ing. Květoslava Plechatá

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ing. Květoslava Plechatá
Advertisements

DUNA - závěrky Ing. Iva Tomanová Prosinec 2008
ing. Květoslava Plechatá
ing. Květoslava Plechatá
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
ing. Květoslava Plechatá
ing. Květoslava Plechatá
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Účtování kurzového rozdílu při úhradě faktur Prezentace - powerpoint ing. Květoslava Plechatá.
ing. Květoslava Plechatá
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program pro daňovou evidenci Evidence dlouhodobého majetku – počáteční stavy Prezentace.
ing. Květoslava Plechatá
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Podnikatel – fyzická osoba.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO2000 – program vedení daňové evidence MZDOVÁ EVIDENCE Použití programu MZDY pro účetnictví Prezentace.
Ivana Francová, SOU Liběchov. 1.Majetek a závazky jsou zaznamenávány v oddělených evidencích 2.Rozhodující pro zaznamenání transakce není její uskutečnění.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Charakteristika programu UCTO - obsluha Prezentace - powerpoint ing. Květoslava Plechatá.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Evidence DPH v programu WinDUO Prezentace - powerpoint ing.Květoslava Plechatá 2012.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Číselníky v programu WinDUO Prezentace - powerpoint ing. Květoslava Plechatá 2012.
ing. Květoslava Plechatá
ÚČTOVÁNÍ NA ROZVAHOVÝCH ÚČTECH
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program pro daňovou evidenci Nákup zboží z EU Prezentace - powerpoint ing.Květoslava Plechatá,
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program daňové evidence Mzdová evidence Výpočet mezd v měsíci, sestavení výplatní listiny.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program pro daňovou evidenci Úhrada zahraniční faktury Prezentace - powerpoint ing.Květoslava.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program daňové evidence Mzdová evidence Nastavení parametrů zpracování a založení osobní.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín
Základy účetnictví Základy ekonomiky a účetnictví – 9. ročník
Příjmy a výdaje v daňové evidenci
Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/
Krátkodobý finanční majetek Peníze na cestě
*1031 Vypořádání Skalský Dvůr K čemu slouží Pro zemědělské firmy, které ještě uvádí vypořádání oprávněných osob Je navázána na knihu závazků,
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO2000 – program vedení daňové evidence – úhrada vystavené faktury Prezentace - powerpoint ing.Květoslava.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Evidence došlých faktur, příkaz k úhradě, úhrada faktury Prezentace - powerpoint ing.Květoslava Plechatá,
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Charakteristika programu pro vedení daňové evidence - číselníky Prezentace - powerpoint ing. Květoslava.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Evidence došlých faktur, zaúčtování úhrady došlé faktury Prezentace - powerpoint ing. Květoslava Plechatá.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Zuzana Mikulová. Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava,
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO2000 – program vedení daňové evidence MZDOVÁ EVIDENCE Evidence závazků z mezd – kniha závazků.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program pro daňovou evidenci Skladová evidence, příjem na sklad s přenosem údajů do jiné.
ÚČET, ÚČETNÍ ZÁPISY říjen 2012 VY_32_INOVACE_UCE_070110
PENĚŽNÍ DENÍK Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marcela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Peníze na cestě Nikola Fenclová. Účet peníze na cestě může být aktivní i pasivní Účtuje se na účtu 261 Slouží k překlenutí časového nesouladu mezi účtováním.
3 díl FO a Daňová evidence
NÁZEV PROJEKTU: ICT VE VÝUCE OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_UCE_584 R OČNÍK : 1. V ZDĚLÁVACÍ OBOR : L/51 PODNIKÁNÍ T ÉMA : Ú ČETNÍ SOUSTAVY :
Účetnictví kapitola: deník příjmů a výdajů u neplátce dph, plátce dph
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji. DŮLEŽITÉ INFORMACE K EKONOMICKÉ STRÁNCE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Bezhotovostní placení ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín Registrační čísloCZ.1.07/1.5.00/ Označení DUMVY_32_INOVACE_E30.12 Ročník3. ročník.
PENĚŽNÍ DENÍK (deník příjmů a výdajů) Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marie Hovorková. Dostupné z Metodického portálu
Platební styk Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Zdeňka Bitterová Název materiálu:
Charakteristika finančních účtů Členění finančních účtů 1)Aktivní účty 211 pokladna 213 ceniny 221 bankovní účet 251 majetkové cenné papíry k obchodování.
Deník příjmů a výdajů. 3. ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední.
Charakteristika daňové evidence Příjmy a výdaje v příkladech.
SH ČMS účetní závěrka 2016 Metodický pokyn č. 4/2016.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
PENĚŽNÍ DENÍK Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marcela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Způsob vedení a evidence v podnikatelské činnosti
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
DAŇOVÁ EVIDENCE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marie Hovorková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Způsob vedení a evidence v podnikatelské činnosti
VY_32_INOVACE_Sikorová_ Evidence peněžních prostředků a obalů
Evidence peněžních prostředků
Anotace Charakteristika účtů ve 2. účtové třídě, členění účtů, oceňování.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Transkript prezentace:

ing. Květoslava Plechatá Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Deník příjmů a výdejů – peněžní deník Prezentace - powerpoint ing. Květoslava Plechatá

UCTO200X Deník příjmů a výdajů

Deník příjmů a výdajů Evidence pohybu peněžních prostředků v hotovosti a na běžném účtě zápisy dle: pokladních dokladů výpisů z běžného účtu Při zápisu se určuje druh pohybu dle toho, jak ovlivňuje transakce základ daně z příjmu fyzických osob

PENĚŽNÍ DENÍK Deník příjmů a výdajů ENTER PRO ZÁPIS POHYBU PENĚŽNÍCH PROSTŘEDKŮ ing. Květoslava Plechatá

Zápis do peněžního deníku Finance – peněžní deník – nové věty nebo formulář Program pracuje s číselníky, u položky, kde je počáteční písmeno fialové, lze vstoupit klávesou F7 do číselníku, který je buď naplněn nebo se může doplnit podle potřeb evidence

Zápis počátečních stavů Pokladna Běžný účet FINANCE NOVÉ VÉTY PEN.DENÍK Datum ve tvaru dd.mm.rr Počáteční stav vždy s číslem dokladu 0 spříslušným písmenem dle číselníku Označení zda platba v hotovosti nebo běžný účet Druh pohybu z číselníku F7

Zápis převodu peněžních prostředků PRŮBĚŽNÉ POLOŽKY FINANCE PEN.DENÍK NOVÉ VÉTY DRUH POHYBU DLE ČÍSELNÍKU DRUHŮ HB1 – pokladní doklad – do banky BH1 – pokladní doklad – z účtu HB2 – výpis z BÚ – z pokladny BH2 – výpis z BÚ – do pokladny

Výdaje dle zjednodušeného daňového dokladu FINANCE PEN.DENÍK NOVÉ VÉTY Pro výpočet ceny bez DPH a výše DPH SHIFT+F5 Program provede výpočet použitím koeficientu Částka dle dokladu vč. DPH Enter až po zápis položky