Tuning osobních automobilů

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZVÝŠENA HLADINA CHOLESTEROLU
Advertisements

Přeměny energií Při volném pádu se gravitační potenciální energie mění na kinetickou energii tělesa. Při všech mechanických dějích se mění kinetická energie.
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Nová vozidla dodávaná k splnění závazku veřejné služby
Automobily a co o nich víme
Neuspokojilo by i Vás toto auto ? Tak jako my dnes, si již naši předci libovali v ne-obyčejných autech.
Design části dopravního prostředku vlak pro studenty.
OPEL AMPERA Brno Obsah prezentace OPEL AMPERA • Technické parametry • Jízdní parametry • Bezpečnost • Design • Výbava • Cena • Úspěchy • Velcí.
Základy informatiky část 13
Základní výbava •Sedmimístná čtyřdvéřová karoserie ( ) •Černá nemetalická barva •Chromované ozdobné prvky •Zvýrazněný tovární znak na kapotě •Vyhřívání.
Automobilový průmysl země Sasko
Firemní auto roku testovací den Automotodrom Brno 9. června 2009 Richard Plos šéfredaktor.
Členění a evidence dlouhodobého majetku
Škoda 110 Super Sport „Ferat“. Škoda 110 Super Sport „Ferat“
Elektromobily Předpokládá se, že elektromobily se budou v budoucnosti stále více využívat. Jejich největší výhodou je převádění energie na pohyb s účinností.
Itálie Hlavní město Řím Měna euro Historické zajímavosti
Úvod Tuning obrázky LOGAN AT Č lánek o tuningu BMW O Motorech Co pat ř í k tuningu Odkazy.
Che Guevara.
Den s Fleetem Nokia Tomáš Hampl 9. června Obsah Nokia CK-100 Nokia CK-300 Nokia CK-600 Závěr.
1 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 8/25/ :25 AM - 1 Quelle: TROST AUTO SERVICE.
Základy informatiky část 13
HENRY ROYCE A CHARLES ROLLS Miroslav Beňo Adam Pecina.
Vztah mezi výkonem, prací a časem
STAVEBNICTVÍ Vytápění Otopná tělesa – rozdělení (STA 42)
Chování domácností. Úvod n Jak a čím jsou domácnosti ovlivněny.
Věčný brouk a jeho příbuzenstvo
NFS je série arkádových závodních her vydaných firmou Electonic Arts pro PC a mnoho typů konzolí. V které už vyšlo mnoho dílů a jedná se asi o nejslavnější.
Saleen S281 Supercharged... je speciální sportovní edice značky Saleen, jež byla postavena na podvozku vozu Ford Mustang Díky svému výkonu a vzhledu.
Podzimní kampaň 2014 FLOTILOVÉ POJIŠTĚNÍ Praha- Pankrác
Jaké jsou technické prostředky ke snižování vlivu dopravy na životní prostředí - Jaká auta budeme používat? Patrik Macháček ZŠ Vítězná, Litovel 1250.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Co je to motor? Zařízení zpravidla přeměňující energii z chemické reakce (zpravidla hoření) na energii pohybovou. Motor je obvykle součástí a pohonem.
Pístové spalovací motory
ČR A EVROPA DÍL 1 KARLOVY VARY
Automobily a výfukové plyny
v ě t r a c í j e d n o t k a A L F A V e n t
Camaro HPE 700 Neboli Camaro v upravené verzi od společnosti Hennessey Performance Engineering. Je postaven na podvozku originálního Camara. Jeho nejdůležitější.
Moje volba – moje budoucnost CZ.1.07/1.1.02/ Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
TEPLOTNÍ ROZTAŽNOST PEVNÝCH TĚLES.
Komunitní centrum Římskokatolické farnosti Olešnice
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola: Střední.
Elektromobil automobil na elektrický pohon jako zdroj energie
Automobily Jméno: Petra Havlíčková Třída: VIII.
UNIV2 Kraje Obchodní akademie, Kostelec nad Orlicí Federal-Mogul Friction Products a.s. Henri Ramczyk.
AUTOMOBIL SNŮ Závěrečný projekt z designu průmyslových výrobků Ing. Eliška A. Kubičková Fakulta strojní ZČU.
Motorová vozidla Mtv.
LUXUSNÍ AUTOMOBILY.
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Co říci závěrem ? Zavedením skupiny B se Mezinárodní automobilová federace snažila zpopularizovat tento druh automobilových závodů. Přestože béčka jezdila.
Automobily – koncepce, karoserie
MODERNIZACE AUTOBUSŮ FORST Štěpán, ŠÍMA Radim, VEDRAL Lukáš
AutobobilyZpracoval: Ondřej Vaďura, ŽŠ Horníkova /2007.
  Lukáš Schejbal.
Lamborghini. Lamborghini Urraco Lamborghini Diablo Lamborghini Galardo Lamborghini Murcielago A o nich budu psát Lamborghini Reveton.
Katalog Zima 2013 FF Wheel Express, s. r. o.. Zimní katalog FF Wheel Express, s. r. o. Připravili jsme pro Vás aktualizovaný novoroční katalog zboží a.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Kloubové a speciální autobusy, přívěsy Prototyp kloubového autobusu Š 706 RTO-K z produkce Karosy Vysoké Mýto okolo roku Prototyp kloubového.
VY_32_INOVACE_AUT1_11 Kategorie a druhy motorových vozidel.
AKCE ČISTKA listopad 2011 – červen AUTOKRIMINALITA ZJIŠTĚNO KRÁDEŽÍ DVOUSTOPÝCH MOTOROVÝCH VOZIDEL
ELEKTROMOBILITA. HISTORIE: Holandsko, profesor Stratingh, první návrh elektromobilu, který byl i realizován 1895 – František Křižík – první elektromobil.
Prázdniny 2012 Společná tisková konference Policie ČR, BESIP – Ministerstva dopravy a Českého svazu pivovarů a sladoven dne
INTERIÉR OBÝVACÍHO POKOJE Pro Ka č ku K ř ivohlavou.
Anotace: Prezentace slouží k přehledu tématu intersociální problémy Je určena pro výuku ekologie a monitorování životního prostředí v 1. a 2. ročníku.
VY_32_INOVACE_AUT1_14 Základní koncepce osobních automobilů.
kcnlacjkAaklvnmxdlkvm vlkmcl mk,.
SUBKULTURY   Skalský Dvůr
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
SKORO ZAPOMENUTÁ ČESKÁ AUTA.
Akumulátor a dobíjecí soustava
Transkript prezentace:

Tuning osobních automobilů Adam Kohoutek 9.A

Co to je tuning? Vylepšení karoserie Světlomety Barva a lak Výfuk Kola Úprava vnitřního vybavení Hudební aparatura Sedačky Přístrojová deska Vyladění motoru Zvýšení výkonu

Historie tuningu Po 2. sv. válce v USA Mladí muži kupovali starší vozy a vylepšovali je – odlehčení a vyšší výkon Jezdily se ilegální závody V 60. a 70. letech 20. století Na hmotnost se nehledělo Důležitý byl vnější vzhled (chrom a lesk) Kožené čalounění v interiéru

Začátky tuningu v Evropě Až v 70. letech 20. století První vozy – VW Beetle Tuningové kluby a srazy Specializované časopisy

ČR a tuning Není moc rozšířený Hlavně u mladých mužů Finančně náročný Použití nehomologovaných dílů – potíže s TK Nejznámější sraz - Hradčany u Mimoně

Co lze tuningovat? V podstatě každé auto Začneme motorem Interiér Rozebrat a vyčistit Nahradit některé díly Složit Interiér Sedadla – nové potahy Přístrojová deska – neobvyklé „budíky“ Karosérie Metalický lak Nárazníky Různé motivy

Co potřebujeme? Vhodné prostory pro práci Dostatek času a peněz Nadšení a zápal pro věc Možnost sehnat neobvyklé díly a vybavení Šikovné a ochotné kamarády Vhodný automobil

Ferrari 430 Coupé

BMW Z8

Rolls Royce Drophead Coupé

Lamborghini LP640