KM STUDIOS presents - Bugatti Veyron - Bugatti Veyron je nejvýkonnější sériově vyráběný automobil na světě. sériově vyráběnýautomobilsériově vyráběnýautomobil.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
AUTOMOBILOVÝ PRŮMYSL V SASKU
Advertisements

* Měřítko plánu, mapy Matematika – 7. ročník *
Vzorové příklady a inspirace pro úspěšné realizace
Shrnutí výhod při použití plukotraku 1.
Nová vozidla dodávaná k splnění závazku veřejné služby
Produkce odpadů 2002 – 2007 obce ORP Šumperk
NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH K PRONÁJMU
Snižování emisí škodlivin u vznětových motorů
stlačený zemní plyn vs. nafta
I. Řešení úloh v testech Scio z matematiky
Neuspokojilo by i Vás toto auto ? Tak jako my dnes, si již naši předci libovali v ne-obyčejných autech.
Solární systémy pro aktivní topení
OPEL AMPERA Brno Obsah prezentace OPEL AMPERA • Technické parametry • Jízdní parametry • Bezpečnost • Design • Výbava • Cena • Úspěchy • Velcí.
Automobilový průmysl země Sasko
Rozhodovací matice.
Výroba CAS 20/4800/400-S2R Tatra 815 Terrno 4x4.2 pro JSDHO Přeštice
Doprava. Doprava Témata prezentace Dopravní muzeum Dresden DVB dopravní podnik Letiště Drážďany Stavba mostu Waldschlösschenbrücke Turistická atrakce.
Škoda 110 Super Sport „Ferat“. Škoda 110 Super Sport „Ferat“
Dotazníkový průzkum E-SSL a TC Jana Třísková
Solární systémy pro aktivní topení Ing. Tomáš Kopecký 10:30.
Převody jednotek délky objemu hmotnosti času
Opel a stlačený zemní plyn (CNG) Zbyněk Janeček Fleet & CV Manager GM Southeast Europe (Opel, Chevrolet) Branch office Praha Praha,
Vyšší odborná škola požární ochrany ve Frýdku - Místku Technické prostředky Bc. Petr Jirout 2011.
AIRBUS A380 Zvuk Myš, Enter.
Jiří Šleis, Miroslav Kubíska.  Úvod  Reklama 1  Reklama 2  Reklama 3  Reklama 4  Reklama 5  Teorie o drncání vlaku  Závěr  Použitá literatura.
% % PROCENTA PŘEHLED UČIVA Milan Hanuš DOC PDF
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Procenta Výpočet počtu procent
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
Radializace Nový Smokovec, září 2011.
Mapa zájmu - plány.
PRO MILOVNÍKY STARÝCH STROJŮ
Vysoká cena ropy mnoha lidem způsobuje značné problémy. U autodopravců nebo jiných firem, které jsou závislé na vysoké spotřebě paliv, může vysoká cena.
MILLAU (Francie) Nejvyšší most světa ..
Na cestě do Dubaje Superbus - nejrychlejší hromadná doprava? Budoucnost dopravy samozřejmě do značné míry spočívá v rychlosti. I přes.
Vzdělávací materiál v rámci projektu EU peníze školám
Analýza vlivu cen elektřiny na ekonomiku průmyslových podniků Prezentace EGÚ Brno, a. s. Sekce provozu a rozvoje elektrizační soustavy Květen 2007.
Jaké jsou technické prostředky ke snižování vlivu dopravy na životní prostředí - Jaká auta budeme používat? Patrik Macháček ZŠ Vítězná, Litovel 1250.
Ing. Jiří Štochl, technický ředitel, TEDOM-VKS s.r.o
Číslo hodiny: PROCENTA Vytvořila: Mgr. Marie Jíšová v programu MS PowerPoint ZŠ Benešov Karlov 7. ročník ZŠ.
v programu MS PowerPoint
Výpočty efektivnosti investic, výpočty odpisů
SOUČASNÝ SVĚTOVÝ VÝVOJ TROLEJBUSOVÉ DOPRAVY … nebo ELEKTROBUSY ?
Hybridní pohon Vojtěch frajt
možnosti a význam použití
Honda Civic ( ). V roce 1991 dostal Civic úplně novou, klínovitě se svažující aerodynamickou karoserii s většími rozměry. Hatchback měl rozvor.
Mezinárodní autopůjčovna - auta na elektřinu nebo CNG -
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Dlouhodobý majetek - kapacita Vypracoval : Ing. Jana Šustrová Projekt Anglicky v odborných předmětech,
Camaro HPE 700 Neboli Camaro v upravené verzi od společnosti Hennessey Performance Engineering. Je postaven na podvozku originálního Camara. Jeho nejdůležitější.
CNG SUMMER ECO TOUR 2010 KONCEPT A EVALUACE PROJEKTU.
BALENÁ VODA – potřebujeme ji? Balená voda stojí více než $1,50 za láhev. To je x cena vody z vodovodu!
Mikroekonomie I Trh kapitálu a kapitálových statků
Vypracoval : Valla Martin Dne :
Produktová prezentace
ČÍNSKÝ „SMART” Reportér německého časopisu „Autobild”, Claudius Maintz, odcestoval do čínského města Dezhou, aby navštívil továrnu, ve které jsou vyráběny.
Letadla společnosti BOEING
VÝKON.
Použití CNG v dopravě Svaz dopravy 5. března 2009 Ing. Jan Zaplatílek.
– soutěž PODNIKOVÉ ČINNOSTI Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Dana Gebauerová a Ing. Romana Venclíková. Střední škola.
PLYNOVÁ KOTELNA V BYTOVÉM DOMĚ
Vysokorychlostní vlaky AGV. Počátky vlaků AGV První studie vztahující se k vlakům s obchodním názvem Automotrice Grande Vitesse (dále jen AGV) se datují.
Bugatti Veyron Valérie Grodová.
ALTERNATIVNÍ POHONY AUTOMOBILŮ Miroslav Kubíska
Elektrárna Dětmarovice Elektrárna Dětmarovice Elektrárna Dětmarovice postavena v r a svým výkonem 800 MW je nejvýkonnější elektrárnou spalující.
ELEKTROMOBILITA. HISTORIE: Holandsko, profesor Stratingh, první návrh elektromobilu, který byl i realizován 1895 – František Křižík – první elektromobil.
Sousední státy ČR Vlastivěda 5. ročník Zpracovala: Dana Kučerová.
SKORO ZAPOMENUTÁ ČESKÁ AUTA.
Toyota Prius Poznámky k přednášce.
Skútry pro přepravu osob
Transkript prezentace:

KM STUDIOS presents

- Bugatti Veyron -

Bugatti Veyron je nejvýkonnější sériově vyráběný automobil na světě. sériově vyráběnýautomobilsériově vyráběnýautomobil Je pojmenován podle automobilového závodníka Pierra Veyrona, který v roce 1939 Je pojmenován podle automobilového závodníka Pierra Veyrona, který v roce 1939 Pierra Veyrona1939Pierra Veyrona1939 vyhrál závod 24 hodin Le Mans s vozem vyhrál závod 24 hodin Le Mans s vozem 24 hodin Le Mans24 hodin Le Mans Bugatti 51Bugatti 51A. Bugatti 51 V roce 2005 vytvořil světový rychlostní rekord v kategorii sériově vyráběných vozidel o hodnotě 407,16 km/h. 2005km/h2005km/h

Jeho design vytvořil designér slovenského původu Jozef Kabaň. Jozef KabaňJozef Kabaň Od roku 2008 se vyrábí i verze Grand Sport, což je Veyron s odnímatelnou střechou (karoserie targa). targa Produkční automobil byl představen na autosalonu ve Vídni v roce 2005 a sériová produkce začala v září téhož roku.

Pár technických informací: Výkon: 736 kW – 882 kWMax. rychlost: 415 km/hMax. točivý moment: NmZrychlení: 0–100 km/h: 2,5 s 0–200 km/h: 7,3 s 0–300 km/h: 16,7 s

Rekordní hodnoty se týkají také spotřeby a ceny. Ve městě má Bugatti Veyron spotřebovat 40,4 l/100 km, mimo město 14,7 l/100 km, kombinovaná spotřeba činí 24,1 l/100 km.spotřeby Těmto hodnotám odpovídají také gigantické emise CO2 960 g/km ve městě, 350 g/km mimo město a 574 g/km v kombinovaném provozu.CO2 Teoretický dojezd se stolitrovou palivovou nádrží činí jen o málo více než 400 km, v praxi to však bude asi ještě méně.

Přesto, že cena vozu je více než jeden milion eur, je o automobil velký zájem. Těchto vozů se vyrábí pouze 75 ročně, proto je čekací doba velmi dlouhá. Jeden z vozů už si koupil i Čech. Z důvodů exkluzivity vozu bude vyrobeno pouze 300 ks, což znamená, že kvůli velkým problémům a průtahům při vývoji vozu (problémy s přítlakem přední nápravy, vůz se při vyšších rychlostech nedá udržet na silnici) na výrobě Bugatti nevydělá ani euro, jeden vůz totiž stojí cca £, výroba ale stojí pětkrát tolik. Jedná se o jeden z nejztrátovějších projektů supersportovních vozů.£

A zde trochu fotek tohohle krasavce..

.. a nakonec parádní souboj Bugatti Veyron versus Christiano Ronaldo

© 2012 KM STUDIO by Karin Moslerová All rights reserved