PRODUKTY ZE VČELÍHO ÚLU

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
= pramáti všech léčebných systémů světa
Advertisements

Léčivé rostliny Znáš léčivé rostliny a jejich účinky?
Léky jako nejjednodušší východisko
SPIRULINA BARLEY + BARLEY
Doping- metody, omezení, negativní účinky a budoucnost
Lidské zdraví a potrava - pokračování
Lněné semínko, jak ho možná neznáte
Masáže Liberec Svlečená 12 Liberec Tel:
Nově pěstované rostliny a jejich využití
Výživa člověka při zvýšené hladině cholesterolu
18 zdravotních důvodů, proč se věnovat sexu Zdroj: Famous iDNES.cz.
PRODUKTY FLP NA PODZIMNÍ MĚSÍCE
13 produktů FLP na prosinec.
Hana a Petr Ulrychovi Použití třezalky je velmi rozsáhlé: působí antibioticky, čistí krev, má účinky protizánětlivé, dobře působí na ekzémy, odstraňuje.
; Označení materiálu: VY_32_INOVACE_VEJPA_POTRAVINY1_03
Ganoderma: Královna léčivých rostlin DXN. GANODERMA (LINGZHI) – Úžasná léčivá rostlina V Číně ji už po tisíciletí považují za zázračnou léčivou rostlinu.
Klinická propedeutika
VODOLÉČBA Je přirozeným přírodním lékem, používaným již odpradávna. Babyloňané, Řekové a Egypťané používali lázně pro léčení.
Informační studie Lukáš Marek, Kurs: IZI215, Po ,00001 Volba optimálního doplňku stravy pro sportovce.
Fluorid v zubní hygieně
zdraví, věčnost, svobodu, radost a zábavu
Návykové látky, závislosti
Genetika člověka Vypracovala: Martina Krahulíková 4.A/4
Přírodní olej bohatý na antioxidanty
VODA - TAJEMSTVÍ ZDRAVÍ
Zelinářské zahrady.
Léčivé rostliny I..
Steroidní hormony Dva typy: 1) vylučované kůrou nadledvinek (aldosteron, kortisol); 2) vylučované pohlavními žlázami (progesteron, testosteron, estradiol)
ZDRAVÍ “Jak si zajistit dlouhodobé zdraví a ideální váhu“ Průvodce Vaším zdravím.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: ING. EVA ŠÍDOVÁ Název:VY_32_INOVACE_628_VADY A ONEMOCNĚNÍ TRÁVICÍ SOUSTAVY Téma:
Hana a Petr Ulrychovi Použití třezalky je velmi rozsáhlé: působí antibioticky, čistí krev, má účinky protizánětlivé, dobře působí.
VY_32_INOVACE_9C2 CIVILIZAČNÍ CHOROBY
. CIVILIZAČNÍ CHOROBY.
Celer
IMMUBLEND.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona III/2VY_32_INOVACE_474.
Léčivé rostliny II..
VITAMÍNY Jiří Folbrecht.
Superfoods superpotraviny.
FOREVER Vit♀lize™ Women’s FOREVER Vit♀lize™ Women’s Jak ženy stárnou, mohou využít další pomoc v boji proti volným radikálům, na zvládnutí stresu, zvýšení.
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
Onemocnění, poruchy a poškození oběhové soustavy
Aloe Vera Veronika Petříčková.
TROJLÍSTEK DOKTORA KUČERY
Vitamíny Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Lenka Němcová Název: VY_32_INOVACE_15_EKO8 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma:Léčivé rostliny.
Vitamíny rozpustné v tucích  Mezi vitamíny rozpustné ve vodě řadíme: Vitamíny skupiny B Vitamín C Vitamín H Kyselina listová.
VY_32_INOVACE_24_ONEMOCNĚNÍ DÝCHACÍCH CEST_P_HORKÁ.
Země původu: Švýcarsko. Léčivé účinky kolagenu jsou prokázané klinickými a vědeckými studiemi Měsíční kúra 30 x 3g čisté bílkoviny Nejlepší poměr cena/výkon.
ČOKOLÁDA A JEJÍ PUTOVÁNÍ PO TĚLE Biologicko-chemický projekt.
Definice, základní pojmy
TRÁVICÍ SOUSTAVA II Hltan, jícen, žaludek, tenké střevo, slinivka břišní, játra, tlusté střevo.
Vitamíny Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
ANOTACE Prezentace navazuje na probranou látku z kapitoly Trávicí soustava Seznamuje žáky s uvedenými pojmy V poslední části u onemocnění trávicí soustavy.
Antioxidanty  Antioxidanty jsou látky, které zabraňují oxidačním procesům probíhajícím v našem těle  Oxidační procesy v těle vyvolávají volné radikály.
Mikroživiny jsou vedle makroživin (sacharidy, tuky, bílkoviny) nezbytnou částí našeho jídelníčku. minerály Mikroživiny jsou tvořeny vitamíny. Tyto látky.
Citrony Limetka Pomeranče Šípky – Rose Hips Acerola Hesperidin Rutin.
Chyby ve výživě I. Dagmar Šťastná. Nesprávné stravovací návyky a civilizační choroby Nedostatečný příjem pokrmů vede k pocitu hladu, k podráždění, podvýživě.
Výživa a zdraví. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport, zdraví, svět práce–
Civilizační choroby VY_32_INOVACE_06_36.
Chlorophyl Chlorela Spirulina Tolice vojteška Mladá pšenice Mladý ječmen.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Zelinářské zahrady.
Člověk a barvy Barvy jsou přítomny v nesčetných různých formách a jevech Člověk je schopen prostým okem rozeznat aspoň 2000 různých odstínů Člověk barvy.
Onemocnění trávicí soustavy.
Stres a jeho zvládání.
Aloe Vera Speciál.
Mouky. Mouka pšeni č ná -Obsahuje LEPEK -Nejpoužívanější mouka -Je ochuzena o vlákninu, minerální látky a vitamíny -Vyrábí se z vnitřní části obilky Typy.
Digitální učební materiál
Transkript prezentace:

PRODUKTY ZE VČELÍHO ÚLU Vypracovali: MUDr.Milan NASSWETTR,člen poradního sboru Forever Living Products Dušan Žmolík,manažer Forever Living Products

PRODUKTY ZE VČELÍCH ÚLŮ Nejlepší přírodní potravina Po objevení Aloe Vera, nejmocnější byliny přírody, se výzkum Forever Living Products zaměřil k dalšímu přírodnímu divu,produktům ze včelích úlů. Prospěšnost těchto produktů, včelího pylu, propolis, mateří kašičky a čistého přírodního medu, je uznávána lidmi na celém světě. Včelí produkty nabízené firmou FLP jsou sklízeny v arizonských vysoko položených pouští Sonoran, které jsou jedním z nejpříznivějších míst k chovu včelstev na světě, vyznačují se vyjímečnou čistotou,nepřítomností jakýchkoli pesticidů v ovzduší a ve vodě, stejně jako tisíci kvetoucích rostlin. Stejně jako naše produkty z Aloe Vera, představují i naše potravinové doplňky vyrobené ze včelích produktů tu největší kvalitu a čistotu, jakou lze docílit. Díky úsilí našeho vývojového týmu dnes firma FLP vlastní několik patentů na výrobu speciálních kolektorů určených pro sběr pylu a propolisu. Posláním Forever Living Products je pokračovat ve výzkumu přírodních darů, které včelí produkty obsahují, a dát je k dispozici pro blahobyt lidstva. Možnost nabídnout zákazníkům prostřednictvím včelích produktů opravdu přirozený a zdravý životní styl, je i skvělou příležitostí pro zvýšení příjmů našich distributorů.

ROYAL JALLY – mateří kašička přírodní afrodiziakum podporuje plodnost působí na dlouhověkost podporuje imunitní systém ovlivňuje průběh menopauzy bolestivé menzes snižuje hladinu cholesterolu působí proti ateroskleróze křečové žíly www.aloe-wellness.cz

ROYAL JALLY – mateří kašička tiší artritické bolesti pomáhá při degenerativním poškození kloubů (osteoartróza) navozuje duševní pohodu ovlivňuje nervozitu úzkost deprese stres podvýživa,kachexie www.aloe-wellness.cz

posiluje imunitní systém,přírodní antibiotikum BEE POLLEN – včelí pyl posiluje imunitní systém,přírodní antibiotikum přírodní projímadlo, při chronické zácpě, podporuje zažívání upravuje krevní tlak,cholesterol brání rozvoji aterosklerózy zabraňuje alergiím a senné rýmě zlepšuje celkový stav dýchání odstraňuje bolest v krku zabraňuje únavě,zvyšuje a dodává energii www.aloe-wellness.cz

BEE POLLEN – včelí pyl léčí a zabraňuje problémům s prostatou,impotencí stabilizuje metabolismus buduje a omlazuje buňky a tkáně,vhodný proti rakovině pracuje jako elixír mládí, zpomaluje proces stárnutí kontroluje zažívací funkce vhodný na akné, vředy, ekzémy redukuje otoky kloubů a končetin zabraňuje vypadávání vlasů a poškození vlasové pokožky www.aloe-wellness.cz

pomáhá při problémech s tělesnou váhou netoxikuje organismus BEE POLLEN – včelí pyl záněty močových cest vhodný doplněk při léčbě infekční žloutenky a poškození jater následkem otravy pomáhá při problémech s tělesnou váhou netoxikuje organismus posiluje nervový systém ovlivňuje plísňová onemocnění klimakterium, neplodnost anémii www.aloe-wellness.cz

záněty ústní dutiny,afty žaludeční vředy chronická zácpa BEE HONEY – včelí med podvýživa,kachexie anémie záněty ústní dutiny,afty žaludeční vředy chronická zácpa zbytnění a záněty prostaty akutní a chronická rýma záněty mandlí a hrtanu parkinsonova choroba www.aloe-wellness.cz

otevřené rány,bércové vředy zbavuje únavy, doplňuje energii BEE HONEY – včelí med nervozita úzkost deprese otevřené rány,bércové vředy zbavuje únavy, doplňuje energii pozitivně působí na srdce působí na trávení vynikající sladidlo www.aloe-wellness.cz

BEE PROPOLIS – včelí propolis přírodní penicilín bez vedlejších nežádoucích účinků přírodní aspirin, který blokuje bolest a horečku prevence ischemické choroby srdeční ovlivňuje vysoký tlak, kornatění cév čistí buňky a krevní oběh zabraňuje alergiím nachlazení, nemocem dýchacího ústrojí, bolestem v krku zánětům a infekcím zabraňuje tvoření rakovinných buněk www.aloe-wellness.cz

BEE PROPOLIS – včelí propolis zlepšuje stav dásní a tkání zabraňuje zubním problémům pomáhá při hojení zlomených kostí, posiluje kostní strukturu hojí žaludeční vředy a vnitřní zranění vhodný na pásový opar, kožní skvrny, popáleniny a odřeniny ulevuje následkům artritidy pomáhá při poruchách rozmnožovacích orgánů, při samovolných potratech a umělém přerušení těhotenství léčí hemeroidy a cirhozu jater Upozornění: produkt není na českém trhu ! Zajistíme jej pro Vás z Polska ! www.aloe-wellness.cz