Podmínky účasti Zaslat alespoň dvě čísla časopisu Časpis musí tvořit především děti a studenti Zvláštní kategorie „Článek měsíce”

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka pro partnery Procházka českým animovaným filmem Písek, 22. –
Advertisements

Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
Vyhlášení výsledků soutěže VOLNÁ CESTA září 2012 od 13 hodin Velké kolegium Ministerstva dopravy ČR Mediální partneři :
Reg. č. CZ.1.07/1.2.00/ od do
1 Soutěž NÁŠ KRAJ UMĚLECKÁ SOUTĚŽ PRO ŽÁKY A STUDENTY pod záštitou hejtmana Středočeského kraje MUDr. Davida Ratha Téma soutěže: Život v našem kraji.
Celorepubliková soutěž pro jednotky a sbory dobrovolných hasičů.
Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:VY_32_INOVACE_DUM51_03 Sada:VY_32_INOVACE_DUM51 Autor: Mgr. Jaroslav HASIL Ročník/předmět:6. – 9.ročník,
Pro koho je vhodné denní pomaturitní studium angličtiny? Pro ty, kteří chtějí udělat výrazný pokrok v angličtině Pro všechny, kteří se nedostanou na VŠ.
Soutěž Obec přátelská rodině P etr Nečas ministr práce a sociálních věcí 15. května 2008.
Ocenění práce ředitele Plavecké školy Uherské Hradiště, Plavecké školy Uherské Hradiště a ocenění plaveckých škol Zlínského kraje.
Komunikace s veřejností Presentace Města Hlučína pro workshop na téma zapojování veřejnosti Praha Americké centrum 24.ledna 2012.
Digitální mapa veřejné správy Plzeňského kraje (DMVS PK) + ortofoto Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
DOTAČNÍ POLITIKA MĚSTA PLZNĚ V OBLASTI KULTURY
Oddělení mládeže a sportu
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Aktuální úkoly MŠMT Odbor programů výzkumu a vývoje 2009.
Regionální literatura ve venkovských knihovnách Přibližování historie regionu a vytváření vztahu k místu, kde žijeme.
Činnost klubu Členská základna Původní stav 9 členů Původní stav 9 členů Od začátku Kiwanis roku přijati 4 členové - celkový stav 13 Od začátku.
Paragraf 11 / 55 ….dodržujme zákony „ Je za pět minut dvanáct, je nejvyšší čas dodržovat zákony “
Vyšší odborná škola Jana Ámose Komenského Nádražní 120, Ostrava.
Průvodce CR – specialista pro Jihomoravský kraj (CZ.1.07/3.2.04/ ) Regionální poradenské a vzdělávací centrum Akademie J.A. Komenského o.s., Malinovského.
Technologický profil ČR Databáze kontaktů pro spolupráci v inovačním podnikání Projekt je podporován MŠMT v rámci programu KONTAKT (projekt ME 950).
Inovace 2007, Praha, 4. prosince Mezinárodní vědeckotechnická spolupráce ČR Jan Marek Miloš Chvojka Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Kulturně-vzdělávací aktivity NPMK Ing. Eva Rezková, NPMK.
Pro střediska volného času, školní kluby a školní družiny a NNO pracující s dětmi a mládeží NÁRODNÍ INSTITUT DĚTÍ A MLÁDEŽE Ministerstva školství, mládeže.
Pražské stromy 2. ročník fotografické soutěže – vyhlašovatel soutěže: web prazskestromy.cz pro amatérské fotografy.
NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ 7. ROČNÍKU ANKETY BRNO TOP června
ALD Automotive Fleet Awards 2015 Hankook Firemní auto roku 2015
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Mediální komunikace ČD
SOCIÁLNÍ SLUŽBY PRO SENIORY V ČESKÉ REPUBLICE Ing. Jiří Horecký, MBA prezident Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR.
Ústecký parlament dětí a mládeže ( ÚPDM ). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol.
Europe Direct Přednáška – 23. února 2012 Michaela Bartůšková.
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
1. Datum vytvoření: Téma: Datum vytvoření: Téma: Inzerát Cíl prezentace: Zvládnutí základů inzerátuCíl prezentace: Zvládnutí základů inzerátu.
PUBLICISTICKÝ STYL = NOVINÁŘSKÝ. Internetové zpravodajství – např Úkol : prohlédněte.
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
Soutěž Obec zdravotně postiženým Konference ISSS 2003 Jaromír Jech předseda Komise pro zdravotně postižené občany Předsednictva Svazu měst a obcí ČR
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
Ústecký parlament dětí a mládeže (ÚPDM). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol v.
21. – LÁZEŇSKÉ DIVADLO LUHAČOVICE. DIVADELNÍ LUHAČOVICE kulturně-vzdělávací akce na konci léta pod záštitou hejtmana Zlínského kraje pořadatel.
Jaký byl Březen měsíc internetu 2005? 20. dubna 2005 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Národní knihovna ČR Tel: ,
PUBLICISTICKÝ STYL = NOVINÁŘSKÝ.
REGIONÁLNÍ ŠKOLSTVÍ V PLZEŇSKÉM KRAJI. Počet škol a školských zařízení v Plzeňském kraji zřizovaných obcemi 385 zřizovaných krajem 98 soukromých 17 církevních.
Národní informační centrum pro mládež – maják v moři informací – 20 let zkušeností – první ICM v ČR 1992, 1964, , 6321, , 21, ,
ROZBOR VYHLÁŠKY Č. 72/2005 SB. Prezentuje Petra Procházková a Jakub Pivarč UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM Pedagogická fakulta.
Prioritní oblasti prevence, speciálního školství a institucionální výchovy MŠMT - Prevence, speciálního školství a institucionální výchovy.
ManagerWeb.cz » 1 Finanční Management - jediný časopis pro vrcholové finanční řízení firem Finanční Management je měsíčník zabývající se všemi stránkami.
NIDM, TALNET a NNO Mimořádně nadané děti. Kongres výchovného poradenství Interhotel Labe, Pardubice26. dubna 2006.
Struktura, organizace a fungování redakce
U Č E Ň I N S T A L A T É R ročník finále ČR soutěže odborných dovedností.
ANOPRESS IT PhDr. Ivana Reznerová Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
 Stručná informace z jednání Rady ČIIA  Finalizace kandidátky na členy Výboru SVS  Konference ČIIA v Praze  Kulatý stůl v Kutné Hoře a.
„náš školní časopis“ Gymnázium a Obchodní akademie, Orlová, p. o.
DĚJEPIS. Základní informace předmět se vyučuje na nižším i vyšším stupni na vyšším gymnáziu možnost volby semináře Kapitoly z dějepisu - dvouletý - jednoletý.
Ocenění práce ředitele Plavecké školy Uherské Hradiště, Plavecké školy Uherské Hradiště a ocenění plaveckých škol Zlínského kraje.
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
1 Gymnázium Český Těšín, Frýdecká 30 Úspěšné soutěžní práce žáků a studentů gymnázia v oblasti přírodních věd Soubor obsahuje u každé práce abstrakt a.
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
NPDM Národní parlament dětí a mládeže. Co je to NPDM ? Národní parlament dětí a mládeže spadá pod organizaci DUHA participace Byl založen v roce 1997.
Šachy do škol 2016/17.
poslání národního pedagogického muzea a knihovny j. a. komenského
Přehled reklamní kampaně letiště Chotěboř pro Otevřené Mistrovství ČR v letecké akrobacii 2017 a Mistrovství Evropy v letecké akrobacii kategorie Advanced.
7. Přednáška do předmětu Projektový management ve sportu FSpS MU
Setkání KAP a MAP JMK 7. prosince 2016
Pohár vědy (Science cup)
Statutární město Ostrava
Porada ředitelů škol a školských zařízení
Novinky v preventivně výchovné činnosti u HZS ČR
Transkript prezentace:

Podmínky účasti Zaslat alespoň dvě čísla časopisu Časpis musí tvořit především děti a studenti Zvláštní kategorie „Článek měsíce”

Kategorie Časopisy vydávané žáky I. stupně. Časopisy vydávané žáky II. stupně. Časopisy vydávané žáky středních škol. Oddílové časopisy. Půlnoční noviny. Almanachy. Internetové časopisy a e-ziny.

Není důležité vyhrát, ale bageta v Brně!

Workshopy Co se nám daří Besedy s novináři Fotografie v žurnalistice Pro pedagogy …

Porota Ivana Šuláková - vedoucí Redakce zpravodajství a publicistiky, Český rozhlas Ostrava, místopředsedkyně Syndikátu novinářů ČR Martin Peška - koordinátor projektu Topzine.cz Šárka Szlaurová - kulturní redaktor týdeníku Horizont, tisková mluvčí města Třinec Dariusz Jedzok - nezávislý novinář Gabriela Hrdinová – (ex)Garantka oblasti Podpora informačního systému pro mládež, Národní institut dětí a mládeže MŠMT Pavel Zdráhal - regionální koordinátor - redaktor časopisu REMIX, kraj Jihomoravský Anna Vidiševská - novinářka Jan Menšík - regionální koordinátor - redaktor časopisu REMIX, kraj Středočeský Martyna Radlowská-Obrusnik - novinářka, redaktorka Božena Klímová - spisovatelka, členka Obce spisovatelů Zástupce Deníku - redaktor Deník (předává cenu Deníku)

Novinky letošního ročníku Soutěž zařazena na oficiální seznam MŠMT Vyhlášení bude probíhat ve dvou dnech

Krajská kola V rámci 5. ročníku soutěže "Školní časopis roku" proběhly nebo probíhají krajská kola soutěže. Pokud se redakce přihlásila do krajského kola není potřeba již posílat přihlášku do kola celostátního. V letošním roce ještě do mohou zaslat přihlášku přímo do celostátního kola. V roce 2012 již budou krajská kola fungovat jako postupová.

Termíny uzávěrka přihlášek do celostátního kola čtvrtek 1. prosince 2011 vyhlášení pro základní školy pátek 2. prosince 2011 vyhlášení pro střední školy

Partneři Organizátor: Asociace středoškolských klubů České republiky, o. s. Mediální partneři: Deník TOPZINE.CZ Podpora: Ministerstvo školství, mládeže a TV Národní institut dětí a mládeže MŠMT Jihomoravský kraj Partneři soutěže: REMIX - regionální mix informací Český PEN klub Centrum Vysočina o.p.s. DDM Český Těšín, p. o. Petrklíč help, o. s.

Kontakty Asociace středoškolských klubů České republiky, o. s. (ASK ČR) soutěž školních časopisů Česká Brno