Virtuální mobilní operátor

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
Advertisements

GPON, světlo na konci vlákna part II
Konference o teleinformatice Praha
Modré volání Zaměstnanecký program pro skupinu AGROFERT HOLDING, a.s.
Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
Představení společnosti
Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Zpracováno v rámci OP VK - EU peníze školám Jednička ve vzdělávání.
Komplexní řešení metropolitních sítí
Solární systémy pro aktivní topení
Metodické a produktové řešení požadavků zákona 300/2008 Sb.
Informace o současné podpoře kombinované dopravy v České republice
Záložní zdroje napájení pro ISP (Jak zálohujeme v RPSnet)
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
České Radiokomunikace Nové trendy v oblasti radiových sítí a sdílení telekomunikační infrastruktury Marcel Procházka Manažer pro rozvoj služeb a strategii.
Řízení vztahu se zákazníky integrované do ERP systému
Kraj Vysočina Projekt ROWANet Stav k RK , př. 1
Bezpečnost internetových služeb v ČD-T
13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS MISYS-CAR informační systém pro firmy i jednotlivce G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel:
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
METROPOLITNÍ PŘENOSOVÝ SYSTÉM
Datový balíček Ufonův internet U:fon přichází s další atraktivní datovou nabídkou. Od budou moci zákazníci, kteří už mají nebo si pořídí Ufonův mobilní.
Online prodeje jako součást multikanálového přístupu v praxi
Seminář KOMTERM, 21. duben 2010 Dipl. - Ing. Roman Baláž, MBA Generální ředitel SPP CZ, a.s. 1 Bezpečnost dodávek – nevyhnutná podmínka zákazníka.
Prezentace 1 Kontaktní centrum Statutárního města Ostravy provozované společností OVANET a.s. červen 2009.
Obsah Úvod Základní vlastnosti Topologie pokrytí – orientační schéma
Novinky a strategie společnosti Vema, a. s.
Společnost Eurotel a Integrovaný záchranný systém.
České Radiokomunikace
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
„Zkušenosti s eProcurementem ve státní správě ČR“ Ing. Dalibor Wijas, MBA B2B Centrum a.s. Government electronic Marketplace Elektronické tržiště veřejné.
SDRUŽENÍ PRO DOPRAVNÍ TELEMATIKU ČR Platební karty ve veřejné dopravě Doc. Dr. Ing. Miroslav Svítek President SDT ČR.
Rozčlenění nákladů na výstavbu FTTH sítí
Strana 1 © Vema, a. s., 7. dubna 2015 Intranetová řešení v PIS DS -Personalis 2005.
Plzeňská kartastrana 1 eTown s Plzeňskou kartou.
Praktická ukázka použití v podmínkách ZK Krajský rok informatiky Zlín, Pavel Novotný & Pavel Kopecký, Zlínský kraj.
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Jan Křečan ISSS 2006 Profesionální řešení komunikace pro státní správu a samosprávu.
Podpora a rozvoj komunikační infrastruktury ISVS Ing. Lubomír Moravčík
Prezentace společnosti ČD – Telematika a.s.
Krajský rok informatiky České Budějovice 26. –
MoodleMoot.cz 2011, Ostrava, PragoData Consulting, s.r.o. 1 Moodle a okolní svět Ing. Marek Kocan.
Aplikace DVB-T Český Telecom, a.s.. 2 Agenda DVB-T MHP Platforma ČTc DVB-T MHP Platforma ČTc – aplikace Shrnutí cílů společnsti Český Telecom, a.s.
Statutárního města Liberec
IP telefonie studie a co dál
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Telefonování přes Internet
Současný stav a další rozvoj Petr Pavlinec Kraj Vysočina.
Výstavba otevřených optických sítí první zkušenosti
Kam kráčí české bezdrátové sítě Sušice 2011 Marek Bako- vedoucí velkoobchodu Daniel Nalevajko- manažer rozvoje Jiří Vaja – vedoucí velkoobchodních služeb.
GSM Lift Watch.
ISDN Backup 2N ® NetStar. Základy o záloze ISDN linek: Záloha odchozích a příchozích hovorů pomocí nezávislé trasy (GSM/UMTS) Podpora.
Kam kráčí telekomunikační sítě Morava a Slovensko Jiří Lešek (ředitel velkoobchodu datových národních služeb) Milan Petrásek (produktový.
Případová studie (řešení kontaktního centra a portálu HelpDesk) Petr Taševský Obchodní manažer – oddělení ENTERPRISE Případová studie (řešení kontaktního.
Systém manažerského sledování a řízení projektů Představení možností, přínosů a řešení Done, s.r.o. Na Krčské stráni 1434/ Praha 4 Tel.: Fax:
GSM Lift Watch. Požadavky zákazníka – Snadná komunikace z kabiny výtahu – Bezdrátové spojení z kabiny výtahu – Dálkové nastavení a ovládání pomocí SMS.
Přístup do IS z mobilních zařízení Tomáš Tureček Katedra Informatiky FEI VŠB-TU Ostrava.
T-Mobile Moje Info Možnosti využití SMS v komunikaci s občany.
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
Centrální registr ●software a technické zabezpečení Ladislav Filip ●odborná konzultace Jaromír Kolařík ●zastřešuje jako celek Imatrade.
Luhačovice, Libor Lukáš Statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje Řídící výbor KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY Zlínského kraje.
LECTURA VALUATION Page 1 LECTURA Systém oceňování mobilní stavební a zemědělské techniky.
» » CentroNet, a. s.
2N® Omega Series 2N TELEKOMUNIKACE a.s..
Vodafone Zaměstnanecký program
Velkoobchod UPC Česká republika- rok po integraci
EVROPSKÁ REGULACE B2B.
Mobilní ústředna pro Liberecký kraj
software a technické zabezpečení Ladislav Filip
O2 Duo Mobil Praha, 3. dubna 2007.
Transkript prezentace:

Virtuální mobilní operátor Ing. Tomáš Havlíček 6. 9. 2013

OBSAH PREZENTACE o ČD-T zkušenosti ČD-T s mobilním světem velkoobchodní řešení výhody a kdo je náš zákazník

O společnosti ČD - Telematika DŮLEŽITÉ MILNÍKY V HISTORII ČD-T 1994 založení ČD - Telekomunikace 1999 výstavby optické sítě 2002 spuštění provozu SDH sítě, zahájení obchodního působení  nové telekomunikačních služby zaměřené na velkoobchod 2005 rozšíření nabídky o produkty z oblasti informatiky, změna názvu na ČD - Telematika a.s. konsolidace produktu z oblasti IT služeb se zaměřením na železniční segment upgrade přenosových sítí DWDM a IPNET pro L2/L3 služby strategický projekt páteřní sítě pro mobilního operátora NAŠE ZÁZEMÍ 3 500 km optických tras optická síť ve více než 400 přípojných bodech metropolitní sítě ve 26 velkých městech robustní páteřní sít s 80 kanálovým DWDM systémem a N x 10Gbps L2/L3 sítí řešení pro IPTV, partnerský NIX a monitoring ISP sítí

ČD - Telematika a mobilní služby ČD - Telematika má více než 5-letou zkušenost s provozováním zaměstnaneckého – benefitního programu v segmentu drážních společností více než 45 000 aktivních SIM ČD-T má velkoobchodní vztah k ISP a kabelovým operátorům velkoobchodní zákazníci z řad sdružení i aliancí ISP velkoobchodní zákazníci z řad kabelových asociací  Požadavek na rozšíření a umožnění mobilních služeb

Vstup ČD-T na trh MVNO Strategický vstup do QUADRUPLE a.s. prodejní partner se zaměřením na velkoobchod jeden z hlavních akcionářů QUADRUPLE jako MVNE (enabler) má podepsanou smlouvu s VODAFONEM Služby QUADRUPLE spuštěny od 1. 7. 2013 Označení sítě Q-CZ Možnost připojovat dalších MVNO

Řešení CDT-MOBILE pro MVNO zájemce Služba CDT-MOBILE zahrnuje: postpaid hlasové a datové služby MVNO v síti Vodafone SIM karty s logem Q-CZ nebo nebrandované možnost výběrů: hotové produktové balíčky s doporučenými koncovými cenami ceník na bázi účtování po sekundách s možností tvorby vlastních produktů provozní a vyúčtovací platforma sítě Q-CZ webové administrační rozhraní pro operátory nebo SOAP interface (modul v systému ISPadmin) webová samoobsluha pro koncové klienty jednoduché technické řešení – celý provoz je realizován virtuálně v sítí Vodafone možnost využít Call Centrum ČD-T pro off-peak časy pro kritické činnosti

Činnosti MVNO

Možnosti nastavení služby CDT-MOBILE přes portál administrativní portál je online připojený do řídících systémů sítě Vodafone – všechny změny probíhají v reálném čase administrativní nástroj operátora umožnuje: 1. zřízení zákazníků = aktivace SIM (spárovaní neaktivní SIM a přiděleného čísla) do 20 sekund 2. obsluhu běžících zákazníků a jejich SIM změna MSISDN výměna SIM zrušení SIM detailní nastavení SIM Potlačení identifikace volajícího přesměrování hovoru zamezení SMS Premium blokování příchozích hovorů blokování příchozích roamingových hovorů blokování příchozích SMS v roamingu blokování příchozích SMS blokování odchozích hovorů ………atd 3. vyúčtování hovorů včetně ocenění dle koncového ceníku nebo vygenerovaní CDR/EDR

Hlavní okno portálu pro MVNO

Nastavovaní SIM parametru online pro MNVO

Webová samoobsluha pro koncového zákazníka webový widget se snadnou integrací do stávajícího webu operátora podpora SSO (předání přihlášení uživatele) funkce: změna kontaktních údajů detailní nastavení MSISDN přehled vyúčtování objednání SIM nastavení SIM online výpis hovorů volné jednotky objednání balíčků vyžádání nové SIM

Shrnutí - výhody řešení CDT-MOBILE kompletně vyřešený vztah s hostujícím operátorem Vodafone včetně základních povinností (portace, mobilní provoz atd.) možnost začít od jednotek zákazníků bez vstupních investic možnost použití připravených produktů a balíčků existující robustní nástroj pro správu zákazníků a jejich vyúčtovaní online propojení do systému mobilního operátora individuálně možnost řešení vlastních „specialit“ (vlastní logo sítě, vlastní branding SIM karet, použití vlastních mobilních čísel)  Rychlý vstup na mobilní trh i pro menší poskytovatele

Reálná ukázka aktivace a nastavení SIM online aktivace nové SIM online blokování hovorů na SIM

Děkuji za pozornost ČD - Telematika a.s. Korespondenční adresa Pod Táborem 369/8a | 190 00 Praha 9 tel.: +420 972 225 555 e-mail: poptavka@cdt.cz Sídlo společnosti Pernerova 2819/2a | 130 00 Praha 3 IČ: 61459445 | DIČ: CZ61459445 vedená u Městského soudu v Praze, spisová značka B 8938