Kdo jsme Zpracovatelé odpadu, dodavatelé surovin a energie Aktivní v celém odpadovém řetězci Roční obrat €1.2 miliardy V osmi zemích Mezi Top 5-ti hráči.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Interaktivní cesta Moravským krasem přes Pálavu a Brno,
Advertisements

Naše firma se Vám prezentuje
Co s PET láhvemi na škole ?
Nový koncept odpadového hospodářství moderních producentů odpadu (logistických areálů, průmyslových firem, obchodních center, apod.)
Řešení komunálního odpadu v městech a obcích
Města a klimatická změna
Prevence – Inovace a vylehčování PET
1 Sdružení EPS ČR Pěnový polystyren (EPS) pro stavebnictví Ing. František Vörös konzultant Sdružení EPS ČR reprezentant Plastics Europe ČR
Odpady 2014 – jak dál v Olomouckém kraji ? Konference samospráv Olomouc
VY_32_INOVACE_Př.4.15-Třídění odpadu-prezentace
MÁ TO SMYSL.TŘIDTE ODPAD!
Materiálové a energetické využití plastových odpadů
Recyklace odpadu v ČR.
O společnosti Založena v roce 1995, ISO 9001 Stabilní pozice v severních a středních Čechách Garance kvality a původu PHM Pobočky – Litvínov, Praha Obrat.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Provozovaná zařízení v rámci odpadového hospodářství Karlovarský kraj.
Moderní zařízení pro energetické využití odpadů (EVO) malých kapacit
Čistá mobilita, elektromobilita Ing. Luděk Sosna, Ph.D. ředitel odboru Strategie ELEKTROMOBILITA ve veřejné dopravě, Praha,
Zplyňování odpadů v cementárně Prachovice
CESTA ODPADŮ Start: město Horšovský Týn.
Barbora Votavová, Vendula Šimanová
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
Jeseník – jednička ve třídění odpadů a úspory energie
Ekologický pilíř – celkový přehled
Současný systém managementu skládkování v MSK
1. Minimalizace 2. Třídění a recyklace 3. Odstraňování Vypořádávání se s odpady zpět znovu 2.
ODPADOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ
Základní problémy přípravy a provozu bioplynových stanic v ČR CZ Biom – České sdružení pro biomasu Ing. Tomáš Dvořáček Bioprofit s.r.o.
R E C Y K L A C E P E T L A H V Í.
Servisní koncepty Meteor – Trost Řešení pro firemní vozové parky
IX. ročník odborného semináře MŽP, KÚ, SFŽP, ČIŽP a CENIA k odpadovému hospodářství Liberec, října 2014 Provozovaná zařízení v rámci odpadového.
Proč se zabývat odpady?. Obec § Legislativa EU, stát Hygienické odstranění odpadu Spokojenost občana (voliče) Proč Za co Výběr poplatky od občanů Snižovat.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
DOMÁCÍ EKOLOGIE – ODPADY A KONZUMNÍ SPOLEČNOST
Martin Sloup Jiří Kučera Natalia Rubinova Jindřich Štefan.
Technologie zpracovaní odpadu
Problematika odpadních PET láhví Martin Fišer. Dlouhodobá předpověď spotřeby PET v Evropě V ČR se v roce 2000 uvedlo na trh cca t PET láhví (200.
Recyklace a odpad.
Centrum zelených vědomostí Integrovaný projekt spádového území obce s rozšířenou působností Bystřice nad Pernštejnem II. etapa.
Energie budoucnosti: suchá fermentace
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
RECYKLACE TERMOPLASTŮ, TERMOSETŮ A PRYŽÍ
Tomáš Křížek Setkání primátorů a starostů měst a obcí České republiky.
Liberec Ing. Ida Svobodová Aktivity projektu Intenzifikace tříděného sběru v Libereckém kraji pro rok 2008.
Odpadového hospodářství na území ORP Pacov Ivana Eva Razimová.
Pracovní skupina pro udržitelnou spotřebu a výrobu (USV) Informace pro VH CBCSD 24. červen Ing. Vladimír Dobeš, M.Sc. ředitel EMPRESS, o.p.s.
Problematika využití papírových obalů Lukáš Lehovec TTZO 2007/2008.
Systém nakládání s nebezpečnými odpady v SYNTHOS Kralupy a.s.. 1 Systém nakládání s nebezpečnými odpady v SYNTHOS Kralupy a.s.
Recyklace MU PŘF 2 DOPLNĚK RECYKLACE TERMOPLASTŮ, TERMOSETŮ A PRYŽÍ RNDr. Ladislav Pospíšil, CSc
Recyklace VUT FCH 2 DOPLNĚK RECYKLACE TERMOPLASTŮ, TERMOSETŮ A PRYŽÍ RNDr. Ladislav Pospíšil, CSc
Energetické využívání v ČR, pozice MŽP a jak vlastně dál?? Jaromír Manhart Odbor odpadů Ministerstvo životního prostředí STEO seminář: Odpady 2015 a jak.
RECYKLACE PETLAHVÍ Chemie 9. ročník Ing. Bc. Jitka Moosová ZŠ Benešov,
EVVO aktivity pro školy
Sdružení EPS ČR PREVENCE VZNIKU PLASTOVÝCH ODPADŮ S DŮRAZEM NA PĚNOVÝ POLYSTYREN Ing. František Vörös - konzultant.
KOMUNÁLNÍ ODPADY A JEJICH ENERGETICKÉ VYUŽITÍ Jaromír Manhart Odbor odpadů Ministerstvo životního prostředí EGÚ Brno, Energetika 2015 Brno, 23. září 2015.
Skupina UNIPETROL Člen skupiny PKN Orlen Martin Růžička Úsek výzkumu a vývoje.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Úspěšnou firmu tvoří kvalifikovaní zaměstnanci Hradec Králové EA Hotel Tereziánský dvůr
Vysoká škola technická a ekonomická Racionalizace procesů logistických aktivit ve společnosti Alfa s.r.o. Autor diplomové práce: Martina Hlatká Vedoucí.
Pořadové číslo projektu: 4247/21/7.1.4/2011 Číslo šablony: VY _32_INOVACE_ENV_14.
Průmyslové kompostování: dostupné technologie a jejich vlastnosti
TVIP 2017 Institut environmentálního inženýrství
Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu "EU peníze školám"
Technologická zařízení na zpracování skleněného odpadu
Výroba dřevěných obalů na trhu od roku 2000
Expandujte s námi! Jak financovat s 0% úrokem?
Podpora podnikatelskému sektoru v boji se suchem – priorita: VODA
Řešení problematiky „sucha“ v rámci PO1 OPPIK
Moderní postupy využití škváry ze ZEVO
Transkript prezentace:

Kdo jsme Zpracovatelé odpadu, dodavatelé surovin a energie Aktivní v celém odpadovém řetězci Roční obrat €1.2 miliardy V osmi zemích Mezi Top 5-ti hráči v Evropě Téměř zaměstnanců vozidel Více než zákazníků Více než 1 milion domácností Belgie od roku poboček svoz a recyklace Nizozemsko od roku poboček svoz, recyklace a výroba energie Polsko od roku poboček svoz odpadu Portugalsko od roku pobočka recyklace Lucembursko od roku pobočka svoz odpadu Francie od roku poboček svoz odpadu a dodavatel surovin pro výrobu energie Česká republika od roku poboček svoz, recyklace a dodavatel surovin pro výrobu energie Maďarsko od roku pobočky svoz a recyklace

Ambice skupiny Expanze trojice: sběr, recyklace a výroba energie z odpadu v Evropě Nacházet udržitelná řešení pro různé druhy odpadů Ekologie, ale také ekonomika Investice do klimatu

Základní hodnoty To je, jak to děláme: Bezpečnost pro všechny Spolupráce zaměřená na zákazníka Inovační vývoj Bezúhonnost a zodpovědnost Řemeslná dovednost a zaujetí pro práci

Česká republika Založení v roce poboček – Brno, Olomouc, Ostrava, Břeclav, Hranice na Moravě, Kopřivnice 350 zaměstnanců 105 vozidel, včetně speciální techniky Sběr, svoz, recyklace a využití odpadu Separace papíru, skla, plastů a obalů Logistická centra pro zpětný odběr Bioplynová stanice - exkluzivní spolupráce PETKA CZ – recyklační zařízení Van Gansewinkel HBSS - skládka

Odpadová logistika Více než 250 tis. tun ročně 105 vozidel včetně speciální techniky 4400 zákazníků 9000 domácností Kontinuální investice do obnovy vozového parku Alternativní druhy dopravy Optimalizace tras

Údržba a oprava komunikací Údržba a oprava veřejného osvětlení Údržba zeleně Provoz a obsluha vodního hospodářství Technické služby

Recyklace Nabídka surovin Separace odpadů pro následnou recyklaci Třídění využitelných surovin v logistických centrech Významný dodavatel především papíru, plastu, skla PETKA CZ - recyklační linka na zpracování PET lahví

Technologie a zařízení Technologie pro recyklaci PET lahví Technologie na úpravu odpadů Skládka odpadu Zařízení pro třídění odpadu - třídící linky Zařízení pro skartaci důvěrných dokumentů Technologie na výrobu energie - Bioplynová stanice (exkluzivní vztah)

PETKA CZ - zařízení k recyklaci Zařízení na zpracování PET-lahví Přibližně 4,000 tun za rok PET- vločky - především pro textilní průmysl (výroba střižových vláken), - výroba obalových fólií, - vázacích pásek apod.

Van Gansewinkel HBSS - skládka Kapacita tun ročně 2009 rozšíření kapacity na dalších 15 let Použity moderní bezpečností prvky (např. vyšší odolnost izolační fólie a její monitoring) Kroky směrem ke kompostování organických odpadů Kroky směrem k zařízení pro výrobu energie

Pokud se chcete stát členem skupiny van Gansewinkel – pošlete nám svůj životopis na