Evoko Room Manager 2013 2013-03-27.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tipy a triky Ondřej Suk Skalský Dvůr
Advertisements

™. ™ Zprovoznění zařízení a zahájení jejich řízení během několika minut.
Dotykove zařízení V cloudu Propojený se sociálními sítěmi Nové scénáře.
IP AUDIO AND PAGING SYSTEMS
Ing. Adam Mikula FairNet Systems, s.r.o.
Monitorovací systém Asistent
Windows 8 ZMVS. Windows 8 Nové 3D uživatelské rozhraní s kódovým názvem Wind. Nové uživatelské rozhraní bude požadovat minimálně 170MB video paměti a.
Univerzální software Ht Monit
Výkonná a pohodlná správa zařízení se systémem Windows Mobile® 6.1 v podnikovém prostředí Mezi nabízené funkce patří: Centralizovaná, bezdrátová správa.
ZMVŠ. Bezpečnost Windows 8 Dynamic Access Control (DAC) Volně – Dynamický kontrolní přístup) rozšíření NTFS access control listů (ACL) o složitá pravidla.
Small Business PC: Windows Vista Business and Microsoft Office Professional 2007 Jméno prezentátora Datum.
S OFTWARE PRO AUDIT PC Dostál David. OCS I NVENTORY Software pro automatický asset management pro PC a k němu připojené zařízení. Dimenzované na velkou.
Představení Office365 Břetislav Regner PROJEKT financovaný
Petr Šetka, MVP Exchange, MCSE:Messaging, MCT Windows Small Business Server 2003 R2.
Představujeme službu Samepage
„Firemní řešení avast! - rychle, efektivně, jinak“
Adresářová služba Active directory
Představení mydlink TM Co je mydlink Mobilní aplikace Proč mydlink Pro koho je mydlink určen Rodina produktů mydlink.
M-Cloud.cz Groupwarové řešení pro malé a střední podniky.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-4-11.
Pravidelné zálohování dat
1 Encontrol s.r.o. POHODLÍ | ÚSPORY | BEZPEČNOST.
VY_32_INOVACE_48_OS_Windows_7_II. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Informace o projektech MVČR v oblasti vzdělávání ve veřejné správě 20. června 2011 Odbor řízení lidských zdrojů Oddělení rozvoje a vzdělávání.
Copyright © 2011, atlantisProNGX nahrávání telefonních hovorů.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Vývoj mobilních aplikací
Serverové systémy Windows
Under-Licensing Proč se zabývat správou softwarových licencí? (softwarovým managementem)
Krajský rok informatiky České Budějovice 26. –
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
Jan Bartoš MPC,MCTS. OFFICE 365 ÚVOD Microsoft Office 365 Správa a automatizace prostředí Office 365 pomocí Windows PowerShell Základní přehled a vlastnosti.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-4-03.
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
Seznámení se službami Office 365 Microsoft Online Services Přechod ze sady BPOS na služby Office 365 pro stávající uživatele BPOS.
System Management.
GNU /Linux Jakub Konečný Simona Bartková. CO nabízí? moderní koncepce stabilní systém svoboda použití žádné viry žádný spyware ohromná základna aplikací.
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
Využití Smart Meteringu při řízení spotřeby energie
Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS Luboš Výrostek Clearingové centrum centrální smlouvy.
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
BEZDRÁTOVĚ OVLÁDANÉ POJEZDY TERČŮ STŘELNICE
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
Počítačové sítě Informatika – 7. ročník
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-4-15.
Firewall Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Autor:
Operační systémy Název a adresa školy
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
OPERAČNÍ SYSTÉMY.
Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager.
Ivana Topolová VŠE v Praze
Google Apps Martin Kotlík Brno, 12. květen 2015 Cloudová řešení 1.Cloudové řešení Apple 2.Cloudové řešení Microsoft 3.Cloudové řešení Google.
Windows 7. stejné HW požadavky jako Vista dokonce možná i o malinko nižší snaha prosadit i do netbooků, nettopů a podobných zařízení s nižším výkonem.
1 TaHoma – Interaktivní prezentace Michal Tichý, 4. srpna 2015.
WEBOVÝ PROHLÍŽEČ. Charakteristika: Webový prohlížeč je počítačový program, který slouží k zobrazování a prohlížení World Wide Webu (WWW), tj. internetu.
Rozdělení počítačů (2). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Dotkněte se inovací OP VK 51 CZ.1.07/1.3.00/
SOFTWARE Operační systémy.
DRUHY POČÍTAČŮ Simona Korbová / 1.L.
„Firemní řešení avast! - rychle, efektivně, jinak“
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Přihlášení uživatele do portálu
Operační systémy - úvod
2N® Helios Uni analogue version
Mobilní ústředna pro Liberecký kraj
Transkript prezentace:

Evoko Room Manager 2013 2013-03-27

Způsob využití a funkce systému Aktualizace a nové funkce Cena a možné aplikace

Nejčastější příčiny vedoucí k nepříjemným situacím při rezervování zasedacích místností Dvojí rezervace. Dvě skupiny si v jeden čas nárokují stejnou místnost. Přerušovaná jednání. Lidé neustále klepající na dveře s otázkou “Jak dlouho ještě budete jednat?“ Těžko organizovatelné operativní porady. Obtížné vyhledání právě volné místnosti. Neefektivní využití. Zarezervované místnosti nejsou ve skutečnosti využity.

Evoko Room Manager zabraňuje vzniku nedorozumění a pomáhá optimalizovat využití společných zasedacích místností

Dotykové obrazovky umístěné před vstupem do každé místnosti již z dálky červeným nebo zeleným LED podsvětlením jasně signalizují, zdali uvnitř probíhá jednání nebo je místnost volná. Touch screens Each room LED color

Jednotky se automaticky synchronizují s MS Exchange/Office 365/Google Apps for Business a vždy tak zobrazují přesné informace o obsazenosti, a to jak na displeji, tak v kalendáři na serveru. Synchronize with server on calendar Exchange 2003-2013 / Office 365 / Google Apps for Business

Na obrazovce jsou zobrazovány všechny základní údaje, jako jsou začátek a konec jednání, čas do konce porady, název události, kým byla místnost rezervována, kapacita a stav technického vybavení. Adjust information shown Report issue Meeting subject Booked by Time / Meeting duration Room name Equipment

Rezervujte si místnost ze svého počítače, telefonu, tabletu nebo pomocí přehledného rozhraní přímo na dotykové obrazovce. Kromě vlastní rezervace můžete také zrušit plánovanou poradu či operativně rezervaci prodloužit. Pokud to již nebude možné, nabídne Vám systém jinou, v tuto dobu neobsazenou, místnost. Book on screen, via computer or smartphone/tablet Extend End Find free room Overview

Místnost, která byla rezervována, ale zůstala prázdná je automaticky označena jako volná, což je signalizováno zeleným podsvětlením. Je tak k dispozici dalším zájemcům. Confirm (-10 to +30) Color Released on server

EVOKO Koncepce jednoduchosti 4. Správa 1. Koupě 2. Nastavení 3. Použití EVOKO Koncepce jednoduchosti

Žádné dodatečné náklady na serverové řešení Stačí vybalit a nainstalovat. Vše co potřebuje pohromadě a od jednoho dodavatele Žádné dodatečné náklady na serverové řešení Žádné licence ani předplatné Žádné námitky od IT administrátorů (bezpečné řešení s minimálním zásahem do vnitřní infrastruktury 1. Jednoduchá koupě

2. Jednoduché nastavení 

PoE (napájení po počítačové síti) umožnuje připojení jediným kabelem Stačí připevnit jednotku na sklo nebo na zeď (obě montážní sady jsou součástí balení) PoE (napájení po počítačové síti) umožnuje připojení jediným kabelem Bez konfigurace serveru Žádný dodatečný SW na počítačích uživatelů Bez složitého programování 2. Jednoduché nastavení

Nemusíte se učit ovládat žádný nový software Nemusíte se učit ovládat žádný nový software. Svá jednání můžete plánovat stejně jako doposud, pomocí počítače, chytrého telefonu či tabletu. Elegantní a přehledné ovládání na dotykové obrazovce. Pro nastavení všech funkcí vystačíte pouze s dvěma doteky. Školení ani manuál určitě potřebovat nebudete. 3. Jednoduché použití

Kompletní řešení I podpora od jediného dodavatele Vzdálená správa – z jediného počítače aktualizujete, měníte nastavení i monitorujete všechny jednotky Žádný dodatečný server ani software je zárukou minimálního zásahu do firemní IT infrastruktury. Kompletní řešení I podpora od jediného dodavatele 4. Jednoduchá správa

EVOKO Room Manager je klenotem V prosinci 2011, získal Evoko Room Manager cenu Good Design Award by the Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design. (USA) Evoko Room Manager získal ocenění DFA Award 2011, by Hong Kong Design Centre. The DFA Award je udělováno společnostem a designérům z celého světa. kteří dosáhli obchodních úspěchů díky kvalitnímu designu. Evoko Room Manager získal ocenění ’Best Digital Signage Hardware’ na InfoComm 2012. Evoko Room Manager získal prestižní cenu iF product design award for 2011, která zaručuje možnost užívat iF logo jako garanci kvality.

Google Apps for Business Nové funkce určené pro instalace většího množství jednotek Evoko Room Manager “standard” Exchange 2003-2007 (WebDAV) Exchange 2007-2013 (EWS) Office 365 Google Apps for Business evo Velké instalace vyžadují speciální funkčnost Dvě paralelní verze Stejné jednotky Ke stažení na www.evoko.se Vzdálená správa neulehčí pouze aktualizace jednotek, ale poskytne uživatelům další hodnotné informace.

Další plánované aktualizace Nové funkce v plánovaných aktualizacích Současná aktualizace Další plánované aktualizace Vzdálená správa [evo] Použití řídícího počítače k Aktualizaci firmware Změně nastavení Monitorování stavu Statistiky [evo] Uživatelská nastavení Například povolení či zakázání rezervace jednání na jednotce, prodloužení porady nebo hlášení nefunkční techniky atd. Vylepšený výkon a stabilita Vzdálené správa více míst [evo] Seskupování místností do celků s obdobnými vlastnostmi a jejich hromadná správa Možnost určit jaké místnosti se zobrazují při volbě Najdi volnou místnost (např. pouze místnosti ve stejné budově či na stejném patře) Rozšířené statistiky [evo] Další ikony pro technické vybavení Jendodušší nastavení uživatelských práv

Další plánované aktualizace Statistiky Současná aktualizace Další plánované aktualizace Počet rezervovaných jednání rozdělený na Předem plánované Rezervované na jednotce Počet nerealizovaných ale rezervovaných jednání Počet prodloužených jednání Počet předčasně ukončených jednání Zobrazení časů kdy nebyla volná žádná místnost (identifikace kritických časů) Celkový čas opakujících se jednání Počet pozvaných účastníků ve vztahu ke kapacitě místnosti Celkový čas uvolněný na základě nepotvrzených nebo předčasně ukončených jednání Všechny výše uvedené údaje pro konkrétní místnosti i v celku. Filtrovat lze také dle technického vybavení, kapacity místnosti apod.

Další plánované aktualizace Neustálé vylepšování výkonu a stability Současná aktualizace Další plánované aktualizace Kompatibilita s MS Exchange/Office 2013 Podpora rezervací mimo pracovní dobu Podpora rezervací u kterých již proběhl začátek a možnost aktualizovat rezervaci během jednání bez nutnosti opětovného potvrzování Vylepšená bezpečnost Nové Google API Emailové připomenutí rezervací při jejich nepotvrzení Vždy dostupná funkce “Najdi volnou místnost

Dotknout se. Naplánovat. Setkat se. ul. Holická 1097/31n, Olomouc, PSČ: 779 00, Česká republika tel./fax: 585 242 926, registrace KS oddíl C, vložka 45138, business hot line 602 752 272 IČO: 286 47 050 DIČ: CZ 286 47 050 www.profitechnika.com e-mail: info@profitechnika.com