Kuba Elderien, s.r.o. Obchodní Akademie Denisovo Nábřeží 673 547 01 Náchod web:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1) Domácností 2) Firem 3) Chat a chalup • Většina domácností spotřebuje litry různých saponátů, čistidel a přípravků, které pomáhají s úklidem, ale.
Advertisements

Dovolená s OS Tatry 2012.
Hotel Fontána Týdenní nabídka pro členy SDH a jejich rodinné příslušníky v hotelu Fontána Lipno.
Nabídka nemovitostí – červen 2010
REVITALIZACE PRAŽSKÉ TRŽNICE
CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
Gymnázium, Praha 8, Ústavní 400
HOTEL DVOŘÁK TÁBOR s.r.o., Hradební 3037, Tábor
EVA srdečně zve na jógu do Chorvatska
L. VÍZA •KAŽDÝ ÚČASTNÍK MUSÍ DODAT PLATNÝ PAS (pas musí být platný ještě nejméně 6 měsíců od data návratu do ČR, tzn. nejméně do ) (pas bez.
ONRIMO Travel Španělsko, Ibiza, San Antonio **** hotel Blau Parc –
První Vltavská Realitní s.r.o. PROJEKTY V BULHARSKU.
Hotel Saloon.
Ubytovací úsek hotelu Cíl: znát činnosti hotelové recepce, vrátnice a hospodyně, popsat poskytované služby a péči o hosty, umět pracovat s provozní.
Stáže masérů v zahraničí Projekt Leonardo da Vinci CZ/11/LLP-LdV/IVT/
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
Val di Fiemme Obereggen ( m. n. m.). Lyžování  Přes 100 km sjezdovek  3 propojená střediska  Snowpark  Občerstvení na svazích  Perfektně.
DM Lovosická a Dittrichova
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
Svatý Martin je jeden z ostrovů Nizozemských Antil. Jeho území je rozděleno mezi státy Francie a Nizozemské království. Leží v jižní části Karibského.
Norsko Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Zeměpis – 1. ročník.
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
Hotel Kapitán areál s vlastní pláží a sportovišti Vše pro Váš volný čas.
Ústecký kraj 5 – 7 červen Pátek 10:00 Hrad Střekov Historické slavnosti Historické slavnosti -vše v dobovém provedení -seznámení s historií hradu.
Mgr. Hana Hoberlová, ZŠ Rajhrad
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Zeměpis cestovního ruchu.
S námi si konečně odpočinete…
AUTOCAMP VÝR U obce Výrovice (cca 10 km severně od Znojma)
AMERIKA.
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Rozvoj CR v Evropě Španělsko
s. r. o. Scroom s.r.o. při Obchodní akademii Náchod Denisovo nábřeží Náchod IČ: DIČ: CZ Sídlo.
Vážení přítomní. ve dnech až
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
Itálie 30. září 2005.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Zámek Lukavec … … a jeho využití
Ubytovací úsek hotelu Cíl: znát činnosti hotelové recepce, vrátnice a hospodyně, popsat poskytované služby a péči o hosty, umět pracovat s provozní.
Materiálně technické předpoklady
Nový Zéland.
Střední Amerika Materiál byl vytvořen v rámci projektu
Elderien, s. r. o. Francouzská móda.
Lyžařské středisko HINTERTUX
CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída
Klára Tomsová, Kateřina Jacinová
ČESKÉ CENTRUM-ČESKÝ DŮM MOSKVA
Madeira Eliška Nováková.
Vanuatu a Šalamounovy ostrovy.
Hotel U 7 Jelenů. Náš hotel Vám nabízí saunu, vířivky, relaxační bazén, plavecký bazén, posilovnu, animační program a také Miniclub. To je vše s té volnočasové.
 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
Tematicko odborný a poznávací zájezd FRANCIE cena s dotací 5.000,-Kč +15,-€ na vstupy+140,Kč-(nad 18 let 210,-Kč)pojištění bez stravování.
Obchodní akademie, Hotelová škola a Střední odborná škola, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace
Areál HOTEL zámek BERCHTOLD Konferenční prostory.
Praktická stáž „Osvojení odborných kompetencí – uplatnění obecných ekonomických principů při řízení hotelu“ 17. –
Lázně Luhačovice 2016 Preventivně léčebné pobyty pro členy OS pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví.
ERASMUS - KLAGENFURT. obsah Formality Univerzita Ubytování Volný čas, okolí Studium.
Lázně/ Heilbad ZIMNÍ SPORTY A RELAX v LÁZNÍCH JÁCHYMOV.
Dovolená s OS Tatry Již deset let využívají členové OS dovolené v Tatrách – Velké Lomnici – Penzionu Rysy.
Školící a konferenční objekty MŠMT
Kremnica.
Karibik Karibik je region v nejjižnější části Severní Ameriky.
Mont Saint Michelle.
Městské slatinné lázně Třeboň
Letní víkend s Michalem Šubrem
Josef Falta JOSEF FALTA.
Český dům Moskva Jiří Podhola.
Dubaj Petr Ambrož 4.A.
Co jsme si odnesli z Evropy
STŘEDNÍ AMERIKA ostrovní část
Transkript prezentace:

Kuba Elderien, s.r.o. Obchodní Akademie Denisovo Nábřeží Náchod web:

Hotel Paradisus Princesa del Mar ubytování: 2+0 stravování: all inclusive Poloha Hotel se nachází ve velké zahradě u pláže ve východní části poloostrova ve vzdálenosti cca 10 minut od historického centra Varadera, cca 30 minut od letiště ve Varaderu a 90 minut od mezinárodního letiště v Havaně. Vybavení hotelu Prostorná otevřená hala s recepcí, směnárna, lobby bar, cigár bar, velký bazén, business centrum, internet, konferenční místnost, piano bar, bar u bazénu, snack bar otevřený 24 hodin, hlavní bufetová restaurace a několik restaurací s obsluhou. Hotel je určen pouze pro dospělé nad 18 let.

Hotel Acuazul ubytování: 2+1 stravování: all inclusive Poloha Hotel se nachází v krásné zahradě, přímo u pláže, na okraji střediska Varadero a ve vzdálenosti cca 150 kilometrů od mezinárodního letiště v Havaně. Vybavení hotelu Velká hala s recepcí, lobby bar, hlavní restaurace, obchod, internet za úhradu, bar na pláži otevřený od 10:00 do 17:00. Restaurace u bazénu jen na oběd, večer funguje jako bar při animačních programech. Půjčovna aut a motorek, lobby bar otevřen 24 hodin, restaurace s obsluhou, kavárna otevřena 24 hodin a bar u bazénu.

A další u cestovní agentury Elderien. Elderien, s.r.o. Obchodní Akademie Denisovo Nábřeží Náchod web: Plníme Vaše sny…

Jamajka Elderien, s.r.o. Obchodní Akademie Denisovo Nábřeží Náchod web:

Hotel Breezes Trelawny Resort ubytování: 2+2/1 stravování: all inclusive Poloha Velký resort se sedmipatrovou budovou hotelu na břehu moře na severním pobřeží leží 10 km východně od města Falmouth uprostřed tzv. Diamantových pláží na pozadí zelených pahorků. Vybavení hotelu Tropická zahrada, 5 restaurací (hl. bufetová, francouzská, italská, jamajská, japonská), 6 barů (vč. swim up baru v bazénu, pláž. a grill baru), 4 bazény (vč. dětského s tobogánem), vířivky, sauna, klenotník, obchod se suvenýry, internet. kavárna, lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži, relaxační altány u bazénu, houpací sítě v zahradě a na pláži.

Hotel Grand Pineapple Beach Resort ubytování: 2+1 stravování: all inclusive Poloha Tento příjemný hotelový areál, vystavěný ve stylovém karibském stylu a obklopený udržovanou zahradou, je rozdělený mstní komunikací na dvě části a nachází se na vyhlášené jamajské pláži s bílým pískem, jen pár minut od centra Negrilu. Vybavení hotelu Recepce, restaurace přímo u pláže, bar na pláži, bazén, obchod se suvenýry, internet, prádelna, lázeňské centrum, konferenční místnost.

A další u cestovní agentury Elderien. Elderien, s.r.o. Obchodní Akademie Denisovo Nábřeží Náchod web: Plníme Vaše sny…

Španělsko Elderien, s.r.o. Obchodní Akademie Denisovo Nábřeží Náchod web:

Hotel Iberostar Palace Fuerteventura ubytování: 2+1 stravování: polopenze Poloha Osmipatrová budova hotelu se nachází v jižní části ostrova, 86 km od letiště. Nedaleko od hotelu se nachází hlavní třída s velkým množstvím obchůdků a obchodních center. Vybavení hotelu Recepce, 6 výtahů, konferenční salonek, restaurace a několik barů, diskotéka, kadeřnictví, lékařská služba, kadeřnictví, sauna, masáže, dětský klub vířivka, obchod se suvenýry, internetové připojení. V zahradě najdete celkem 3 bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný), vyhřívaný dětský bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky.

Hotel Jandía Princess ubytování: 2+2/1 2+2/1 stravování: all inclusive Poloha Moderní komplex tvořený deseti třípatrovými budovami v klidné oblasti na jihu ostrova 85 km od letiště. Vybavení hotelu Recepce, 2 restaurace, několik barů. Terasa pro nudisty, malý obchod, dětský klub, sauna. Masáže a vířivka. V zahradě se nacházejí celkem 4 bazény (jeden v zimních měsících vyhřívaný).

A další u cestovní agentury Elderien. Elderien, s.r.o. Obchodní Akademie Denisovo Nábřeží Náchod web: Plníme Vaše sny…