VI. ročník.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

SANAČNÍ TECHNOLOGIE XV
Adresa: Ovčárecká 305, Kolín V, Kolín Telefon:
Velká klášterní restaurace
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
49. mistrovství světa ve zpracování textu na počítači
MINISTRANTI NAPAJEDLA
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
Ručně vyráběný kalendář 2014 »» výsledky hlasování ««
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Vyhodnocení soutěže Fotograf expedice Apalucha ’06 Jizerské hory - Kryštofovo údolí června 2006.
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
Dělení se zbytkem 3 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
DRMS Forum září 2009 DRMS FORUM 2009 Brno 7. září 2009.
ŠKOLA V PŘÍRODĚ Orlík
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
XVIII. Reprezentační ples Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, o.s. probíhá pod záštitou PaedDr. Josefa Novotného, hejtmana Karlovarského kraje.

Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: OV Stolničení Ročník:
1. Historie Historie Libor Mašek, Nestlé Professional Mechanismus Marek Raditsch, Kampa Group Národní kvalifikace 2011 Miroslav Kubec, AKC Česká republika.
„Gourmet Team Challenge“ a "Cukrář České republiky 2012" DOPROVODNÝ PROGRAM VELETRHU TOP GASTRO 2012 a GASTRO TOUR 2012 ASOCIACE KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ ČESKÉ.
a cukrářů České republiky
Já jsem kuchař a příjmu kuchaře a číšníki přijďte hned.
Téma: Ověřování gastronomických dovedností a vědomostí
DĚLENÍ ČÍSLEM 5 HLAVOLAM DOPLŇOVAČKA PROCVIČOVÁNÍ Zpracovala: Mgr. Jana Francová, výukový materiál EU-OP VK-III/2 ICT DUM 50.
Ovoce a zelenina Svět kolem nás
VY_52_INOVACE_ZBP1_4164VAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Grand restaurant pana Septima
XX. ročník národní soutěže kuchařského a cukrářského umění s mezinárodní účastí X. ročník mistrovství republiky kuchařů a cukrářů GASTROHRADEC Vitana Cup.
GASTRONOMIE V EVROPSKÉM KONTEXTU
BE soup 1 Zeleninový vývar s kapáním 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Dršťková z vepřových žaludků 10,60 Kč / 16,- Kč Pátek.
BE soup 1 Hovězí vývar s rýží a hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Dýňový krém 10,60 Kč / 16,- Kč Čtvrtek.
Paradox Bar a restaurant je jedinečná restaurace s extravagantním designem ve stylu 70‘s. Naleznete zde zábavu v podobě bowlingu, kterou si můžete zpříjemnit.
ÚTERÝ Polévka Risi - bisi 20,- Kč Polévka Fazolová s uzeninou 25,- Kč.
Středa BE soup 1 Kuřecí s drobením 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Kulajda s houbami 16,60 Kč / 21,- Kč.
ČTVRTEK Polévka Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 20,- Kč Polévka Dršťková polévka 25,- Kč.
ČTVRTEK Polévka Zeleninový vývar s drobením 20,- Kč Polévka Gulášová 25,- Kč.
Čtvrtek BE soup 1 Houbový vývar s těstovinou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Frankfurtská s bramborem 16,60 Kč / 21,-Kč.
PONDĚLÍ Polévka Hovězí po italsku 20,- Kč Polévka Houbový krém 25,- Kč.
PONDĚLÍ Polévka Zeleninový vývar s mušličkami 20,- Kč Polévka Selská polévka 25,- Kč.
ÚTERÝ Polévka Hovězí s těstovinou 20,- Kč Polévka Frankfurtská 25,- Kč.
Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou
20. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Den mezinárodní kuchyně v českých školních jídelnách
20. – 24.června PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Kuřecí vývar s drobením
BE soup 1 Toskánská 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Bramboračka s houbami
U Císařské cesty Menu: Minipivovar a restaurace ,, U Císařské cesty‘‘
Zeleninový vývar s krupicovými dukátky
5.12. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Dršťková z vepřových žaludků
2. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Zeleninový vývar s kapáním Dršťková z vepřových žaludků
BE soup 1 Cibulačka s bramborem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2
Slepičí vývar s nudlemi
Hovězí vývar se zeleninou a drobením
U Císařské cesty Minipivovar a restaurace ,, U Císařské cesty‘‘
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
Kuchařská repetorium 3. ročník – kuchař
8.4. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Transkript prezentace:

VI. ročník

ASOCIACE KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ Č E S K É R E P U B L I K Y

ORGANIZÁTOR AKCE

HLAVNÍ PARTNER AKCE

HLAVNÍ PARTNER AKCE

PARTNEŘI AKCE

PARTNEŘI AKCE

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER AKCE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI AKCE HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER AKCE

MEDVĚDI Z PRAŽSKÉ ZOO SLAVÍ S NÁMI Foto: Tomáš Adamec

Záštitu akci udělili: LIVIA KLAUSOVÁ, manželka prezidenta České republiky  OLDŘICH LOMECKÝ, starosta MČ Praha 1 VÁCLAV NOVOTNÝ, radní Magistrátu hl.m.Prahy ROSTISLAV VONDRUŠKA, generální ředitel CzechTourism

PROGRAM DNE 10:00 Začátek oslav – 6. ročník Mezinárodního dne kuchařů – International Chefs´ Day Miroslav Kubec, prezident Asociace kuchařů a cukrářů ČR Uvítání účastníků – Den českého výrobku a Křest kalendáře českých výrobků pro rok 2013 – Leo Kolečkář, ředitel společnosti Český výrobek a Miroslav Kubec 10:30 – 11:45 Duo Ametyst - hudební vystoupení

PROGRAM DNE 11:45 Vyhlášení rekordu - počet účastníků v profesním oblečení Tomáš Hrábek - Agentura Dobrý den

PROGRAM DNE 12:00 Slavnostní zahájení - přivítání hostů Miroslav Kubec, prezident AKC ČR a Kontinentální ředitel WACS, Světové asociace kuchařských spolků, pro Centrální Evropu Livia Klausová, manželka prezidenta České republiky Rostislav Vondruška, generální ředitel CzechTourism Marc Groenewoud, marketingový ředitel Makro Cash&Carry ČR „Kuchař je pán“

PROGRAM DNE Hudební vystoupení LEONA ŠENKOVÁ 12:15 – 13:00 Hudební vystoupení LEONA ŠENKOVÁ 13:00 – 15:00 3. MAKRO mistrovství ČR ve filetování norského lososa - soutěž profesionálů - Makro Cash&Carry maskotem soutěže jsou lední medvědi ze ZOO Praha !!! - předání ořezu z lososů Pražské ZOO

PROGRAM DNE JANA ŠTROMSKÁ s kytarou 15:30-16:15 KVĚTOVANKA tančí… 15:00 – 15:30 JANA ŠTROMSKÁ s kytarou 15:30-16:15 KVĚTOVANKA tančí… Soutěž pro děti…nejrychlejší prokousání do Hanáckého koláče 16:15 – 17:30 Kuchaři slaví…vyhlášení výsledků soutěží

PROGRAM DNE Slavnostní vyhlášení vítězů: - 3. MAKRO mistrovství ČR ve filetování lososů Makro Cash&Carry ČR cukrářská soutěž „Ochutnejte Českou republiku“, Fiala-Praha, Martin Braun, CzechTourism - předání Putovního poháru Mezinárodního dne kuchařů prezidentem AKC ČR, Miroslavem Kubecem

PROGRAM DNE 17:15 – 18:00 HANA LOUNOVÁ a FORBES COUNTRY 18:00-20:00 KAPELA STRAHOV 20:00 Ukončení Oslav - „Kuchař je pán“

NA CO SE MŮŽETE TĚŠIT Corinthia Hotel Prague - stánek č. 15 - Škvarková pomazánka, Gulášová polévka - Šenkýřka + bramborový salát - Koláč s vanilkovou omáčkou   Diplomat hotel Prague - stánek č. 14 - Gulášová polévka v chlebovém bochníku - Pečená kachna v listovém těstě, kedlubnové zelí, karlovarský knedlík - Palačinky s čokoládou, šlehačkou, cukrem a borůvkovým žahourem  

NA CO SE MŮŽETE TĚŠIT Makro Cash&Carry ČR - stánek č. 2 - Norský losos – moderní úprava čerstvých filetů z mistrovského klání profesionálů !!! Dominik Šír - stánek č. 26 Dřevěné výrobky do kuchyně Špachtle, vařečky, ozdobné špachtle, misky, 1/2litry, Naběračky na koření, vidličky, nože, lžičky…

NA CO SE MŮŽETE TĚŠIT Pštros Václav – Restaurace U Pštrosů - stánek č. 16 Bažantí prsíčka Grilovaná krkovice Jelení guláš Zvěřinové klobásy Pivní rozmanitost s.r.o. – stánek č. 10 - Nabídka piva vlastní značky !!!    

NA CO SE MŮŽETE TĚŠIT HOLBA – pivo z hor – stánek č. 28 PASARGAD s.r.o. - stánek č. 7 - Šafrán 0,5g, šafrán 1g, šafrán 5g Šafránový čaj Kaffee Rapeka – KAFÍČKO stánek č. 25 Káva, čaj, horká čokoláda Svařák, Punč, Grog Koblihy, Muffiny

NA CO SE MŮŽETE TĚŠIT Severočeská pobočka AKC ČR - stánek č. 27 - Grilovaná vepřová krkovice - Grilovaná tenká klobása v housce - Domácí koláče, Pečený preclík  

NA CO SE MŮŽETE TĚŠIT   Petr Landa – uzeniny Beta - stánek č. 5, č. 6 - Milánkova pikantní klobása Klobása s tvarůžky Pečená domácí krkovička Pravá domácí bouchaná sekaná - Domácí dršťková polévka

NA CO SE MŮŽETE TĚŠIT Senior klub AKC ČR - stánek č. 3 - Rumfordská polévka – receptura z roku 1898 - Selský toast - zapečený - Pražský toast - zapečený Pohankový „tataráček“ na žitném chlebu s česnekovým máslem Dva druhy cukrářských zákusků dle receptur z r. 1955 Zabíjačkové pochoutky Sněhové pusinky Senior klub AKC ČR - stánek č. 4 Bazárek Staré Gardy – Senior klub AKC ČR

NA CO SE MŮŽETE TĚŠIT IMOBA s.r.o. – Sokolovna Průhonice - stánek č. 13 Zelná bílá polévka s klobásou Zauzená vepřová panenka na dýňovém pyré s česnekovou espumou Konfitovaná kachní roláda s jatýrky a škvarkovým knedlíčkem Povidlové taštičky s mákem

NA CO SE MŮŽETE TĚŠIT Fair Trade - Miko Káva - stánek č. 17 - Balené FAIR TRADE&BIO výrobky - káva, čaj, , rýže, kakao, čokoláda, tyčinky, sušenky, koření, maniokové chipsy, třtinový cukr… - Servírování fairtrade kávy z Konga/Peru Stánek AKC ČR - stánek č. 12 - Informace o Asociaci kuchařů a cukrářů ČR /přihlášky, prospekty…/

NA CO SE MŮŽETE TĚŠIT Hotel InterContinental Praha - stánek č. 18 - Staročeská kulajda s houbami - Zabíjačkový guláš, špekové knedlíky Opečená jelítka a jitrnice, staročeská lepenice Svařené červené víno Hotel Clarion Congress Prague – stánek č. 11

NA CO SE MŮŽETE TĚŠIT OSLAVY DNE ČESKÉHO VÝROBKU stánky č. 8, 9, 20, 21, 22 ČESKÝ VÝROBEK s.r.o. - První hořická - hořické trubičky, oplatky, trojhránky - Propagační stánek Český výrobek, kalendáře Nominal Novák Milan – bezlepkové potraviny a pečivo, bezlepkové cukroví (hotové+ směsi na přípravu)

NA CO SE MŮŽETE TĚŠIT Jaja - pardubický perník - Zdobený medový perník,perníkové dezerty, perníkové minidezerty,výrobky z cukrářské hmoty Barvy a laky Teluria, s.r.o. - prezentace nátěrových hmot „Ochutnejte Českou republiku“ - cukrářská soutěž – stánek č. 29

DĚKUJEME VŠEM ZA PODPORU MEZINÁRODNÍHO DNE KUCHAŘŮ