Vital Light denní 2500 Kč Den po dni jsou vrásky méně viditelné a pokožka je pevnější. Pleť a vzhled jsou sjednocené. Pleť je zářivá a povzbuzená díky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
(dodáváno s praktickou taškou)
Advertisements

1.Význam kosmetického účinku šamponu
Přizpůsobení živočichů k prostředí
Ozónová vrstva Dagmar Trhlínová.
Jaroslava Harničárová ambulance lékařské kosmetiky VN Brno
Základní škola Frýdek-Místek, Pionýrů 400
MAS Mikroregionu Frýdlantsko 349 km obyvatel 18 obcí (3 města, 15 vesnic) Vznikla v roce 2004, s aktivním podílem zemědělců a drobných podnikatelů.
Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí!
Šamponová lázeň proti lupům BAIN EXFOLIANT 42 dní bez lupů. VYHRAJTE SVŮJ BOJ S LUPY!!! Očištění, odstranení a hydratace: celková obnova vlasové pokožky.
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Ekonomická krize, lidský a sociální kapitál Mgr. Ing. Petr Wawrosz.
Sluneční soustava.
Vnější výživa Můj životní styl !. 1. Najděte si svůj důvod ( baví mě, peníze, kontakty, čas.....) 2. Zadejte si konkrétní cíl (čeho chcete dosáhnout (
Anotace Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:Péče o pleť Kód VM:VY_52_INOVACE_08 Vzdělávací předmět:Výchova ke zdraví Tematická oblast:Zdraví.
Md:peelsTM Široká řada farmaceutických a lékařských chemických peelingů se složením pro nápravu hlavních projevů stárnutí, které trápí pacienty stárnutí.
Clarins se zrodil z lásky. Z lásky a respektu Jacqua Courtin-Clarins k ženské kráse. Jeho zájem o estetiku dal vzniknout značce, která chápe, že pro ženy.
IMEDEEN TAN OPTIMIZER™ IN-VITRO STUDIE Účinky aktivních složek přípravku na syntézu melaninu u melanocytů vypěstovaných in-vitro. Výzkumná práce spol.
Žárovky.
- zkoumá pohyby litosferických desek a jejich důsledky
HISTORIE Společnost ALFAPARF MILANO byla první společnost, která si uvědomila, že je zapotřebí zpomalovat proces stárnutí vlasů. INSPIRACE V současné.
Chemické složení organismů
Tsunami Josef Matouš.
Králík Flegy Skokan.
Fytogel «Slaviton» vylepšená receptura:
Ročníková práce Péče o kůži 2013/14 Honza Sokolář 6. Třída Obr. 1.
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska.
Ultrafialové záření.
PŘIROZENÁ ANTIKONCEPCE
Digitální projektory. LCD (Liquid Crystal Display) DLP (Digital Light Processing)
Biologie 1.E
Tužka na vyhlazení vrásek
Jméno autora: Mgr. Věra Kocmanová Datum vytvoření:
Masová komunikace, masová média
Transplantace kostní dřeně a její aplikace
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
Technika a technické vzdělávání Dalibor Valenta
Přírodní mycí houba «KONNYAKU» 100% se skládá z hlíz exotické květiny Amorphophallus Konjak Jemná jako bílý mráček, Účinná i bez čisticích prostředků.
Šířkové pásy studený pás.
Speciální vánoční balíčky
Slunce vzniklo asi před 4,6 miliardami let a bude svítit ještě přibližně 7 miliard let. Stejně jako všechny hvězdy hlavní posloupnosti i Slunce.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
Země původu: Švýcarsko. Léčivé účinky kolagenu jsou prokázané klinickými a vědeckými studiemi Měsíční kúra 30 x 3g čisté bílkoviny Nejlepší poměr cena/výkon.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry.
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
SUCHÁ FYTOKOSMETIKA Vyloučením z receptury vody, jsme úplně upustili od konzervantů, emulgátorů, parfémů a jiné chemie Nejefektivnější péče o pokožku 100%
Společné znaky rostlin.
Výživa a zdraví. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport, zdraví, svět práce–
Autor výukového materiálu: Denisa Dosoudilová Datum vytvoření výukového materiálu: květen 2012 Ročník, pro který je výukový materiál určen: VIII. Vzdělávací.
OKO Biologie Schmidtová, Fojtů, Pospíšilová Sexta a.
Dusík a potos. = bezpůdní pěstování rostlin  Charakteristické je pěstování v lehce prostředí s lehce stravitelnými živinami – v roztoku  Půda přináší.
VY_32_INOVACE_16_32_MĚSÍCE PLANET
Sérum pro sjednocení pleti Sérum jeunesse unifiant
VY_52_INOVACE_24_01_význam kůže
MULTI – KOREKČNÍ ATELOKRÉM
NUTRILITE™ ALL PLANT PROTEIN
Prezentace – výklad učiva
Připravte se právě začínáme
ÚLOHA STÁTU VE ZDRAVOTNÍ POLITICE
From Czech Sheeps to You
Sebepoznání a sebepojetí
NOVINKA ALOE LIGHT ALOE VERA JE TRENDEM VE VÝŽIVĚ I KOSMETICE
Autor: Mgr. Anna Dyková Název: VY_32_INOVACE_19_Voda pro život
Co je to zdravá výživa ?
VADY JATEČNÉHO MASA Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: vady, jatečné, maso Autor:
VY_52_INOVACE_35_ Země ČLOVĚK A JEHO SVĚT 5. ročník Ing. Hana Adamcová
Transkript prezentace:

Vital Light denní 2500 Kč Den po dni jsou vrásky méně viditelné a pokožka je pevnější. Pleť a vzhled jsou sjednocené. Pleť je zářivá a povzbuzená díky “hluboké“ záři. Vital Light noční 2800 Kč Noc za nocí jsou vrásky méně viditelné a pleť je pevnější. Pokožka je oživená a zdravě růžová hned po probuzení. Pleť je zářivá a povzbuzená díky “hluboké“ záři.

Vital Light účinek V IDEO Ultimativní inovace > Poprvé vůbec je péče o pleť schopna zajistit kompletní mimobuněčný i vnitrobuněčný protitárnoucí účinek > Nová protistárnoucí péče od Clarins podporuje produkční a eliminační funkci pleti > Poprvé v historii byly propojeny 3 “průkopnické“ rostliny s expertní Clarins péčí do podoby, která dokáže oživit záři pleti

Pleť a Světlo Méně jak 10% světla je odraženo na povrchu pleti > To zastupuje jas pleti Více jak 90% světla je absorbováno a naráží postupně do různých struktur v pokožce > To zastupuje “hlubokou“ záři pleti Přirozené viditelné světlo Jas Záře

Cochlearia Lžičník lékařský Znovu nabíjí pleť mládím Jak? > Při znovuoživení proteasomů uvnitř fybroblastů dochází k posílení eliminace zoxidovaný proteinů > Zpožďuje stárnutí fibroblastů > Zabraňuje glykaci a oxidaci proteinů Vrásky jsou vyhlazená a pleť je jemnější Patented Exclusive

Waltheria + Tripeptid Patented Exclusive Tato kombinace obnovuje záři pleti Jak? > Podporuje eliminaci zoxidovaného kolagenu > Podporuje produkci kolagenu > Posiluje a reorganizuje “síť“ vláken v dermis (je silnější a více ve formě) Pleť je zářivá a je podpořená hlavně její “hluboká“ záře

Spergularia Kuřinka Exclusive Sjednocuje pleť a minimalizuje tvorbu pigmentových skvrn Jak? > Zabraňuje činnosti tyrosinázy > Minimalizuje produkci melaninu > Zmenšuje známky hyperpigmentace a sjednocuje pleť Pleť je sjednocená

Palmitoyl Glycine High-Tech ingredience zajišťující růžový vzhled pleti Jak? > Podporuje mikrocirkulaci > Posiluje dodávky hydratace a výživy Obnovuje zdravý vzhled pleti při probuzení

Průkopnické rostliny Ostrov Surtsey > Vznikly vulkanickými erupcemi v roce 1963 na jihu Islandu. > V roce 2008 se stal součástí světového dědictví UNESCO. > Neobyvatelná masa země určená pro výzkum života rostlin a zvířat. > V červnu roku 1965 se objevili první známky života následované mechy a lišejníky. > Nyní na Surtsey roste 30 druhů rostlin včetně těch “průkopnických“.