Nová řada Herbal Aloe Připravila: Křížová Vlaďka.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1.Význam kosmetického účinku šamponu
Advertisements

Název šablony: Inovace v přírodopisu 52/P22/ , Vrtišková Vzdělávací oblast: Člověk a příroda Název výukového materiálu: Biologie člověka Autor:
Vyživující řada, vytvořená speciálně pro vlasy suché a bez života. Díky nejnovější technologii, která se zabývá péčí o vlasy suché a bez života, se účinek.
Zdraví především !!! Jako tvůj přítel mám povinnost tě seznámit s následujícími informacemi !!! Pokračuj kliknutím …
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Vnější výživa Můj životní styl !. 1. Najděte si svůj důvod ( baví mě, peníze, kontakty, čas.....) 2. Zadejte si konkrétní cíl (čeho chcete dosáhnout (
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Pleťové masky. Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje.
Md:peelsTM Široká řada farmaceutických a lékařských chemických peelingů se složením pro nápravu hlavních projevů stárnutí, které trápí pacienty stárnutí.
Mgr. Hana Hoberlová, ZŠ Rajhrad
KOŽNÍ SYSTÉM.
Soustava kožní Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
COLOR PROTECTION. Zdroj: Nielsen Research pro UNIPRO 2009 italský trh TRH S VÝROBKY NA OCHRANU BARVY 45% žen si barví vlasy a 24% žen má ve vlasech melírované.
HISTORIE Společnost ALFAPARF MILANO byla první společnost, která si uvědomila, že je zapotřebí zpomalovat proces stárnutí vlasů. INSPIRACE V současné.
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
Otevírací doba: Po-Pá:od 9 00 hod – hod,13 00 hod hod Kontakt: Tel.číslo: Kde nás najdete: V Kladně, v ulici Nádražní 323.
Nemoci a poškození kůže
Periorální dermatitida
Dětská kosmetika z pohledu dermatologa
Zdravá výživa II Dagmar Šťastná.
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Ultrafialové záření.
Kosmetika.
ŽIVOT JAKO LEPORELO, REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.4.00/ Kůže Autor: Mgr. Kateřina Čermáková Datum: Cílový ročník: 8.
Přírodní mycí houba «KONNYAKU» 100% se skládá z hlíz exotické květiny Amorphophallus Konjak Jemná jako bílý mráček, Účinná i bez čisticích prostředků.
KRÁSNÉ VÁNOCE S MARY KAY
VY_52_INOVACE_ZB03_1064TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Speciální vánoční balíčky
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
VY_52_INOVACE_ZB03_1664TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
ALERGIE.
Kožní soustava.
Nemoci kůže Fingerlandův ústav patologie
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
Moderní žena - co hledá?  Produkty od zavedeného výrobce a kvalita, která je mimo jakékoliv pochyby  Jemné a účinné působení, viditelné výsledky  Lehké.
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
Vitamíny Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
KOŽNÍ SOUSTAVA. KŮŽE kůže je největší orgán lidského těla, povrch přibližně 1,6 m 2 – 1,8 m 2 funkce: obal, ochrana, jsou v ní uloženy smyslové orgány.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR. JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_10_NÁKUP.
Legendární série «Sibiřská kolekce balzámů» 18 let úspěchů! Více než 25 států.
JAFRA COSMETICS představuje NOVINKY Revitalizační čistící prášek Rozjasňující pleťové tonikum Rozjasňující denní emulze SPF 15 Rozjasňující.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry.
Bc. Radim Syrovátka CNP 1 ZSF JU v Českých Budějovicích.
Bradavice. ANOTACE Navazující prezentace na úvodní hodinu na téma : kožní soustava Žáci se seznamují s onemocněním kůže.
GHESER Síla přírody pro silné na duchu. Gel na holení Ultra comfort PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* 4EN ml T Tento osvěžující gel vytváří bohatou.
Vitamíny Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Číslo projektu MŠMT: CZ / / Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_1 3 _05_úvod do chemie Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská.
Číslo projektu MŠMT: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_1 3 _05_úvod do chemie Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská 679,
je to elektromagnetické vlnění s vlnovou délkou kratší než světlo fialové barvy nejkratší vlnové délky zasahují do oblasti rentgenového záření přirozeným.
Vytvořil: Jiří Burda Druhy  Ekzém  Lupénka  Kopřivka  Růže  Herpes – opar  Plísně  Puchýře Spáleniny Odřeniny Akné.
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
Tělové ošetření individuálně přizpůsobené Opravdová pozvánka k povzbuzení smyslů, objevte jedinečné vůně, které Vás naladí na relaxaci a dopomohou Vám.
Sezonní profesionální obličejové ošetření jaro/léto 2012 s pomerančovými a grapefruitovými výtažky.
Sensations orientales. Tělový rituál inspirovaný orientálními rituály.
Přírodopis – 8. ročník, Kůže
Drogerie – osobní hygiena I
Kožní soustava.
Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou!
KŮŽE ŠABLONA 32 VY_32_INOVACE_11_28_Kůže.
Regenerační přípravky II.
Zdraví především !!! Jako tvůj přítel mám povinnost tě seznámit s následujícími informacemi !!! Pokračuj kliknutím …
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Soustava kožní Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Aloe Vera Speciál.
NOVINKA ALOE LIGHT ALOE VERA JE TRENDEM VE VÝŽIVĚ I KOSMETICE
Transkript prezentace:

Nová řada Herbal Aloe Připravila: Křížová Vlaďka

Složení výrobků Změňte své každodenní zvyklosti s pomocí jedinečné řady produktů Herbal Aloe – šest přípravků speciálně vytvořených pro péči o vaše tělo od hlavy až k patě.Bohatý koktejl rostlinných složek pro jedinečnou hydrataci pokožky a jemnost a hebkost vlasů. Bez obsahu parabenů a sulfátů jemné účinky vhodné pro každého a každodenní použití!

Parabeny – chemické látky používané v kosmetice jako konzervační činidla , zabraňující množení plísní a jiných mikroorganismů. Nejvíce užívanými parabeny jsou: metylparaben (E 218), etylparaben (E 214), propylparaben (E 216) a butylparaben. Testy na laboratorních zvířatech odhalily, že tyto látky mohou podněcovat rakovinné bujení. Z tohoto hlediska se hodně diskutuje o negativním působení deodorantů a antiperspirantů, které se aplikují v podpaží a s velkou pravděpodobností vyvolávají rakovinu prsu. V souvislosti s parabeny je také známo, že mohou způsobovat kožní alergie. Parabeny také najdeme v zubních pastách, šamponech, v peelingu, v pleťových vodách, maskách, mýdlech a krycích make-upech.

Sulfáty – SLS - Sodík lauryl sulfát - . Nejčastěji používaný sulfát,který nebyl původně určen k použití ve spotřebním zboží. Zpočátku byl prodáván jako silný průmyslový detergent obsažený v silných čisticích prostředcích a odmašťovadlech. SLS je jednou z hlavních látek dráždících pokožku, používaných dnes v prostředcích osobní hygieny - většina mýdel, šamponů a hydratačních krémů, zubní pasty. - Zhoršuje poševní mykózy a v některých případech je dokonce vyvolává - Dráždí oči a jiné citlivé tkáně - Způsobuje vypadávání vlasů, ztrátu lesku a zhoršuje kvalitu vlasů - Způsobuje podráždění dásní - Způsobuje vysoušení a stárnutí pokožky.

Péče o vlasy

Šampón Zanechává vlasy 10krát silnější již po prvním použití* Zmírňuje lámavost vlasů o 90% Hydrolyzovaný pšeničný protein pomáhá chránit, regenerovat a posilovat vlasy* Receptura zachovávající barvu Bez SLS!!! Zvyšuje hydrataci vlasů Šampón

Kondicionér Proměňte své vlasy s pomocí kondicionéru, který posiluje vlasová vlákna a zanechává vlasy jemnější a hebké již po prvním použití. CHARAKTERISTIKA: Posiluje vlasová vlákna a dodává vlasům pocit jemnosti a hebkosti již po prvním použití* Jedinečný kondicionér s bohatým obsahem pšeničného proteinu zvyšuje lesk a pružnost vlasů Receptura zachovávající barvu

Denní hygiena Vložit obrázek nějaké mycí se ženy!!!

Sprchový gel Jemný mycí gel s bohatým obsahem rostlinných složek čistí a hydratuje vaši pokožku. CHARAKTERISTIKA Jemné rostlinné složky pokožku čistí a přitom ji nezbavují nezbytného mazu POUŽITÍ Používejte denně při koupeli. Vhodné také pro časté mytí rukou. Nejlepších výsledků dosáhnete při současném použití s Krémem na ruce & tělo. Bez parabenů!!! Bez sulfátů!!! Svěží ovocná vůně

Čistěte a hydratujte svou pokožku s pomocí osvěžujícího tělového mýdla s příjemnou, svěží vůní. CHARAKTERISTIKA Jemně čistí a přitom pokožku nezbavuje nezbytného mazu Směs Aloe vera, olivového oleje a vitamínů A, C a E dodává pokožce výživu Svěží jemná vůně Hydratační mýdlo

Speciální péče

Kožní onemocnění Psoriáza – Lupénka Ve většině případů může za onemocnění dědičnost, v některých případech vzniká lupénka poruchou autoimunitního systému a stresem Léčba: detoxikace těla, zklidnění a regenerace pokožky kosmetikou bez alergenů a dráždidel Atopický ekzém Zánětlivé onemocnění kůže, kterým se projevuje toxicita organismu na povrchu těla Léčba: vynechat dráždidla a alergeny, udržovat pokožku čistou, hydratovanou a promaštěnou, vnitřní detoxikace těla Lišej Chronické onemocnění vyvolané reakcí na určité látky při snížené funkci jater, nebo druh kožní plísně. Léčba: detoxikace, podpora funkce jater, vyhýbání se alergenům Seboroická dermatitida Vlasový ekzém vyvolaný reakcí na kosmetické přípravky Léčba: vlasová kosmetika bez alergenů, podpora hojení strupů

Rakovina kůže Typy nádorů: Co způsobuje rakovinu kůže? Melanom – nekontrolovatelný růst pigmentových buněk ve spodní vrstvě kůže,umírá na něj nejvíce lidí!!! Bazaliom – nejčastější typ rakoviny kůže, je pouze na povrchu - epidermis, poškozuje pouze místo vzniku a jeho nejbližší okolí, nevytváří metastázy, není smrtelný Spinaliom – roste rychle na povrchu i do hloubky pokožky- dermy, vytváří metastázy v blízkých uzlinách Co způsobuje rakovinu kůže? 1/5 všech nádorových onemocnění v ČR je rakovina kůže! Nejčastější příčinou je poškození kůže UV zářením! Stačí se 3x po sobě spálit na slunci Máme 3 části UV spektra: UVC – karcinogenní pro všechny živé organizmy UVB –způsobuje akutní a chronické poškození kůže a podporuje vznik rakoviny kůže a poškozuje zrak UVA - asi 99% veškerého záření dopadajícího na zemský povrch

Hydratační krém na ruce a tělo Uzamkne vlhkost v pokožce pro dlouhotrvající hydrataci. CHARAKTERISTIKA Klinicky prokázané účinky na hydrataci pokožky Hydratace po celý den Aloe vera a africké bambucké máslo se rychle vstřebávají a zanechávají pocit jemné a hebké pokožky Nádherná vůně Vhodný k dennímu použití po koupeli, ale také jako mléko po opalování Svěží letní ovocná vůně

Pečující gel Dodejte pokožce hydrataci a jemnost pomocí tohoto lehkého gelu s bohatým obsahem Aloe vera CHARAKTERISTIKA: Zanechává jemnou a hebkou pokožku Bohatý obsah Aloe vera a rostlinných složek se zklidňujícími účinky,hydratuje a zjemňuje pokožku Bez parfemace Vhodný na ošetření pleti s lupénkou, vyrážkou a ekzémy- uklidňuje svědění a urychluje regeneraci Ideální k ošetření drobných popálenin – použitím Aloe gelu se nevytváří puchýře ani jizvy Urychluje léčbu drobných poranění Hojí pokožku spálenou sluncem

Děkuji za všem za pozornost ………………. Krásný den přeji 