Www.cíl.cz Co, kdy, kde, jak, kdo. Cíl portálu Stát se jednoduchou a vysoce funkční platformou pro vyhledávání i vkládání kulturních, sportovních, turistických.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aktivity města Chrudim v oblasti podpory rozvoje cestovního ruchu
Advertisements

Nabídka pro partnery Procházka českým animovaným filmem Písek, 22. –
Jak úspěšně inzerovat pomocí PPC. Obsah (aneb co všechno se dozvím )  Pro koho je PPC vhodné  Hlavní výhody pro klienta  Proč používat právě.
Nabídka Klubu českých turistů na roky 2008 a 2009 EUROBEDS.
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
_ Czech Convention Bureau Kongresový turismus.
 Webové stránky v dnešní době představují nejlevnější a nejúčinnější formu seriózní reklamy pro poradce!  Dejte o sobě vědět! A o tom, co umíte!  Možnost.
MAPA ÚSPĚCHU.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
„Webové listy“ – virtuální nástěnka
Klientská prezentace Anna Tomanová 3.ročník bc
1. Datum vytvoření: Téma: Datum vytvoření: Téma: Zpráva Cíl prezentace: Cíl prezentace: Zaznamenávání textu v podobě výtahu Časová dotace:
Portál hl. m. Prahy – Co předcházelo úspěchu
Volný čas a kultura Kultura pro děti a kultura dětí.
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
Webové stránky obecních knihoven Seminář dobrovolných knihovníků 22. listopadu 2006 Ing. Jana Tomancová.
a aktuální trendy v činnosti realitního portálu HyperReality.cz
Nabídka partnerství na dětských veletrzích Mámy drží spolu!
Profesní organizace, nadace a neziskové organizace.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost

Nástroje komunikačního mixu. Komunikační politika v územním marketingu Podstatou komunikační politiky je: prosazování produktu obce na trhu a vůči cílovým.
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
Moderní vzdělávací portál Tomáš Tuček a Ondřej Martinek
Dokumentace objektů a zveřejnění funkcí
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Produktové novinky 2011.
Nové funkce v novém Skliku
Destinační management turistické oblasti Jeseníky (Jeseníky-východ)
WWW – hypertextový informační systém
Tlačítka akcí. Do prezentací můžeme vkládat tzv. tlačítka akcí.
Internet a jeho využití pro obchod Projekt SZIF. Popis a zaměření semináře Na tomto semináři se seznámíte s problematikou využití internetu a jeho různých.
WEBOVÝ PORTÁL ŽIVOT ONLINE.CZ. OBSAH Komu je portál určen Spolupráce Obsah portálu Návrh grafické podoby Účel.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Co vám nabízíme v oblasti partnerské spolupráce měst a obcí Praha, 19. června 2012.
Ing. Michal Unzeitig ARTIO s.r.o..  Co je Museo24  Vize a cíle  Role společnosti ARTIO  Technické řešení –CIDOC CRM –Sémantický web Obsah.
Představení portálu Čeknito / přední pozice na slovenském a českém internetu více jak registrovaných uživatelů rychle rostoucí komunita.
Webová propagační část RTIS - inspirativní průvodce.
Didaktické metody pro výuku cestovního ruchu na školách.
Jak vyhledávat informace na Internetu?
EurActiv.cz Informační portál o dění v Evropě. PREZENTACE INFORMAČNÍHO PORTÁLU EURACTIV.CZ Obsah Co je EurActiv.cz? Info o EurActiv.com Obsahová struktura.
Specializovaná elektronická média pro veřejnou správu Solón Deník veřejné správy.
Zpravodajský profil. Od roku 1998 On-line magazín deníku Právo a společnosti Seznam.cz Zpravodajský server V roce místo v soutěži Křišťálová Lupa.
© 2008 World Media Partners Turistický portál Východních Čech Cíl projektu: Nárůst počtu návštěvníků a turistů a rozvoj cestovního ruchu v Pardubickém.
Rodinná politika v Jihomoravském kraji Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí ( Jihlava – konference)
Projekty CCRJM v oblasti internetových aplikací Brno Ing. Lukáš Bačík.
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
Portál Kudy z nudy Statistiky 2009 Marketingové aktivity v roce 2009 Plán aktivit 2010.
Webové stránky města Fulnek Webpadára 2013
Novinky portálu Kudy z nudy Aktivní dovolená:
MUZEOEDU.CZ jako společná platforma edukačních pracovníků muzeí a galerií Mgr. Pavla Vykoupilová PERSPEKTIVY ČESKÉ MUZEJNÍ EDUKACE 10. – 11. května 2016.
Systém trvale udržitelného rozvoje podnikání pro město Aš Skupina 4.
KONCEPCE ROZVOJE MÍSTNÍ KULTURY ZLK. ÚKOL č. 1. Koncepce rozvoje místní kultury ve Zlínském kraji na léta Dílčí úkol I – prostorová analýza.
Microsoft FRONT PAGE Šablona 32 VY_32_INOVACE_19_10_Front Page.
Přehled změn na portálu upgrade redakčního systému Marwel, nasazení modulu pro správu souborů a fulltextové vyhledávání
František Kroutil, starosta obce Telnice porotce – kategorie Dění v obci, komunikace Kategorie „obce“ …při hodnocení… …je třeba rozlišovat… …velikost.
Projekt GDA návrh PR podpory etapa: červen – srpen
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
Turistický portál - novinky č.10 -
Přehled reklamní kampaně letiště Chotěboř pro Otevřené Mistrovství ČR v letecké akrobacii 2017 a Mistrovství Evropy v letecké akrobacii kategorie Advanced.
turistická oblast v srdci Čech
Informace o úpravách webu
RESORT LUHAČOVICE.
Přehled změn na portálu
Přehled změn na portálu
Agentura pro oslovení aktivních obyvatel města České Budějovice
Ovlivněte podobu metropolitního plánu
Propagace nové hry Epic Game
Využití sociálních sítí v komunikaci organizace
5. SEMINÁŘ SLM ČR Algesia o.s. Michala Filipová Hodonín,
Transkript prezentace:

Co, kdy, kde, jak, kdo

Cíl portálu Stát se jednoduchou a vysoce funkční platformou pro vyhledávání i vkládání kulturních, sportovních, turistických a dalších akcí, kterou bude znát a používat většina obyvatel České republiky

Cílová skupina Všichni obyvatelé ČR, kteří občas rádi vyrazí za kulturou či sportem Lidé, kteří přemýšlejí, jak aktivně strávit víkend či večer Turisté či výletníci, kteří se zajímají o dění v místě, kam se chystají Pořadatelé akcí (sdružení, spolky, kraje, města, obce atd.), kteří chtějí, aby se o jejich akci dozvědělo co nejvíce lidí

Struktura portálu Kalendář akcí, databáze pořadatelů akcí a objektů Pořadatelé akcí mohou akce vkládat bezplatně Každá akce obsahuje název, stručný popis, datum, čas a místo konání, pořadatele a odkaz na něj. Znamená to tedy, že všichni, kdo kliknou na detail akce, se dostanou přímo na stránky pořadatele (kraje, obce, spolku apod.)

Provozovatel portálu Provozovatelem portálu je společnost Zásobování a.s., společnost s více než desetiletou historií v oblasti velkoobchodu a maloobchodu. Je provozovatelem kamenného supermarketu Eva, e-shopu a je předním dovozcem spotřební elektroniky do České republiky. Zásobování a.s. provozuje tyto další internetové portály: osudová seznamka e-shop se spotřební elektronikou pravidla českého pravopisu aukční portál inzertní portál zaměřený na automobily prostor pro bloggerywww.štěstí.czwww.eva.czwww.pravidla.czwww.A.czwww.autobazar.czwww.txt.cz Zásobování a.s. Chloumecká Mělník IČO:

Podpora Portál bude okamžitě po spuštění (květen 2011) masivně podpořen tak, aby se o něm v co nejkratší době dozvědělo co nejvíce návštěvníků Online podpora – bannerová i textová reklama na portálech provozovatele, což představuje denně cca unikátních návštěvníků Online podpora na nejnavštěvovanějším českém zpravodajském webu PR podpora v lifestylových médiích, denících a webových magazínech

Nabídka spolupráce Nabízíme vám bezplatné zveřejnění vašich akcí (nebo akcí, které zveřejňujete na vašem webu) na portálu který sdružuje akce z celé České republikywww.cíl.cz Akce se nahrávají automaticky prostřednictvím XML rozhraní Každá akce obsahuje název, stručný popis, datum, čas a místo konání, pořadatele a odkaz na něj. Znamená to tedy, že všichni, kdo kliknou na detail akce, se dostanou přímo na stránky pořadatele (kraje, obce, spolku apod.) Pomůžeme vám zvýšit návštěvnost vašeho Kalendáře akcí! Pomůžeme dostat informace o akcích k více lidem

Kontakt Kontaktujte nás: Lucie Spěváčková , Těšíme se na spolupráci!