče od auta!! Když mi dojde, že se mi vlastně za celý den nepovedlo nic dodělat, jsem velmi překvapen – vždyť jsem celý den pořád pracoval!!!!

Musím tedy konstatovat, že D.P.P.V.V. je velmi těžká a závažná choroba. Zkusím si pobrouzdat po Internetu, jestli tam o tom něco neobjevím. Napřed se ale mrknu, jestli mi někdo náhodou neposlal ….

Máš stejné problémy ??????? Prosím předej toto poselství em všem, které znáš, protože…. já už si nepamatuji, komu jsem je poslal !!!!!!!! Děkuji !!!