“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mateřská škola Sluníčko Hradec Králové,Třebeš
Advertisements

Evaluace v mateřské škole
Vítáme Vás na dni otevřených dveří. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
Nový školní rok začíná.
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Wattsenglish – angličtina pro děti od 3 do 15 let
Ruzanna Sargsyan dobrovolnice z Arménie Jeďte jako DOBROVOLNÍCI do celého světa!

Mgr. David Mánek Josefův Důl
Pro koho je vhodné denní pomaturitní studium angličtiny? Pro ty, kteří chtějí udělat výrazný pokrok v angličtině Pro všechny, kteří se nedostanou na VŠ.
Jmenuji se Michaela Petrová
/MZDM/. Členové jsou mladí lidé ve věku let, kteří jsou voleni na 2 roky Mandát vzniká řádným zvolením zástupců škol na Parlamentu dětí a mládeže.
Rodičovská schůze GKL. Mgr. Pavel Máj Vzdělání SPGŠ, specializace předškolní a mimoškolní pedagogika a TV FTVS – UK, specializace golf Člen PGAC od 2012.
Rozmarýn.
Systém vzdělávání školitelů eGovernmentu Bc. Václav Melichar.
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
Předškolní péče na Islandu Jónína Konradsdottir, ředitelka MŠ.
Představuje pilotní projekt s názvem POLIS. ... je sociálně preventivní pilotní projekt... zkušební doba 18 měsíců... spolufinancován Evropským sociálním.
Co je program Mládež v akci?. Komunitární program Evropské unie na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
H R Á T K Y S P Ř Í R O D O U. Gymnázium Rýmařov připravilo zábavnou soutěž s ekologickou tematikou plnou zajímavých úkolů pro třídy všech škol v našem.
Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2 přihlášky termín odevzdání přihlášek: do termín přijímacích zkoušek: 22. a 23. dubna (náhradní.
ŠIK – ŠKOLNÍ INFORMAČNÍ KANÁL ŠIK – ŠKOLNÍ INFORMAČNÍ KANÁL ŠKOLNÍ INFORMAČNÍ KANÁL vysílání má možnost sledovat.
ROZBOR VYHLÁŠKY Č. 72/2005 SB. Prezentuje Petra Procházková a Jakub Pivarč UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM Pedagogická fakulta.
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
PROFESNÍ ROZVOJ PEDAGOGŮ PŘEDŠKOLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ,,MATEŘINKY‘‘ CZ.1.07/1.3.42/ Tento projekt je financován ESF a státním rozpočtem ČR.
NIDM, TALNET a NNO Mimořádně nadané děti. Kongres výchovného poradenství Interhotel Labe, Pardubice26. dubna 2006.
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
Místní akční skupina Rakovnicko
Další vzdělávání učitelů češtiny na UK ÚJOP Praha Hloubětín
BUDOUCNOST Úspěch pro každé dítě. Ve znamení inkluzivního vzdělávání.
Škola pro všechny EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA K DOLŮM V PRAZE 12.
Podpora mateřských a základních škol formou šablon
WOSA – výchovou a vzděláváním k občanské společnosti, reg. čís. CZ.1.07/1.1.32/ Žadatel: Sdružení obcí Sedlčanska Projektový manažer:Štěpánka Barešová.
Představení výzvy Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony pro MŠ a ZŠ I MAS Rokytná, o.p.s. Srázná Moravské Budějovice.
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST ŠABLONY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY I ZLEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH I 21. října 2011.
Šablony  Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání  Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy  Výzva č. 02_16_022 Podpora škol formou projektů.
Program: Erasmus+ Klíčová akce: KA1 Název organizace: Základní škola M. Choceňského, Choceň Název projektu: Další vzdělávání učitelů cizích jazyků Číslo.
Představení výzvy Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony pro MŠ a ZŠ I MAS Oslavka, o.p.s. sídlo: Masarykovo náměstí
Systém zvyšování kvality výuky anglického jazyka Projekt z OP Vzdělání pro konkurenceschopnost.
TVOŘIVĚ DO SVĚTA - vzdělávací program, který je alternativou klasickému pojetí vyučovacího procesu - Základní škola a mateřská škola Třinec, Kaštanová.
INVESTICE DO VZDĚLÁNÍ – INVESTICE DO BUDOUCNOSTI PaedDr. LUDVÍK ZIMČÍK, ředitel ZŠ A MŠ BŘEZOVÁ (ŠKOLA NA KONCI SVĚTA)
Co je program Mládež v akci? Největší evropský grantový program na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
Školní stravování Mgr. Eva Martinková odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský úřad Libereckého kraje tel.:
Aktivita je součástí individuálního projektu Služby sociální prevence v Královéhradeckém kraji ( Projekt.
Bc. Michaela Augustová MAS Znojemské vinařství, z.s. Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony ZŠ a MŠ I.
Škola pro všechny Setkání koordinátorů inkluze ZŠ Jeseník, Fučíkova
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
Preventivní programy pro zlepšení stavu chrupu u dětí
Realizace vašich potřeb prostřednictvím OP VVV
Sdílené radosti a strasti škol ze správního obvodu ORP Český Brod
Setkání zpracovatelů MAP ve Středočeském kraji
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
The stem engagement europe project
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Plán vzdělávacích aktivit
Moderní metodické materiály a metody výuky angličtiny pro 1. a 2
Pedie Co mají společné?.
Realizace potřeb regionálního školství pomocí šablon
S C H Ů Z K A R O D I Č Ů v úterý
ZŠ Zdeny Kaprálové a MŠ Vrbátky , příspěvková organizace
Š A B L O N Y II.
Základní škola. Základní škola a Mateřská škola, Nová Ves, okres Liberec, příspěvková organizace.
Implementace Krajských akčních plánů rozvoje vzdělávání
Školní vzdělávací program
Transkript prezentace:

“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly

METODA WATTSENGLISH ♣ Maximálně efektivní ♣ Osvojování si jazyka přirozenou cestou ♣ Forma řízených her a zábavy ♣ Atmosféra, na jakou jsou děti zvyklé, společně si hrají, opakují říkanky, zpívají… ♣ Vzájemná motivace ve skupině dětí , baví je společná hra, cítí se bezpečně a jistě, neboť jsou stále ve svém prostředí ♣ Kurzy jsou speciálně pro větší skupiny dětí ve věku 3–7 let, které se navzájem znají a jsou na sebe zvyklé, neboť spolu tráví každý den ve školce

RODILÝ MLUVČÍ ♣ Kurz je veden rodilým mluvčím ♣ Vysokoškolské vzdělání ♣ Proškolení metodou Wattsenglish před začátkem spolupráce ♣ Metodické školení v průběhu celého roku ♣ Společnost Wattsenglish Ltd. je akreditovaná Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ke vzdělávání pedagogů v metodice angličtiny předškolních dětí

Lektorka Liz Ahoj, jmenuji se Liz Congleton a pocházím z Kentucky. V roce 2009 jsem promovala na univerzitě v Bellarmine a od té doby učím anglický jazyk. Pracovala jsem se studenty základní i střední školy jak ve Spojených státech, tak v Korei Moc se těším na celý školní rok v této mateřské škole. Jsem nadšená z toho, jak dobře se tu děti učí anglický jazyk prostřednictvím písniček a her. Ve volném čase ráda vařím, jím (zvláště nová jídla!), cestuji a jsem velmi ráda venku v přírodě. Ráda také studuji cizí jazyky, skoro stejně jako je ráda učím. Je to již druhý rok v České republice a těším se na to, že bude stejně tak skvělý jako ten minulý. Těším se na všechny mé studenty z minulého roku i na ty nové.

Webové stránky Wattsenglish ♣ Co všechno můžu najít na www.wattsenglish.com ♣ Kurzy pro děti ♣ Letní příměstské tábory a letní miniškolka přímo v Ústí nad Labem ♣ Podmínky soutěže Sing a song – chci být zpěvákem ♣ Klub pro dětí plný interaktivních her a zábavných videí ♣ Videa přímo z naší školky

VÝUKA ♣ probíhá 2x týdně 25 přímo v mateřské škole ♣ je určena pro děti od 3 do 7 let ♣ maximálně 30 dětí ve skupině ♣ videa z výuky ♣pracovní listy z každého měsíce ♣zábavná videa přímo od našich lektorů http://youtu.be/8FaiO-SOhvA

Program English Time www.ceet.cz CENA PROGRAMU: ♣ 1 5OO,- Kč za pololetí / 2 800,- Kč za rok ♣ splátky do 15.9. 10x320,-, po 15.9. 640,- a 8x320,-    PŘIHLÁŠKA: www.wattsenglish.com Po vyplnění přihlášky v sekci Kurzy dostane každý rodič e-mail s informacemi o kurzu a údaji k jeho zaplacení. Místo v kurzu je rezervované až po zaplacení. www.ceet.cz

Děkujeme za pozornost