Společnost Echoton – CZ s.r.o. Josefa Šavla21/761 709 00 Ostrava – Mar. Hory telefon : 596 624 030

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentace bezdrátového rozhlasu
Advertisements

© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
IP AUDIO AND PAGING SYSTEMS
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
a Internetové dispečinky
Ing. Kateřina Blažková, Ph.D.
Komplexní řešení metropolitních sítí
DSC Monitor DSC Monitor Obsah Tato PowerPointová prezentace je rozdělena do několika různých sekcí. Stisknutím názvu sekce.
Záložní zdroje napájení pro ISP (Jak zálohujeme v RPSnet)
Módy bezdrátového připojení
Digitalizace krizového plánu kraje Středočeského kraje
Sintony® 60 - bezpečný domov v elegantním hávu
Radiofrekvenční řízení budov
HAVARIJNÍ PŘIPRAVENOST JE České Budějovice,
Komunikační systém lokalit HN v ploše Ing. Stanislav Borecký 30. října 2006.
Operační systémy Windows, Linux a Mac OS X Přehled vývoje
Strojírenství zaměření Automatizační a robotizační systémy
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
METROPOLITNÍ PŘENOSOVÝ SYSTÉM
OS Windows. Tento operační systém byl vytvořen pro snazší ovládání počítače běžnými uživateli. Například stačí jednou definovat připojená zařízení (tiskárny…)
POS novinky…. Agenda – POS Grafické stoly Mobilní rozšíření POS PDAORDERMAN Pravidla, … Vzorová řešení.
Prezentace bakalářské práce. Josef Karliak, DiS. Monitoring záložních zdrojů UPS připojených do sítě Fakultní nemocnice v Hradci Králové.
Projekt: UČÍME SE V PROSTORU Oblast: Elektrotechnika Název předmětu: AUTOMATIZACE (INTELIGENTNÍ BUDOVY - ZABEZP. SYSTÉMY) Název a ID tématu: ELEKTRICKÁ.
Zpracoval: Radek Wiesner Městský úřad Domažlice
VY_32_INOVACE_48_OS_Windows_7_II. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Přehled
Jan Křečan ISSS 2006 Profesionální řešení komunikace pro státní správu a samosprávu.
DATOVÁ SÍŤ NP A CHKO ŠUMAVA
17. března 2003 Univerzální přípojka – brána do IVS Miroslav Nováček Libor Neumann.
Podpora a rozvoj komunikační infrastruktury ISVS Ing. Lubomír Moravčík
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
Operační systém (OS) ICT Informační a komunikační technologie.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Projekt: UČÍME SE V PROSTORU Oblast: Elektrotechnika
GSM Lift Watch.
8 ZÓN 16 KLÁVESNIC 32 TYPŮ ZÓN 6 VÝSTUPŮ 10 UŽIVATELSKÝCH KÓDŮ 100 UDÁLOSTÍ V HISTORII DETEKTORY KLÁVESNICE G8.
GSM Lift Watch. Požadavky zákazníka – Snadná komunikace z kabiny výtahu – Bezdrátové spojení z kabiny výtahu – Dálkové nastavení a ovládání pomocí SMS.
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
Počítačové sítě Informatika – 7. ročník
© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
Špička v každém směru IT 3 Podpora obchodování s elektrickou energií SOAP komunikace Seminář AEM 30. května 2006.
ISSS IS HN/SS Softwarová architektura informačního systému hmotné nouze a sociálních služeb Jindřich Štěpánek
ISSS 2006, Hradec Králové1 iMUNIS SMiS – aplikace na OÚ Lety Jiří Hudeček, Obec Lety Ivana Melicharová, Obec Lety Tomáš Lechner, Triada, spol. s r. o.
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
OPERAČNÍ SYSTÉMY.
Technické řešení PostSignum QCA
Geografický informační systém jako nástroj pro plánování údržby veřejného osvětlení Zpracovatel projektu: Jiří Kostelníček Vedoucí.
COGAIN 2009 Možnosti řízení invalidního vozíku. Systém řízení vozíku  Rozdělen do několika částí  Část pohonu Motor pohonu Senzory ujeté vzdálenosti.
ISSS 2005, Hradec Králové1 iMUNIS SMiS – aplikace na OÚ Lety Jiří Hudeček, Obec Lety Ivana Melicharová, Obec Lety Tomáš Lechner, Triada, spol. s r. o.
Možnosti využití mobilní komunikace při krizových situacích
T-Mobile Moje Info Možnosti využití SMS v komunikaci s občany.
Naprogramovat operační systém je mnohonásobně složitější, než naprogramovat „obyčejný program“. Základní programové vybavení počítače Fce: ovládání počítače,
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Autoalarm II. Tematická oblast:Speciální elektrická zařízení motorových vozidel.
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Nastavení systému Windows - pokračování (14). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická.
Inteligentní budova. 2 © 2014 Honeywell International All Rights Reserved Kterou z nich chcete ?
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky ELIII RADIOKOMUNIKACE.
Operační systém (OS) Základní funkce operačního systému: – Zajištění komunikace s okolím. – Řízení a zpracování programů. – Údržba informací na externích.
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
PŘEDCHŮDCI POČÍTAČOVÝCH SÍTÍ … od telegrafu k wifině.
Radiofrekvenční řízení budov
Chytrý Jihomoravský kraj ?
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY
Podpora obnovy a rozvoje venkova
Obsah Co je to GIS Segmentace GIS HZS ČR GIS portál HZS ČR
Transkript prezentace:

Společnost Echoton – CZ s.r.o. Josefa Šavla21/ Ostrava – Mar. Hory telefon :

Společnost Echoton - CZ s.r.o. působí na tuzemském trhu již od roku Má vlastní obchodní a technický personál s bohatými zkušenostmi. Obsahem naší prezentace jsou bezdrátové místní informační systémy (BMIS) s názvy : RDR digi 3 a VARIS 4 Nabízené bezdrátové rozhlasy jsou prioritně určeny pro efektivní komunikaci místních úřadů s občany a plně nahrazují technicky zastaralé 100V rozhlasy. Echoton - CZ s.r.o., Josefa Šavla 21/761, Ostrava - Mar. Hory,

M ěstům a obcím nabízíme komplexní služby, jež zahrnují: Zcela nezávazné osobní jednání s cílem stanovit koncepci rozhlasu Cenovou kalkulaci vč. rozmístění hlásičů rozhlasu dle zadání a požadavků zákazníka Zpracování studie pro účely žádosti o dotaci z různých dotačních titulů Poradenství v oblasti grantové politiky, pomoc při získání finanční prostředků Instalaci, údržbu, záruční a pozáruční servis po celou dobu životnosti zařízení Echoton - CZ s.r.o., Josefa Šavla 21/761, Ostrava - Mar. Hory,

Ukázka z realizací Echoton - CZ s.r.o., Josefa Šavla 21/761, Ostrava - Mar. Hory,

Ukázka z instalace hlásiče se solárním napájením Echoton - CZ s.r.o., Josefa Šavla 21/761, Ostrava - Mar. Hory,

Stručný popis systému RDR digi3 Echoton - CZ s.r.o., Josefa Šavla 21/761, Ostrava - Mar. Hory, Bezdrátový místní informační systém (BMIS) RDR digi 3 slouží k předávání důležitých informací občanům měst a obcí a může sloužit rovněž jako prostředek pro varování občanů v krizových situacích jako jsou povodně, požáry a další. Novými prvky systému jsou prostředky a nástroje pro krizové řízení a automatické – uživatelsky nastavitelné funkce jako např. varování obyvatel při zvýšení hladiny toku na 1. (2., 3.) stupeň povodňové aktivity, včetně automatického rozeslání e- mailů, SMS, zpráv na pagery apod. Vysílací pracoviště je tvořeno vysílací vysokofrekvenční částí, jejíž základem je nejmodernější radiostanice MOTOROLA s maximálním povoleným vyzářeným výkonem 2W, vysílací anténou a koaxiálním napáječem. Vysílač je napájen z elektrické sítě 230V/50Hz a celé vysílací pracoviště je zálohováno záložním akumulátorem pro případ výpadku napájení z elektrické sítě pro případ nouzového hlášení. Toto vysílací pracoviště je zpravidla umístěno v budově městského (obecního) úřadu spolu s ovládací částí. Podobně řešené jsou další frekvenční kanály, pokud jsou v systému použité. Je koncipován jako stavebnicový systém, který lze postupně rozšiřovat o další užitečné moduly bez zbytečných finančních nákladů. Pro šíření informace jsou používány nejmodernější radiostanice MOTOROLA, které pracují na vybraných kmitočtech v pásmech MB (70 MHz). Provoz upravuje všeobecné oprávnění VO-R/2/ vydané ČTÚ. Mezi přednosti bezdrátového rozhlasu patří možnost napojení klasických drátových 100V rozvodů a společné ovládání drátové a bezdrátové části rozhlasu z jedné ústředny. Bezdrátový rozhlas lze ovládat také ze vzdálených míst pomocí telefonu. Při výpadku elektrické energie je činnost základních prvků bezdrátového rozhlasu (tj. vysílacího pracoviště a bezdrátových reproduktorových hnízd) zabezpečena následujícím způsobem: Stolní PC – pomocí UPS bezdrátové hlásiče – záložními akumulátory

Ovládací software systému RDR digi3 Ovládací software má jednoduché intuitivní ovládání. Na obrázku vpravo je základní obrazovka ovládacího softwaru. Aplikace umožňuje komunikaci s externím zařízením (sirény, obousměrné hlásiče, napojení na senzory EZS, EPS, snímače hladin - vodojemy, vodní toky, obecní studny apod.), a nastavit způsob komunikace (RDST, GSM, GPRS, SMS, TCP/IP, XML) a limitní úrovně s reakci na jejich překročení, zpravidla přiřadit zvukový soubor a směr odvysílání (telefonní číslo, XML) nebo textovou zprávu (SMS, , TCP/IP, XML, paging). Samozřejmostí jsou jakékoliv kombinace výše popsaných možností, diagnostika a další funkce dle přání uživatele a možností připojených zařízení. Echoton - CZ s.r.o., Josefa Šavla 21/761, Ostrava - Mar. Hory,

Stručný popis systému VARIS 4 (bezdrátový místní varovný a informační systém) Systém VARIS 4 slouží k předávání verbálních informací a přenosu varovných signálů obyvatelům měst a obcí a může sloužit rovněž jako prostředek pro varování občanů v krizových situacích jako jsou povodně, požáry a další. K tomu je Českým telekomunikačním úřadem prioritně vyčleněno 16 frekvenčních kanálů v pásmu 70 MHz. Provoz upravuje všeobecné oprávnění VO-R/2/ vydané ČTÚ. Součástí systému jsou prostředky a nástroje pro krizové řízení a automatické – uživatelsky nastavitelné funkce jako např. varování obyvatel při zvýšení hladiny toku na 1. (2., 3.) stupeň povodňové aktivity, včetně automatického rozeslání ů, SMS, zpráv na pagery apod. Je koncipován jako stavebnicový systém, který lze postupně rozšiřovat o další užitečné moduly bez zbytečných finančních nákladů. Stejně jako u systému RDR digi 3 je vysílací pracoviště je tvořeno vysílací vysokofrekvenční částí, jejíž základem je radiostanice MOTOROLA s vysílací anténou a koaxiálním napáječem. Vysílač je napájen z elektrické sítě 230V/50Hz a celé vysílací pracoviště je zálohováno záložním akumulátorem pro případ výpadku napájení z elektrické sítě pro případ nouzového hlášení. Toto vysílací pracoviště je zpravidla umístěno v budově městského (obecního) úřadu spolu s ovládací částí. Podobně řešené jsou další frekvenční kanály, pokud jsou v systému použité. Systém VARIS 4 splňuje požadavky na připojení do JSVV (jednotného systému varování a vyrozumění) dle Technických požadavků na koncové prvky varování připojované do jednotného systému varování a vyrozumění Ministerstva vnitra a je proto uveden na seznamu MV Koncové prvky varování schválené do JSVV. Echoton - CZ s.r.o., Josefa Šavla 21/761, Ostrava - Mar. Hory,

Ovládací software systému VARIS 4 VARIS 4 je komplexní řešení moderního bezdrátového Místního informačního systému (BMIS), který se vyznačuje kvalitním přenosem zvuku, maximální mírou zabezpečení, mimořádně nízkou spotřebou elektrické energie a dosud nebývalým komfortem ovládání. Jednou z možností ovládání systému VARIS 4 je PC vybavené OS Windows ®. SW VARIS 4 umožňuje komfortním způsobem ovládat vysílání BMIS VARIS 4 včetně plánování a editace relací a směrování do jednotlivých lokalit (zón) i do jednotlivých hlásičů. Program je vytvořen tak, aby byl maximálně vstřícný a naváděl obsluhu při jednotlivých krocích. Ovládání SW pomocí myši a klávesnice je přizpůsobeno zvyklostem běžným u OS Windows ®. Všechna tlačítka se ovládají jednoduchým kliknutím myší. Popis uvedený v záhlaví se aktivuje kliknutím přímo na symbol šipky nebo tlačítka. Myší se vybírají i jednotlivé zvuky – vybrané položky jsou barevně odlišené. Pro vysílání je možné vybírat jednotlivé zóny nebo individuální hlásiče. Výběr lze kombinovat jakýmkoliv způsobem. Hlásiče lze vybírat i „z mapy“. Lze je vybírat jednotlivě nebo označením nad mapou (kruhové, polygon, pravoúhlé nebo vykreslením oblasti myši). Echoton - CZ s.r.o., Josefa Šavla 21/761, Ostrava - Mar. Hory, Základní obrazovka umožňující jednotlivé režimy práce Okno živého vysílání

Výběr z referencí Název obce Brumovice Staré Těchanovice Vřesina u Ostravy Bernartice Stará Červená Voda Bezuchov Dlouhá Stráň Nemochovice Velká Kraš Zvole Hvozd Suchdol nad Odrou Supíkovice Bělá Služovice Radkov Brumovice - dokup Chvalíkovice Služovice Šilheřovice Domašov u Šternberka Echoton - CZ s.r.o., Josefa Šavla 21/761, Ostrava - Mar. Hory,

Součástí naší široké nabídky jsou : Ukazatelé rychlosti Ozvučovací systémy Veřejné osvětlení Echoton - CZ s.r.o., Josefa Šavla 21/761, Ostrava - Mar. Hory,