DIAMANT Montáž 1.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kontrola materiálu aneb ČÍM a CO, JAK, KDE měříme
Advertisements

Větrák předloha vymodelovaný.
Složení a zalisování souborů dveřovek
Kontrola TDI – laminátové podlahy
Materiál – Ocel a povrchové úpravy
P Ř I R O Z E N É S U Š E N Í Ř E Z I V A
Název operačního programu:
/ Kerstin Wagner ELEGANCE / Kerstin Wagner ELEGANCE Zrcadlové skříňky 500 mm 700 mm 950 mm 1200 mm.
POZEMNÍ STAVITELSTVÍ III cvičení
POZEMNÍ STAVITELSTVÍ II cvičení
Krovy 225 Katedra pozemního stavitelství, Fakulta stavební Ostrava
řešení různých typů šikmých střech
Mgr. Vlastislav Kučera přednáška č. 10.  Polohování ◦ Absolutní polohování  Vlastnosti ◦ umístění ◦ display ◦ visibility.
Nová asfaltová vlnitá taška Onduvilla Onduline Group uvádí: Nová asfaltová vlnitá taška Onduvilla asfaltové tašky rozměru 106 x 40 cm, připomínající.
STAVEBNICTVÍ Dřevěné konstrukce a stavby
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Označení materiálu:. VY_32_INOVACE_JANJA_VYRZARIZENI_T _19
Objem a povrch ve slovních úlohách
Tato prezentace byla vytvořena
Pokládka Nářadí a materiál. Pokládka Nářadí a materiál.
PLOVOUCÍ PODLAHA kontrola TDI
Tradiční a novodobé střešní krytiny sklonitých střech
Řezání na hrubou délku Krácení řeziva na požadovanou délku + nadmíra. Odstranění vadných míst (suky, trhliny). Přeřezávací kotoučové pily. Posuv na zub.
Výroba dveřních křídel rámové konstrukce
Popis měrky opotřebení obručí DR
Vypočítej 1. Hmotnost tanku je 38 t. Celková styková plocha pásů se zemí je 490 dm2. Jaký tlak způsobuje tank na vodorovnou plochu? 2. Jaký tlak způsobuje.
Střední odborné učiliště stavební, odborné učiliště a učiliště
Stavitelství 7 Zastřešení budov
XII. Průsečnice rovin - užití
VY_32_INOVACE_35_05 ŠkolaStřední průmyslová škola Zlín Název projektu, reg. č.Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/
Lyžařská výzbroj Výběr lyží Jak jsem schopný lyžař ? - začátečník
TECHNICKÝ VÝKRES Postup rýsování technického výkresu.
připravila Ksenia Simonova
4.přednáška BYT – ČLÁNKY NORMY OSLUNĚNÍ
Schéma krovu. Schéma krovu krokev Základní prvek krovu Osazeny v osové vzdálenosti 800 –1000 (1200)mm Osedláním připojené k pozednicím či vaznicím.
Řezání na kotoučových pilách
VY_32_INOVACE_35_20 ŠkolaStřední průmyslová škola Zlín Název projektu, reg. č.Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
RUČNÍ FRÉZKY.
Plochá střecha do 5o odpady uvnitř úžlabí hřeben vpusť atika poklop atika.
Nejdůležitější část střechy?
TECHNICKÝ VÝKRES Postup rýsování jednoduchého technického výkresu.
Stropní konstrukce typu BSK
Pravidelný n-boký hranol - příklady
Princip řešení Uvažujeme se střešními rovinami stejného sklonu
VY_32_INOVACE_35_14 ŠkolaStřední průmyslová škola Zlín Název projektu, reg. č.Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/
Teoretické řešení střech a okapů
Řešení poruchových oblastí příklady stěnových nosníků
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ JIHLAVA maturitní obor: STAVEBNICTVÍ zaměření: POZEMNÍ STAVITELSTVÍ 3. Pokrývačské práce Zpracoval: Ing. Josef Svoboda Předmět:
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky jednotlivých střech a jejich.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky šikmých střech vaznicových.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje kreslení vazníkové konstrukce střech. Půdorys vazníkové.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje kreslení jak se kreslí jednoplášťová střecha, jak.
Technická dokumentace staveb
Anotace: Anotace: Materiál je určen pro 3. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “materiály“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky střešních plášťů a druhů krytin.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje postup při čtení výkresu krovu vaznicové soustavy.
Název SŠ:VOŠ, SPŠ automobilní a technická Autor:Chaloupka Jiří Název:Krabička Tematická oblast:Ruční zpracování kovů Ročník:1. r očník obor automechanik.
Anotace: Anotace: Materiál je určen pro 3. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “materiály“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u.
Anotace: Anotace: Materiál je určen pro 3. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “materiály“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace latování a popisuje montáž folie, kontralatě a latování.
Stavební konstrukce Téma: Střešní konstrukce
Šindelová krytina na šikmé střeše z pohledu tradice a dneška
ing. arch. Vladimíra Jínová
Montáž okapů A svodů CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_TP_19
Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/
Pythagorova věta – popisuje vztahy stran v pravoúhlém trojúhelníku
Dřevoobráběcí stroje pily frézky vrtačky dlabačky brusky.
Název školy: Základní škola Městec Králové
Transkript prezentace:

DIAMANT Montáž 1

Technická data Krycí délka: 1270 mm Krycí šířka: 400 mm Počet šablon/m2: 6 kg Bezpečný sklon: 14° 2

Příčné napojování šablon 3

Pokládka šablon Střešní šablony pokládáme po řadách od hřebene směrem k okapu. První řada šablon se kotví do střešní latě skrz horní, vodorovnou část zámku. Další řady šablon se pokládají tak, že se předchozí řada šablon nadzvedává a šablony v řadě následující se podvlékají pod šablony v předchozí řadě. Šablony montujeme na vazbu. 4

Poloha hřebíků Hřebíky se umisťují do čelní hrany zámku střešní šablony, a to 60 – 65 mm od středu vodního kanálu. Každá šablona se k latím přichycuje celkem 8 hřebíky. 5

Stříhání a ohýbání šablon na hřebeni Šablonu nejprve zahněte na dlouhé ohýbačce. Poté šablonu zastřihněte tak, aby na šabloně zbyl lem 40 mm vysoký. 6

Stříhání a zahýbání šablon na nároží a v úžlabí Nároží: střešní šablonu ohněte a zastřihněte tak, aby na ní zbyl lem 40 mm vysoký Úžlabí: střešní šablonu ohněte a zastřihněte tak, aby lem byl vysoký 40 mm na horním a 50 mm na spodním zámku 7

Stříhání a zahýbání šablon na nároží a v úžlabí Narovnejte horní i spodní zámek šablony na krátké ohýbačce. Vytvořte lem požadované výšky na krátké ohýbačce. Redukujte odpad tak, že z jedné střešní šablony vytvoříte jednu šablonu na nároží a jednu šablonu do úžlabí. 8

Montáž hřebene 9

Montáž nároží 10

Montáž štítu 11

Okapní hrana 12

Montáž úžlabí 13

Lemování krytiny ke zdi 14