Digitalizace v ČR dle DCI 1/ DCI 2/ Přehled technologií (uskutečněné prezentace)‏ 3/ Financování (VPF, SF, státní správa, bankovní produkty, vlastní investice)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Národní koordinační skupina pro digitální vysílání v ČR Ing. Zdeněk Duspiva Cíle a financování informační kampaně na podporu digitalizace.
Advertisements

Možnosti podpory kreativních průmyslů ze SF v období 2014+
Valná hromada APK – Zlín – 19. / 20. května 2009 Valná hromada asociace provozovatelů kin.
DIGITALIZACE KIN –možnosti financování z programu MEDIA 18. dubna 2012, Světozor.
Jan Syrovátka Jiří Hradský.  Výrobní program orientovaný na výrobu knih pro české i zahraniční nakladatele  Nabízí kompletní výrobu knihy od grafického.
DIGITALIZACE KIN Současná situace v ČR a plány do budoucna Olga Raitoralová 23.dubna 2008, Praha.
Zkušenosti Krajské správy a údržby silnic Vysočiny s regionální infrastrukturou Před rokem 2007 Dnes Využití ROWAnet u KSÚSV Co dál Závěr Dalibor Tomšů,
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 20.
ANOPRESS IT Ramis Václavík Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
Systém MISYS a jeho podpora Instalace MISYS – obce a města.
Technologický profil ČR Databáze kontaktů pro spolupráci v inovačním podnikání Projekt je podporován MŠMT v rámci programu KONTAKT (projekt ME 950).
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
STÁTNÍ PODPORA VÝZKUMU A VÝVOJE
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
Ing. Aleš Dryák Pragonet, a.s.
Continental Automotive Czech Republic s. r. o
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
ČESKO-POLSKÝ INOVAČNÍ PORTÁL CZESKO-POLSKI PORTAL INNOWACYJNY Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika - Polská republika 2007 – 2013 –Prioritní.
Konference Inovace ve vzdělávání a vzdělávání o inovacích Praha, Technologické centrum AV ČR Centrum pro transfer technologií CeTT.
lenové NSZM ČR: Členové Služby pro členy NSZM ČR  Semináře a školení pro koordinátory PZM a MA21 Boskovice, říjen 2004 Chrudim, červenec 2004.
ÚTVAR TRANSFERU TECHNOLOGIÍ Praxe centra pro transfer technologií Pomoc komerčnímu uplatnění poznatků vznikajících na VUT v Brně Seminář k třetí roli VŠ.
Komunitární program PROGRESS Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
Vaše jistota na trhu IT Vybudování a provozování e-spisovny Josef Sedláček ICZ a.s.
CEVTECH Soběslav Vítejte v Centru Ekologických a Vodárenských Technologií !
EGON Centrum a technologické centrum kraje Vysočina Petr Pavlinec, vedoucí OI KrÚ.
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ AKTIVITA JE SPOLUFINANCOVÁNA EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY Dosavadní zkušenosti s obdobnými.
Sekce digitální ekonomiky Digitální Česko v. 2.0 Cesta k digitální ekonomice Milníky cesty k digitální ekonomice Co bude dál? 1.
Příprava odborníků pro oblast inovačního podnikání Pavel Švejda Asociace inovačního podnikání ČR Seminář Inovační potenciál ČR, AIP ČR.
SROP 2.2 Internetizace knihoven Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele - Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele - Odbor informatiky.
Využití NUŠL pro ukládání a zveřejňování výsledků výzkumu a vývoje V ČR Open Access: otevřený přístup k vědeckým informacím v EU a ČR Technologické centrum.
Digitální strategie krajů Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Digitální strategie krajů Datum:
Půl na půl – rovné příležitosti žen a mužů Vzdělávání zaměstnavatelů v oblasti rovných příležitostí žen a mužů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM.
Síť EUROPE DIRECT Úkolem informační sítě EUROPE DIRECT je šířit informace a doporučení týkající se politik EU a aktivně podporovat diskuze o Evropské.
Znalostní ekonomika Praha, 23. května 2006 Mgr. Tomáš Hruda Generální ředitel.
Krajská digitální spisovna Vazby mezi projekty 2 Vysvětlivky: TCK … Technologické centrum kraje eSpS … Elektronická spisová služba DUD …
Prezentace RIS kraje Vysočina Ing. Zdeňka Škarková ředitelka RRA Vysočina.
Pražské analytické centrum inovací CZ / /0002 Kontaktní osoba Karel Volka ESF – JPD 3 Grantové.
Informační vzdělávání: téma pro adepty knihovnictví na ÚISK FF UK Hana Landová ÚISK FF UK & ČZU v Praze IVIG 2006,
Projekt ATIS4all Asistivní technologie a inkluzívní řešení pro všechny Mgr. Marie Svobodová, MV ČR Workshop k asistivním technologiím Praha, 23. listopadu.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Informační a komunikační technologie KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Internet ve státní správě a samosprávě.
Národní koordinační skupina pro digitální vysílání v ČR Ing. Zdeněk Duspiva NKS 2008.
Telefónica O2 - informační a komunikační řešení
Státní politika vysokorychlostního přístupu ISSS, duben 2005.
Luděk Janík Budoucnost HYTEP. Historie HYTEP 2006 červen: MPO iniciovalo vznik H 2 platformy prosinec: Založení platformy (ČVUT FS, MEGA, ÚJV,
Portál územního plánování v praxi
PRAHA Technologické centrum Kraje Vysočina.
Spisová služba e-spis LITE máme řešení pro každého Pavel Machánek, ICZ a.s , Ostrava 1.
INTEGROVANÉ BEZPEČNOSTNÍ CENTRUM krok k bezpečnému regionu Ing. Evžen Tošenovský Dr. h. c. hejtman Moravskoslezského kraje.
Luhačovice, Libor Lukáš Statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje Řídící výbor KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY Zlínského kraje.
ZEMĚMĚŘICKÝ ÚŘAD Státní mapové dílo Petr Dvořáček Plzeň
Koncepce účinnější podpory umění Ministerstvo kultury 4. dubna 2007 Marta Smolíková.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A 17. března 2010 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA.
Duben 2013 Odbor informatiky KrÚ JMK Výzva č. 08 Integrovaného operačního programu na Integrovaného operačního programu na Rozvoj služeb eGovernmentu v.
DIGITÁLNÍ MÉDIA Filip Uhlíř
Česká republika v Evropském výzkumném prostoru 2 (CZERA 2)
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Regionální inovační systémy a podpora inovací v regionech ČR
Dotační nabídka Fondu kinematografie
Vedoucí priority: Prof. RNDr Jaroslav Drobník
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Michal Šperling - EUREDIS
RNDr. Vladimír Krajčík Ph.D.
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Marienbad Film Festival
Komunitární program PROGRESS
Rozpočtové hospodaření obcí v roce 2019
Enterprise Europe Network: Výsledky a příprava období 2022+
Transkript prezentace:

Digitalizace v ČR dle DCI 1/ DCI 2/ Přehled technologií (uskutečněné prezentace)‏ 3/ Financování (VPF, SF, státní správa, bankovní produkty, vlastní investice) 4/ Dostupnost kopií, alternatvií obsah, reklama (2K, 3D, MET)‏ 5/ informace, školení, podpora

DCI 1/ digitalizace možná pouze dle DCI specifikací 2/ splnění podmínek (distributor – filmové studio)‏ 3/ smlouva s dodavatelem technologií, servis, aktualizace FW 4/ technologická garance 10 let (7let)‏ 5/ překlad DCI specifikací (MKČR)‏

Přehled technologií (uskutečněné prezentace)‏ 1/ projektory (Barco 2K, Christie 2K, Sony 4K, Kinoton 2K)‏ 2/ servery (Dolby, Qube, Sony)‏ 3/ 3D systémy (Dolby, Nuvision, Sony)‏ 4/ dodavatelé (Altei, AV Media, Sony, Xtremecinemas, KES, Kinotechnika)

Financování 1/ VPF 2/ Státní fond pro podporu české kinematografie (expertni skupina) 3/ Státní správa (radnice, městské částí, kraje)‏ 4/ Strukturální fondy EU 5/ Bankovní produkty, vlastní investice

Dostupnost kopií, alternatvií obsah, reklama (2K, 3D, MET)‏ 1/ Dostupnost kopií (2K distribuční - 1Q 2009, 3D, Fly me to the Moon, Alinen vs Monster)‏ 2/ alternatviní obsah, MET, online koncerty, sport (2K, 3D), gameing 3/ síť pro šíření digitální reklamy, vlastní reklama, self-promo

Informace, školení, podpora 1/ Pro-DIGI 2/ (beta provoz, spolupráce všech subjektů)‏ 3/ školící centrum kino Světozor (1Q 2009)‏ 4/ zahraniční semináře 5/ další přednášky a prezantace (Sony, Kinoton, Pro-DIGI)‏

Digitalizace v ČR dle DCI Děkuji Petr Vítek