Adobe After Effects CS4. Popis programu Adobe After Effects je software pro operační systém Windows a Mac OS. Jeho primární zaměření je tvorba pohyblivé.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nový Apple Mac Pro David Gamrát, 2.E. Základní verze  čtyřjádrový procesor Intel Xeon E Kč  šestijádrový procesor Intel Xeon E
Advertisements

 Poprvé se monitor objevil na výstavě IFA* v Berlíně v září 2013  *IFA=Mezinárodní rozhlasová výstava původní název z roku 1923)
Webkamera A její využití.
Jak si vybrat notebook? Veronika Nýdrlová Listopad 2008 Didaktická technologie 1.
Výhody a nevýhody, software pro grafiku
Software – aplikace, programy
SOFTWARE operační systémy
Software Dělení programů.
Systémový software Aplikační software
Martin Holý.  Druhá světová válka  První generace (1945 – 1951)  Elektronky, relé = drahé, pomalé  Druhá generace ( )  Tranzistory = zmenšování.
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_13_16_operační systém.
Windows - základy Jiří Beran Windows - základní Jiří Beran.
Počítače a marketing ve venkovském cestovním ruchu Počítačový kurz Lektor: Ing. Marta Kočková.
Základní součásti PC Základní Škola.
ADOBE PHOTOSHOP Martin Vašátko. PŘEHLED GRAFICKÝ EDITOR AKTUÁLNÍ VERZE CS3 (10.) ČESKY *.PSD.
Opakování učiva pro 7. ročník
N OVINKY V O FFICE 2010 Miroslav Drška. Historie Office pro Windows Word 1.0 pro MS- DOS – první textový editor, který používal myš Uveden.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Software – úvod.
Vývoj mobilních aplikací
Jak dělat multimediální přednášku
Operační systém Android
Logo společnosti Apple - Apple -americká firma založena v roce 1976 v Silicon Valley, navrhuje a prodává spotřební elektroniku, software a osobní počítače.
T1: Základy práce s počítačem
Opakování hardware a software.
Internetový prohlížeč
Opakování učiva pro 8. ročník
HUBLOVÁ ERIKA, 5.A Asus Zenfone 4 A450CG. Základní informace Výrobce: Asus Veletrh CES v Las Vegas Rozměry: 136,8 × 67,9 × 11,3 mm Hmotnost: 134 g Cena:
Informační a komunikační technologie 1.2 Operační systémy, aplikace Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Studijní obor: Kadeřník,
OPERAČNÍ SYSTÉMY (OS): Programy, které obsluhují základní rutiny počítače a bez nichž by žádný další program nemohl na počítači běžet. Konkrétní programy.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Standardy a trendy kancelářského HW a SW Informační systémy ve státní správě a samosprávě.
Vzdálené počítačové sítě a programování v prostředí Windows Okruhy ke zkoušce z předmětu: Ing. Zdeněk Votruba LVALVA.
Kamasová Silvie 9.C. Mozilla firefox Rychlejší prohlížení webu Blokování vyskakovacích oken Prohlížení stránek v panelech Snadná změna vzhledu Intuitivní.
Call of duty 4 je revolucí v sérii Call of duty. Call of duty 4 je revolucí v sérii Call of duty. Poprvé se hra přesunuje z druhé světové války do současnosti.
Windows XP a live distribuce Knoppix, Danix apod
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
INFORMATIKA 8 Windows do r III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Pavel Dušánek. ● 1999 – SUN kupuje StarDivision ● 2000 – otevření kódu StarOffice -> vznik projektu OpenOffice.org ● 2002 – OpenOffice.org 1.0 ● 2004.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
KURZ ZÁKLADY PRÁCE S POČÍTAČEM 1 Základní nastavení systému
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Josef Ledvoň. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Operační systém Číslo DUM: III/2/VT/2/2/21 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Software.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové prohlížeče Číslo DUM: III/2/VT/2/2/26 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Porovnaní Herních notebooků od kč do kč Vypracoval: Nguyen Duc CuongBrno 2016.
Rozdělení softwaru Obecná informatika. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola.
WEBOVÝ PROHLÍŽEČ. Charakteristika: Webový prohlížeč je počítačový program, který slouží k zobrazování a prohlížení World Wide Webu (WWW), tj. internetu.
Grafika Kateřina Šebestová Grafika Druh výtvarného umění Více exponátů stále originály Vznik 6. století v Číně 868 první kniha 13. století tisk na plátno.
IMac 27“ Martin Čollák. Obsah Výrobce HW – procesor – grafická karta a display – disk – komunikace SW Pohled uživatele.
T ABLET Mgr. Rostislav Harenčák 2014 OKO – občanské kompetence občanům registrační číslo: CZ.1.07/3.1.00/
Pokročilejší efekty do filmu URČENÉ SPÍŠE PRO TY CO NESTŘÍHAJÍ FILM V MOVIEMAKERU ADAM HRADIL – KVARTA 2014/2015.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Picasa Číslo DUM: III/2/VT/2/2/37 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická.
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák Název: VY_32_INOVACE_60_Inf8_9 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma: Tablet –
Operační systémy Grafický subsystém © Milan Keršláger Obsah:
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Grafická karta Číslo DUM: III/2/VT/2/1/05 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Hardware.
Předmět: INFORMATIKA Ročník: VII. Tématický celek: SOFTWARE A HARDAWARE Autor prezentace : Mgr.Jana Hložková EU do škol – šablona III/2 Inovace.
Software Programové vybavení počítače. Operační systém Je nejdůležitějším software prvkem v počítači Zajišťuje komunikaci mezi uživatelem a hardware „program“
Internetový prohlížeč
Oddělení technické podpory
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Kalibrace monitoru Libor Burda ©2015.
eLogika nad platformou Android
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem
Opakování učiva pro 7. ročník
Software (programy) Vypracoval: Mgr. R. Jančar
Opakování učiva pro 8. ročník
Návod pro uživatele.
Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín
Operační systémy.
Návod pro uživatele.
Opakování učiva pro 8. ročník
Transkript prezentace:

Adobe After Effects CS4

Popis programu Adobe After Effects je software pro operační systém Windows a Mac OS. Jeho primární zaměření je tvorba pohyblivé grafiky a vizuální efekty.

Systémové požadavky Alespoň dvoujádrový procesor Minimálně 2GB RAM Minimální rozlišení 1280x1024 Pro GPU vykreslování je potřeba kompatibilní OpenGL grafická karta

Galerie:

Tutoriály: užitečné tutoriály naleznete na internetové stránce d-2.cz

Dostupné verze AE Leden Effects července CS3 (8.0) 22. ledna CS3 (8.0.2.) 23. září CS4 (9.0) 5. ledna CS4 (9.0.1) – prozatím nejnovější verze

Zdroje: Základní info: Obrázky: Google Doufám, že se vám prezentace líbila video