HiPath Cordless Office/ Enterprise Koncová zařízení.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Kateřina Blažková, Ph.D.
Advertisements

Pojištění úvěrů pro české investice v zahraničí Nový produkt dle VPP „If“ pro investiční úvěry poskytnuté finančními institucemi.
Prezentace elektronických zámků III. • Otevření otočením klávesnice • 1 Master kód • 1 Uživatelský kód • Časové zpoždění 1-99 min. CombiStar Simplex CombiStar.
Ratio-tec Počítačky bankovek, třídičky a počítačky mincí, detekce bankovek a časový zámek.
Bytové domy ČSN Obytne budovy ČSN Zařizování bytů
Můj mobilní telefon Nokia 6303 classic.
Den s Fleetem Nokia Tomáš Hampl 9. června Obsah Nokia CK-100 Nokia CK-300 Nokia CK-600 Závěr.
Výkonové jističe nízkého napětí
Sintony® 60 - bezpečný domov v elegantním hávu
Czech Technical University in Prague Faculty of Transportation Sciences Department of Control and Telematics Skládaní PC Ing. Roman Piekník.
Tel , Fax ☺ ☺ DISAM SAFETY, s.r.o., HAVÍŘOV, Podlesí, Aloise Jiráska.
Když rozhoduje každá vteřina
Telefonní přístroje OpenStage
MOBILNÍ TELEFONY.
Ing. Roman Danel, Ph.D. Institut ekonomiky a systémů řízení Hornicko – geologická fakulta.
HiPath 1200 nejlepší cesta k telefonování
MADSEN AccuScreen novorozenecký sluchový screener.
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
Dělení se zbytkem 6 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Tel , Fax ☺ ☺ DISAM SAFETY, s.r.o., HAVÍŘOV, Podlesí, Aloise Jiráska.
Čtení myšlenek Je to až neuvěřitelné, ale skutečně je to tak. Dokážu číst myšlenky.Pokud mne chceš vyzkoušet – prosím.
Dělení se zbytkem 8 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Muzejní knihovny a sbírky
Zásady pozorování a vyjednávání Soustředění – zaznamenat (podívat se) – udržet (zobrazit) v povědomí – představit si – (opakovat, pokud se nezdaří /doma/)
OS Windows 7 I. Úprava a nastavení PC Práce se složkami a soubory
DRÄGER MOBILE PRINTER. DRÄGER MOBILE PRINTER Dräger Mobile Printer Vlastnosti I Uživatelsky přívětivá obsluha dovoluje používat Dräger Mobile Printer.
UČÍME V PROSTORU Název předmětu: Název a ID tématu: Zpracoval(a): Strojírenská technologie Elektronická měřidla (UvP_STROJ_ST34_001) Vladimír Pata STROJÍRENSTVÍ.
Markéta Zakouřilová ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_163
Projekt ELIŠKA Centrální registr řidičů
Alkalické akumulátory
Napájecí zdroj má za úkol napájet veškeré komponenty počítače
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Úkoly nejen pro holky.
Nokia x6  V současnosti nejvyspělejším modelem Nokia xSeries je Nokia X6  v ČR prodává ve verzi s 16 GB vnitřní paměti.
Svět techniky a já Marie Luptáková.
DSpace a jeho možnosti z hlediska zpřístupňování VŠKP Mgr. Pavla Rygelová Ústřední knihovna VŠB-TU Ostrava Seminář Systémy pro zpřístupňování VŠKP : zkušenosti,
Tel , Fax ☺ ☺ DISAM SAFETY, s.r.o., HAVÍŘOV, Podlesí, Aloise Jiráska.
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
Converged Communications Friday, April 10, 2015 Telekomunikační technologie jako nástroj pro optimalizaci chodu zdravotnického zařízení.
IP telefonie studie a co dál
ISDN a jeho využití Petra Sedlinská 4.I.
Jan Křečan ISSS 2005 Profesionální řešení komunikace pro státní správu a samosprávu.
Téma I-II/1 Popis radiostanic Popis G1 – MC 9610
Copyright © 2011, atlantis CF-31. Copyright © 2011, atlantis Toughbook CF-31 Standard poskytuje terénním pracovníkům optimální podmínky k efektivní práci.
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
Ukázka počítačové grafiky – zpracování digitální fotografie Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-3-12.
Nové uživatelské prostředí Snímek č. 2 MS Office 2007 – nové uživatelské prostředí Ing. Vladimír Nulíček Tlačítko Office Pás karet (Ribbon)
DAITEM - BEZDRÁTOVÝ INTERCOM, OVLÁDÁNÍ BRÁNY A BRANKY
Jak se volá doména - ENUM v Česku E E Jiří Peterka
IP digitální ústředna KX-TDA30CE.
Bezdrátový systém pacient- sestra. Přijímací jednotka s displejem.
2N Net Audio systém. Co je 2N Net Audio systém? Kompletní systém veřejného ozvučení Systém pro přehrání podkresové hudby Veřejná hlášení In-Store Radio.
BARTECH BARTECH, s.r.o. Velkomoravská 527/33, Hodonín, INVENTURA „HIM“ Řešení inventarizace hmotného majetku NOVINKY verze 2.0.
Osobní svítidlo T Osobní svítidlo K 07 v dobíjecím stojanu.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky 3.3 Ovládací a signalizační.
Copyright © 2005 KENWOOD All rights reserved. May not be copied or reprinted without prior written approval. Informace o novém výrobku TK-2202 / TK-3202.
Operační systém (OS) Základní funkce operačního systému: – Zajištění komunikace s okolím. – Řízení a zpracování programů. – Údržba informací na externích.
Základní škola a Mateřská škola generála Pattona Dýšina, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Jitka Křížková, MBA NÁZEV: VY_32_INOVACE_1B_13 TÉMA: VYNÁLEZY.
2N ® Helios IP Safety Produktová prezentace. Jsme česká společnost zaměstnávající 150 zaměstnanců, která se zabývá výrobou a vývojem telekomunikačních.
Řešení inventarizace hmotného majetku
2N® Omega Series 2N TELEKOMUNIKACE a.s..
SKLADBA PC 2 OP VK VYT 2.2 Zdroj PC
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY
Mobilní telefon pro seniory
2N® Netstar SW.
NETBOOK. NETBOOK NETBOOK Označuje počítač menší než notebook, který se zaměřuje na mobilitu, upřednostňuje nízkou spotřebu, cenu i váhu, a orientuje.
Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice,
Můj mobilní telefon Nokia X2.
Transkript prezentace:

HiPath Cordless Office/ Enterprise Koncová zařízení

06/20062  Gigaset S2 professional  Gigaset SL2 professional  Gigaset M2 professional – pro průmyslové prostředí  Gigaset M2 Ex professional – pro prostředí s nebezpečím výbuchu Aktuální nabídka pro různá prostředí: HiPath Cordless Office / Enterprise Portfolio koncových zařízení

06/20063 HiPath cordless Koncová zařízení – společné funkce  Standard DECT / GAP, provoz na základě Veřejného oprávnění  Uživatelská nápověda v 19 jazycích  Podsvícený displej  Optická signalizace vyzvánění  Prosvětlené tlačítko pro hlasité telefonování a MWI  Zablokování sluchátka pomocí PIN (4 číslice)  Nabíjení i ve vypnutém stavu  Plně duplexní hlasité telefonování  Funkce opakované volby pro 10 různých naposledy volených čísel  Zkrácená volba  Telefonní seznam čísel a jmen  Hlasová volba pro až 30 záznamů  Rozhraní mini Lumberg pro PC a náhlavní soupravu  Volný SW Mobile Phone Manager pro přenos tel. seznamu, melodií do/z PC

06/20064 Gigaset S2 professional  Grafický barevný podsvícený displej s 5 řádky  Vyzvánění – až 36 druhů tónů/melodií (nastavitelné pro interní a externí hovory)  Telefonní seznam pro až 200 čísel a jmen  Akumulátor NiMH AAA 850 mAh  Rozměr 141 x 51 x 28 mm, váha110 g

06/20065 Gigaset SL2 professional  Grafický barevný podsvícený displej s 6 řádky  Podsvícená tlačítková číselnice  Vyzvánění – až 33 druhů tónů/melodií (nastavitelné pro interní a externí hovory)  Vibrační vyzvánění  Rozhraní Bluetooth pro PC a náhlavní soupravu  Telefonní seznam pro až 250 čísel a jmen  Akumulátor Li-Ion 750 mAh  Rozměr 130 x 47 x 22 mm, váha110 g

06/20066 Gigaset M2 professional

06/20067 Gigaset M2 professional  Provedení pro průmyslové prostředí  Stupeň krytí IP 65 – proti tryskající vodě a prachotěsný, nárazuvzdorné provedení  5 stupňů hlasitosti  Tlačítko pro alarm na boku přístroje  Grafický barevný podsvícený displej s 6 řádky  Podsvícená tlačítková číselnice  Vyzvánění – až 33 druhů tónů/melodií (nastavitelné pro interní a externí hovory), vibrační vyzvánění  Rozhraní Bluetooth pro PC a náhlavní soupravu  Telefonní seznam pro až 250 čísel a jmen - paměťová karta pro záznamy tel. seznamu  Akumulátor Li-Ion 1000 mAh  Rozměr 167 x 56 x 35 mm, váha176 g

06/20068 Gigaset M2 Ex professional  Design a komunikační funkce jsou totožné s Gigaset M2 professional  Navíc ochrana pro prostředí s nebezpečím výbuchu  Odpovídá ATEX směrnici 94/9/ES  Označení II 2G EEx ib IIC T4  Speciální akumulátor Li-Ion 1000 mAh s elektronickým zabezpečením  Rozměr 167 x 56 x 35 mm, váha176 g Pozor! Při event. použití náhlavní soupravy v prostředí s nebezpečím výbuchu nesmí být použita standardní NS