DITA výrobní družstvo invalidů T ÁBOR. H ISTORIE Firma byla založena roku 1956 Výrobní program v počátcích zahrnoval: N ožířství Sklenářství Zámečnickou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Řízení jakosti výrobků ve společnosti TESCOMA s.r.o.
Advertisements

PO BOX 8 (Českobrodská 108n), Praha 3, Česká republika
Přístroje pro bagry a jeřáby Anbaugeräte für Bagger und Ladekrane
zpracovaný v rámci projektu
PŘÍKLADY DOBRÉ PRAXE Ing. Marek Juha
Co je Just in Time? V současnosti je Just in Time procesem dosažení dokonalosti ve výrobní společnosti založený na kontinuální eliminaci plýtvání. Za plýtvání.
KATEDRA HODNOCENÍ TEXTILIÍ
Výrobce toroidních komponentů značky
FIRMA BAŤA A TÁBORSKO Ing. Vladimír Štípek, Ph. D
Prezentace Scapa. Scapa je vedoucí výrobce technických lepících řešení, zahrnující široké spektrum materiálů, speciálních lepících pásek, filmů a pěn.
NÁZEV: Udržitelné stavebnictví a průmysl Přednášející KAM Sika CZ Vedoucí PS 12 v Czech BCSD FOTO.
MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice
Anvis AVT s.r.o. Vsetín.
Podpora zaměstnanosti na místní úrovni: sociální podnikání Příklady z Rakouska a Polska Praha
Zuzana Hauzírková Lucie Drbalová
Transfer technologií na Technické univerzitě v Liberci Pavel Němeček.
Spolupráce firem s výzkumnými organizacemi - možnosti a jejich úskalí I. neformální setkání Vladimíra Zádová Technická univerzita v Liberci SVOC ROBOTIKA.
Isolit–Bravo spol. s r.o. Jablonné nad Orlicí. Co děláme? Vývoj a výroba vysoce náročných nástrojů a forem Lisování sofistikovaných termoplastů a termosetů.
Hanácké železárny a pérovny, a.s. PROSTĚJOV Připravila: Ing. Marika Pilíšková Dne:
HOMEWORKING V Praze Práce z domova Přednášející: Jana Malá předsedkyně představenstva Moravská ústředna Brno, d.u.v.
Textilní výroba pro automobilový průmysl, zakázková výroba Každá výroba potřebuje profesionály.
Fiktivní firma OLYPRINT, spol. s r. o. ...víc než jen tisk.
Podané ruce sociální družstvo Zubří Podané ruce, sociální družstvo Zubří o Podané ruce, sociální družstvo Zubří bylo založeno v roce 2008 na bázi.
AEV, spol. s r.o. Analýza konkurenčního prostředí společnosti 2012.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: Základní škola a mateřská škola, Šaratice, okres Vyškov Číslo.
Keramika po 2. světové válce
PŘEDPJATÝ VLÁKNOBETONOVÝ SLOUPEK PROTIHLUKOVÉ STĚNY
DOBROVOLNÁ CERTIFIKACE DĚTSKÉ OBUVI PhDr. Vlasta Mayerová Česká obuvnická a kožedělná asociace Praha,
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
VY_52_INOVACE_ZBO2_5364HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Talent marketingových komunikací
COMEX INTERNATIONAL fax
Benson Oak: Plány na rozvoj společnosti Setkání s novináři KK Central, Praha 22. květen 2008 | 14:00 hod. CONFIDENTIAL UNTIL RELEASE SUBJECT TO BO REVIEW.
co je SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ
Strategie prodeje textilního zboží
SOLVIT efektivní řešení problémů na vnitřním trhu EU.
TECHO historie  Český výrobce kancelářského nábytku od roku 1991  Akciová společnost od roku 1998  ISO 9001 certifikace rok 1999  Nejvýznamnější výrobce.
Petr Štoček, SPZ, part 11 Strategie prodeje textilního zboží Ing. Petr Štoček LS 2005/ 2006 FT, TM3.
Automobilový průmysl v ČR
ŘETĚZY VAMBERK.
Model strategie marketingového mixu
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
SPECIALISTA NA VELKÉ PLOCHÉ STŘECHY KVALITNÍ ASFALTOVÝ HYDROIZOLAČNÍ MATERIÁL.
Kraj Vyso č ina. Základní informace Počet obyvatel: Počet obyvatel: Krajské město: Jihlava ( obyv.)Krajské město: Jihlava (
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Střední škola uměleckořemeslná a oděvní.
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
Sortiment oděvních výrobků. Názvy a rozdělení výrobků k odívání se řídí normou ČSN To je závazné pro výrobu, učební texty a literaturu.
Asociace dodavatelů montovaných domů Dokument národní kvality pro dřevostavby Zasedání odborné sekce Rady kvality ČR "Kvalita v průmyslu a stavebnictví",
Pracovní skupina Za hřiště Písek. Historie jaro 2006 – vznik občanské iniciativy léto 2006 – jednání iniciativy s radnicí podzim 2006 – založení pracovní.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Služby Enterprise Europe Network s důrazem na design 1. prosince 2015Ing. Petr Hladík, Ph.D.
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Střední škola uměleckořemeslná a oděvní.
Zakázková výroba plastových a pryžových dílů
PATENTY ANEB CO DĚLAT, KDYŽ ČLOVĚKA NĚCO NAPADNE….
Profil společnosti Nový Dvůr
Konzervárenská výroba
Anotace: Seznámení se s obdobím 2. poloviny 19. století
Firma byla založena v roce 1921 a v současné době má v průměru 650 zaměstnanců. Isolit–Bravo, spol. s r.o. je ryze českou firmou a uznávaným dodavatelem.
Textilní nanomateriály pro nanotechnology (TNM)
PRŮMYSLOVĚ-PRÁVNÍ STRATEGIE
Skoba s.r.o. Autoři: ZUZANA HAVELKOVÁ, Katedra pastorační a sociální práce ETF UK, SAMUEL PLECHÁČEK, Katedra pastorační a sociální.
CleverTech v rukou CPPT. …očima CleverTechnologies, s. r. o. R
Podnikání na venkově.
DOBRY DEN.
SAMMER SCHOOL OF PATTERNING 2017
Zemědělská a dopravní technika Nové Veselí
ORGANIZAČNÍ STRUKTURY
Moravská ústředna Brno firma s více jak stoletou tradicí
Transkript prezentace:

DITA výrobní družstvo invalidů T ÁBOR

H ISTORIE Firma byla založena roku 1956 Výrobní program v počátcích zahrnoval: N ožířství Sklenářství Zámečnickou a truhlářskou výrobu Zpracování kůže Pletení knoflíků Zpracování textilu V roce 1986 byl vybudován závod v Táboře, kde družstvo sídlí dodnes

Družstvo zaměstnává cca 230 lidí a z toho více než 60% zdravotně znevýhodněných osob. S OUČASNOST DITA Tábor má nyní tři výrobní divize: divize TEXTIL divize KOVO divize MONTÁŽE

Textilní výroba v současnosti zaměstnává 120 pracovníků D IVIZE TEXTIL Zakázkové šití : - Pyžama, noční prádlo DEREK ROSE (UK) - automobilové koberečky IDEAL AUTOMOTIVE Zakázkové šití : - kontinuální prošívání

Vlastní textilní výrobky značky LittleAngel® D IVIZE TEXTIL Již 10 let vyrábíme textilní výrobky pro kojence a děti do 3 let Řada výrobků nese ocenění ČESKÁ KVALITA nebo je chráněna průmyslovým vzorem.

Vlastní textilní výrobky značky LittleAngel® D IVIZE TEXTIL Více než 3 let aplikujeme funkční materiál OUTLAST ®

D IVIZE TEXTIL CO JE TO OUTLAST®? Ani zima, ani horko, zkrátka akorát Nanotextilie tvořené mikroskopickými kuličkami THERMOCULES ®. Funguje na principu změny látkového skupenství v oblasti pokojové teploty

D IVIZE TEXTIL OUTLAST® vs. BĚŽNÝ MATERIÁL Outlast® - termoregulační materiál  původně vyvinut vědci z NASA pro potřeby kosmického průmyslu.  v roce 1991 patentován i pro komerční využití  od roku 1998 je na světovém trhu k dostání oblečení s tímto materiálem. Jsme první (a zatím jediný) český výrobce s licencí na materiálu Outlast® pro dětský textil

D IVIZE TEXTIL Spolupráce s FT TUL Liberec Katedra Technologie a řízení konfekční výroby Katedra hodnocení textilií

DITA výrobní družstvo invalidů T ÁBOR Děkujeme Vám za pozornost