Architektonická soutěž

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

Přístupnost (bezbariérovost) důležité kritérium hodnocení expertní tým zrakově postižených uživatelů pod vedením RNDr. Hany Bubeníčkové a Mgr. Radka Pavlíčka.
Přístupnost (bezbariérovost) již po dvanácté jako jedno z kritérií expertní tým zrakově postižených uživatelů pod vedením RNDr. Hany Bubeníčkové a Mgr.
Vyhlášení výsledků soutěže VOLNÁ CESTA září 2012 od 13 hodin Velké kolegium Ministerstva dopravy ČR Mediální partneři :
Zpráva o činnosti Čestné rady ČLK
Města ČR – orientace na mapě
1. cvičení úrokování.
Hokejový klub HC Rabat Kladno.
9. ROČNÍK MEZINÁRODNÍ VÝTVARNÉ SOUTĚŽE
Architektonická soutěž = nejčistší způsob zadání veřejné zakázky na architektonické autorské dílo a na dokumentaci s ním související Centrální prostor.
Výsledky únorového kola. Vítězem anglické projektové soutěže za měsíc únor se stala Anička Havlíčková z 2. třídy (Montessori). Vítězce gratulujeme. Ocenění.
VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ.
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
NA TÉMA: „DÍVÁM SE RŮŽOVÝMI BRÝLEMI“ Katalog vítězných děl jaro ročník výtvarné a keramické otevřené přehlídky „To je hlína!“ Akci podpořili: Dolní.
Cesta k vyhlášení architektonické soutěže prosinec 2004: NK předložila MK ČR investiční záměr na novou budovu 20. prosince 2004: NK a Rada hl.m. Prahy.
HC EATON PARDUBICE Hokejový klub.
Spektra zatížení Milan Růžička 1 Dynamická pevnost a životnost
Podmínky účasti Zaslat alespoň dvě čísla časopisu Časpis musí tvořit především děti a studenti Zvláštní kategorie „Článek měsíce”
Ručně vyráběný kalendář 2014 »» výsledky hlasování ««
Statika stavebních konstrukcí I
Občanské sdružení KolumbusPředstavuje Výstavy děl svých členů.
Veřejné projednání P olitiky územního rozvoje ČR 2008 a Vyhodnocení vlivů PÚR ČR 2008 na udržitelný rozvoj území (včetně Zprávy o uplatňování PÚR ČR 2006)
Fórum zaměřené na informační a komunikační technologie
Věda na scéně - Science on Stage Jitka Houfková KDF MFF UK Praha.
Projekt: Integrace na druhou - šk.r. 2010/2011 Plánované projektové aktivity PPP FM v nejbližším období: a)Aktivita č.1 - Společné dílny: pedagog - šk.
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Jan Kofroň Seminář Galerie inovací FOR INDUSTRY,
Kladno Tým Realizační tým Jména hráčů Zuzana Škrhová Jindřich Licek
SPORTOVNÍ HALA KOJETÍN
Program 9:00 – 9:15Úvod (J. Bachoříková) 9:15 – 10:15Veřejné zakázky – nejčastější chyby (J. Zapletal) 10:15 – 10:30Veřejné zakázky – přehled jednotlivých.
O pohár starosty MČ Praha 1 Plavecké závody Tyršův dům, Praha 1.
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
VY_32_INOVACE_ 14_ sčítání a odčítání do 100 (SADA ČÍSLO 5)
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Jakub.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Program 1. pracovního semináře Financování internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.
2. pracovní seminář internetizace knihoven Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Zpráva o činnosti SK RVŠ 16. Předsednictvo RVŠ, 20. března 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Jan Kozubík, Martin Petrus.
Vědecká spolupráce se zeměmi mimo EU Vladislav Čadil, Daniel Frank, Miloš Chvojka, Zdeněk Kučera, Michal Pazour, Tomáš Vondrák.
Lenka Fialová Martina Procházková Ondřej Soukup Martin Valenta Cyril Vojáček 1.

Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Není –li uvedeno jinak, je tento.
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Zpráva o činnosti SKIP 08 Východní Čechy za rok 2010 Bc.Kateřina Hubertová Valná hromada SKIP Městská knihovna nové Město nad Metují.
Experti do škol 29th November 2014 Jaroslav Ambrož 29th November 2014.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Cvičná hodnotící prezentace Hodnocení vybraného projektu 1.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Karel.
ČESTICKÝ BRAMBOR Slavnostní vyhlášení XVIII. ročníku dětské literární a výtvarné soutěže na téma TAJEMSTVÍ VESMÍRU proběhlo v sále.
Ekosoutěž II Zapojte se s námi! aneb Život, tradice a kořeny Jesenicka Technické služby Jeseník, a.s.
Projekt UNIV 3 – podpora procesů uznávání Rekvalifikační program Profesní kvalifikace:MANIKÉRKA A NEHTOVÁ DESIGNÉRKA ( H) Termín:1. 8. –
, CPVK‘03, Hradec Králové Poznámky k dostupnosti vysokoškolských prací Martin Svoboda Státní technická knihovna, Praha
Kategorie Rodinné domy Bytové domy Nebytové budovy Rekonstrukce (bytová i nebytová) Revitalizace panelových domů Dřevostavba (průřezová) Multikomfortní.
ŘEMESLO MÁ ZLATÉ DNO Rukodělná soutěž vyhlášená hejtmankou Plzeňského kraje doc. MUDr. Miladou Emmerovou, CSc. Smyslem soutěže a výstavy je podpořit řemeslnou.
návštěvníků 300 více než 300 akcí na území celé České republiky 4316 dny otevřených dveří v Praze na 43 místech, v Brně na 16 místech, v mnoha.
Architektonické soutěže VALNÁ HROMADA ČKA,
…web sem, web tam… neoficiální soutěž o nejlepší web okresu Hradec Králové Knihovna města Hradce Králové Kateřina Hubertová.
OTVÍRÁNÍ JARA 2015 První ročník na podporu a propagaci oboru floristiky a zahradnictví.
Program průmyslového výzkumu a vývoje IMPULS
II. kategorie 1.místo - Milan Bílý, Jaromír Bílý, Patrik Fontoš Dětský domov Volyně 2.místo - David Makas, ZŠ a MŠ Vacov 3.místo - Jiří Jaroš, ZŠ Dukelská,
ARCHITEKTONICKÉ SOUTĚŽE
SLOŽENÍ PŘEDSTAVENSTVA Ivan Plicka předseda Pavel Hnilička 1. místopředseda Jaroslav Šafer 2. místopředseda.
KAMPUS ALBERTOV – BIOCENTRUM, GLOBCENTRUM ARCHITEKTONICKÁ SOUTĚŽ O NÁVRH
„Inovace a propojení výuky stavebních materiálů a hmot “
Architektonická soutěž
Veřejná beseda nad návrhem Územního plánu Mariánské Lázně
Transkript prezentace:

Architektonická soutěž NOVOSTAVBA MORAVSKOSLEZSKÉ VĚDECKÉ KNIHOVNY V OSTRAVĚ

VEŘEJNÁ SOUTĚŽ O NÁVRH na zpracování urbanistického, architektonického, technického a provozního řešení Vlastní soutěž proběhla zcela v intencích soutěžních podmínek. Bylo převzato 83 podkladů pro zpracování soutěžních návrhů. V termínu pro odevzdání tj. k 15. 9. 2004 bylo odevzdáno celkem 43 soutěžních návrhů.

Přezkoušení soutěžních návrhů Při přezkoušení zda návrhy vyhovují soutěžním podmínkám a po zasedání soutěžní poroty, potvrdila tato vyřazení 12 soutěžních návrhů pro formální nedostatky, ať už pro narušení anonymity nebo pro nedodržení závazných podmínek stavebního programu. Hodnoceno bylo tedy 31 zbývajících návrhů.

Výsledky Z hodnocení poroty vyšel vítězně návrh soutěžního čísla 26, což je návrh architektů Ladislava Kuby a Tomáše Pilaře z Brna se spoluautory Lukrécií Lachmanovou a Janem Kratochvílem. Porota usoudila, že tento vítězný návrh natolik převyšuje ostatní oceněné návrhy, že rozhodla o zrušení druhé ceny a udělení dvou třetích cen.

vítězný návrh

Třetí ceny získaly návrh č. 16 autorů Ing. arch. Tomáše Havlíčka a Ing. arch. Vítězslava Nového z Brna

a návrh č. 25 autorů Mgr. Ing. arch. Wieslava Kubicy z Třince, Ing. arch. Daniela Piecucha z Českého Těšína, Ing. arch. Luďka Šamšuly z Olomouce a pana Michala Pokorného z Prahy

Porota rovněž rozhodla o udělení dvou odměn, a to návrhu č. 31 autorů Jiřího Smolíka, Zdeňka Rychteříka, Mileny Kubiszové, Martina Šafránka a spolupracovníků Jakuba Maršíka a Pavla Marka z ateliéru VYŠEHRAD v Praze

architektů Pavla Rady, Milana Raka, Alexandra Skalického, Ivety Rakové, Libora Rydla a spolupracovníků Bc. Aleny Režné, Bc. Jiřího Vokřála, arch. Škopána, Ing. Lenky Němcové a Jana Rybáře z Brna a návrh č. 43

Výstava soutěžních návrhů Ve smyslu soutěžních podmínek, po odeslání protokolů o průběhu soutěže všem zúčastněným, budou všechny soutěžní návrhy vystaveny a zpřístupněny veřejnosti. Výstava proběhne ve dnech 20. 10. 2004 až 13. 11. 2004 v Galerii výtvarného umění v Ostravě