Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna 2014 www.beachcentrum.cz.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
…..přijďte si s námi zahrát
Advertisements

aneb KORFBALOVÉ ŠÍLENSTVÍ
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
REVITALIZACE PRAŽSKÉ TRŽNICE
Výstavba sportovního areálu 20
Bruslařský klub Mladá Boleslav patří mezi nejstarší hokejové kluby v ČR, v roce 1908 se stal jedním ze 12 zakládajících členů Českého hokejového.
Konference nejen Rezidencích 07. Potřeba vlastnit vs. výhoda nájmu Podpora vlastnického bydlení (americký sen) Rodinné kořeny 45 let, 2x stěhování, 60.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH K PRONÁJMU
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee.
Golf & Country Club Piešťany
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Management sportovního klubu © Nymburk 2012

Co, kdy, kde, jak, kdo. Cíl portálu Stát se jednoduchou a vysoce funkční platformou pro vyhledávání i vkládání kulturních, sportovních, turistických.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK. KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
Sezóna 2006 Aerobic team Martina Duška
Projekt CZ.3.22/2.3.00/ Spolupráce škol a veřejných institucí v česko-polském pohraničí v oblasti vzdělání k vyšší uplatnitelnosti na trhu práce.
Oddělení mládeže a sportu
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
Dívčí Akademie ragby 2013 Nabídka pro partnery | Praha.
Tour sportovních akcí pro firemní týmy
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
Seriál sportovních akcí pro firemní týmy
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
COMENIUS FIT FÜR EUROPA ZŠ Mendelova, Karviná, Česká republika ZŠ Hurbanova, Martin, Slovensko Lucas-Cranach-Schule, Gotha, Německo.
Rámcové představení projektu TRIATLON DĚTI 9. listopadu 2013 Voroněž, Brno.
ČLENSKÁ SCHŮZE Zpráva o plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2013.
O SPOLEČNOSTI Fiktivní firma Ekohelp, s. r. o., sídlící při OA Olgy Havlové v Janských Lázních, zahájila svou činnost v říjnu roku 2014 a její hlavní.
Prague beach team o.s.. Vznik PBT Nápad založit vlastní beachvolejbalový klub se zrodil ve Zruči nad Sázavou v červenci 2006, kde probíhalo volejbalové.
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
Nabídka reklamních ploch
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
Prezentace turistické oblasti
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
1 Fakultní ZŠ Olomouc, Tererovo nám. 1 VÝHODY PRO ŽÁKY SPORTOVNÍCH TŘÍD.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Nabídka pro „Školy v p ř írod ě “ Sportovní areál s možnostmi sportovního vyžití pro děti.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
Mobilní salón krásy
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
Marketing klubu a události (Club Marketing and Event Marketing)
-Seznámení s webem : -Projití různých částí webu -Závěr.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
Projekt 2 -Studie vybrané destinace v cestovním ruchu se zaměřením na sportovní aktivity 1)Rozdělení studentů do dvou až tříčlenných týmů 2)Výběr destinace.
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
MC POHÁDKA JESENICE U PRAHY z.s nezisková organizace spolek rodičů na mateřské dovolené.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
NEPROFESIONÁLNÍCH KLUBŮ
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
Plavecký klub Děčín.
Městská knihovna jevišovice
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
2018 JARNÍ TRHY vystavistepraha.eu.
Testy Nákresy Formuláře Tabulky Prezentace
Využití sociálních sítí v komunikaci organizace
BEACHVOLEJBAL.
5. SEMINÁŘ SLM ČR Algesia o.s. Michala Filipová Hodonín,
Co je to zdravá výživa ?
Reklama na sociálních sítích
Transkript prezentace:

Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna

Beach Centrum Turnaje v plážovém volejbalu od roku 2011 Nabízíme: – Aktivní prezentaci vaší firmy na turnajích – Reklamní plochy v areálu sportoviště – Umístění reklamy na webové stránky

Naše cíle Větší dostupnost plážového volejbalu pro širokou veřejnost v Královéhradeckém kraji Škola plážového volejbalu Pořádání turnajů a tréninků Podpora sportovního dění v Hradci Králové i dalších městech

Nabídka pro partnery Reklamní plochy ve sportovním areálu Umístění loga na web, plakáty, Facebook Turnaje pořádané pod vaší značkou Možnost prezentace produktů a služeb během turnajů Maximální využití vzájemné spolupráce Poskytnutí materiálů (fotografie a videa)

Prezentace na webu Průměrná týdenní návštěva webu: – až uživatelů na Facebooku – 1000 uživatelů na webu Beach Centra Více než 4500 shlédnutí na YouTube Rozesílání newsletterů 400 registrovaným hráčům na webu

Prezentace na turnajích návštěvníků každého turnaje Obvykle hráči ve věku 15 až 50 let Muži, ženy i děti zaměřeni na sport, zdravou výživu, relaxaci, aktivní vyžití, atd.

Historie – sezóna turnajů (přes 800 utkání) Více než 350 účastníků turnajů Řada partnerů, kteří nás podporují

Plány pro sezónu beachvolejbalových turnajů 500 účastníků turnajů a tréninků Kvalitní podpora hráčů (vybavení, výživové doplňky, masáže, atd.) Tým zkušených trenérů a organizátorů Doprovodné aktivity na turnajích

Fotogalerie (1)

Fotogalerie (2)

Fotogalerie (3)

Těšíme se na spolupráci!