systém na odhalování plagiátů

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Záznamy dodavatelů v modulu Akvizice. Dodavatelé • Před iniciováním objednávky se nejprve ujistěte, zda seznam dodavatelů zahrnuje dodavatele, od kterého.
Advertisements

Návod ke správě týmu pro novou verzi webu
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky,
Národní systémy na odhalování plagiátů Jitka Brandejsová, Masarykova univerzita, Fakulta informatiky Plagiátorství na vysokých školách, APUA, Brno,
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Modernizace studijních opor Představení LMS Moodle
(B1 Document Managment) B1UP – Správa dokumentů Ing. Radomír Možnar Servis/Helpdesk.
UŽIVATELSKÝ ÚČET NA PORTÁLU INFORMAČNÍCH ZDROJŮ PRO UTB XERXES.
Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek
Editace vzorů aplikace APSTR
IS MU krůček po krůčku.
Hromadná korespondence
Popis zadání úlohy v komínu. Po spuštění programu vybrat zjednodušené zadání.
SmartPhone start - Apple iPhone
Pro registraci do informačního systému EKOLAMP klikněte na úvodní straně na odkaz „Zaregistrovat se“ v tabulce Přihlášení do systému.
Registr přechodných pobytů
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
TECHNICKÁ MAPA.CZ Zakázkový systém
Zakládání dodavatele 1. i 2. úrovně - obsah 1.Obsah 2.Obecné zásady 3.Seznam dodavatelů – jak rozeznat, jestli má ústav připojený svůj záznam dodavatele.
Best practices aneb jak nepostupovat Růžena Krhutová.
Šablona webových stránek Školení pro dobrovolné knihovníky Opava
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Vkládání záznamů do databáze OBD
Sociální sítě II Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Šablona: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika Ročník:7. Datum vytvoření:Leden.
Access Formuláře, cvičení
Školení IS Rozpisy studentů, závěrečné práce. Rozpisy Studium → Přehled balíků s tématy/variantami Balíky : byly vytvořeny - s názvem katedry, zvlášť.
BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné.
Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Poštovní klient 3. ročník oboru Sociální péče Thunderbird.
MVS v prostředí SK ČR možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna.
Vytvoření záznamu dodavatele 2. úrovně - obsah 1.Obsah 2.Obecné zásady 3.Seznam dodavatelů – jak rozeznat, jestli má ústav připojený svůj záznam dodavatele.
Provedení autorizované Ověření provedení autorizovanékonverze Úvodní kurz k problematice datových schránek eGON centrum HOLEŠOV provedení autorizované.
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
Informační systém Masarykovy univerzity „IS MU“
Studijní IS a plagiáty Růžena Zemanová.
Novinky ve vývoji Martin Stančík 2014.
PORTÁL E-LEARNINGOVÝCH KURZŮ Internetová adresa (LMS eDoceo)
 1 krok jsou podrobnosti o účtu zvolte si heslo zvolte si přezdívku napište křestní jméno napište příjmení vyplňte datum narození a pohlaví.
Ovládací panely Uživatelské účty II. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, 746.
EKONOMICKÁ GEOGRAFIE seminář č. 3 Zadání seminárních prací - překlady.
VŠKP na Ostravské univerzitě Šárka Kostecká Brno,
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Závěrečné práce 2005 / 2006 Postup při zadávání témat ZP na OU.
KM svaz stolního tenisu
Důležité aplikace v IS MU semestr 2011/2012. Struktura a plán semestru 8 hodin 8 hodin 2x2h (6h) 2x2h (6h) 1x80min(2h) 1x80min(2h) 1. Úvod, organizace.
Verze 22 systému Aleph školení klienta 1. Struktura systému Typy bází: Bibliografická – obsahuje bibliografické záznamy – KNA01 ostrá báze Administrativní.
Důležité aplikace v IS MU semestr 2008/2009. Struktura a design IS MU Jedinečný Informační systém v ČR Jedinečný Informační systém v ČR Desetitisíce uživatelů.
ZÁPIS do STUDIA na FF UP Olomouc 1. ročník
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
Nastavení systému Windows - pokračování (14). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická.
Univerzitní informační systém II., Lednice 2003 Zadávání a kontrola přihlášek Tomáš Klein
Aktivita „Návštěvy škol“ ICT podpora Seminář Praha 27. května 2010.
Hotel Tatra, Velké Karlovice 23. – 25. dubna 2007 S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 1 Záznamník učitele Bc. Jana Večeřová.
Důležité aplikace v IS MU
ResearcherID a ORCID jednoznačné určení autora
Jak sestavit dokument v Apstr 4
Podání žádosti o dotaci
Informační systém Masarykovy univerzity „IS MU“
Seriály v Souborném katalogu ČR
Důležité aplikace v IS MU
ORCID - Open Research and Contributor ID
iFIS*WebMailer Průvodce produktem
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
Podání žádosti o dotaci
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
Prezentace OBD Orientace běžného uživatele v prostředí osobní bibliografické databáze.
Transkript prezentace:

systém na odhalování plagiátů Odevzdej.cz systém na odhalování plagiátů v seminárních pracích

Založení účtu do Odevzdej.cz Učitel si založí účet v systému Odevzdej.cz

Založení účtu do Odevzdej.cz – zadání osobních údajů, nastavení hesla Učitel si zadá osobní údaje nastaví heslo a vše uloží.

Založení účtu do Odevzdej.cz – oznámení o úspěšném založení Po založení účtu učitel požádá správce systému Odevzdej.cz o přidělení osobního klíče. Nejlépe e-mailem na adresu eva.marklova@upol.cz

Přihlášení do Odevzdej.cz Po obdržení zprávy od správce systému, že mu byl přidělen osobní klíč, se může učitel přihlásit do systému Odevzdej.cz Učitel zadá do pole Jméno buď svoje učo (univerzální číslo osoby – je přiděleno systémem) nebo svoji přezdívku – tu si zvolil učitel sám, zadá heslo a přihlásí se.

Pokračování po přihlášení do Odevzdej.cz Po úspěšném přihlášení vidí učitel svoje jméno a také učo (univerzální číslo osoby ) a může pokračovat na titulní straně, odkaz nahoře nebo zde.

Možnosti po přihlášení do Odevzdej.cz Textový soubor vložený mimo odevzdávárnu bude po 5 dnech ze systému Odevzdej.cz vymazán. Proto doporučujeme založit si odevzdávárnu a vkládat práce do ní. Ověření dokumentu na shodu, založení odevzdávárny – úložiště na práce studentů.

Založení odevzdávárny (úložiště seminárních prací) Pokud zde není uvedena Univerzita Palackého v Olomouci, obraťte se prosím na správce systému Odevzdej.cz. Zřejmě Vám chybí osobní klíč. Po volbě „Založit odevzdávárnu“ se objeví tento formulář. Osoba z licencované instituce může zakládat neomezené množství odevzdáváren a název instituce nemusí vyplňovat, neboť se doplní automaticky podle toho, ke které instituci je osoba přiřazena.

Založení odevzdávárny – zadání údajů Učitel vyplní povinné údaje: název a klíčová slova, podle nich lze odevzdávárnu hledat a uloží.

Vložení souboru do odevzdávárny Textový soubor vložený do odevzdávárny zůstává v systému Odevzdej.cz trvale. Vyhledání souboru a jeho vložení

Soubor v odevzdávárně Vložený soubor se objeví na seznamu souborů v odevzdávárně. K vložené práci může učitel napsat hodnocení Textový formát souboru se vytvoří automaticky.

Ověření práce na podobnost (plagiát) Textový formát souboru je už vytvořen, proto lze ověřit dokument na podobnost (plagiát).

Výsledek ověření práce na podobnost (plagiát) Podrobnosti o podobnosti se souborem

Podrobnosti o podobnosti souborů Tisk protokolu o podobnosti souborů. Shodné části souborů jsou označeny červeně.

Protokol o podobnosti souborů